2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: MySmartPrice

A január 10-ei bemutatón a Redmi 7 és Redmi Note 7 mobilok bemutatkozása tűnik esélyesnek, utóbbi már fel is bukkant a Geekbenchen.

Hirdetés

Az már teljesen biztos, hogy az idén bemutatkozó Redmi mobilok már nem a Xiaomi márkanevével, hanem külön márkaként debütálnak majd, az viszont még csak nagyon valószínű, hogy a január 10-én tartandó bemutatón a Redmi 7 és a Redmi Note 7 lepleződik le. A Redmi Note-széria mindig is a remek ár/érték arányról és a jó használhatóságról szólt, vélhetően ez nem fog megváltozni a későbbiekben sem, és ha hihetünk a Geekbench-eredményeknek, egy Android 9-re épülő, Snapdragon 660-as rendszerchippel szerelt, akár 6 GB RAM-os eszközről lehet szó.


[+]

Az 1462 és 4556 pontos, processzort értékelő eredmények kimondottan jók, a Snapdragon 636-os elődökhöz képest mindenképpen előrelépést kapunk teljesítményben.

Hirdetés

Előzmények

 • Xiaomi Redmi Note 6 Pro - elszigetelt eset

  A friss Redmi ritka példa arra, amikor a sikerrecepten nem az előnyére változtattak. Jókora szenzorsziget egy kis képernyőarány növekedésért, különben minden szuper.

 • Xiaomi Redmi 5 Plus - új forma, régi erősségek

  18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.

 • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

  A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.