- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Archttila #14763 üzenetére
Ez olyan, mint a Linux, nem Windows! Azért van a RAM, hogy használjuk, így pont nem jó, ha a fele üres. Dinamikusan kell tudnia kezelni, azaz hogy mit érdemes a multitasking miatt benttartani a memóriában. Ebben az esetben nincs semmi benne, így mindent újra be kell tölteni, ami sem a fogyasztás sem a gyors, fluid működés szempontjából nem jó. Ez a RAM-fétis már rég lejárt lemez. Az Android tudja kezelni megfelelően a taskokat, nem kell megerőszakolni. Nem hiába nem kap Play Store liszenszet az a gyártó aki belenyúl.
-
Fall-N
veterán
válasz
TIstvan4 #14754 üzenetére
Nekem az elejétől fogva szellemképesedett a kijelző. Tianma típusú volt. Leginkább sötétszürke felületen látszott, például az értesítési sáv. Pár perc után magától eltűnt. Annyira nem zavart, mert nem maradandó, mint a beégés az OLED-nél.
De a Philips TV is szellemképes marad, ha sokáig statikus kép megy, például ott van hagyva a YouTube. Ott is ha elindul valami tartalom, akkor magától eltűnik. Az VA típusú panel, nem IPS. De a régi CRT TV-k is hajlamosak voltak erre. Mostani telefonom szerencsére nem hajlamos rá. De például ezért nem veszek soha OLED-es telefont, mert ott baromira zavarna ls el sem tűnne sosem.
-
Fall-N
veterán
válasz
Archttila #14732 üzenetére
Az jót tesz neki, mert sajnos nekem már lassú volt. Viszont az akku nekem már gyenge volt (kb. 70 %-os) és szinte telefonálás közben semmit sem hallottam, így lett a csere. Egyébként bár nem vagyok a híve, de lehet, hogy ráraktam volna valami ROM-ot.
Másik tapasztalat, hogy hiába MIUI fut ég és föld a különbség a RN7 és az X3P-n lévő ROM között. Mindkettő 12.5.x, de sokkal összeszedettebb a Poco. Itt nem felejették ki az alkalmazásváltónál a hosszan nyomáskor felugró menüt. Jó persze a hardver és a memória is sokkal erősebb és több, de olyan érzés, hogy a Note 7-nél csak egy kötelező feladat volt a 12.5 frissítés, amit letudtak gyorsan. Olyan is lett. Egyébként nem annyira gyenge még a hardver, hogy ne lehetett volna megcsinálni pörgősebbre.
-
Fall-N
veterán
Eredetileg MM-ben akartam venni egy Redmi Note 9 Prót 6/64 tárhellyel, de elfogyott. Második opció a Redmi Note 10 5G lett volna, de szívtam a fogam a 4 GB RAM és a 60 Hz-s kijelző miatt. X3 Pro mindig is tetszett Pocoban meg az M3 vagy M4 Pro. Azok is elfogytak. Ez az X3 meg alkalmi vétel volt a Skyphone-nál (helyileg itt a Tescón belül van boltjuk, a Euronics és az MM is ott van nem messze.) Ha más nem, akkor internetes rendelés lett volna a vége, mert nem szívesen vettem volna már 4 GB RAM-os telót. Mi A1 és az RN7 is ilyen volt, azóta meg már kell a több hw.
Redmi Note 11 meg a 11 Pro hegyekben állt, de nem szeretem az OLED-et. Asszony meg kapott egy Samsung A22 (4/128) 4G-t lilában.
-
Fall-N
veterán
Mai nappal én is váltottam, az új telefon egy POCO X3 Pro lett (6/128-as). Ég és Föld a különbség, a Note 7 megy eladásra holnap. Jó áron jutottam hozzá (85ezer) és a Note 7-ért 25ezret adnak majd. Teljesen karcmentes állapotban kapja meg a boltos, a tok soha nem volt használva.
-
-
Fall-N
veterán
válasz
sorzol2014 #14583 üzenetére
Sajnos ha az akku tönkremegy, akkor új telefon marad. Lehetetlen normálisat találni. Xiaomi is folyton új modellet ad ki, így a régi alkatrészek megszűnnek.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #14559 üzenetére
Akkor ott valami hardveres gond van. FR után csak gyári dolgokkal eléggé gyors most is. De ha fel van telepítve sok dolog, akkor sem lassul be annyira.
-
Fall-N
veterán
válasz
tomboy0013 #14550 üzenetére
Nekem nem lassult be, pedig napi szinten használom rengeteg alkalmazással. Csinálj egy FR-t.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
fluttershy #14469 üzenetére
Sajnos tényleg a hátlap leszedése és újra ragasztása, ami nehéz a dologban. Arra én sem biztos, hogy vállalkoznék.
-
Fall-N
veterán
válasz
Mercutio_ #14317 üzenetére
Nem kellett ahhoz feltétlenül tönkre menni. Alapból lassabb is, így nem célszerű használni. Másrészt már régóta titkosított a tárhely. De be lehet formázni Adaptív térhelyként, igaz én nem tenném. Egyébként is manapság alap a 64 GB tárhely, így minek kellene linkelni SD-re?
-
Fall-N
veterán
Új hír. [link]
-
Fall-N
veterán
Nekem fentvan az AccuBattery Pro és aszerint 72 %-os már csak az akku, ami 2870 mAh-nak felel meg a gyári kezdeti 4000 helyett. Nem tudom mennyire reális, mert nem merül olyan gyorsan. Majd csinálok egy 0-ra merítést, majd 100 %-ra töltést. Állítólag akkor még pontosabban tud mérni akkor a program.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #14197 üzenetére
Ez hülyeség. Jóval régebbi Androidon, jóval gyengébb vasakon is voltak 3D-s launcherek (TSF Shell, Next Launcher stb.) amik szépen reccenés nélkül futottak. Az a titka, hogy úgy kell megírni a kódot, hogy ne legyen pazarló.
A frissítésnek sincs köze hozzá, csak a 12.5-vel frissült a MIUI Launcher, ami amúgy is előbb vagy utóbb a 12-re is megjött volna. Rakjátok fel az Apkmirror oldalról a legfrissebb verziót és abban megvannak a hiányolt dolgok ( élő ikonok). Nem voltak bajok az animációkkal a 12 alatt.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #14189 üzenetére
Fürge volt a MIUI 12 a gyári Launcherrel (is), az animációk is jók voltak. Lassabb nem lett.
-
Fall-N
veterán
Elvileg a teljesítmény javul a 12.5-tel, de ez nehéz így ellenőrizni egy bealakott rendszerre ráfrissítés után.
-
Fall-N
veterán
Írtam, hogy olvassatok vissza. A lakatolás eddig is meg volt található a Biztonság alkalmazásban. Sebbéggyorsító -> fogaskerék ikon -> zárolt alkalmazások alatt volt, csak gyorsan el lehetett érni. De van egy tippem, hogy valami shortcut maker programmal ki lehetne tenni, ha megtalálja az intentjét az ember. Majd megnézem.
Egyébként a lakatolás nem arra való, amire sokan félreértik. Nem azért van, hogy fusson valami a háttérben (azt alkalmazásonként lehet beállítani), hanem arra, hogy az alkalmazás váltóban ha megnyomod az X gombot akkor kilövi az összes megnyitottat, kivéve ami le van lakatolva. Fut nálam rengeteg dolog lakatolás nélkül.
-
Fall-N
veterán
válasz
junkpod #14156 üzenetére
Gombos navigáció kell és arra kell beállítani hosszú nyomásra az osztott képernyőt. Célszerű a négyzet gombra. A beállításokban keress rá a gyorsbillenytűk kategóriára, ott lehet beállítani. Sajnos gesztus vezérlésnél ilyet nem lehet, pedig általában azt használtam eddig. Bár a gombos gyorsabb az tény.
-
Fall-N
veterán
válasz
22Dávid22 #14143 üzenetére
Igazad van, eltűnt onnan is. A lebegő ablakot is csak akkor lehet aktiválni, ha értesítés jön és alsó részén lejjebb húzzuk.
Az osztott képernyő meg már sajnos régóta nem működik a gombos navigáción hosszan nyomva. Régebben a négyzet ikon (appswitch) hosszan nyomásásra jött elő.Közben szembe jutott, hogy azt személyre lehet szabni, így az osztott képernyőt elő lehet hozni a navigációs gombok hosszan nyomására beállítva. Gyorsbillenytűk néven fut a beállitásokban rákeresve. Sajnos a lebegő ablakok így sem hozhatók elő. Esetleg valami shortcut segédprogrammal valami intent segítségével elő lehetne csalogatni.Szerk.: Közben látom ezt te is leírtad, csak kapkodva olvastam.
-
Fall-N
veterán
válasz
22Dávid22 #14140 üzenetére
Ajajj, akkor lehet marad így.
Engem nem a lakatolás izgat, hanem az osztott mód meg a PIP. Mondjuk az előbbi ott van a felső ikonsoron, de a PIP?
fluttershy: Igazad van az alkalmazásokkal kapcsolatban. De szerencsére vannak jó és takarékos programok is. A Facebook soha nem volt jó. Messengerből meg nekem elég a Lite. Viszont végső soron belátod te is, hogy csak kell a minél több RAM. Nyilván nem jó ez így, de ha elérhető áron van 6 GB-os modell akkor nem érdekel. Optimalizálni úgysem fog mindenki.
-
Fall-N
veterán
Másik bug, hogy az alkalmazás tárban a gyári launcher alatt ha rányomsz egy betűre, akkor nem ugrik oda hanem marad az elején. A csúszkás beállítás alatt is ezt csinálja. Először csinálok egy adttörlést a launcherre, ha nem jön be akkor marad az FR.
-
Fall-N
veterán
válasz
22Dávid22 #14118 üzenetére
Ne az a baj. Sokszor volt felmérés, hogy mi jön be a globális piacon. Rendre a stock Android közeli jött ki nekik. Ezért tisztult már le a MIUI. Újabb telefonokon már a tárcsázó is a gyári Google, meg az üzenetküldő is a Google Messages.
Kérdésem nektek is bugos az alaklmazásváltó? Vagy változtattak rajta?
-
Fall-N
veterán
Egy bug viszont van így nem tudom elkerülni az FR-t lehet. Az alkalmazás váltóban, ha hosszan nyomok a kártyára akkor nem jön be a menü ahol lehet lakatolni, osztott képernyőre rakni stb. Egyből az alkalmazás adatlapjára dob.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
Egyet észrevettem. Eltűnt a vonal a navigációs vezérlésnél. Mondjuk csak a gyári MIUI Launcherrel működött. Én szerettem, de bugos volt. Mostanában a Nova 7 volt nálam alap. Át is költözött a beállítása a gyári launcher beállításai közé, rendszernavigáció néven.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #14090 üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk. Hiba volt kiadni a Redminek, meg nektek megvenni a 3 GB memóriás telefont. Az csak nagyon alap felhasználók számára elég. Aki csak telefonál, meg maximum Facebook + Messengert használ. Sőt ha valaki új telefont vesz mostanában annak azt ajánlom, hogy az alsó plafon az a 6 GB RAM + 64 GB tárhely legyen. Ez alá menni nem érdemes. Őszintén, ez egy lassan két-három éve kiadott telefon. Legtöbbünknek meg is van 1,5-2 éve. Akkor megérte a minimális plusz költség, amivel többe került az +1 GB RAM? Nyilvánvalóan.
Egyébként is a 3 GB RAM az HD+ kijelző mellé elég csak. FHD+ telefonhoz minimum a 4 GB RAM. Értelemszerűen a nagyobb felbontás miatt növekszik a memória éhsége is mindennek. De ez is már múlt idő, mert most is csak a nagyon gagyi alap telefon, amit 3 GB-tal adnak ki
A frissítés meg jönni fog, csak sajnos később mint a Global.
-
Fall-N
veterán
Nekem az SMS-sel nem volt gondom ha személynek küldtem. Az más kérdés, hogy NAGYON ritkán küldök SMS-t. Viszont amikor a Telenor szerverének akart a telefon SMS-t küldeni az nem működött Wi-Fivel csak mobilinternettel. Ez konkrétan a Google Play számlázás volt alkalmazás vásárlásra. Szóval vannak furcsaságok a VoLTE és a Telenor között, legalábbis a Note 7-tel. Újabb telefonoknál lehet már nincsenek problémák. Ha jól emlékszem akkor a Redmi Note 8T volt talán az első Xiaomi amit felvettek a kínálatba. Azóta csak tesztelik az új telefonokat, ha már Xiaomi is van a kínálatukban.
Viszont én kénytelen vagyok nem használni a VoLTE-t, mert itt Baján nem jó. Lehet a tornyokkal és a helyi viszonyok miatt van ez.
-
Fall-N
veterán
Valamiért a Telenor és a VoLTE nem működik megfelelően a Note 7-en. Nekem amikor aktív volt akkor nagyon halk volt a hívás közben a beszéd hangereje. Kénytelen voltam kikapcsolni. Mindegy hogy a fogadó félnél volt-e VoLTE vagy sem. Pedig érthetetlen, mivel mióta a Huawei kiesett, ők is aktívan forgalmazzák a Xiaomi/Redmi készülékeket és ezért is illene tesztelni a hálózatot rajtuk.
-
Fall-N
veterán
Nekem sem és még nem is fog. Egyelőre még nem jött ki hivatalos úton. A kínai jött ki július 8-án a Global meg július 20-án. Ök azért kapták meg, mert Global ROM van a telefonjukon, ami azt is jelenti, hogy nem hivatalos forrásból szerezte a bolt be a telefont vagy külföldi rendelés.
Nekünk még sajnos várni kell pár hetet vagy remélhetőleg nemsokára kijön egy-két héten belül. Ha a hülye EU nem b@szakodna a GDPR-rel, akkor nem lenne külön EEA csak Global és már mi is megkaptuk volna. Sok "előnye" nincs. Igazság szerint nem tudom konkrétan mi különbség van a kettő között, mert azt sehol sem írják le konkrétan, csak a hülye GDPR-nek való megfelelést. Sok új telefonon már amúgy is a Google Tárcsazó van már a Global ROM-on is, úgyhogy az sem különbség. (Már a Redmi 8 széria is úgy jött ki meg a többi utána).
-
Fall-N
veterán
válasz
ooooobi #14022 üzenetére
Persze, mert ti Globalon vagytok, ott a ROM végén a QFGMIXM. Az EEA ROM még nem jött ki, mi azon vagyunk. MediaMarktos vásárlás, ott EEA ROM volt out of box.
Német nyelv alapján gondolom Németországban vagy Ausztriában élsz. Ott lehet nem EEA ROM-mal adják a telefonokat. De gondolom aki GSM boltból veszi az eleve Global ROM-mal jön, mert nem a hivatalos forrásból veszik meg (WayteQ, Bravotel).
-
Fall-N
veterán
Hivatalos kínai 12.5 a Note 7-re. [MIUI 12.5 Stable China]
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13918 üzenetére
Nem csak az, már a Note 7 is.
-
Fall-N
veterán
Kínaiak megkapták a 12.5-öt június 24-én. Gondolom nemsokára kijön az EEA.
zorzy4: A Xiaomi egyre jobban felfelé viszi a kategóriákat, így a Xiaomi kinőtte a Mi szériával az olcsó és közép szériát. A Redmi is feljött a középkategóriába, látszik a Redmi 10 szériával. A Poco viszi az olcsóbb telefonokat. Én is térek amúgy is át a Pocora majd. Az M3, M3 Pro és az X3 is jól sikerült, jó árú telefonok.
-
Fall-N
veterán
Sok honlapot bújtam és azt írják az okosok, hogy attól, hogy véget ért a zárt béta teszt, még valószínűleg kiadják nemsokára, csak nem prioritás az újabbakal szemben. Ahogy nézem elég sok béta verzió volt, szerintem nem hiába. A MIUI 13-as listán meg úgy szerepel, hogy megfelel a hw hozzá. A hivatalos álláspont szerint az összes 2019-es megkapja, így mi is. Hogy ebből mi lesz, az majd kiderül...
Ja és közben a Redmi sima 7 megkapta a 12.5-öt.
-
Fall-N
veterán
Nekem mindig beégett. Első ami beégett az az értesítési sáv. Nem is kellett sok idő hozzá 3 hét múlva már látszott. Ezenkívül összes rokon és ismerős telefonját megnéztem és bár ők nem veszik észre, mind be van égve. Én sajnos rögtön kiszúrom és zavar a dolog. IPS-sel nincs bajom, nem érdekel hogy van-e valódi fekete. Viszont Mi Band 5-ön nem zavar, ott mondjuk nem fog tudni beégni, mert sosem megy annyi ideig a kijelző.
Ismerősöm is mutatta a két éves Poco F1-es telefonját nemrég, ott meg a játék menüje égett be.
-
Fall-N
veterán
válasz
barnam_ #13836 üzenetére
Nekem gyári ROM-mal sincs bajom, egyedül a CoD Mobile számára kezd kevés lenni. Egyébként nincs vele semmi baj. Idén még nem cserélem le. De a következő az biztos, hogy 6/128 vagy 8/128 lesz. Mivel bejön a gyári Android 12 így lehet, hogy stock közeli telefon lesz. AMOLED viszont nem kell nekem, mert utálom. Esetleg ha jó áron lesz akkor szereztem már a Samsung A22 5G-vel, igaz ez már nem stock ROM, de legalább IPS.
-
Fall-N
veterán
Van EU 12.0.3 ROM. [link]
-
Fall-N
veterán
válasz
wanted5 #13776 üzenetére
Sőt nemrég a Redmi 5 kapta meg a sima MIUI 12-t az Android 10-zel. Most láttam valamelyik Reddit oldalon. Valószínűleg mi is megkapjuk a 12.5-öt, de ahogy írod a csúcs készülékek is most kapják meg. Ha nem kapnánk meg azt előbb megírták volna. Hivatalos csatornán (Mi Community) az írta az egyik dev, hogy készül valami a 12.5-tel kapcsolatban, de konkrét időpontot nem írt.
Egyébként igazad van, soha semmilyen támadás nem ért azért mert nem a legfrissebb security update van a telefonon. Egyáltalán nem volt biztonságosabb a Mi A1-em Android One-nal, mint most a RN7. Az user error ellen amúgy sem véd semmit. Magyarul ha önként tölt le az ember tört vackokat, amiben van kártékony kód, vagy ha megadja olyan helyen az adatait ahol nem kéne. A hülyeség ellen amúgy sem véd meg semmilyen OS sem.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13746 üzenetére
Elvileg az volt az ígéret, hogy ami megkapta a 12-t, az meg fogja kapni a 12.5-öt is. De írnak sok helyen hülyeséget. Az tuti, hogy a 13 elkerül majd minket.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13744 üzenetére
Nem számolja főverzióként, csak már 3 generációval régebbi modell ezért nem prioritás. Lehet, hogy kiadják a 12.5-öt csak lassan fejlesztik. Amúgy mi értelme lenne áprilisig fejleszteni, majd hirtelen dobni a kukába az egészet?
Kíváncsi lennék a Xiaomi hivatalos válaszára az ügyben.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13652 üzenetére
De ki is vár csodát? A legtöbb gyártó is két évig adja a frissítéseket, és a Google is ezt irányozta elő a gyártóknak. Azért őszintén valljuk be, ha a legutolsó ROM nem tartalmaz nagy hibákat, nem mindegy hogy mi a verziószám? Az Android sem ad már akkora egetrengető újdonságokat. A MIUI is használható, így az sem baj, ha nem frissül. (Igen jó lenne egy 12.5 még utoljára nem erről van szó! De lehet megkapja még a telefon később, de egyelőre nem ez a prioritás.)
A Samsung önként vállalta a három év frissítést, de ott sem az összes telefonra értik, hanem a drágábbakra, meg egyébként is drágábbak a telefonjaik, így benne van az árába kalkulálva (spórolnak máson nem kell aggódni, lásd műanyag hátlap a csúcskategóriában, nincs SD slot stb.). De az átlagos user két évenként vagy hamarabb lecseréli a telefonját egyébként is, így lényegtelen a frissítés.
-
Fall-N
veterán
válasz
fluttershy #13645 üzenetére
Ugyanmár. Vannak kiváló és jó indiai programozók és fordítva is, trehány kókler nem indiai programozók.
Az általános trend miatt vannak hibák, azaz olcsóbb jelenleg a hardver mint a programozói költség. A határidő is rövid így utólag javítanak. Az amerikai Facebook a jó példa. Hiába USA meg minden egy épkézláb klienst nem tudnak összehegeszteni.
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
togvau #13638 üzenetére
Azt azért szögezzük le, hogy milyen telefonról van szó? Ha a 3/32-es a telefon, akkor ne csodálkozz! 3 GB RAM ma már csak koca telefonosoknak való, akik alapszinten használják csak, meg persze kisebb felbontás való mellé (HD). Nekem és sokunknak a 4/64-es modell van és eszembe sem jutott volna a kisebbet választani vásárláskor (nagyon kicsi volt a felár és hivatalos helyeken nem is árulták a 3/32-es kiszerelést).
Ha le is cserélem a telefont, akkor a 6/64 vagy 6/128 alá nem megyek. Azaz legyen legalább 6 GB RAM vagy több. Persze pofátlan módon még árulnak low budget kategóriában 2 GB RAM-mal is telefont, de az tényleg már önkínzás. Az már jó pár éve volt csak elég (olyan 6-7 éve, Samsung S4-emben volt 2 GB memória).
Szóval ha a 3 GB-os telefon van akkor érdemes lecserélni. Van most jó áron ezer helyen Redmi 9 (nem a Note, bár az nyilván még jobb) és az is már Full HD kijelzős, 4 GB RAM, 64 GB tárhelyes telefon. Vagy ott a Redmi Note 8T.
Van még acustom ROM lehetősége is, de abban nem vagyok otthon, mert nem érdekel.
A rendszer meg nem fogyaszt több memóriát, mert akkor nem lenne gyorsabb a 12 a 11-nél. Inkább a 3 GB RAM alá nem tudták jól megcsinálni.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #13634 üzenetére
Nem lő ki semmit. Nem tudom mit csináltok a telefonnal, se egyáltalán nem rosszabb a MIUI 12 alatt.
-
Fall-N
veterán
válasz
togvau #13625 üzenetére
Ezt sosem értem. Nekem még mindig semmi bajom vele, októberben lesz két éves az akksi is szinte tökéletes. Nem is tervezek még cserélni. Pedig én nem átlag felhasználó vagyok a 200+ telepített alkalmazással. Launcherből "csak" 4 van telepítve. Azt használom éppen amihez kedvem van. CoD is szépen fut rajta (viszonylag, nyilván nem max részletességgel).
-
Fall-N
veterán
Nekem nem tudom hol csesződött el a dolog, nekem CoD játék után nem működik a giroszkóp csak újraindítás után. Ez úgy jelentkezik, hogy az automata képernyő forgatás nem működik. Van amikor pár perc múlva helyreáll pár autó forgatás ki- és bekapcsolás után.
Van amikor a játékból kilépés után beragad és fekvő módban indítja el a programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Formula-1
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest