Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
maczera
üzenetére
Volt 5-8 ezerrel drágábban azután, hogy megvettem egy hétre rá, ugyanabban a webshopban
Szívtam is a fogam miatta rendesen, ha nem külföldön lettem volna a telefonnal akkor visszáruztatom és nem érdekel, hogy kihuzzák e a max 1 hónapon belül fizetik vissza az árát témakör.
-
vlevi
nagyúr
válasz
maczera
üzenetére
A tokfekete nekem se jön be, de néha a sötétszürke alapon a majdnem fehér az akar jó is tud lenni. Pl. Visual Stúdió Dark színséma, amin a fehér csak RGB 192.192.192, de fehérének tűink.
Billentyűzetben viszont jobb szeretném a fehéret, de olyan már a mesében sincs, csak elvétve 1-2 darab, ami viszont más szempontból nem jó.
-
aelod
veterán
válasz
maczera
üzenetére
Tudom, nekem ezt ne mondjátok. Úgy merülök mint az U-571. Melóhelyen most vagy az épület árnyékol ennyire le vagy csak tényleg a hálózat a tré. Az irodában LTE 2 egység térerőt jelez a sebesség pedig cammogós. Folyosón 2g van csak. Botrány.
Gondoltam már veszek egy jelerősítőt b@szki...
-
rebla
aktív tag
válasz
maczera
üzenetére
Szia! Nem szoktam küldeni meg fogadni sem bt on sz.gépről mert az usb vel sztem gyorsabb,de gondoltam kilpróbálom. Win 10, képet küldtem 3 x a telefonra, mindhárom küldésközt ki- be kapcsoltam a gépen is,a telon is a bt.ot. mind 3 x sikeres küldés volt a szgépröl...meg egy vissza küldést is próbáltam. Telefonrol szgépre Az is sikeres volt....
-
azimut
aktív tag
válasz
maczera
üzenetére
Máhehogy? Ha win, a pc-n hozzáadod az új eszközt, aztán működnie kéne. Pc "látja" a telefont? Ez a gép, ott megjelenik a teló? Küldöd a fájlt, telefon visít, hogy párosodni akar (pl.), stb... Esetleg méretkorlát lenne? Amúgy érdekes felvetés, csinálok este egy kísérletet, már ha akad bt-s eszközöm.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
maczera
üzenetére
Ugyan nem Bluetooth alapú, vezeték nélküli fájlmásoláshoz én az AirDroid nevű alkalmazást használom már évek óta. Sajnos az utóbbi időben a QR-kód leolvasós csatlakozás lefagyasztja a telefont, de ha kézzel írod be a telefon IP-címét a böngészőbe, akkor kifogástalanul működik.
A beépített fájlkezelő is kínál vezetéknélküli fájlmásolási lehetőséget, az ha jól tudom, FTP alapú. -
Lacuss20
senior tag
válasz
maczera
üzenetére
Szia! Igen, a kettős 4G vel sajna kilövi-kilőtte mindkettőt, de ugye az egyiken opció lenne hogy menjen, bár lehet csak pont el is ment róla a 4g
. Mindenesetre az elsődlegesbe van a "másodlagos" kártya, de ettől függetlenül olyat találtam, hogy 2g hálózaton menjen így kevésbé viszi az akksit meg stabilabb is
-
Fall-N
veterán
válasz
maczera
üzenetére
Nekem ilyen probléma sosem jött elő. Csinálj egy gyári visszaállítást.
Nekem olyan bug jött elő múlt héten, külső launcherrel ha ráböktem egy widgetre akkor nem történt semmi. Csináltam egy FR-t és azóta kevesebb alkalmazást tettem fel, mert sokat nem használtam. Launcherből is a Poco ment csak fel, nem telepítettem a Nova, Smart, Action hármast. Anno megvettem mind, amikor kísérleteztem melyik jön be. De nem rossz a Poco így elég.
-
Mercutio_
félisten
válasz
maczera
üzenetére
Khm, CamScanner

-
-
válasz
maczera
üzenetére
Koszonom a gyors valaszt! Battery saver nalam is kilove. Mondjuk a wifi+mobilnet 0-24ben megy ez ennyit szamitana? Ezt mondjuk a Note4-n is igy hasznaltam, de hatha?
Napi kb 30-60 perc beszelgetes, 2-3 ora potyoges reggel, napkozben, alvas elott stb.
Messenger kb napi 10 perc (de meg az is sotet hatterrel), nem vagyok egy fb fan. -
bogyobacsi
csendes tag
válasz
maczera
üzenetére

Igen, az állapotsor ikonkijelzését szeretném bekapcsolni, én fogalmaztam rosszul.
De nekem az "kapcsoló" hiányzik.
Amiket meg az indiaiak mutogatnak a youtube on, nekik ott van abban a sorban amit nyillal jelöltem.
Próbáltam a régiót indiaira rakni, de nem volt változás.
Bár, ha az első 3 at amúgy is felülírja az óra, akkor igazából lehet lényegtelen is.
Köszönöm szépen a választ
-
Z.É.T.
addikt
válasz
maczera
üzenetére
Gyanítom, ezt nekem akartad válsszolni.
Nem, nagyon ritkán van töltőn autóban, teljesen random dolog, néha több száz kilométer alatt sem produkálja, néha kettő perccel indulás után.
Nincs összefüggésben a külső hőmérséklettel, vagy a telefonéval, ahogy a gyorsítótárral sem.
A visszalépést pedig lakásban, munkahelyen és szabad ég alatt is tapasztaltam már.
Gyári állapotban, csak a rendszeralkalmazásokat használva is találkoztam vele.Úgy hiszem - persze ez nem biztos - mindent kizártam már.
-
válasz
maczera
üzenetére
Nos figyelj a garancia lap úgy van,hogy nagy betűkkel rajta van az EUstock,a szerviz elérhetősége meg az épület képe,címe telefonszáma minden,akkor a garanciális leírás de a cím és az elérhetőségek a papíron a Wayteq-é szóval gondolom valami szerződésben vannak asz EU stockal szóval hivatalos garancia papír.Le fotózzam neked?És igen ahogy fentebb is írták egy kis kevercselés történt a dologban azért lett ez ilyen nyögvenyelős
-
maczera
aktív tag
válasz
maczera
üzenetére
Nem válogattam a levéltípusok között, így most a beállításaim imígyen néznek ki:
1. Gmail menüben: Beállítások - Általános Beállítások - Értesítések kezelése - Értesítések jelzése : Be
2. Ugyanitt van egy (nálad alighanem kettő) fiók (E-mail) menüpont is, ott is engedélyezni...3. Gmail menüben: Beállítások - [fiók neve] - Értesítések - Mind (vagy Csak fontos)
4. Ugyanitt: "Értesítések a beérkezett üzenetekről" menüpontban nálam: Címkeértesítések pipa és Értesítés minden üzenet esetén pipa
5. Ugyanitt Értesítések kezelése menüben rezgés kivételével minden bekapcsolvaTermészetesen a Gmail szinkronizálás is legyen beállítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest