- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceQ!
addikt
-
Jano_023
őstag
válasz
kakuk100 #8048 üzenetére
Hali, én is olvasom a N20U fórumot is, de eddig nem igazán vannak megelégedve a készülékkel. Én is nagyon vártam mert szeretem ezt a Note vonalat, de mikor megjelent és láttam az árát tudtam hogy note 10 plus lesz. Ekkora ár rést nem képes sehogy áthidalni az új note. Arról nem is beszélve hogy a note 10 is és a plusz is megkaptam a 3 év támogatást tehát még android 13-t is megkapja majd. Így igen csak jó ajánlat note 10 venni.
-
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #8044 üzenetére
Ez még nálam kimaradt. Itthon van a note 10+ és az S20+. Saját tapasztalatom nincs de a neten látott képek alapján ilyen fotókat mindkét készülék tud produkálni. Üzemidő sem valami rózsás a hallottak alapján. Kib@szott drága. Gyakorlatilag semmit nem hozott amiért úgy érezném, hogy kell nekem.
-
Luser2000
addikt
-
TODI1111
veterán
válasz
kakuk100 #4501 üzenetére
Azt hiszem azt csak úgy lehet ha miután betetted a hangot a notification mappába akkor az üzeneteknél megnyitod az arról a számról érkező üzenetet amihez külön hangot szeretnél. Jobb felül 3 pötty - értesítési hang. Az alapértelmezettnél pedig ugyan az mint a csengőhangnál.Beállítások-hangok és rezgés-értesítési hang.
-
F_Gergely
őstag
válasz
kakuk100 #1115 üzenetére
ezek a tesztek mind tajekoztato jelleguek szamomra. Meg a mobilarenas teszt se eleg korrekt szerint, elnagyzolt, nem ter ki a reszletekre.
A note10+ kameraja meg igen erosen csiszolasra varo, felkesz. Legalabbis az ahogy elottem paran irtak, a fokusz csak egy pontra kocentral, es azon kivul minden mas elmosott ez pesig van akit nagyon zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest