- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vargalex #14946 üzenetére
igaz gyengébben teljesít mint a készülékben lévő elhasznált gyári akku de csak abban a pillanatban. a gyári már elhasználódott és lassan teljesen meghal, míg a gyengébb még lehet ki bírna 2 évet ugyan azon a kapacitáson. ennyiből még mindíg jobb.
láttam képeket egy kintről vett akkuról (azt hiszem pont egy aliexpress-es alá tették véleményként), amire pl. 4000mah volt írva, de leszedték a boritást és gyárilag 2600mah volt rá nyomva. de ha nincs más még ez is jó lehet legalább új akku még ha gyengébb is. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vargalex #14869 üzenetére
Én se kapcsolom ki a GPS-t mert nem lesz jobb tőle semmi. A bekapcsolt GPS igazából csak egy szabad út egy engedély az alkalmazásoknak hogy használhassák, nem jelenti azt hogy nonstop megy. akkor megy ha valami elkezdi használni, ha nem használja semmi tulajdonképpen ki is van kapcsolódva.
wifi, bluetooth más de nagyon keveset fogyaszt már, észre se venni hogy gyorsabban merülne.
A mobil net ami talán érezhetően fogyaszt, de ez is sokmindentől függ (jelszint, 2G, 3G, 4G, 5G, stb.)
Ezek a dolgok régi berögződések, régi készülékeken az android kezdeti korában lehet számított hogy mi van be és kikapcsolva. Mamár nem lesz jobb ha ki vannak... -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
lacentos #14827 üzenetére
nekem realme gt master van, 90-ért alzából vettem február 21-én. imádom. nemrég jött rá az android 12, és a 13-at is megkapja ha eljön az ideje, közben kapja szokásos frissítéseket, bug javításokat, igaz nem hetente (kb havonta), de kapja.
érdemes lenne a realme telefonok között szét nézni nagyon jó a minőség, jó áron, mint annó a xiaomi volt amikor mind megkedveltük.
látom a legtöbbünk elpártolt a xiaomi márkától már
, hát van is ok rá...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
junkpod #14814 üzenetére
yettel netem van otthon mint fő net. figyelembe kell venni hogy hétvégén eléggé le vannak terhelve a mobil hálózatok (bizonyos helyeken), és alapból a yettel nem túl acélos. nálam jelenleg 10-20mbit/s, de este fele lesz ez még rosszabb is. szerintem a yettel nettel van gond, nem túl jó.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87 #14707 üzenetére
használtam én is egy darabig ezt a rom-ot, és elég jó.
az alsó gombokat én is kerestem de nem találtam benne hogy át lehessen tenni, rossz is volt egy darabig hogy a vissza a bal oldalon van, de rövid idő alatt meg lehet szokni.
aztán lett egy realme készülékem, és ott a jobb oldalon van a vissza, de először automatikusan a balt akartam nyomni a vissza-hoz, mert hozzá szoktam note7-en.
szóval szerintem nem lehet megváltoztatni, és sem találtam, de könnyen meg lehet szokni. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Antal1585 #14656 üzenetére
nekem olyan volt hogy ki-be-ki-be kapcsolt a készülék. közben kiderült hogy a tok miatt beragadt a bekapcsoló gombja és azért. lehet a bekapcsoló gombbal van gond nálad is csak így jön ki, megbolondul tőle. nem biztos csak én gondolom. pontosan olyan bajom nem volt mint neked.
-
Bl.Gyo.
őstag
realme 8 is nagyon jó készülék (még az android 13-at is megfogja kapni, jelenleg mindegyik a 11-en áll. hamarosan jön a 12), erősen ajánlom. először azt akartam, de valahogy eljutottam a 25 ezerrel drágább GT Master-hez
#14655fa4hu
nekem miui, PE alatt se volt gondom avval mindent megkaptam időben.
realme-nél is minden megjön, plusz nincs agresszív ram kezelése, igaz 6GB ram amit lehet bővíteni (ezt tudja a realme 8 is)
-
Bl.Gyo.
őstag
nálam valamiért nem ment a gyári rom-on, csak a kínai xiaomi.eu-s romon. de már mindegy is, készüléket váltottam, bye MIUI meg Xiaomi.
-
Bl.Gyo.
őstag
tök jó az akkum, fél óra alatt 40%ot beletöltött sima 5v 2A töltővel.
fura a pixel experince azt írja rá gyors töltés, pedig nem az. lehet abból indul ki hogy gyorsan szaporodnak a százalékok, gondolja gyors töltőn van? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
0xmilan #14631 üzenetére
mármint a google téveszt meg? igaz szerintem se sok változás van 10-12 között használatban, de ki tudja mi van a motorháztető alatt, dehát muszáj ki adniuk fő verziókat (ráncfelvarrás, és egyel növelni a verzió számot) még ha alig változik valami csakhogy csöndben maradjanak az userek. simán lehetne 10.1 meg 10.2...
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Archttila #14620 üzenetére
azért az android 12 is ajándék volt tőle, plusz javítva az akku merülés alvó állapotban, összehozva egy elég jó legfrissebb androidos rom-ot a készülék életének a végére dicséretes amivel még jó ideig el lehet az ember ha a készülék még bírja szusszal, így a maxot kihozva egy jelenleg 3 éves készülékből, úgyhogy nincs panasz rá. csak meglepődtem hogy már discontinued lett az is de ez van, semmi se tart örökké. és ki tudja valaki viszi-e tovább...
nekem muszáj vennem új készüléket mert az akku haldoklik, és cserélni se fogok ahogy itt olvasgattam róla, rosszabb is lett tőle több embernek stb, akkut venni + munka díj (én nem merném magam csinálni), aztán lehet kidobott pénz volt.
-
Bl.Gyo.
őstag
3 éves modell, nem támogathatják évekig, pedig lehetne mert bírná a hardver, de ugye nem ez az érdekük. irány a főzött rom ha a készüléket akarod és támogatást is még, pl.: [pixel experience]: android 12, és 2022 januári biztonsági patch.
most látom a linken "discontinued" szerepel már erre is, 2 napja még nem ez volt. ezt is befejezték?
más (ide írom csakhogy ne kezdjek új hozzászólást): nemrég volt szó az akkukról hogy nehéz találni jót mert régi gyártásúak lehetnek. pont most 2-3 évvel a készülék megjelenése után kéne gyártaniuk akkukat, mert most mennek tönkre. nem értem miért akkor gyártottak amikor még új volt és akku baj nem igazán volt...
-
Bl.Gyo.
őstag
android 10-es miui-n nem volt ilyen evvel a messenger verzióval. ha neked instán is volt ilyen akkor nem messenger hiba, valami központi, és én az android 12-re gondolok, már annyira túl van tolva a biztonság, korlátozások, akku kímélés benne hogy az a felhasználó érmény rovására megy, kicsit túlzás ennyire parázni! akkor lehet az android 12 a ludas, de másnak miért nincs ilyen problémája itt, olvastam páran már feltették a legújabb PE-t.
És hogy oldódott meg a probléma ha már volt neked párszor ilyen?
-
Bl.Gyo.
őstag
mielőtt veszek más gyártótól telefont, és mivel most ráérek, úgy döntöttem felteszem az android 12-es pixel experience rom-ot, hátha javul kicsit az akku meg a gps, nem vesztek vele semmit.
de:
a kérdésem hogy facebook messengerbe miért nem enged küldeni képet? megvan adva minden engedély neki, de amikor kiválasztom a képet és küldés, egy piros felkiáltó jellel ki van írva alá nem sikerült elküldeni próbálja újra vagy törölje. hiába próbálom újra, nem küldi. neten utána olvastam, de egyik se hasznos amit írnak: frissítsd az appot (legújabb van fent), cache törlés vagy app újra telepítés (nem hiszem ez kellene egy frissen telepített rendszerre, egy frissen telepített messengerrel), engedélyek megadása (mint írtam minden meg van adva már), telefon is többször újra lett indítva. nettel nincs baj (wifi és mobil net is rendben) minden működik, beszélgetés azonnal elmegy meg jön, stb.
sehogyan nem lehet, ez előtte a miui-n működött. -
Bl.Gyo.
őstag
igen, én is azon gondolkodok hogy a kovetkező xiaomi/poco lesz e vagy más, valószínű más. régen szerettem mert nagyon jó telefonokat csináltak, olcsón... verhetetlen volt. de ez azóta változott pont ellenkezőleg, rossz telefonok elszállt árak mellett, talán még pont a note 7 volt az ami még ezt a színvonalat képviselte, nem is tudtam találni utódot a márkán belül. előbb nyúltam a samu j5-höz mint hogy uj xiaomit vegyek. kár érte, elindult a leejtőn a cég.
-
Bl.Gyo.
őstag
kb. fél-1 hónapja elért engem is a GPS végzet. Sz@r! Olvasgattam a fórumot, nagyon sok embernél előjött, és pontosan ugyan azok mint nálam. azt szűrtem le ez inkább hardveres gond, úgyhogy megse próbálkozok másik rom-al. a lehető legrosszabb pillanatban hagyott cserben, na ott elgurult nálam a gyógyszer!
Vagy esetleg született valami megoldás azóta?Most egy Samsung J5 2017-et használok
, és vicces volt hogy a 2GB ram ellenére se zárja be az előzőleg használt alkalmazást, amit a note 7, 4GB-nál már rég. note 7-nél olvasgattam kommenteket facebook-on, majd átváltottam messengerre beszélgettem kicsit, majd vissza fb-ra és az egész appot ujra töltötte, elveszve minden
. J5, a 2GB-al nem csinálta
, vicces. ezt csak mellékesen jegyeztem meg.
-
Bl.Gyo.
őstag
régebben volt, hogy kerestem egyik telefonomhoz akkut, de utána néztem melyikkel nem vernek át. képekben/videókban láttam hogy rá volt írva hogy 4000mAh, levették a borítást, alatta meg szimplán 2600mAh volt nyomtatva gyárilag. azt nem tudom eredeti akku volt e vagy nem, de ez bennem maradt hogy csak átcímkézték.
lehet az eredeti akkut is hamisítják, kívülről ugyan az mint az eredeti de teljesen más belül. kínaiaktól bármi kitelik főleg ilyen, és ugye ezeket ott gyárják.
esetleg ha alin, vagy banggood-on vagy hasonló oldalon nézelődik az ember akku után, érdemes a fényképest hozzászólásokat/értékeléseket is átnézni mert azt hiszem ott akadtam rá a turpisságra. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
tomboy0013 #14547 üzenetére
nekem 2-3 nap után csinálta ezt a gyári 12.5-ön hogy belassult minden rajta (4GB-os), ujraindítás után jó volt aztán megint és így tovább, FR után is. most a 12.5.7 kínai xiaomi.eu-s rom van rajta és tökéletes, gyors.
Én arra gondolok hogy nem minden note 7 100% azonos hardverileg, és valamelyiken rosszul működik a gyári rom (mint nálam, másnál nem volt ilyen). egy custom rom feltétele megoldá szerintem, de olvastam ehez nem értesz. mindenesetre ha nem veted bele magad ebbe akkor se dobd ki, mert más még tudna vele mit kezdeni, add el így persze a hibáját feltüntetve. -
Bl.Gyo.
őstag
hali. banki appok mit szólnak a PE-hez?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
vargalex #14494 üzenetére
Ez azt jelenti hogy nem érdemes akkor akkut cserélni? hagyni kell kifújja a lelkét aztán új teló? mert nekem is kezd gyengülni, az accubattery szerint 75%-os (szerintem több mert az előző rendszeren amit nemrég cseréltem, 86 körülit írt), de azért még elvagyok vele. mert ha nem érdemes cserélni akkor nem fogok vele szenvedni (magam csinálnám, nem merném szervízre bízni, valamit elrontanak vagy lenyúlják az akkut és mást tesznek bele stb.) ha csöbörből vödörbe kerülök.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Balázs Z. #14411 üzenetére
én PE után a linageOS-t is kipróbáltam, és végül én is vissza mentem a 12.5.7-es kínai romon alapuló MIUI-ra a xiaomi.eu jóvoltából, és minden jó nincs panasz. PE gyorsan merült, lineage banki app nem szerette, meg kamera hibákat írt ki első körben aztán ki tudja mi lehet még ha többet használom, meguntam, miui vissza.
-
Bl.Gyo.
őstag
hangerő fel + bekapcs. gomb nyomva tart addig amíg bejön a recovery, onnan ha jól tudom tudsz egy gyári visszaállítást csináli, de minden adatod elveszik a készüléken akkor.
Ha nem segít akkor:
hangerő le + bekapcs. gomb teszi fastboot-ba a készüléket, nyomd folyamatosan amig nem jelenik meg a fastboot felirat. Ha az megjelenik akkor nem halt meg, szerintem az összefoglalóban van leírás hogy lehet akár gyári rendszert is feltenni vagy mást.
-
Bl.Gyo.
őstag
hali! fent van a legújabb lineageOS, és a K&H bank appot nem lehet használni mert hogy root-olt a teló. Ez most a lineageOS miatt van vagy a nyitott bootloader, és hogy lehet megoldani hogy menjen?
-
Bl.Gyo.
őstag
sima PE-el is van ez a merüléses probléma? mert nekem a plus volt fent. ha a sima jó akkor felteszem azt.
-
-
Bl.Gyo.
őstag
valakinek volt olyan tapasztalata a pixel experience rom-al hogy gyorsan merült az akku vele? éjjel 41%al tettem le a telefont, reggelre 3%-ra merült. vagy ötlet mi okozza ezt?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
fluttershy #14341 üzenetére
nem értem miért van mindenki bele ragadva ebbe a "mediatek egy sz.r" hülyeségbe. ja, nehéz rom-olni... hát nem kell. szerintem csak a rom huszárok nem szeretik. réges régen is volt médiatek-es telóm, még a 2 magos, és android 4.2-es korból, nem volt panaszom. nekem mindegy SD vagy mediatek, úgysem romolgatok, amire meg az ember használja a telóját arra jó bármelyik.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Bl.Gyo. #14332 üzenetére
nem aktuális már rájöttem hol rontottam el, bár ez a jelenség nem normális szerintem de megvan oldva:
rom telepítés után csináltam egy factory resetet az OS alól (szokás nálam), és az okozta ezt a hibát. Gondolkodtam kicsit, bementem a twrp-be és nyomtam csak egy data format-ot, reboot, és utána már tudta használni a belső tárhelyet mindenre. -
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok! meguntam a miui belassulását, és nagy nehezen feltettem a legújabb twrp-t és pixel experience plus-t a telóra, szépen fut, csak nem lehet rá telepíteni semmit play áruházból, azt írja nincs elég hely, pedig az egész első tárhelyből 12GB van használva (20%) azt írja is a tárhely kezelőbe. Miért van ez, és mi a megoldás?
-
Bl.Gyo.
őstag
mindjárt jön a redmi note 11, abból is 3 fajta. bejön az a szögletes forma, fehér színben, lehet le lesz cserélve a note 7, habár sok bajom nincs vele még, de már kicsit gyenge (laggolgat), meg az akku sincs a helyzet magaslatán (79%-os).
-
Bl.Gyo.
őstag
Van V12.5.3.0 hivatalos kínai rom. Ez azt jelenti hogy jön még frissítés nekünk is?
-
Bl.Gyo.
őstag
hát ha majd nagyon agyamra megy a dolog, csinálok egy FR-t ha akkor se jó, akkor felteszem a pixel experience-t. nem szoktam romolni amíg jó a rendszer, de ez idegesít. olyan mint ha 1GB ram lenne benne, hogy mindent újra kell töltenie, még az egyszerű rendszer funkciókat is.
-
Bl.Gyo.
őstag
én is feltettem pár napja, manuálisan. kicsit laggos, mindíg gondolkodik ha valamit csinálni akarok benne, mint ha akkor töltené be azt a funkciót. pl. dnd-ből, rezgőre rakom vissza, 1-2 mp-re megáll és utána váltja át, vagy ha az alkalmazás váltót előhívom ott is gondolkodik mire a tartalom megjelenik, meg ilyenek. előzővel nem voltak ilyenek.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
_stick_ #14008 üzenetére
gyári cam
... sok bajom volt a gcammal, pl belassult, később exponált, fagyott, slow-motion nem ment, kilépett stb, elegem lett, vissza mentem a gyárira, ami meg jól működik, és szép képet is csinál, igaz nem gcam szintűt, de legalább megbizható és ha valamit le akarok fotózni azt le is tudom.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
A_Papa #14002 üzenetére
igen a fókusz az idegbeteg. arra nem tudok megoldást a gyári szoftverrel, annyi hogy próbálok nem mozogni akkor talán nem kezd fókuszálni, vagy az egyik sikeres fókusz után azonnal exponálok.
vagy vannak fényképező appok pl Open Camera, amivel fixre lehet állítani a fókuszt, több módban (infinity, macro, stb.), és nem mozdul. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Fall-N #13987 üzenetére
Helyedben nem próbálnám meg. Itt a fórumon olvastam hogy úgyse lesz jó, vagy nem engedi feltenni, vagy pedig bootloop-ba kerülne a telefon. A lényeg hogy úgyse működne, úgyhogy felesleges próbálkozni vele. Legalábbis hivatalosan manuálisan telepítve. Ha fel flash-eli nulláról az ember külső programmal akkor lehet működne.
De várjuk meg az EEA verziót. 🙂 -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87 #13973 üzenetére
én is megvagyok vele, nem találtam készüléket (xiaomi/poco) amire érdemes lenne lecserélni.
-
Bl.Gyo.
őstag
na, nincs már senkinek note7, vagy főzött rommal van hogy nem teszi fel és ír véleményt az official global miui 12.5-ről?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
danpan #13932 üzenetére
nem lehet hogy az az egész operációs rendszer és a hozzá tartozó appok az a 34Gb? 64GB totál van a telefonban amiből maga a rendszer is elfoglal ugye. nem hiszem hogy a rendszernek külön van tárhely beépítve a telefonban, a 64GB-on felül.
talán azért ilyen nagy méretű, mert régi a rendszer és a használat során generál egyéb fájlokat ami csak gyűlik-gyűlik. -
Bl.Gyo.
őstag
[poco m3 pro 5g], 5000mah akku, banggood 55.000, Eu priority line.
vagy
[poco m3] 6000mah akku, banggood 39.000, Eu priority line. (hamár az akku a fontos)
vagy
[poco x3 pro] 6/128, snapi 860, 5160mah akku, banggood-on 64.000, EU priority line.x3 pro nagyon megéri még én is gondolkodtam rajta. most is még...
-
Bl.Gyo.
őstag
-
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok. Nem tudja valaki miért mutat engem gyakran Brazíliába a készülék? Pedig a közelében nem vagyok, itthon vagyok! Az időjárás is, meg a Facebook közeli ismerősök funkció is azt mutatja. Jobbik esetben a szomszéd városokat mutatja itt, de azt se csinálta régen. Van valami helymeghatározási reset vagy valami amivel megszüntethető a fals információ? Régebben nem csinálta.
-
Bl.Gyo.
őstag
Hali! Miért van az hogy rendszeresen kiírja a Google fotókba is meg a play áruházban is hogy várakozás a wifi-re, amikor rajta van? És ezt sokszor csinálja, a Google fotókba mindig.
-
Bl.Gyo.
őstag
Én elégedett vagyok, nekem tökéletes, a kamerája meg baromi jó, 4 gigás és vételkor eszembe nem jutott 3gigasat venni. 2 éves már. Egyelőre még nem találtam más telefont amire érdemes lenne lecserélni, pénzkidobás lenne.
Általában csak azok írnak akiknek bajuk van vele. A többségnek nincs gondja a készülékkel. -
Bl.Gyo.
őstag
Régebben engem sem ébresztett, bebizonyította hogy nem megbízható, az elég volt ahoz hogy átváltsak egy Casio karórára mint ébresztő óra, az tökéletes mindig.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Archttila #13362 üzenetére
Az open camera app-ba van fokusz beállítás Infinity-re, amivel mint ha fix fókuszos lenne a kamera, az megoldás lehetne erre, csak azért a gcam jobb más szempontból. Kár hogy a gcam-ba ilyet nem tudtak beletenni.
3 appot kéne használni:
1- nappali szimpla fotózáshoz/videozashoz Gcam.
2- éjjeli videózáshoz open camera
3- slow motion-hoz gyári kamera appAelod: ha nem zoomolok bele akkor is fókuszál mint egy bolond, az nem befolyásolja.
Koppintásos fókusz mód, igen ez is jó lenne csak utána is fókuszál. Csak koppintásra fókusz opciót nem találtam a gcam-ban. -
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok. Nem lehet a GCam-ban beállítani hogy ne fókuszáljon állandóan esti felvételnél, mondjunk fix-re állítani (infinite)?
Mint ebben a saját videóban, így használhatatlan anyagot készít: [link] -
Bl.Gyo.
őstag
Én próbáltam, de vissza tettem a 7.6-ot, az az én szemem szerint jobb képet csinál. sajna a 7.6-ba és 8.1-be se jó a lassított felvétel készítése, mind a kettőnél nekem egyből bezárja az alkalmazást, vagy ha nem, akkor olyan mint ha rögzítene de egy 0:00 videót ment el.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
tomy86 #12867 üzenetére
Úgy érted hogy MIUI 12-ra való frissítés után...
Hát nekem azt írja ki hogy "A hangrögzítőt más alkalmazás használja" amikor telefonálok, és ezért nem rögzít, fogalmam sincs miért, és csináltam FR-t a frissítés után. De többen írták itt hogy nekik működik, akik meg nem csináltak FR-t elvileg. Nem tudom ennek köze lehet e hozzá... -
Bl.Gyo.
őstag
az jó vagy rossz hogy a telóm 1 óra alatt 10%-ról 80-ra feltöltődik sima 5V, 2A töltővel?
10 órás képernyőidő meg volt a 10%-nál, és félig van a fényerő mindíg. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87 #12747 üzenetére
Nálam jobban fut és kellemesebb a 11nel. Eddig ez jobb. De én csináltam az Android 10 frissítés utan fr-t, gondolom az is számít már ilyen frissítések után.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Fall-N #12656 üzenetére
Pontosan. Nekem is volt A1. Ez semmi ahoz képest. 2 panellel voltak szerelve, nekem a tianma jutott. A másik panelnek meg nem volt ilyen hibája. Úgy látszik nem tanultak a dologból sem a tianma hogy ugyan úgy gyárt, sem a xiaomi hogy megint ilyeneket alkalmaztak a készülékeikben.
-
Bl.Gyo.
őstag
Telefonok Wowifi és VoLTE támogatása: [link]
nem volt most téma, de most találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Diablo IV
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest