- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus One - Kína már itt One
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Eddig eléggé elvétve csinálta, de most rebdszeresen minden hìvás, feloldás alkamával bedobálja hogy be takarjam le a közelség érzékelőt. Nem piszkos megvan takarìtva, független attök, hogy lakásba vagyok e vagy kinti fényen. Új frissìtés jöhetett vagy mi hülyìthette meg?
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Kedden vettem egy ilyen telefont. Aznap tökéletes felraktam minden drivert adb/fastboot.
Majd tegnap szerettem volna neki kezdeni a mókolásnak, viszont valamiért a telefont nem érzékelte a gép csak ismeretlen eszközként. A telefon tölt de a gép csak ismeretlen eszközt lát: "Eszköz leíró kérése sikertelen" (43as kód) szöveggel.
Elképzelhető, hogy a telefonnal van valami gebasz ? Vagy inkább "csak" a kábel ?
Mert ugye tölteni tökéletesen tölt !
Egy dolog biztos, hogy a géppel nincsen semmi baj, ugyanis más telefonnal (Redmi 3 PRO) tökéletesen megy minden usb lyukon).
Illetve ami érdekességet még felvéltem fedezni, hogy amikor csak a kábelt dugtam be (a telefon még nem volt a kábelen) akkor is érzékelt valamit a gép, szóval ki adta a klasszik hangot. Más kábellel nem csinálja ! -
akarmi1971
csendes tag
Sziasztok !
3 céges NOTE 7- ünk van . 2 kollégám kint van vele németországban és érdekes problémával találkoztak . Amikor menet közben vaze , vagy google navigációt használnak és bejön egy hívás akkor megszakad a navigáció és nem is jön vissza amíg át nem teszik a készüléket repülő módba majd vissza . Akkor is újra be kell állítani mindent , címet , stb . Ez egy elszalasztott autópálya kihajtónál érdekes tud lenni .
(Hálózat vodafone ) . Az itthon lévő készüléknél ezt nem tapasztaluk , ez eustockos beszerzés . A másik 2 ami kint van a mobilvilágtól származik .
Találkozott valaki hasonlóval ? Ötletek ?
Megoldás esetleg ? -
infectedmann
őstag
válasz
aprokaroka87 #6694 üzenetére
Phase 1 October 22 to 31: Poco F1, Redmi K20 (Xiaomi Mi 9T for global markets), Redmi Y3, Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7s, Redmi Note 7 Pro
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #6694 üzenetére
Október 22-31 van megadva hogy ezeken a napokon belül jön Note 7-re IS a MIUI1
-
aprokaroka87
nagyúr
Kicsit furcsa ez az egész miui 11 frissités dolog.
Bár lehet csak nekem fura.
itt pl sehol nem látom Redmi 7-re se miui 11-et.
Én úgy gondolnám hogy ha ide felkerül az a hivatalos, meg az OTA frissités.
OTA-n vajon várható lesz csuszás?
-
Fuvaros
senior tag
Sziasztok, mi a tapasztalat:
napi 1-2x használattal meddig bírja kb a jack-aljzat a telóban? -
Fall-N
veterán
Most láttam a Mi Community alkalmazásban, hogy egy magyar srác feltette, hogy megkapta a Redmi 7 ma a MIUI 11-et, úgyhogy nem csak India aki megkapja 22 és 31.-e között. Remélem mi is megkapjuk nemsokára.
-
azimut
aktív tag
Crdroid 6.0: naggyon gyors. Gps pár másodperc, galéria képkezelések, stb. gondolkodás nélkül. Fluid
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
dragonfire44 #6683 üzenetére
Gyári kábelével próbáltad? Munkatársamnak hasonló volt a gondja, de csak a gyári kábellel fordult elő. Blitzwolf kábellel simán feldobta a csatlakozás módja választót a telefon. Valahol mintha láttam volna képet gyári kábelről, mintha kihagytak volna belőle pár érintkezőt a csatlakozónál.
-
azimut
aktív tag
Már próbáltam, a fájlrendszerre sem ismertem rá, ezért voltak a korábbi vinnyogásaim. Követtem az xda leírást: "Format System/Vendor/UserData/Cache if you are coming from Pie ROMS". Nicht data format. Viszont gappshoz minden létező mountot bejelöltem, ekkor vált hiba nélkülivé a telepítése. Ha lesz stable verzió, és kitaposott ösvény (pl. értelemszerűen egy hindi nyelvű videó) tisztán fogok telepíteni, becsszó.
Szergely86: valóban béta, néhány beállítást nem találtam. A gyorsaságot úgy értem, hogy tényleg 0 a gondolkodási idő. Akkuidőről fél óra után még nincs mit mondanom. 15 parancsikon cakkpakk, tök üres az egész. első lépések egy perc, semmi felesleges hókuszpók, persze nagy része kihagyás. Na jó, te vagy a közkívánat:
0. lépés: OrangeFox recovery 10.02-re frissítés, a felajánlott firmware-ok közül a legfrissebb global: V10.3.10.0.PFGMIXM flash,
1.: CrDroid 6.0 (október 22-i javított, és béta) és gapps (vigyázat, béta, android 10) bemásolása a (pl) Download könyvtárba,
2. Még egy megjegyzés: CrDroid 5.8 van fenn, ebből recovery újraindítás.
3. OrangeFoxban dalvik/cache/system/data wipe, majd CrDroid 6.0 flash, izé, egy percen belül fent van....
4. Mount: minden (én az usb storage-t és az sd card-ot kihagytam.
5. Gapps install, ez több idő, mint maga a rom.
6. System reboot, enjoy.Bocs a fél angolért, így egyszerűbb. a rendszer 99%-ban magyar, pár lényegtelen beállítás esetleg szuahéli.
Korábbi hozzászólóknak: duplakopp tuti. Még a proxyra leszek kíváncsi, ehhez fogadnom kell pár hívást.
-
törölt tag
válasz
dragonfire44 #6683 üzenetére
-
Pityu.
nagyúr
Azon agyalok ha berakok egy háttérképet aminek mondjuk a felső része fehéresebb tehát világosabb akkor a kezdőképernyőn miért nem változik az óra számainak meg betűinek a színe meg az akkumulátor ,térerő kijelzés színe hanem marad fehér de a zár képernyőn meg ugyan ezek feketék lesznek és láthatóak rendesen.
-
azimut
aktív tag
válasz
infectedmann #6672 üzenetére
Fent van a CrDroid 6.0, tehát 10-es Android. A cucc meglepően pörgős, 10 perc volt a belakás, nem mentésből, hanem play telepítésekkel. Random képernyőképek:
Na, még babrálom tovább. Igény esetén pontos telepítési leírást adok.
Gloob kolléga: A tanítvány megtagadta a tanárát, ugyanis kvázi dirty flash volt, azaz az 5.8-ra csak dalvik/cache/system/data wipe, nem volt data format. Bocs
-
fa4hu
őstag
válasz
dragonfire44 #6668 üzenetére
Végre megtaláltam, nekem anno ez segített másik Redmi-nél. Bár ahogy nézem, ez megegyezik az előző leírással...
-
Gloob
addikt
válasz
Tudtommal OTG képes a telefon. Tehát OTG kábel, vagy OTG-s pendrive.
-
Fall-N
veterán
-
törölt tag
válasz
dragonfire44 #6673 üzenetére
Mikor rádugod a gépre kér egy megerősítést a telefon. A kijelzőn lehet látni.
-
infectedmann
őstag
crDroid 5.8. A fura az, hogy órákon át működik, aztán egyszer csak eltűnik, majd pár perc múlva magához tér.
Ezer éve nem használtam Nova Launcher Prime-ot (őszintén azt sem tudtam, hogy anno megvettem), de majd ránézek.Óra, időjárás Sony Xperia, szintén teljes értékű, tehát fizetve.
(#6669) DshadoW: ki lehet kapcsolni úgy tudom a notch-ot, de én sajnálom azt a kijelző területet, amit így elveszítek. Mikor anno jöttek a notch-os telefonok, már ránézésre hányingerem volt tőlük, de lassan két hónapos használat után, egyáltalán nem zavaró.
-
törölt tag
válasz
Az usb hibakeresést kapcsold már be a telóban. A fejlesztöi menüben van.
DshadoW
Majd javítva lesz -
DshadoW
tag
Üdv!
Nagyon valószínű, hogy én is hamarosan note 7 tulaj leszek. Lenne viszont egy kérdésem. Olvasgattam és néztem teszteket a telefonról, és (az általam nagyon kedvelt) techtablets youtubos arc megemlítette, hogy jelen van az értesítés bug. Tehát ha jön valamilyen értesítés akkor pár másodpercig megjelenik a status sávban, utána eltűnik és nem tudod megnézni csak ha felülről lehúzod a rolót
Ezt javították már a global stable romon?
Nagyon megszerettem a kis redmi note 3 prot, és őszintén nem is válnék meg tőle, ha mondjuk 4gb ram lenne benne és 64gb hely 2/16 helyett. A notchtól kicsit ódzkodok, ellehet valahogyan tüntetni?
-
dragonfire44
tag
Megcsináltam a link által,nem lett jó. Ellenben a windows teszt üzemmódba rakta.......
(ezt legalább visszatudtam csinálni)
Amúgy próbálta már valaki hogy a note 7 tud pendriveot kezelni? Mert ha kéne tudnia akkor a telefonnal van a baj.( youtubon találtam videot ahol simán rádugja a tag a pent....
Üdv -
azimut
aktív tag
válasz
infectedmann #6652 üzenetére
Melyik CrDroid? Mivel teljes értékű Nova Prime-om van, ilyet nem tapasztaltam. Óra, időjárás Sony Xperia, szintén teljes értékű, tehát fizetve.Van néhány megrögzésem. Veszek egy nagy levegőt, és mindjárt ismét 6.0 telepítés lesz.
-
maszmata
csendes tag
Waze futásakor, kb. a működési idő 80%-ában GPS jel hiányára panaszkodik a készülék, azaz nem látja a saját helyzetét a készülék. GPS hibára gyanakodtam, de párhuzamosan elkezdtem futtatni a Googlemaps-et és ott folyamatos volt a GPS jel.
Mi okozhatja a problémát? -
törölt tag
Gondolom a win frissítés be van kapcsolva illetve az egyéb frissítések.Meg ugye az usb hibakeresés a fejlesztői menüben.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy ha már usb.
Ha jól gondolom a fájlátvitel az mtp alapú.
-
fa4hu
őstag
válasz
dragonfire44 #6656 üzenetére
Próbáld ki ezt, főleg, amit a vége felé írnak.
-
törölt tag
válasz
dragonfire44 #6658 üzenetére
Win restart mikor be van dugva a teló. Usb kettesben dugod vagy hármasba?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dragonfire44 #6658 üzenetére
Akkor passz, többiek hátha tudják a megoldást.
-
dragonfire44
tag
válasz
aprokaroka87 #6657 üzenetére
Igen, ott megtaláltam és fájlátvitelre van állítva,de semmi.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dragonfire44 #6656 üzenetére
Elvileg meg kellene jellenie.
De ha a fejlesztői beállitások aktív, ott megtalálod Alapértelmezett USB-Beállitások néven. -
dragonfire44
tag
válasz
aprokaroka87 #6655 üzenetére
Semmi. csak csippan mint amikor töltőre dugod.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dragonfire44 #6654 üzenetére
Nem jelenik meg az usb beállitás lehetőségek a telefonon?
-
dragonfire44
tag
Sziasztok
Csajom Redmi Note 7 szenvedek még mindig. Gépre kötve (win10) ismeretlen eszközként látja. Type-c pendrivot dugtam ma rá és semmi. Mivel nekem mix 2s-em van a gépen fent vannak a driverek, mivel azon szoktam romot cserélgetni. Ami fura hogy a mix2s ha rádugom a pent, megkérdi mit akarok, de a note 7 meg se mukkan.
Telefonon a beállításoknál az usb- megosztásnál szürke ,és azt írja hogy nincs usb csatlakoztatva.
Ötlet?
Üdv -
törölt tag
Fórumtársak van egy * kis* változás a Xiaomi garanciális készülékekkel kapcsolatban.
A hivatalos csatornákon keresztül értékesített készülékekre amire vonatkozik a 2 év gyártói jótállás, ezután ezen készülékeket a Telemax javítja, nem kerülnek a lengyelországi szervizbe, az egyéb helyekről származó telefonokra ugyan úgy bolti garancia vonatkozik továbbra is. Most nem tudom ennek örüljek vagy ne. -
infectedmann
őstag
crDroid launcherbe hol működik az időjárás, hol nem. Erre van megoldás, esetleg tudtok ajánlani launchert amiben működik? Tegnapi tiszta telepítés a rom.
-
-
törölt tag
válasz
Zsoltpeter #6634 üzenetére
Onnan töröld ki, (ne tíltsd le ha nem töröld .) Majd próba
-
azimut
aktív tag
válasz
infectedmann #6635 üzenetére
Jogos felvetés, úgy is lészen, ha itt nem kapok válaszokat. Azért először futnék egy kört a hazai custom romolók körében, esetleg a passzívan nézelődő szakik figyelmét próbálom felkelteni. Ha nem, hát nem, utánaolvasok, XDA-fórumon is nyüzsgök egy kicsit, vagy várok addig, amíg bejáródik ez az útvonal, vagy a saját bénázásaimmal én járom be.
-
infectedmann
őstag
A neve Saber és megy az, de csak tripoddal.
Saber is now working on Redmi Note 7, but only with a tripod, otherwise I’ll be blurry.
-
azimut
aktív tag
válasz
szergely86 #6621 üzenetére
Lehet, hogy még egyszer nekiugrok a CrDroid 6.0 telepítésének, most éppen üres a telefonom. Te ki tudsz ebből sakkozni valamit? Nekem a delete és wipe, valamint a mount-al vannak értelmezési problémáim, korábban írtam. Fw-t és OF-t már frissítettem. Esetleg rápróbálsz, vagy a már jól belakott telefonodat nem piszkálod?
-
badmad
senior tag
válasz
vadászcsiga #6600 üzenetére
A panelnek szerintem semmi köze hozzá...Nekem 10-10 arányban működik.Szerintem a probléma rendszer bug ..
-
törölt tag
válasz
Zsoltpeter #6627 üzenetére
Magában a tv-ben is kell lennie egy listának az elfogadott illetve az elutasított eszközökről.Nekem legalábbis van a Samsung tv-ben.
-
Zsoltpeter
tag
válasz
Zsoltpeter #6626 üzenetére
Most meg,de a helyzet változatlan.
-
törölt tag
válasz
Zsoltpeter #6624 üzenetére
Telefon restart volt?
-
Zsoltpeter
tag
Üdv ! A mai napig hibátlanul működött a képernyő kivetítés tv-re,ma próbáltam nem csatlakozott, töröltem a tv nevét,azóta nem látja..Ellenben a youtube-t ki tudom vetíteni.. valakitől valami ötlet..? (vezeték nélküli megjelenítő állandóan be van kapcsolva)
-
azimut
aktív tag
válasz
Számból vetted ki a szót
-
infectedmann
őstag
válasz
Meg van, köszi
-
szergely86
csendes tag
válasz
infectedmann #6617 üzenetére
Crdroid beállításokban fent a felhasználói felület et keresd és azon belül a lekerekített sarok menüpontot alulról a 2-ik.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vadászcsiga #6619 üzenetére
köszi.
elöször poweramp feature gondoltam, de miután lekapcsoltam ott is minden funkciót, úgyanugy bekapcsolta. -
vadászcsiga
félisten
válasz
aprokaroka87 #6618 üzenetére
Feature
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Elnézést mán hogy így bekérdezek.Az Feature vagy bug ha a képernyő kikapcsolt állapotában bedugom a fülhallgatót a képernyőzár felvillan?
-
infectedmann
őstag
Gondoltam teszek egy próbát a crDroid-dal. Felment a rom rendesen és működik is minden, viszont arra nem tudom van e megoldás, hogy az értesítési sávon jobb oldalt az óra és bal oldal az akkumulátortöltöttség ikon már majdhogynem belelóg a lekerekítésbe.
-
-
válasz
vadászcsiga #6605 üzenetére
Remélem most már tudod, hol a helyed...
-
Z.É.T.
őstag
válasz
redcordoba #6611 üzenetére
Mert ahhoz a fejegységnek is kell támogatnia. A legtöbb fejegység alap sbc-t tud, sem aptx-t, sem ldac-ot.
-
redcordoba
csendes tag
hali!
BT-s kihangosítós fejegység hangminőséggel küzdök. Fejlesztői beállításoknál a telefonban találok BT hangkodek választási lehetőséget, de valamiért átlőni nem lehet, pedig bíznék benne, hogy hátha javulna valamelyik opciónál. Miért nem mennek vajon ezek a lehetőségek? a kodeklista ott van...
-
Bl.Gyo.
őstag
hát előfordulhat a tévesztés pl gyaloglásnál, buszon zötykölődésnél, részegen
stb stb. kb. 1 négyzet centiméteren belül kell a 2 kopp, elég ezt néha túllépni bizonyos szituációkban és akkor jön a jaj ba.... nem ébreszt dupla koppra. velem nagy ritkán előfordult már ilyen egy átlagos napon és onnan jött ez az észrevétel, tehát életszerű.
embere válogatja.
és hogy más készüléken nem volt előtte ilyen, mivel az más készülék lehet ez az 1 négyzetcentiméter érzékelés, ott 2 vagy 3ra volt kalibrálva.(csak "hangosan" gondolkodok)
-
Bl.Gyo.
őstag
a duppla/tripla koppos ébresztéshez egy érdekes/hasznos észrevétel:
a duplakoppot egy és ugyan azon ponton kell megtenni. tehát ugyan ott kell megtörténjen, mert ha egy picit arrébb van a 2. kopp akkor nem érzékeli dupla koppnak. lehet ezért 3 koppos valakinél mert mondjuk a 2. és 3. kopp már egy ponton történik a kijelzőn és akkor azt értelmezi duplakoppnak. én kipróbáltam, és akárhányszor koppantok a kijelzőn de kb 1 cm-el arrébb mindegyiknél, nem csinál semmit. lehet 10x 20x is nem ébreszti fel úgy.
ebből kiindulva szerintem csak user error. érdemes erre is figyelni a felébresztéskor. -
vadászcsiga
félisten
Ok ok megértettem
-
Fall-N
veterán
válasz
Semmi köze hozzá a kijelző érintő panele, ami felismeri a dupla koppintást. Az hogy mögötte milyen technológiájú a panel az lényegtelen. Itt az a lényeg, hogy hardveresen támogatnia kell a panelnak, hogy standby állapotban fel kell tudnia ismerni az érintést úgy hogy közben ne legyen aktív a kijelző. Persze ez sem elég, mert elvben a Mi A1-ben is hardveresen adott volt a dolog, de az Android One ROM nem támogatja a dupla koppot.
Inkább több beszállító lehet, így lehet hogy van eltérés a minőségük között.
-
junkpod
veterán
válasz
Szerintem nem, a kijelzőn ez nem múlik. Az érintést a touch panel érzékeli. A kijelző és a touch össze vannak ragasztva ugyan, de attól még függetlenül működnek...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Nem vagyok szaki, de szerintem nem magát a megjelenítő panelt nyomkodjuk, hanem felette valami réteget.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Nem hinném, Nekem meizu m6-on is jól mükődik, abban is ips van, gyengébb a hardver is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest