Hirdetés

Négymilliónál jár a Redmi Note 7

Nálunk azonban még mindig várat magára az első darabok leszállítása. Remek startot vett a Redmi márka.

Hirdetés

Januárban termékcsaládból önálló márka lett a Redmi, persze továbbra is a Xiaomi szárnyai alatt. A Note 7 elsőre is ígéretes volt cseppszerű bevágásával és csupa képernyőjével, és az MWC-n, kézbe véve is maradtak a pozitív benyomások, úgyhogy várjuk már tesztlehetőséget, ami még pár hetet igénybe vehet.

Ettől függetlenül szépen ível a Note 7 nemzetközi pályája: minden piacot egybevéve eddig négymillió darabot szállítottak le a sima és a Pro variációból, ami persze nem egyenlő ugyanennyi eladásával, ám a Redmi készülékeknek általában nem gond a készletet gyorsan kiüríteni. A Snapdragon 660-as SoC-vel pláne nem, bár az már kevésbé jó hír, hogy a Snapdragon 675-tel szerelt Note 7 Pro nem fog befutni nemzetközi karriert, Kínában és Indiában marad.

Hirdetés

Azóta történt

 • Szelfimotoros Xiaomi bukkant fel

  A találgatások a Redmi Snapdragon 855-ös mobiljától kezdve a következő Pocophone-on át egy új Mi készülékig variálódnak.

 • Homályos információk a Redmi zászlóshajóról

  Amatőr kémfotóhoz méltó minőségben kaphatták lencsevégre a noccsmentes, csúcskategóriás Redmit, amihez specifikáció tippek is érkeztek.

 • Űrsétán a Redmi Note 7

  Spoiler: túlélte és fotókat is készített, nyilván kizárólag a tudományért.

 • Redmi Note 7 - nota bene

  Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

Előzmények

Hirdetés