Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy aprócska érdekesség azoknak, aki EEA/EUX ROM-ot használnak... Lehet hogy ez rövidesen őket is érinteni fogja!?
-
laca1052
tag
Igazad van,
és ezért nem frissíttek.Nem az első Xaomi vagy most redmi N7 készülékem van,a frissítéseknél l mindig el baknak valamit. ezt tapasztalatból tudom.A vodánál van egy ismerősöm mérnők és azt mondta hogy nem figyelik hogy tudja e a készülék a VOLTE tét ha bekapcsolták nem kapcsolják ki.Szerintem ez egy frissítési bug. MIUI 11 frissítést már OTAN nem lehet el érni. Részemről ennyi.Ugorjunk Maradok MIUI 10-en -
Gloob
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Azt én is tudom nagyon jól. És akkor a németeknél sem megy a VoLte a xiaomikon? Vagy csak a magyarokkal akarnak kib@szni? Csak kérdezem. Szerintem a németek meg is ennék a szolgáltatót.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Vajon az bug fagy feature ha pl Tunein radio esetén az értesitési sávon nem jelenik aktívan a vezérlőfelülete?Ha meg is jelenik, kb 5mp-en belül eltűnik.
De tegnap pl spotify-nál is tapasztaltam.
Miui 11 rom van már fent.
-
trebrona
nagyúr
Urak, dedikált VoLTE topik erre: [link] , itt minden szolgáltatói és más készülékekkel való tapasztalat is megtalálható, válasz is van sok itt felvetett kérdésre.
-
vargalex
félisten
Még egyszer leírom: a szolgáltató nem tudja szűrni hiszen semmilyen extra információt nem közöl a készülék vele a rom-ról. Amiket pedig közöl (tehát, ami alapján szűrni tudnának), az nem változik rom csere esetén.
Szerinted egy ilyen feltételt beépíteni a gyártó részéről nem egyszerűbb, mint szolgáltatói romokat készíteni és azokat külön-külön karbantartani? Márpedig utóbbit megcsinálják...És bocs, nem a véleményedet akartam minősíteni, hanem magát a szolgáltatói szűrést, aminek korlátait most is magyaráztam az első mondatban.
Illetve az, hogy Vodafone esetén viszont működik, csak nem jelzi ki, számomra még inkább azt jelenti, hogy bizony a gyártó nyúlt bele, csak valamit elrontottak.
De ne legyen igazam és Telekom esetén is jöjjön vissza a VoLTE egy javítás után...
-
Gloob
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy te el tudod képzelni, én viszont nem. A Xiaomi nagy ívben lesz@rna egy ilyen kérést egy magyar szolgáltató részéről. Nem létszükséglet nekik, hogy a Tcom eladjon x db telefont. És akkor szerinted milyen szinten szűrik? Rom szinten, avagy szolgáltatói szinten? Viszont én még nem hülyeségeztem le senki véleményét! Köszönöm!
-
Vini011
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia! A Digi sim-mel továbbra is megy a volte és az ikon is megjelenik a miui 11 frissítés után is ugyanúgy mint miui 10.
A Vodafone sim-hez a miui 11 azonban nem teszi ki a volte ikont az értesítési sávban, de a 4G hívás közben nem vált vissza és a hívás lista is volte hivast jelez. -
vargalex
félisten
Ez hülyeség. Ha a szolgáltató szűrne, akkor MIUI10-en (és egyéb ROM-okon sem, hiszen a szolgáltató csak a telefon azonosítóit kapja meg, ami ROM cserével nem változik) sem menne. Ha a MIUI11-ben lenne valami hiba, akkor Xiaomi EU MIUI11-es ROM-on sem menne.
És igen, simán el tudom képzelni, hogy a Telekom megegyezik egy gyártóval, hiszen úgyis tárgyaltak a forgalmazott készülékek miatt. Egy ilyen feltétel simán lehet a megegyezésben, a gyártónak egyetlen feltétel: ha a szolgáltató 21630, akkor tiltva...
De majd megkérdezem a Telekomnál is, fejlesztünk nekik.. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen. Akkor mégis benne van.
-
jimmedly
senior tag
Üdv mindenkinek!
Nekem a ne zavarjanak opcióval van problémám. Elvileg be van állítva h a hangok némitása, rezgés kikapcsolaása. Bejövő hívás engedélyezése csak a kedvenc névjegyektől. Utána még be van pipálva az időzítés. Kezdés 21:00 vége 6:00. Ennek a végén van egy néma mód amit nem is értek igazán. Két választást hoz: néma, vagy ne zavarjanak. Itt úgy néz ki a néma mód kellene nekem. De az időzítés nem müxik. Nem kapcsol ki, be magától. Mitől lehet? Működik valakinek? -
törölt tag
Van a telefonomon 8500 kép és a gyári MIUI galéria app nem tudom miért olyan lassan indexeli be a képeket,másnál is? (128GB kingston van a telefonban)
Remélem hamar lesz update mert ez így karcsú lett a 11. (Hol van a MI DOC viewer meg egyéb dolgok?)
-
MIUI 11 bug: nem lehet különböző SMS-értesítési hangokat beállítani két SIM-nél.
-
Gloob
addikt
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Ez lehetséges megoldás, de biztos, hogy nem a romban szűrik meg, hiszen azt sem tudják, hogy melyik imei számú telefon hová fog majd kerülni. Elég macerás megoldás lenne ez így! A szolgáltatói oldalról lehet így szűrni, de nem a romban. Ha pedig a szolgáltató szűr így, arról nem a xiaomi, és nem a rom tehet. Ez volt a fórumtárs feltevése, hogy a Tcom megkereste a xiaomit stb stb
Én inkább az utóbbira tippelek, hogy a nem támogatott készülékeken nem engedélyezi a Tcom. -
azimut
aktív tag
A MIUI11 pörgésen csak ámulok és bámulok, alig merem leírni, hogy CrDroid 6.0 (még mindig béta) verziójához megjelent a november 1-i. Nagyobb változások nincsenek, továbbra is pörög rendesen. Amiket a korábbi hozzászólók emlegettek az értesítésekről, sávokról, meg egyebekről, azokat itt nem kell állítgatni, vagy ha igen, akkor azok könnyen megtalálhatók.
Igen gyorsan jönnek az új kiadások, láthatóan gyorsan reszelgetik a fejlesztők, szerintem az idén lesz már stabil verzió is.
Korábban bosszantott, hogy a gapps beállításvarázsló soha nem tudott végigmenni, utóbbi időben leállt hibával, naponta értesített a beállítások befejezetlenségéről. Erre megoldás a Bitgapps, ahol 2 verzió érhető el, az egyik sw (setup wizard) nélküli, na ez már nem zaklat, egyszer beállítottam a google fiókot, egyszer végigment, oszt kész. (Hoppá, most látom, ez is Android 10-re íródott, használ még valaki Q-t?)
Rom+Bitgapps dirty flash után 18 parancsikonom volt, szóval ismét felesleges app mentes. Maga az install másfél percen belül lement. Gcam Makoj24 kolléga (
) súgása alapján PMGC_7.2.011_HeperX_V1.apk, ami ugye már Android 10-re íródott.Oldman2 és trebrona kollégáknak (szintén
) köszönet a bootloader-nyitás helyesbítésért, a májusi nyitásom ezért volt döcögős, régiek voltak a leírások. Az összefoglalóban lévő új folyamat pontosan fedi a valóságot. Annyival egészítem ki, hogy kizárólag a fejlesztői menüben történő nyitási kérelem időpontjában szükséges a sim adatkapcsolat. -
Fall-N
veterán
válasz
Bl.Gyo.
üzenetére
Nem csak az IMEI-t nézik, hanem a telefon azonosítóját is. Ezt onnan tudom, hogy Telenornál 4 éve kötöttem előfizetést, de készüléket nem vettem tőlük. Mégis ha beléptem a MyTelenor alkalmazásba akkor láttam az előző telefonomnál is az adatoknál, hogy Xiaomi Mi A1-em van holott én sosem adtam meg a típusát. Függetlenül vettem még Eustocktól, a Redmit meg a MM-ban vettem nemrég.
Hivatalosan ők is a Huaweit, Samsungot, Sonyt, LG-t stb. támogatnak. Asszony P Smartját sem macerálja a Telenor pedig azt sem náluk vettük hanem az Euronicsban. Neki kérés nélkül müködik a VoLTE, kint is az ikon. Nekem még kérni kell, hogy aktiválják, eddig még nem tettem meg, mert ahhoz hívni kell őket, nem lehet SMS-ben vagy interneten aktiválni. Pedig 2019-et írunk.
-
Bl.Gyo.
őstag
7263 Gloob
Az egyszerűbb megoldás hogy IMEI alapján szűri a készülékeket, és ha nem az általa forgalmazott van a halozaton azt tiltja.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Külön is lehet vagy csak a hívószamot.?
-
vadászcsiga
félisten
Hát nem volt egyszerű rájönni hogyan kell sms-t tiltólistára tenni. 10 alatt egyértelműbb volt.
-
Gloob
addikt
-
Gloob
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
Ezt most te komolyan gondolod? A Telekom megkéri a kínai xiaomi-t, hogy csak bizonyos telefonokon menjen a VoLte szolgáltatás, egy az eu összes országa számára kiadott romon? Nem hinném, hogy így lenne. Inkább a Tcom csinált valamit, vagy a miui 10, és 11 között van valami különbség a szolgáltatás szempontjából, amit majd a Tcomnál javítani kell. A diginél megy,de ott alap dolog.
-
laca1052
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen eddig is volt.Miui 10 Ben is
Vodafone is megy MIUI 10 -
didro88
tag
Telenor Volte megy...
-
törölt tag
A Digi az 100% hogy megy. Az ki is írja felül.
-
vargalex
félisten
Ahogy korábban már írtam, nem működik. Visszakapcsol 3G-re (valamint valóban lassabban is épül fel a hívás, azaz csöng ki) és a hívásnapló szerint sem volt egyetlen VoLTE hívásom sem a frissítés óta.
Én is jeleztem, remélem javítják.
Bár valaki írta, hogy nála Digi-nél megy... Mondjuk szerintem egy hivatalosan nem elérhető feature-ről beszélünk, ami csak egy szerviz kód segítségével kapcsolható be. -
Crvsh3R
senior tag
Zárt BL mellett lehetséges a MIUI 10 visszaflashelése? MIUI 11-el nem vagyok kibékülve. Nálam a VoLTE ne megy, illetve az akksi is sokkal jobban merül.
-
rebla
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
fordítási hiba...
-
laca1052
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm a törlést
-
szabacsik
őstag
Visszahívták a frissítést?
Pénteken láttam megjött a PFGMIXM-re is. Letöltöttem, de nem akartam vacakolni vele, gondoltam majd ma... Erre nem lehet frissíteni. -
laca1052
tag
A aku százaléka, ikonok nagysága nem érdekel, bocs ez nálam nemnyerő inkább az itt egyeseknél előforduló hibák az van bőven, és engem inkább a VOLTE érdekel ami mos nem működik. MIUI 11 alatt. MIUI 10 alatt tokéletes. Ha vissza olvasol találsz problémákat.
Bl.Gyo. nekem még a bug se kell.Nekem MIUI 10 tökéletesen működik. Szerintem ezt vissza hívták mert OTAN nem lehet már elérni, -
laca1052
tag
Úgy látom ez a MIUI 11 nem a legjobbra sikeredett,ahogy látom nagyon sok a probléma vele,a telefonom már nem is talál frissítést szerintem még várat magára a végleges verzió.Ha nem akkor marad a MIUI 10 vagy bl nyitás és megy fel a MIUI HU.
-
Fall-N
veterán
válasz
üzenetére
Én a Beállítások > További beállítások > Kisegítö lehetőségek menüt találtam csak meg, ami nem így néz ki, de a keresőbe beírva előjött a Kisegítő lehetőségek menüje és ott ki tudtam kapcsolni. Köszönöm
Egyébként a képen látható beállítás merre van, mert frissítés után átnéztem az összes beállítást, de ilyet nem találtam.
-
-
törölt tag
-
Bl.Gyo.
őstag
nekem egy kicsit bug-os az akku a sarokban. itt-ott lefagy és nem mutatja jól a grafikában, meg néha fehér, vagy fekete vagy szürke. szerencsére a %-os jó.
továbbá a 11 óta lebegő értesítések még mindíg nem jelennek meg ami 10-esen meg ment.
a hálózat sebessége kijelzést meg ki kellett kapcsolnom hogy legyen helye az értesítési ikonoknak. hát még nem tökéletes a dolog.
-
Fall-N
veterán
válasz
üzenetére
Mér néztem ott is, de ismerem mihez kellenek* és egyik sem tűnteti el. Meg ahogy írtam nem változott semmi sem mielőtt a MIUI 11-re frissítettem és azóta jelent meg.
*Nova Launcher: dupla koppra képernyő kikapcs, előző alkalmazások stb.
Macrodroid: egyértelmű, különben nem tudna automatizálni
SafeInCloud: automata jelszókitöltéshez kell -
A Xiaomi bootloader-nyitás új folyamata
Esetleg az Összefoglalóba is mehet...
-
-
Joker88
őstag
Hol lehet"élő háttérképet" vadászni ? Láttam pár alkalmazást a playen, de nem tudom mennyire megbízhatóak..
-
hzsolee
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
A tegnapi "baleset" után, elkezdtem visszaállitani a telefont.
Egy dolgot viszont nem találok sehol sem, mégpedig az értesités sávon megjelenő netsebbeség kijelző kapcsolót.
Nevére se emlékszek, úgyhogy nem tudom mit keressek

-
calambrito
csendes tag
Csakhogy én nem zárképernyőnél próbáltam ki, ahogy korábban írtad (közben látom, szerkesztetted a válaszodat), hanem ahol épp volt a képernyő és ott nem történt semmi dupla koppra, zárképernyőnél valóban megy. Nem elég, hogy nem írják le precízen, de a FELébresztés részbe kavarják a KIkapcsolást. Na, sebaj!
De engem a második felvetésem érdekelne igazán...
-
törölt tag
válasz
calambrito
üzenetére
Az nem elírás dupla koppintással be illetve ki lehet kapcsolni a kijelzőt. Csak az a kitétel ne lenne mert azt nem értem.
-
calambrito
csendes tag
Sziasztok!
Észrevettem egy elírást (narancssárgával jeleztem). Nyilván az a kikapcsolás valójában BE akar lenni.
Viszont a zölddel jelzett dolog már komoly és eléggé zavaró. A MIUI 10 alatt nem volt gond azzal, hogy a bejövő értesítéseknél felébresztette a képernyőt. Amióta 11 van, hangban ugyan jelez minden értesítést, amiket korábban is, de a képernyő sötét marad, pedig jól látszik a képen, hogy be van kapcsolva. Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a megoldás?
-
deske76
csendes tag
válasz
deske76
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
aprokaroka87 köszönöm a tippet, megpróbáltam, de nagyon nem akarta az igazat, mert a 10.3.6-akarta mindig leszedni, így leszedtem direktbe, ami 1.8Gb volt.. a lényeg, hogy én is frissítettem 11-re , kicsit bújom, csak jó lesz ez
-
Fall-N
veterán
válasz
junkpod
üzenetére
Igen ha beállítottad akkor az ikonok beálltak az alapra. Azért maradt pár ikonnak fehér háttere, mert az Android az Oreo óta támogatja az adaptiv ikonokat. Ha nem állítja be a fejlesztő külön akkor a Play Áruházban is látni, hogy a szögletes fehér háttér az alap az adaptív ikonon.
Látom nektek is megjelent az ember ikon a navigációs sávon, ezen a képen [link] látszik is. Ki lehet valahogy kapcsolni? Eddig nem találtam rá módot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- MotoGP & WSBK
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Használt OnePlus Nord 3 5G 8/128GB, 91% akkumulátor, 12 hónap garancia!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezért nem frissíttek.Nem az első Xaomi vagy most redmi N7 készülékem van,a frissítéseknél l mindig el baknak valamit. ezt tapasztalatból tudom.A vodánál van egy ismerősöm mérnők és azt mondta hogy nem figyelik hogy tudja e a készülék a VOLTE tét ha bekapcsolták nem kapcsolják ki.Szerintem ez egy frissítési bug. MIUI 11 frissítést már OTAN nem lehet el érni. Részemről ennyi.Ugorjunk Maradok MIUI 10-en

be.@.ás. Igazad van.