- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
válasz
lacentos #15174 üzenetére
Megoldás:
Beállitások -Lezáróképernyő értesítései menü.
Át kellett kapcsolni a formátumot nincs értesítésről, értesítés és tartalom megjelenítésére. (Érdekes modon minden más alkalmazás jelzett hanggal rezgéssel hogy nem volt átkapcsolva...)
A viberben nem tudtam bekapcsolni a képernyőzár megjelenítés értesítése kapcsolót,csak miután a fentit átkapcsoltam.
Lehet az volt a gond hogy kábellel költöztem át az új telefonra redmi note 7 ről és valami beállítást is át vitt...
A lényeg hogy jó lett.
Örülök hogy beálítás gond volt... user error -
rebla
aktív tag
válasz
lacentos #15174 üzenetére
köszi szépen. be van kapcsolva. Ez valami miui marhaság megint... olvastam hogy az értesítési felületet át kell kapcsolni 'androidrol" "miui" ra. De ez sem oldotta meg Képernyőzár érteítések vibernél ( halvány nem lehet bekapcsolni.) Azt írja kapcsoljam be az alkalmazás értesítését,de hát be van...
miui 14.03 verzio amúgy ..
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lacentos #14827 üzenetére
nekem realme gt master van, 90-ért alzából vettem február 21-én. imádom. nemrég jött rá az android 12, és a 13-at is megkapja ha eljön az ideje, közben kapja szokásos frissítéseket, bug javításokat, igaz nem hetente (kb havonta), de kapja.
érdemes lenne a realme telefonok között szét nézni nagyon jó a minőség, jó áron, mint annó a xiaomi volt amikor mind megkedveltük.
látom a legtöbbünk elpártolt a xiaomi márkától már
, hát van is ok rá...
-
wanted5
őstag
válasz
lacentos #14827 üzenetére
Karácsonykor cseréltem le egy Samsung S20FE-re.
Nem akartam újat venni, főleg nem olyan drágát, de már annyira felmérgelt, hogy legszívesebben földhöz vágtam volna. + Elegem lett a xiaomi-ból, hogy havonta szarják kifele magukból az új modelleket és akár már az 1 -1,5 éves telefont nem frissítik tovább. A redmi note 11-ből konkrétan van vagy 7 verzió és az csak egy modell a sok közül. -
rebla
aktív tag
válasz
lacentos #12794 üzenetére
Vezérlőközpont és állapotsor/ új irányítóközpont használata/ kikapcs= régi állapotsor.
Nekem alapbol nem volt bekapcsolva. Ez érdekes.... Csak pont tegnap beleakadtam azért tudom. Próbáld ki!Amúgy én simán ahogy volt,feltelepítettem 12 nem is kapcsolodtak be ezek az új dolgok. Ha valaki meg FR után csinálta akkor kapta a legujjabb beállításokat sztem.
Teljesen jol működik nálam, kivéve a viber felébresztés dolgot. Automata inditás nélkül nem éled fel ha jön üzenet. Így meg magátol elindul amikor kedve van. Vagy azt lehetne hogy auto kikapcs és kézzel ki be kapcsolgatni és lezárni hogy ne lője ki.... Szal nekem csak ez a hibam. Meg több memoriát eszik, eddig 50-55 százalékig ment fel, most meg néha amikor felébresztem 60 felett is van. De jól fut nálam. Wifi gyorsabban kapcsolodik stb... -
deske76
csendes tag
válasz
lacentos #10547 üzenetére
Szia!
Természetesen lehet, amióta megvan a teló (1 év) nálam 4 külön fiók van, mindhez más értesítési hang van rendelve és remekül kezeli, így tudom, épp melyik emilkére jött valami
Beállítások-->Alkalmazáskezelés-->kikeresed a Gmail appot-->Értesítések-->
itt lejebb görgetsz és megtalálod az általad felvett fiókokat, értelemszerűen a jobbre mutató nyílra nyomva, már garázdálkodhatsz is, melyiknek milyen hanga legyen, stb.. -
junkpod
veterán
-
tomy86
addikt
válasz
lacentos #8293 üzenetére
Köszi a tippet, de olyat keresnék, ami másnak már bevált. Amit linkeltél az ugyanúgy rögzíthető a rácsra, mint az általam linkelt Baseus, így nem tudom, hogy miért lenne megfelelőbb. Bár egy próbát megérhet 1,5-2 dollárért (az aliexpressen annyiért kapható ilyen tartó).
-
Fall-N
veterán
válasz
lacentos #6387 üzenetére
Nem csak a külső változik. A régi modelleken kívül mind megkapja az Android 10-et is a MIUI 11 mellé. Most, hogy a MIUI a baja az Android Autónak vagy maga a program vacak azt a fene tudja. Próbálj írni a Google-nel E-Mailt hátha javítják.
fradi81: Általában igen, besárgulnak. De ez maga a szilikon mint anyag tulajdonsága, ugyanis nem bírja az UV-t. De sok műanyag így van ezzel. Nem véletlenül szinezik őket. Vegyél áttetsző, de színes tokot. Például ha kék a telefon akkor átlátszó kéket, ha fekete akkor füst szürke színűt stb.
-
barnam_
nagyúr
válasz
lacentos #5684 üzenetére
Van benne(*) egy alapszintű tasker, amivel időponthoz tudnád időzíteni a wifi kapcsolását.
*: most xiaomi.eu rom van fenn nekem, aminek a kínai rom az alapja, nem emlékszem, hogy e globál/EEA változatban is benne van-e
Ideális esetben a feltételt, hogy mikor kapcsolja a wifit, NFC-vel lenne érdemes megoldani, de azt nem tudja ez a telefon.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lacentos #5684 üzenetére
automatikus bekapcsolásról még nem hallottam. nem automatikus csatlakozásra gondolsz? mert az működik benne, de ahoz be kell legyen kapcsolva a wifi-nek folyamatosan a telón. hozzá teszem nem merül gyorsabban így, legalábbis én nem vettem észre. vagy csak kicsit, tehát nyugodtan hagyd bekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest