- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
olyan problema futottam hogy R7 re kijott egy frissites otan de kozbe TWRP van telepitve igy a rom frissitest mikent tudom meg oldani mert mikor ujra indul akkor a TWRP jon be es ki iirja hogy a miui verrzio frissitese sikertelen mikent tudnam a frisssitest fel rakni annelkul hogy ne formazzam a telot??
-
Grecky
senior tag
válasz
Zsoltpeter #7687 üzenetére
A tiltás levételét tudod kérni, nem lehet, hogy még mindig tiltva van neked?
Nálam azonnal jött az sms, mondjuk én még A1-en kapcsoltattam ki a tiltást, akkor "véletlenül" az ügyintézőnek Nokia 6.1-es telefont mondtam, mert az A1 nem volt a supportukban.
Minimális hátránya az, hogy nem támogatott az A1 és most a RN7 sem (nincs a romban profilozva a Telenor), a 1220 csak a volte kikapcsoláskor hívható. -
_stick_
őstag
Persze, azzal kezdtem.
-
_stick_
őstag
válasz
Zsoltpeter #7687 üzenetére
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálatosok, hogy ha be van kapcsolva, de még sincs, akkor a SIM kártya nem tudja.
-
Zsoltpeter
tag
Kértem a Telenortól Volte bekapcsolást 1 hete, válasz ok...azóta semmi.mm...a telón be van kapcsolva...
-
azimut
aktív tag
Ha már android 10: a 7.2 itt.
-
Grecky
senior tag
Itt:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/themes/google-camera-v7-0-009-bulkin043-aka-t3968340És itt:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/Én a 6-os Gcamet használom: MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk
Nálam a 7-esnél a front kamera képe pöttyös. -
vargalex
félisten
Kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalta-e, hogy ha éppen telefonál és közben bejön egy bejövő hívás (hívásvárakoztatás be van kapcsolva), akkor néma lesz a mikrofonja? Nem mutatja, hogy lenémulna, nincs is hatása a némításnak/újra engedélyezésnek, de a túloldalon nem hallanak többet. Bontanom kell a hívást, majd újra tárcsázni. Nem mindig, de az esetek többségében így viselkedik. MIUI10-el, MIUI11-el és most Xiaomi.eu stabillal (szintén MIUI11) is előjön.
-
pimi50
aktív tag
Elnézést, ha már volt téma.
Az lenne a kérdésem, hogy ha alkalmazás fut (pl. játék) és közben hívás érkezik, akkor a kihangosítás üzemmódban működik. Meg lehet ezt előzni, vagy menet közben kikapcsolni? -
Oldman2
nagyúr
Nézelődtem a mi.com oldalon, és találtam két magyar nyelvű "általános" azaz készülékfüggetlen PDF-et:
Xiaomi telefonok általános használati útmutatója
Nem nélkülözhetetlenek, de jó tudni róluk.
-
.OM.
aktív tag
Szükségem van egy 2. telefonra 50k körül és ezt néztem ki. Ajánlott? Jön valami Xiaomitól ebben az árkategóriában, ami jobban megéri?
-
szabacsik
őstag
Van mód arra, hogy a "letiltott számok hívásnaplója" ne jelenjen meg a híváslistában? Nem akarok tudni se róla, hogy próbálkozás volt.
-
Weah
csendes tag
sziasztok! tegnap átálltam külföldi hálózatra, majd amikor átállt megkérdezte, h mi a leggyakrabban hívott előhívószámom...? beütöttem h 36. kár volt, random berakta a telefonszámok elé a 6-ost. azok pedig így nem hívhtóak. és a névjegyzékben rendesen látszik h 0620 0630 stb , de amikor rányomok h hívás, akkor már ott az a plusz 6-os szám...
vkinek ötlete? -
fradi81
veterán
Gradient Tempered Glass Case
Jött egy ilyen tok, a kamera nem lóg ki, a kijelző egy síkban van vele ha nincs rajta üvegfólia. Így néz ki: [kép] [kép3] [kép3] -
vlevi
nagyúr
Elkezdett jönni.
Nekem már korábban, november első napjaiban frissült, de ismerősömnak a Xiaomi MI8 Lite-ra ma érkezett meg a MIUI 11.Kíváncsi vagyok rá, hogy akiknek az első körben lejött a Miui11, aztán ugye, sokáig senkinek semmi, azok kapnak-e valamit, vagy jó az a november első napjaiban letöltődött frissítés úgy ahogy van?
-
polcsa
aktív tag
Az elmúlt pár napban kapott valaki miui 11-et? Vagy most leállították a terjesztést?
-
törölt tag
válasz
maszmata #7650 üzenetére
Azt mindig a fogadó állítja be, hogy mit jelezzen a hívó fél felé .Elutasítás üzenettel, hivásátirányítás stb de ha foglalt a vonal elvileg jelezni kell a hívó fél felé. Azt hiszem a Digivel vannak kisebb problémák ezen a téren nem tökéletes a rendszerük. Nem jelzi ha fogalt az illető.
-
Sas madár
őstag
Olvasom a tapasztalatokat a rendszer frissítésről.
Most volt időm gondoltam ránézek mert nekem régóta jelzi frissítsek.
Jelenleg 10.3.4 verzión van (EU)
Viszont frissíteni a 10.3.6 ra szeretné...
Kérdés, ezt csak így tudom sorban, vagy lehet majd a régebbi verzióról is egyből 11 re ugrani? -
Pityu.
nagyúr
Amúgy bírom a frissítéseket hoznak jó dolgokat de visznek akár hasznos dolgokat is.Például mikor meg nyomom a bekapcsoló gombot zárt képernyőnél,hogy megnézzem a töltés közbeni szintet már csak a százalékot írja ki apró számokkal de a kis zöld kör ami jelzi éppen hol jár a töltés azt bezzeg kivették.
-
rebla
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!!!
-
Drughi
addikt
Használja valaki a telefont huzamosabb ideje védőtok nélkül?
Mennyire gyilkolja?
-
törölt tag
Valaki akinek kiírja lenne olyan szíves és készítene róla egy képernyőmentést és felrakná ide
-
rebla
aktív tag
Beállítottam egy másik hangot, működik. (összes csengőhangnál) Csak az nincs benne amit a MIUI10 ben benne volt.
A Mostani "időjárás" alatt lévő hang. De ha azt beállítom, tök mást játszik. Bármilyen napszak van. Mivel most is próbálgattam, meg reggel is ... Meg délbe isMindegy jó lesz..
De ettől még imádom ezt a telefont! -
rebla
aktív tag
válasz
#22743424 #7619 üzenetére
Feladtam, majd megszokom.... Az óránál van a 3 pötty jobbra fent/beállítások / alapértelmezett ébresztőhang. Aztán van amikor az órát állítod, mit tudomén 5.11 kor ébresztés... további beállítások... Ott is lehet. Meg van a fő beállítások: hangok rezgések/ébresztő hang ikon szerűen Mindegy hol állítom, mindig ugyanazt játssza.
A további csengőhangoknál meg nem tudok kiválasztani mert nincs az a csengőhang...
-
rebla
aktív tag
válasz
Zsoltpeter #7614 üzenetére
Melyik keresőre tetszik gondolni?
Ja hogy közbe átírtad... Oksa megpróbálom. Köszi! -
rebla
aktív tag
Srácok! Hogy a ..csába tudom beállítani az ébresztő hangot? Beállítom az időt, további beállítások, időjárás értesítés (????) Kiválasztva. Ez a hang tetszik. De más szól... A hangok/rezgésnél is ezt állítottam be "időjárás értesítés" Mégis az a másik zene megy... Agyvérzést kapok.
Köszi! -
maszmata
csendes tag
Sziasztok!
Be lehet állítani valamilyen módon, hogy indított/kimenő hívás esetén jelezze ki, ha a hívott fél éppen beszél, azaz várakoztat? -
Fuvaros
senior tag
Azért kiváncsi lennék, miért változna meg a Google navigálás 11-re való frissítéssel...szerintem a 10-esnél sem tökéletesen pontos, a börzsönyi bicajtúrámnál is voltak késések, pontatlanságok
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
hzsolee #7595 üzenetére
Szerintem ez kamu vírus lehet. Azaz feltettél valami progit ami ilyen reklám értesítéseket küld, vagy egy ilyen bannerra kattintottál böngészés közben. Ott a halálfej emoji is amit egy igazi vírusirtó nem tesz oda. Sok ilyen hülyeség van PC-n is amikor itt-ott böngészgetsz és kiír böngészőbe oldalt hasonlót. Nem mondom hogy kattints rá hogy mi van utana, mert általában akkor történik meg a baj, vagy elirányitgat ide-oda hogy töltsd le még ezt-azt. Nem szabad!
Szerintem, ahogy elnézem a képet...
-
deske76
csendes tag
válasz
trassher #7572 üzenetére
Szia.
Én annó ezt a típust vettem, hazai forgalmazótól, ami a mai napig is rajta van és nincs vele problémám, inkább csak annyi, hogy hiába azt ígéri, hogy ujjlenyomat mentes, azért szereti ez is gyűjteniminden más tekintetben teszi a dolgát, egy karc sincs rajta, pedig napi használatban van, ráadásként, tegnap még heves esőt is kapott szegénykém
de kiállta a próbát..
dobozos változat, a képek róla, kibontva ugyan olyan , mint a fenti linken.
Én ajánlom, teljesen passzol és az egész képernyőt védi -
Pityu.
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7582 üzenetére
Hát én ennél jóval olcsóbban vettem itthon a nillkin üvegem,a legolcsóbb helyen,sőt ezekhez képest majdnem féláron csak valamennyit a posta tett rá de még úgy is olcsóbb volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest