- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Sas madár #3934 üzenetére
Google lens
SZÖVEGES MŰVELETEK
Kikeresheti az étlapon szereplő fogásokat, eseményeket vehet fel a naptárba, útvonalat tervezhet, felhívhat egy számot, szavakat fordíthat le, illetve sok mást is tehet. Sőt akár ki is másolhatja a beillesztendő szöveget, hogy időt takarítson meg.
A VILÁG MEGISMERÉSE
Felfedezheti a népszerű tájékozódási pontokat. Megtekintheti a helyek értékeléseit, nyitvatartását, a hozzájuk kapcsolódó történelmi érdekességeket és sok mást is.
ÁLLAT- ÉS NÖVÉNYHATÁROZÁS
Megkeresheti, milyen virág nő ismerőse erkélyén, vagy éppen kikeresheti a parkban látott kutya fajtáját.
RUHÁK ÉS LAKBERENDEZÉS
Látott egy nagyon jó ruha-összeállítást? Vagy egy fotelt, ami tökéletes lenne a nappaliba? Hasonló ruhákat, bútorokat és lakberendezési termékeket találhat – anélkül, hogy a keresőmezőben meg kellene próbálnia leírni a látottakat.[ Módosította: Qru ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz
Sas madár #3831 üzenetére
Ez most egy netről vett kép de így néz ki a menüpont
Na nekem a telefon tétlen is szarakodik meg a képernyő idő része is és márt nem először pedig azóta már volt vagy 2 frissítés is.Nagy boldogan mondom most százalék figyelés helyet használom a telefont és meglátjuk,hogy teljesít,jó időt éreztem ,megnéztem erre teljesen irreális időket írt mind kettő. -
-
Gloob
addikt
válasz
Sas madár #3448 üzenetére
Ezt rosszul gondolod. Ha a wifi folyamatosan be van kapcsolva, de nincs adatforgalom rajt, akkor a fogyasztása gyakorlatilag nulla. Nálam, sem jelzi bekapcsoltnak, amikor ki van kapcsolva, persze én EU Dev romon vagyok. Viszont van esetleg Viber telepítve? Ha igen, akkor meg kéne nézni, mert képes állandóan bekapcsolva tartani! A wifi használatnál van a Víberben olyan, hogy állandóan bekapcsolva, vagy a készülék beállításainak használata.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
Sas madár #3398 üzenetére
Aktiváltad a SIM kártyádat? Ha jól tudom, a Xiaomi aktiválás ehhez kapcsolódik. Amit én megpróbálnék, az az, hogy a telepített alkalmazások listájában megkeresném ezt az appot, és nyomnék rá egy kényszerített bezárást. Ha ez nem vezet célra, és nem aktiváltad a kártyádat, akkor a Mi Cloud beállításaiban kapcsold be a készülékkeresést, ez aktiválja a SIM kártyát. Ha nincs rá szükséged, akkor utána kikapcsolhatod.
-
paolinho
őstag
-
Gloob
addikt
válasz
Sas madár #2632 üzenetére
Pedig sajnos....... Nem véletlenül írtam, ha bent van. Emlékeim szerint valamikor még a Note 4 idején bent volt a globalban is, de aztán kikerült valamiért. Én is kerestem amikor még a global volt nálam is a Note 7-en. Én erőteljesen használom az automatikus feladatokat, nem csak a Rep.módra, hanem másra is. Többek között ezért is cseréltem. A baj az, hogy meg lehetne oldani máshogy is, de a google annó letiltotta a 3. féltől származó appok számára a rep.mód, wifi kapcsolgatását, így azokhoz meg root kellene sajnos.
-
st6969
őstag
válasz
Sas madár #2398 üzenetére
Mivel okostelefon használó vagy, így jó eséllyel gmail-ed is van, és lesz is, offline világ ide vagy oda... Teljesen egyetértek a többiekkel, a legcélszerűbb ide szinkronizálni, és egy életre megoldódik a névjegy kérdés.
De a Viber is megoldás.
Értem a gumigombos telefon problémát is, de a SIM kártyán tárolásnak sajnos korlátai is vannak (névjegy mennyiség, tárolható infók, ékezetek, stb...) -
Gloob
addikt
válasz
Sas madár #2394 üzenetére
No ácsi! Az, hogy a gmailban tárolódik, nem azt jelenti, hogy a telefonon nincs meg a telefonmemóriában. Csak, ha oda menti, akkor ott megvan, és egy telefon csere alkalmával belépve a fiókba azonnal fel is szinkronizál. Már hosszú évek óta így használom, és soha nem volt gondom a tel.számokkal bármilyen telefont is cse|éltem. Az lenne az életszerűtlen, ha mondjuk nincs net semmilyen, és nem tudnál e miatt telefonálni! Soha nem értettem ezt a sim kártyára mentek ragaszkodást. De persze te tudod, hogy neked mi a jó. A playon vannak appok erre is.
A Vibert pedig át tudod vinni, ha a szám nem változott! -
Gloob
addikt
válasz
Sas madár #2390 üzenetére
Miért nem jó a gmail tárolásnak? Ott örökre megmarad, nincs ilyen gond többé.
Viber: mivel a viber tel.számot kér, a fiók ahhoz van kötve, így megmarad minden. Ha tel.szám is változott akkor nem tudom, hogy lehet-e valami szinkront csinálni a régi és az új fiók között.
Egyébként szvsz nincs értelme pár alkalmazás esetében az átköltözésnek. Újra kell rakni az alkalmazásokat, az adatokat pedig átvinni amár egy sd kártyán. -
Gloob
addikt
válasz
Sas madár #2264 üzenetére
Az eredeti töltő nem gyorstöltő! Az egy sima 5V 2A = 10 W - os töltő. Nekem van 18W-os, és 36W-os gyorstöltő is. A telefon mindkét töltő esetén ki is írja, hogy gyorstöltés, és ki is teszi a jelet az akku mellé. A gyorstöltő nem csak annyiból áll, hogy hány W-os. Azok töltés közben kommunikálnak az aksival, és változtatják a töltőfeszültséget, és a töltőáramot.
A menüben nincs lehetőség a kikapcsolásra. Tudtommal kernel szinten lehetséges a dolog. Viszont a gyári kernel nem támogat semmilyen beavatkozást. Az említett kernel auditort feltéve meg lehet nézni bizonyos dolgokat, de nem lehet változtatni. A változtatáshoz custom kernel kell. Viszont gyári MIUI-ra tudtommal nagyon kevés custom kernel létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest