-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
deske76
csendes tag
Örülök, hogy segíthettem, néha csak ennyi az egész, mindig ezzel érdemes kezdeni.
Minap nálunk is volt egy ilyen, hogy egy nap külföldi kitérés során beragadt a roaming a telefonnál és sehogy sem lehetett kikapcsolni (szürke volt a pötty). Egy újraindítás után már minden a régi volt
-
crok
nagyúr
Hát elég fura de most az asszony telefonján végigjátszottam kb. amit gyorsan kézben tudtam (adb nélkül, MSA + Joyose letiltás nélkül) és valóban, kikapcsolt hirdesek / ajánlások mellett is van hirdetés és ugyanez a póker alkalmazás. Több időm nem volt mert telefonálnia kell.. ami órákat jelent
A Tisztító alkalmazás adatait és frissítéseit töröld meg.. van megint egy kis furcsaság: a hozzájárulásokat (Jelszavak és biztonság menüben) visszavonni egyszerűen nem lehet a Xiaomi / MIUI alkalmazásaitól mindeddig amíg Mi fiókba be van lépve a telefon.. ezt a dolgot már évekkel ezelőtt is megírtam a MIUI fórumon, előtte Reddit-en is.. kutyát nem érdekelte.. na mindegy, MSA full letiltása után (minimum ADB kell..) de legalábbis a Mi fiókból kilépés, a hirdetések kikapcsolása ÉS az összes hozzájárulás megvonása után egyelőre nem látok hirdetést. A tisztító viszont így nem használható (#dekárérte) de nem sajnálom mert amúgy is az SD Maid-et ajánlom / használom, a Xiaomi beépítettje a Cleanermaster vagy a Tencent adatbázisát használja úgyis ami eleve elég csapnivaló.
-
crok
nagyúr
A Tisztitoban es a Biztonsag beallitasaiban is ki van kapcsolva az ajanlas, hirdetes? Az MSA le van tiltva? Az MSA az a MIUI System Advertisements, az dobja be eleve, ha az le van tiltva (legalabb a hozzajarulas..) es a hirdetes / ajanlas is ki van kapcsolva, a tobbi alkalmazasban is (file kezelo, letoltes kezelo, biztonsag, tisztito, stb..).. olyankor nagyon nem kellene MIUI hirdetest latnod. Szerintem valamit kihagytal.
-
crok
nagyúr
Kapcsold ki a reklámokat / ajánlásokat: MIUI topik -> Összefoglaló -> Reklámok a gyári alkalmazásokban? -> Reklámok, hirdetések kikapcsolása Xiaomi, Poco, Redmi modelleken
Ajánlásnak hívja a reklámokat.. -
fradi81
veterán
Itt belépsz a böngészőben, teló kiválaszt, erase data, lost mode, ezek vannak.
-
vlevi
nagyúr
Ja, ha az egy sima, Pintér félé, szálljon át másik autóba típusú Sms volt, akkor nem nagyon tudod letiltani.
Legfeljebb, ha lehet ütemezni automatikus éjszakai repülő módba váltást, akkor nem fogsz sms-t kapni.
Ahogy a viccben is van. Amióta éjszakára kikapcsolom a telefonom, utolérhetetlen vagyok az ágyban.
Évekkel ezelőtt a Pannontól kaptam névnapi üdvözlő sms-t hajnalban :) -
vlevi
nagyúr
-
maczera
aktív tag
"Ki lehet cserélni 1 ikont a kezdőoldalról egyszoval a gyakran használt ikonokat (kártyákat) a kezdő oldalra hozni, kicserélni az ott levökkel ?"
Ha a Beállítások -> Kezdőképernyő -> Kezdő képernyő zárolása nincs bekapcsolva, akkor hosszan rányomsz az ikonra, majd oda húzod, ahová akarod. Lehet közvetlenül lapot váltani, de az is megy, hogy az alsó sorba húzod, majd lapozás után az alsó sorból felhúzod a megfelelő helyre. -
Pityu.
nagyúr
A firefox elméletileg zabagép,az opera meg nem tudom használtam párszor nekem most a kiwi browswer jött be van egy kis hiányossága de chrome alapja van amit hiányolok az a mobilnetes adatspórolás menüpont az nincs a kiwi browser-ben viszont lehet telepíteni reklám blokkolót.
-
-
Pityu.
nagyúr
Akkor egy kis segítség,ne a youtube appban indítsd el az zenét hanem böngészőben pl google chrome vagy kiwi browser aztán menj be a menüjébe és pipáld ki az asztali webhely menüpontot,majd zárd le a kijelzőt és ha elhallgat rá koppintasz a kijelzőre feljön egy kis kezelő panel és ott rá nyomsz a play gombra és már megy is a zene
-
szergely86
csendes tag
-
Gloob
addikt
Te a szkennelési időn nem tudsz állítani, de nem is kell. Egyébként szerintem működik az. Miután rezeg, vedd el az ujjadat, és tedd oda mégegyszer, meg mégegyszer, meg sokszor minden rezgés után ujjat elvenni, és újra megérteni. Ez nem olyan, hogy egyszeri érintésre leveszi az egészet! Többszöri beolvasás kell, de írja is. Meg fogod látni, hogy hogyan növekszik a beolvasott terület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged