- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
trebrona
nagyúr
-
sepsi0
őstag
válasz
hzsolee #8504 üzenetére
Hát köszönöm nektek!
Kérdésedre a válasz, igen lenne, tok és üveg fólia...A lényeg, Note 4-en gyári Xiaomi nyitható ablakos "okos" tok volt. Ez úgy látom kihalóban van, fiaim A1 és redmi 6 telójára már csak Nillkin-ben találtam (Redmi 6-os tokban nincs mágnes, teló nem tudja), de a 7-hez már nem is találok ablakos okos tokot...
Alin keresgéltem, lehet rosszul? Listában nincs is Note 7,ez olyan mint az A1, amire 4X-ként kelkett keresni tokot?
Szóval a lényeg, nemgagyik ablakos tok van erre a telóra? Ár nem számít. Eddig MoFi-t és Nillkin-néztem, de ezek nem ablakosak.Fólia. Eddig Nicotd fóliákat vettem, méretre jók (full cover), de tőrnek, mint a ropi. A Note 4-en GB-s Launken volt, na ez védett és nem tőrt.
Milyen full cover fólia vált be nektek? Nillkin, MoFi,...?Igen, használtam a keresőt.
(#8507) BlueDeath
Igen ez nekem is feltünt.
51%-on van a teló, 2. feltőltés volt, a 2 éves Note 4-em is ennyit bírt, az elején simán volt 2 nap.
Most, hogy mondod, lehet addig tudta a 2 napot, amíg nem volt benne a Telenoros sim. Az akksi statisztikában nem látok semmi kiugrót... Elvileg ez nem lehetne gond (sim)... -
Peterhappy
őstag
válasz
hzsolee #8473 üzenetére
Jo sokaig nyitva maradt a valaszablak, mire irtam, most latom csak, hogy kozben reagaltal. Elnezest.
Hogy ne csak offoljak.
11.0.3-rol 11.0.4-re ugras kozben elszallt a youtubevanced (Magiskbol telepitve).
Frissitettem a Magisket, telepitve a modul, YT frissites letiltva, megsem megy...
Jar(t) esetleg valaki hasonlo cipoben? -
Fall-N
veterán
válasz
hzsolee #8472 üzenetére
Ilyet nekem is csinált. Mondjuk tegnap kijött élesben a Lawnchair v2 stabil kiadás, ami sokkal modernebb, mert az Android 9/10 Quickstep v3 launcherre épül. Az van fennt nekem a Poco mellett.
Nova fejlesztőinek hiába írtam anno a Discord csatornán, de ráfogják a MIUI-ra. Csak arra nem gondolnak, hogy más launcherrel nem jön elő a hiba.
-
-
Vini011
csendes tag
válasz
hzsolee #7699 üzenetére
Elvileg a mi üzenet és a témák az európai unióban nem támogatott 2018 év eleje óta. Nyilván ha EU kívüli régiót választasz akkor működik a téma és ezt a mi üzenet regisztráció lehetősége is megjelenik, de mivel az EU nem támogatott így nem valószínű hogy az sms elküldése után aktivalnak hiszen a telefon számod az beazonositja az országot.
Egyenként nem próbáltam, hiszen sok netes messenger alkalmazás van erre.. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
hzsolee #7595 üzenetére
Szerintem ez kamu vírus lehet. Azaz feltettél valami progit ami ilyen reklám értesítéseket küld, vagy egy ilyen bannerra kattintottál böngészés közben. Ott a halálfej emoji is amit egy igazi vírusirtó nem tesz oda. Sok ilyen hülyeség van PC-n is amikor itt-ott böngészgetsz és kiír böngészőbe oldalt hasonlót. Nem mondom hogy kattints rá hogy mi van utana, mert általában akkor történik meg a baj, vagy elirányitgat ide-oda hogy töltsd le még ezt-azt. Nem szabad!
Szerintem, ahogy elnézem a képet...
-
-
Vini011
csendes tag
válasz
hzsolee #7436 üzenetére
A csatolt kép szerint neked miui 11 van, és a korábbi több hozzaszolo szerint a miui 11 frissítés ota a volte nem megy a thome hálózatán, hanem híváskor 3G re vált....
Nekem digi és vodafone kártya van a Digi esetén volte ikon a térerő mellett jelenik meg a miui 11 után is és a hívás lista írja a volte hívást.
A Vodafone esetén a volte ikon a csak a miui 10 nel volt, de most nincs azonban a hívás lista kiírja a volte hívás ok, és a 4G se vált vissza 3G re, így működik a volte de ikon nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest