Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Helyette vettem egy Mix3-at. Remélem nem bànom meg.
-
Reverting
őstag
Mas forumon en is rakerdeztem, de nem tudtak mi ez a hiba... persze beta romot hasznalnak, szoval eleg szegyen h stabil romoban meg mindig ezzel kuzdunk, honapok ota... mert ugye a note 5 is ilyen stb...
Nem olvastam meg a tesztet meg de gondolom az alapos tesztelo sem vette eszre...
)))D1Rect S9+ melle vettem jatszosnak... aterzem a dolgot...

-
Ez most így ~65eFt, nem nagyon tudom megmagyarázni magamnak, hogy megéri az S10+ az árát.
-
Reverting
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem meg mindig nem ert ide....
meg szerencse h adtak ezt a jatek tokot hozza... 
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
szebbek gcam-al. csak a kék égen van egy kis hiba, ilyen rácsozott mintás vagy milyen (100%-ra nagyítva látszik). gyárin szép.
Más: az értesítések eltünései nem bug, az direkt ilyen, nem hiba. azt nem javíthatják max megváltoztatják.
-
pluhm
aktív tag
Engemet is az értesítési sávból eltűnő értesítések tartanak vissza ettől a telefontól, vagy a Mi9SE-től, mivel abban is hiba ez. Illetve abban még a kijelzőn megjelenő AOD értesítések hibája is zavar. Ameddig ezeket nem javítják, marad a RN4-es....
-
Doki42
őstag
Nekem tetszik a teló így ahogy van.
A cikk nem különben
-
novinyul
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Lehet persze, de nekem a Gcam jobban tetszik. Főleg a füves részeken jobb a gcam.
-
ProEvoFan
nagyúr
Kamera jobb ebben, mint a Honor 10ben?
Van valakinek összehasonlítási alapja?Ha igen, legyen szíves megosztani.
-
dave_gahan
aktív tag
Az értesítési ikonok megjelenítésének bugját (néhány másodperc után eltűnnek az értesítési sávból) már kijavították?
Egyébként egy ilyen - a notch-os Xiaomi telók megjelenése - tehát bőven több, mint egy fél év óta jelenlévő problémáról miért nem lehet olvasni egy tesztben?
Én már nem nagyon várok tesztet, mert gyakorlatilag semmi újat nem tudok meg...kb. speckófelsorolás kicsit színesítve. Tudom, h a sokadik után nehéz újat mutatni, de akkor is egy kaptafa. Ritkán derül ki csak az adott telóval (esetleg rendszerrel) kapcsolatos új feature, vagy bug. -
novinyul
veterán
válasz
Tomtailor85
üzenetére
-
jUUh
addikt
válasz
Tomtailor85
üzenetére
Amit én láttam, az alapján sokkal jobb a gcam.
-
vadászcsiga
félisten
Nemrég fejeztek be a portolását.
amugy jó későn lett teszt. Többünknek mar 1 hónapja meg van. Sőt a lassú China post is kihozta már a hozzávaló tokokat, kijelző üveget, stb-t
-
jUUh
addikt
A kamerasziget, az egyetlen ami nem tetszik, de amúgy komolyan elgondolkodtam rajta, hogy a Note 5-m lecseréljem, pedig imádom. Note 7-hez láttam Google Camera portokat, és ég és föld a MIUIhoz hasonlítva.
-
kelzsoca
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nyugodj meg, azok is sárgulnak.
-
Hallosz
senior tag
Felmerült bennem, hogy vajon mennyire időt állóak ezek a készülékek?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az LG miért sárgult pl. a Huawei miért zöldült, stbstbstb. Nincs olyan gyártó, ahol nem lehetne találni problémát.
Nálam ez nem kizáró ok. Hozzáteszem, a kezdetek óta van Xiaomim, talán az első Note-nál kapcsolódtam be, kb 4-5 készülékem volt, és a családban is, nem sárgultak, de ez nem jelenti azt, hogy nem sárgulhat. Ismerősnek a Redmi 5 Plus pl. igen, Garanciában javítva is lett.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem magyarázkodás a sárgulásra, hanem inkább tény, hogy a piac sebessége miatt ez sajnos előfordulhat. Túl gyorsan gyártják a készülékeket, nincs ideje a ragasztónak kiszáradnia rendesen. Ez használat közben szokott..
Én úgy tudom, ezek miatt fordulhat elő. Az tény, biztos, hogy lehet javítani ezen, de erre nem terjed ki a technológiai ismeretem.
-
miqlas
őstag
Már vártam ezt a tesztet!
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mázlista.
Nekem 2 xiaomi készülékem is sargult , a kollégám 4A készüléke szintén , és volt egy , ami 1 év után alaplap hibás lett .
Most hogy szervizbe vittem a Note 5 készüléket a sargulás miatt , a szervizes is mondta , hogy típus hiba és sok ilyet kapnak javításra.Arra lennék kíváncsi , hogy a csúcs telefonjaiknál is jelentkezik vajon. Nah majd megkérdezem a szervizbe ha elkészült telefonomért.
-
Bolobi
tag
Màr vàrtam nagyon, ideje màr cserélni a Note 3 Pro-t, megviselte màr az élet :D
Köszi a tesztet :) -
batai15
félisten
Ismét kiváló telefon lett ,csak annyi a baj hogy miui futtat .viszont kétségtelenül ár érték bajnok .
-
Postas99
őstag
Most utána gondolva... inkább konszenzusan.. hisz megegyeztek a fejlesztők, hogy átemelik a régi kamerakezelést és csakazért is bennehagyják a hibát és nem javtják ki, hisz már egyszer megoldották ezért minek többet foglalkozni vele, jó lesz az a népnek.
-
vegyszer
addikt
Én karira Mi Mix 2-t vettem, a notebook.hu oldalról. 0%-ra. Nem hiszem, hogy meg fog szűnni egyhamar...
Épp most pl itt is 0%-ban van: Xiaomi Redmi Note 7 64GB. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Honnan a kijelzősárgulásos tipp? Meg milyen szériahiba?
Csak mert már vagy 6 Xiaomim volt, egyik sem sárgult.
-
WhiteWalker
nagyúr
Haaat nem tudom ... Nincs NFC , a Redmi 7 képes egyszerre 2 SIM-et kezelni + SD kártyát , míg ez nem....
A szokásos széria hiba - sárgulás a kijelzőn a SIM tálca felett előfordulhat...
Előlapi villanó zéró...
Szóval olcsó húsnak lassan híg a leve Xiaomimál.
-
Postas99
őstag
Jahh +1, az az előlapi vaku is jó volt a NOTE5-ben.. Miért nem lehet ezeket a feature-öket megtartani? Igaz már a Note6-ból is kimaradt.
-
Soha nem merítettem még ennyire le, biztosan tud többet más szofttal és olyan helyen ahol nem a 2 pálcika harcol 3-al, hogy ki nyeri a térerő viadalt. [kép]
Más: 10W-os töltés téma. Kb mind1, hogy QC2 vagy 3, vagy 5v/2A, a vége 10W csak variálja a feszültséget meg az áramot. A vége valamiért 10W lesz, alig megy feljebb. Mértem. Persze akinek az kell mit ír ki annak ez mind 1.Face unlock elég pontos és már van EU illetve Global stabilban is. Nem régen még csak az eu-ban volt. Persze régió váltással korábban is élő lehetett csalni.
-
Postas99
őstag
Köszönöm.
-
Biztos, hogy a konszenzus szót kerested?
-
Postas99
őstag
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ha a NOTE5-ben kiküszöbölték már a kamera fókuszpont ugrálást itt ez miért nem megy?
Konszenzusan mindig benne kell hagyni bugot a készülékben. Lehet hardveresen fejlődött a készülék, csak szoftveresen maradt alul az előző modellhez képest.
Ez a hiba már januárban tudott volt, azóta sem javították.:
[Kár érte]Az érdekes az hogy a NOTE5 jónéhányszor felülmúlja az utódját. Érdemes megnézni a videót.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
SkyLine3000
üzenetére
Nagyon mást nehéz lesz most találni a piacon.
-
SkyLine3000
addikt
Számomra csak a szokásos elbsztott előlap (lekerekített, noccsos, elnyújtott kijelző). innentől kezdve nincs is miről beszélni.
-
natë
nagyúr
Frankó. A Note 5-öt is nagyon szerettem, főleg Gcam-mel. Nagyon eltalálták.
-
noro79
tag
Samsung hová tünt a teljesítmény tesztből? Miért nem lehet végig vinni ugyan azon készülékekkel?? Kiváncsi lennék a teljesítményére,mert készülék vásárlás elött vagyok. Ez bosszantó...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Csak nekem van tele a tkm ezzel az egyre jobban lekerekített kijelzőkkel? Tehát nem a készülék, hanem a kijelző...ha így folytatják a gyártók, a végén kör alakú lesz.
-
Kapanyél
őstag
1,2 hüvelykes szenzortól elég rossz teljesítmény...
-
kislg
tag
Szerintetek honnan tudok beszeretni egyet a legolcsóbban normális garanciával, ellenben nem fontos a magyar nyelv. Tehát lehet sima angol is. Ti honnan rendelnétek? mondom az ár a lényeges!
-
HKorn
veterán
Milyen szerencse, hogy gyenge a videós képessége, mert már azt vettem észre, hogy elgondolkodtam a vételen, pedig van egy jó telefonom, amit nem is akartam lecserélni. De a videó nálam fontosabb, mint a fénykép, így könnyebben beszélem magam le erről.
-
vegyszer
addikt
Végre!
-
wierra
senior tag
Köszönöm a tesztet, már nagyon vártam.
Azt hiszem ideje lecserélni a 3+ éves Mi4C-met. -
Csapoati
nagyúr
Ha nem vettem volna decemberben egy Note 6 Prót (ami szintén kiváló és elégedett vagyok vele), akkor nem is lenne kérdés, hogy melyik lenne a következő telefonom. Igazából én is keresem az ürügyet a váltásra, de a N6P-ról nincs sok értelme - sajnos. :D
-
aelod
veterán
A videó elég gyatra lett...
Minden másban kiváló a telefon ennyi pénzért. -
nyirog
tag
65 ezerért szerintem nincs jobb ajánlat ma a piacon (nyilván itthoni beszerzésre értettem, nem kínai rendelésre). Vettem is egyet, és ennyire még soha nem voltam megelégedve telefonnal. Most már majdnem 2 hónapja használom, és eddig semmi olyat nem találtam ami nem tetszett benne, vagy amiben kompromisszumot kellett kötni. Ja és GCammal (ami gányolás nélkül simán telepíthető) brutál jó képeket készít
-
I02S3F
addikt
Bárcsak a Telenor kínálna ilyen készüléket!
-
enginev3.0
félisten
Ennyi pénzért nagyon jó
-
Noukoum
veterán
A redmi idén nagyot megy az biztos, ez is rendkívül jó modell lett.

-
Komolyan mondom, elgondolkodtam egy pillanatra a tesztet olvasva, hogy milyen indokot tudnék kitalálni magamnak arra, hogy megvehessem ezt másodtelefonnak...
-
toronyhaz
aktív tag
Szóljon hát a Note-a.
Azt hittem ez lett a frappáns bevezető mondat. Elég komoly telefonokat csinál már ez a márka. Lehet a Mate 10 Pro után Saomi lesz. Bár még a tesztet nem olvastam... -
Konyika
senior tag
A kijelző össze hasonlításnál az xperia 10 kétszer van, a tesztelt telefon meg nem szerepel
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Javítom, köszi
)))