- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Nem arra van kitalálva...
Ellenben a vájtfülűek szerint van már Sáomi, ami jól veszi fel a koncerthangot is.
-
tbc2
tag
Na megvettem a Note 7-et. A kamerával kapcsolatban mindenkit megnyugtathatok, hogy nagyon frankó (GCAM-mel), a videófelvétel szintén. A videófelvételben egy komoly bug van, de erről már tudtam a vásárlás előtt, és sajnos régóta nem javítja a Xiaomi: a hangos hangok torzítva kerülnek felvételre. Pl. koncerten, dizsiben konkrétan használhatatlan lesz a felvétel.
-
tbc2
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Redmi Note 7-et. Még egy ideig a régi Note 4-emen lakom, idővel szépen át fogok költözni, de egy érdekességre felhívnám a figyelmet. Én a Note4-en még a 9.6.3-on ragadtam (MIUI 9 Global Stable), és az utóbbi pár napban nekem is sokkal jobban fogy a szufla az akksimból, mint szokott. Fele-harmada annyi az üzemidőm, mint szokott.
Tudom, hogy nagyon összeesküvéselmélet-szagú, amit írok, de nem gondoljátok, hogy Kínának szüksége volt az elmúlt pár napban "némi" compute powerre, és distributed módon be-besegítettünk nekik egy backdooron keresztül?
Ugyanezt a jelenséget tapasztalják a Note4 topicban lakók is, akik MIUI ROM-on vannak és az esetem bizonyítja, hogy NEM a 11-es MIUI az oka, hanem 2019 december eleje-közepe az az időszak, amikor a MIUI user típustól függetlenül lassulást/pörgő procit/csökkent akkuidőt tapasztalnak.
Ha tippelnem kéne, szerintem nem a pí értékét számolják ki még pontosabbra
A Redmi Note 7-ben tegnap nem volt SIM kártya, nem volt Wifin sem, és alig-alig merült, pedig használtam fényképezésre elég komoly mértékben. MIUI 11-en van. Tehát önmagában a MIUI 11 nem indok arra, hogy gyorsan merüljön a telefon. Ezzel ellentétben a MIUI 9-es Note4-em konkrétan töltőre dugva is merült (jó, nem 2A-es "gyors"töltő volt)...
-
junkpod
veterán
You are the Best! Köszönöm!
Amúgy gyanús nekem ez a teljes frontos Google Assistant támadás. A teljes személyre szabás elérhető lett miközben még azt írja, hogy nincs meg Magyarországon, Magyar nyelven támogatva. Nem lennék meglepődve ha hamarosan (január 1?) aktiválnák ezt.
Ez a beállítás tenger meg kb 1 napomat el fogja vinni mire elkezdem majd átlátni:)
Egyébként én inkább Google párti lennék mint MIUI. Örülnék neki ha a kezdő lapról balra lépve nem a miui haszontalan vacakok, hanem a Google Discover jelenne meg.
Illetve ha a 3 ujjas keresésre is a Google szolgáltatás jelenne meg a miui böngésző helyett.
Ezekre tud valaki megoldást? -
junkpod
veterán
válasz
Riegerr #8884 üzenetére
Jajj, ezt én is megszivtam!
Jött az értesítés, hogy milyen frankó dolgokat tud a Google segéd mostantól és bekapcsolom-e a zárképernyő infókat? Mondtam, hogy ok.Később mikor töltőre raktam akkor jött a meglepetés: töltő megy erre elindul a zárképernyő kijelzés, de az aktív arc felismerés elkezd dolgozni, de sötétben autóban nem talál ezért lekapcsol, majd fel, majd le...
Most keresem hol kellene ezt kikapcsolni, de még nem találtam meg.
-
aelod
veterán
Fejlesztői beállításoknál a Bt hangcodeket miért állítja vissza mindig alapértelmezettre?
-
azimut
aktív tag
Bocs, hogy kéretlenül próbálok összeesküvés elméletet gyártani, de nem lehetséges, hogy egy csomó bugért a Google alkalmazások a felelősek? Nekem már eleve az is gyanús, hogy a g-k varázslója napokig, hetekig nem hagyott békén, valamit még mindig elfelejtettem beállítani - állítása szerint. Mióta varázsló nélküli bitgappsot (asszem csak play látszólag, meg talán egy kereső?, már a gmailt is külön kell telepíteni) használok, ez teljesen eltűnt.
Egyáltalán létezik élet a g-k nélkül? Gmail levelezőt használok, nyilván Play, Vanced-en keresztül youtube, és névjegyzék. Mi ezek alternatívája?
Ha az RN 7-en használt rendszerekből kivonnánk a g-ket, a hibák megszűnnének? Hogy nézne ki egy kiherélt miui? Egyáltalán, ez megvalósítható, vagy már az android is működésképtelen lenne a g-k nélkül? Izé, bocs a laikus agymenésért.
-
Gloob
addikt
No meg valami eszembe jutott. Ma olvastam, hogy a kínai dev rom, a 19.12.16 megkapja az android 10-et! No kíváncs leszek Xiaomi.eu mikor fog jönni vele. Elméletileg a számozás szerint a héten, holnap, vagy péntek. Várom! 😀
-
-
törölt tag
válasz
bogyobacsi #8954 üzenetére
Ha jól emlékszem én is ezt csináltam a gugli hülyesége.
-
Fall-N
veterán
Nálam sincs. Volt pár kisebb gondom, de ez az én user errorom volt (vagy a MIUI bonyolultsága). Ez volt a külső launcheres dolog. Egy bug viszont van, de ez is lehet hogy a Macrodroid hibája. Mindig elfelejti a rendszerbeállítások módosítása jogot. Állandóan meg kell újra adnom az engedélyt.
-
rebla
aktív tag
válasz
bogyobacsi #8954 üzenetére
Melyik Note 7 ? 32/3 vagy a 64/4? Nekem nincs ilyen egyenlőre....
És melyik rom? -
bogyobacsi
csendes tag
-
darkmann
őstag
válasz
pecccccccca #8946 üzenetére
Általában pont azok írnak a topikba, akiknek gondja van. Én nem emlékszek olyan sok panaszra, ami nem szoftveres volt (és nem javították a későbbi frissítések). Nekem is volt gondom a MIUI 10 alatt a GPS-szel, de azt is szoftveresen lehetett orvosolni a következő frissítésig.
-
Gloob
addikt
válasz
Hát menny van aki nem ír ide, és nincs baja a telefonnal. Nem gondolod?
-
törölt tag
válasz
Szintém Xiaomi.hu rendelés az enyém és tökéletes!
-
togvau
senior tag
válasz
darkmann #8941 üzenetére
töltés bugok, és azokat amiket írtam (na meg a pusztulat hulladék android alap problémái, de azok már az androidot újabban (vissza)fejlesztő indiai guglis majmoknak köszönhetőek).
Igen, a gyárit. De opencamera app-al is hasonló.Na meg van még a gyakran összeomló-újraindulgató rendszer UI (csak háttérkép látszik, majd várni kell pár másodpercet mire megjelennek az ikonok, felső menü.
-
togvau
senior tag
hemzseg a bugoktól a note 7 szoftvere
Mivel lehet gyorssá varázsolni a kamera appot? Most van amikor már 10 másodpercet is kell várni, hogy végre látszódjon a kamera képe, de 3 másodpercet minimum.
A másik probléma, pedig a készült fotók random "elrontása", hogy valahova lementi rossz kiterjesztéssel, és ha nem találok rá, és nevezem át jpg-re, akkor sehol sem látszik. Most azt se tudom hol vannak ezek. Valaki emlékszik? -
Raptor™
tag
Sziasztok!
Pár napja jött egy launcher update, amiben van egy új animáció a telefon feloldásakor. A semmiből jönnek elő az ikonok, de ez elég zavaró számomra. Launcher beállításokban nem találtam opciót a kikapcsolására, esetleg valaki tudja mi lehet a megoldás? -
sepsi0
őstag
Szia!
Mikor írtam a problémát, aznap csak nektek írtam ide, meg pár percet használtam másra is és már 65%-on volt a telefon. Utána mikor megint válaszoltam már 55%. Raktam be képet az akksi használatról a hozzászólásaimba.
Aznap dolgoztam és egész nap vezettem, úton voltam, tehát lehet abban valami, amit a topik gazda írt (gyakori helyváltoztatás, tornyok), de gondolom a 2db simkártya sem segít.
Most kicsit jobb az üzemidő, mivel az összefoglalóban lévő gyári appok uninstalálását megcsináltam. Eddig csak tíltva voltak az appok.
Most reggel 7-kor húztam le a telefont kb 40 perc képernyővel 92%-on van a telefon akksija.
Majd még megpróbálok valamit.Sok mindenre használom, nálam teljesen kiváltja a pct. Youtube, böngészés, Discord. Ami ritkán van az a fotózás.
Hétvégén megint dolgozom, akkor majd letesztelem a helyváltoztatásos teoriát.
-
szagnes69
aktív tag
Szép estét!
Xaiomi Redmi Note 7 telefonom van és az utóbbi pár napban nem tudok telefonálni van, akit fel lehet hívni, de van akinél azt jelzi a telefon, hogy ilyen szám nincs is. Van valami ötletetek, hogy mi ilyenkor a probléma?
Köszönöm a válaszokat! -
telefon6310
tag
válasz
SyMbioTe #8923 üzenetére
Én is nyomtam hard resetet, semmi nem változott utána. Csak az, hogy szívtam az appok újtatelepítésével, beállításokkal
Aztán eltelt egy pár óra és visszatért a beszédhangszóró. Azóta is hibátlanul működik.
Magyarázatot erre a jelenségre mai napig nem találtam, pedig némi-nemű elektronikai tudásom, ha már 4 évig azt tanították a szakközépbe
De kiváncsian várom a te tapasztalatodat. Nekem mondjuk nem elhalkult, hanem full néma volt a beszédhangszóróm. -
snakebait
senior tag
válasz
trebrona #8916 üzenetére
Ok,látom honkongi dollár...Viszont most tovább nyomtam,mondom megnézem mi lesz.Nem megyek semmire,nem tudok vásárolni így sem tárhelyet mivel most meg PayPal számlát akar vagy Mi Coint. Szóval döglött dolog.Valami más tárhely után kell néznem mert ez a Micloud 5 giga kevés🙄😳🤔
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #8911 üzenetére
Milyen Saomik vannak.és azokon milyen ROM-ok futnak?
-
azimut
aktív tag
válasz
Milestone2 #8911 üzenetére
Cr?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #8908 üzenetére
Most milyen ROM van fent?
Nekem.crDroid 6.0
-
azimut
aktív tag
válasz
#22743424 #8901 üzenetére
Nem igazán "olgatok", valós, napi használtban van a telefon. Frissítéskor vannak gondjaim, amint azt írtam, pár perc alatt minden visszaállítható, így folyamatosnak tekinthető a használat. Természetesen telefonálás, zenehallgatás, gps, bár a környéket jól ismerem, némi szakmai fotózás, videózás. Na igen, a közösségi oldalak felejtősek, sajnos ezek árnyoldalait tapasztaltam meg csak, ezért leíratkoztam ezekről, cserében weboldalt tartok fenn, azt reszelgetem, aki akar, a nekem fontos ügyekben megtalál.
Névjegyzék a tárhelyen, sms-ek értelmezés után törlésre kerülnek, híváselőzmények felejtősek, aki fontos, névjegyzékbe kerül. Az utóbbi időben keveset fotóztam, ami ebből kell, már egyéb tárhelyen van.
Ha a "romolgatás", tehát az itteni hozzászólásaim gyakoriságát megfigyeled, nem zárja ki a napi szintű használatot. Nyilván, az itteni megjelenéseim itt töménynek hatnak. Egy új telepítés 5 perces szintidőn belül megvan, a visszaállítás sem sokkal több. A tökéletesre törekszem, ez most éppen a már említett custom rom. Ha úgy érzed, hogy ez itt sok belőlem, szívesen visszavonulok
.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ford topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest