- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
laca1052 #12717 üzenetére
én letöltöttem,felmásoltam ,majd onnan telepítettem.. --> [#12698 hozzászólás]
-
fa4hu
őstag
válasz
laca1052 #12627 üzenetére
Közben az alábbiakat derítettem ki:
- Ha a tárcsázóban kóddal bekapcsolom a Volte-t, arra kell figyelni, hogy akkor van bekapcsolt állapotban, ha azt írja ki, hogy "disable"-d (a fordított logikát nem értem).
- Ezek után engedélyeztetni kell az ügyfélszolgálatnál magát a Volte szolgáltatást a telefonszámra (ez a Vodafonnál nekem csak telefonon sikerült, önkiszolgáló menüben nem).
- Várni kell legalább fél napot, mert nem aktiválják azonnal, és újraindítani a telefont.Ezután már meg fog jelenni a kapcsoló a Beállításokban. Ezek ellenére nekem még nem mutatott Volte-t, de mivel a város szélén lakunk bármi lehet. Ma megnézem majd a belvárosban is.
-
miqlas
őstag
válasz
laca1052 #10954 üzenetére
... a cikk szerzõje (ha az emlékeim nem csalnak) itt a Mobilarénán is tevékenykedett, majd a Tech2 csapatát erõsítette, mielõtt „eladta a lelkét” a Xiaominak. A Youtube-on tavaly még néztem a videóit, de egy idõ után felhagytam vele, mert attól függõen, mit akart eladni a Xiaomi.hu, lett egyik, vagy másik készülék a jobb.
-
snakebait
senior tag
válasz
laca1052 #10841 üzenetére
Érdekes, nekem is ez a számú jött, de csak kettőszáz valahány megás nagyságú és csak az App lock van feltüntetve változásként.
amadeus11 - Kíváncsi vagyok azért a 10-re ugyan merülés szempontjából hoz e javulást vagy még jobban elkúrják. Meg a totál sötét mód is jó volna, mert itt hiába van beállítva nekem sötét mód, rengeteg minden fehér. Engem irritál a fehér.
Amúgy gyári cuccokat, felesleges dolgot levettem, de van amit ugye nem enged🤔Rootolni meg nem fogom. -
junkpod
veterán
-
Vini011
csendes tag
válasz
laca1052 #8034 üzenetére
Szia!
Ha a Telekom volte a kérdés akkor bár 11.0.4.0 felraktam, de mivel digi és vodafone előfizetőként nem tudom neked kipróbálni.
Ez a kettő szolgáltato pedig működik a 11.0.3.0 alatt is, viszont a Vodafone volte ikon az most sem jelenik meg, de mint az előző hsz ben írtam ebben csak biztonsági frissítést jelez. -
törölt tag
válasz
laca1052 #8001 üzenetére
Mert Partial Release....
MIUI 11 Updates Telegram Group:
1. Redmi K20 (Full Released)
2. Redmi K20PRO(Full Released)
3. Redmi Note 8 pro( Selected users)
4. Poco F1(Full Released)
5. Redmi Note 7 Pro(Full Released)
6. Redmi Note 7/s(Partial Release)
7. Redmi Note 6 pro(Partial Release)
8. Redmi Note 5 pro(Full Released)
9. Redmi Note 4(Full Released)
10. Redmi 4(Partial Release)
11. Redmi 5(Full Released)
12. Redmi 5a(Full Released)
13. Redmi 6(Partial Release)
14. Redmi 6a(Partial Release)
15. Redmi 6 pro(Full Released)
16. Redmi 7(Full Released)
17. Redmi 8(Selected users)
18. Redmi 8A(Full Released)
19. Redmi Y1/Lite(Full Released)
20. Redmi Y2(Full Released)
21. Redmi Y3(Full Released)
22. Redmi Note 5 (India) (Selected users)
23. Redmi 7A(under testing)
24. Redmi Note 8(under testing) -
_stick_
őstag
válasz
laca1052 #7709 üzenetére
Talán egy éves sincs.
Egyébként nem bízok a telefonos ügyfélszolgálatban, de egyszerűbb volt hívni őket, mint a boltban dekkolni. Ráadásul a MIUI11 jelenség miatt még kevésbé égető nekem ez a kérdés.
Szóval, ha végre kapok 11-es frissítést és jó is lesz, akkor megkeresem őket személyesen. -
-
Vini011
csendes tag
válasz
laca1052 #7518 üzenetére
Igazad van inkább a javított rom kell felrakni, minthogy a bug - ok idegesítsék az embert...
Nekem 10.31 én délután frissitést jelzett és el is indítottam (pfgeuxm), ami települt gond nélkül.
Elolvastam a fórum társaknál jelentkező hibákat melyek miatt úgy érzem hogy szerencsés vagyok mivel digi és vodafone előfizetőként működik a volte is.
Én a vodafone volte ikon hiányán kívül mást nem tapasztaltam az elmúlt 1 hétben, sőt kifejezetten pozitív a miui 11.
Tudom, hogy csak "feature", de nekem előny hogy az értesítések nem tűnnek el.
A akku ikon mellett jól látom a százalékot.
A telefon nekem kicsit pörgőssebbnek tűnik, bár ugyanúgy 2.1 GB memória marad "alapjáraton", mint a miui 10 alatt.
A közelség érzékelő végre stabilan teszi a dolgát hívás közben, ez előtte sokszor zavaróan működött.
A menü dizájnos de ez nekem annyira nem szempont.
Összességében nem érzem hogy gond lenne a telefonnal a miui 11 frissítés óta, sőt korábban hiányzó dolgokat pótolt,
pl értesítések eltűnése és a kifejezetten rosszul működő proximity szenzor, ezek most kifogástalanok. -
-
-
Gloob
addikt
válasz
laca1052 #3441 üzenetére
Oké, nincs ezzel semmi baj. Én sem játszom rajt, viszont nálam szinte a PC-t helyettesíti. Hírek, fórum, közösségi média, internetes keresés valamire, kisebb letöltések ilyesmi. Így nekem 2 napot megy el, 8+ óra SOT. Állandó net kapcsolat mobilneten ill wifin. Állandó BT a Stratos miatt. 2 Sim, este 11 után reggel 5-ig rep mód.
-
LSiki
tag
válasz
laca1052 #2698 üzenetére
Te ezt a menüt tetted be elöszőr
De itt van
Az utóbbi menüpont érhető el közvetlenül a Beállításokból SIM-kártyák és mobilhálózatok címszó alatt. Azon belül van a szolgáltatóra(kártyára) bökve amit te is betettél, tehát az első.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpársportok
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest