- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sitti
csendes tag
Mozdonyvezető vagyok debrecenben, járok erre arra és sajnos sok helyen felüti a fejét ez a hálózati hiba! Volt egy rövid időszak kb 1,5 hónap amikor talán mintha eltünt volna, de aztán újra előjött. Mindegy, majdcsak lesz valahogy....
-
Sitti
csendes tag
Nem veszed el, köszi hogy elmondtad! Meglátjuk akkor hogy mi lesz, de már azon voltam hogy vagy szétverem vagy eladom ezt a szutyok note 10-est mert nemigaz hogy még telefonálni sem hagy.... de így hogy írtátok többeknél is ez a jelenség megnyugodtam részben
, nem lesz semmi eszetlenség!
-
Sitti
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat!!! Igen hallottam máshonnan is hogy akadnak ilyen problémák..... szintúgy t-comosokkal. Akkor nem is cseszegetem a szervízt, hisz ez hálózati/szolgáltatói probléma. Majd basztatom a t-comot nap mint nap, hogy azért a nem kevés havi díjért mi ez a trágya szolgáltatás!!!
-
Sitti
csendes tag
Sziasztok! Bocsi, hogy ismét itt zavarkodom, de tanácstalan vagyok....
Egyszer már kérdeztem itt vagy 6-7hónapja de előjön a hiba:
Kéz alól vettem egy samsung store-os note 10+-os független készüléket ami még Lte verziós nem 5g-s. Faszán működött is egy darabig, majd egy idő után azt vettem észre, hogy belvárosokban (debrecen, b.pest, szolnok, akárhol) eltűnik az lte vagy 4g+,helyette edge vagy nincs hálózat egyáltalán....
T-mobilos vagyok amúgy. Annó ajánlottak itt segítők ezt azt, de semmi javulás. Volt hogy el/el tünt a hiba egy darabig utána visszatért. Sim cserélve lett, kapott egy hard resetet a készülék, próbáltam a másik sim foglalatba, sok beállítás módosítást... semmi. Van egy gyanum, hogy a kedves t-com esetleg szarakodhat a hálózatával, de ezt nem ismerik el az ügyfélszolgálaton. Itthon falun amúgy megy a 4g+.....
SM-N975/DS -
Sitti
csendes tag
válasz
kaisers #7637 üzenetére
Minden energiatakarékos bizbasz ki van kapcsolva, nekem annyira nem fontos az akkuidő, ha olyan van powerbank rádug azt töltse.... viszont nagyon zavaró, hogy belvárosban nem lehet netezni, meg otthon is kínlódik de érdekes, hogy csak néha.... van hogy megy, semmi aztán meg gondol egyet és folyamatosan szarakodik. Igaz van egy felvetésem és a napokban igaznak bizonyult: a telekom nagyon kínlódik a hálózatával, folyamatosak a kissebb nagyobb problémák és dolgoznak a hibák elhárításán!!! Ez mind szép és jó, de legalább rendesen tájékoztatnának, mert van hogy már annyira felbasz, hogy a fasznak vettem akkor meg, most a teló a szar vagy a hálózat szolgáltatója. Van egy szolgálati samsung j3 2016 mobil. Azon van fullos 4g. Így csak van valami a note 10+al.
Legvégső esetben akkor nincs mot tenni samsung store és gariba húzzák újra vagy csere... -
Sitti
csendes tag
válasz
kaisers #7616 üzenetére
Szia! Nekem is hasonló hiba van, itt is próbálkoztam de sajnos nem tudtak segíteni.....
A jelenség: Debrecen vagy bàrmely nagyvárosban 4g+-ról gondol egyet a telcsi és átàll edge-re. Nem megy onnantól a net. Újabban már ha kínlódik a nettel akkor hívni és engem elérni sem lehet percekig.... ami bosszantó! Újraindítással pár percig visszaáll majd újra visszabutul E-hálózatra! Cseréltettem szimet, hálózati beállítás visszaállítás, másik foglalat, stb. Kedden viszem vissza a Samsung store- ba csináljanak vele valamit mert ez így kibaszottúl idegesítő!!! Szoftverezzék újra vagy nézzék meg a hálózati hardvereit, mert néha a wigi is átmegy !-jelesre és csak villog kínlódik, szarakodik. Nem mindíg, de rendszeresen! -
Sitti
csendes tag
Igen. Hálózat visszaállítást, újraindítást, 2g/3g opciót, net ki/be, kikapcs pár perc múlva bekapcs, de folyton előjön a jelenség és az érdekesség hogy a városban csak. Faluhelyen megy a 4g+......
-
Sitti
csendes tag
Köszi a segítségeket! A sim 4 vagy 6 éves max.
A simcserét megpróbálom. Meg a tényleges gyári visszaállítást aztán majd kiderül! De az is igaz hogy egy vicc a t-mobile szolgáltatása ennyiért...... -
Sitti
csendes tag
Az a baj, hogy gondolkodtam a gyári visszaállításon, de a jelenség előtte annyiban volt más, hogy néhány telefonnál akit hívtam mintha vízben lettem volna, ilyen gurgulázva hallottak. Én kristálytisztán őket de ők engem nem. És ez csak annál a kb.2 embernél volt. A net az szinte majdnem mindíg csinálta a vacakolást, de most különösképpen....
Kb 2 hete amióta volt a legutóbbi frissítés azóta csinálja ezt a 4g átváltást edgére majd újraindít és megy valameddig....
Azért kérdeztem itt a fórumon, hátha valakinek volt hasonló hiba/észrevétel. Lehet kérek egy új simkártyát a biztonság kedvéért, de csinálok egy gyári nullázást is akkor aztán hátha észheztér ez a telefon.... -
Sitti
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy van egy SM-N975F típusú note 10+ -om. A legutóbbi frissítés óta azt csinálja, hogy Debrecen belvárosában gondol egyet a t-mobilos hálózat 4g+-ról átvált Edge-re és nem akar visszaálni, kikapcsolom a netet, vissza és néha átvált. A szuperszervízben mondták, hogy hálózat visszaállítás alapra, de ugyanúgy jelentkezik a hiba......
Néha újraindítom, na akkor is ideig óráig van net aztán edge azt szívok vele! Lehet a sim kártya a hibás esetleg még? Vagy a frissítés okozott valami hálózati ziccert? Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest