Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valószínűleg, a két telefon nem igazán tér el.
-
lukacsb
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mától a AwakenOS v4.0 Ursa - A14 ugyanott
-
lukacsb
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Néhány napja a Telegramon már elérhető a "Project Matrixx V10-Beta - Android 14", egy crDroid alapú próbálkozás, gondolom, hamarosan jön a többi, esetleg nem Beta is.
-
user112
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tudnál leírás küldeni róla?
-
user112
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
De akkor nincs semmi más lehetőség?
-
moma
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
arra gondolok, hogy azért kérdezted, mert érdemes lecserélni az eredeti rom-ot, mert az lehet a gond oka? Vagy csak azért kérdezted, hogy ki válaszoljon a kérdésemre?

-
moma
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen még az eredeti. MIUI Global 12.5.1 I Stable
Ez jó vagy rossz?
-
0xmilan
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
iOS-ben most 16.4 az aktualis verzio, az ala nem adom.

-
crok
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Regen en is Open Gapps-et hasznaltam, utana jott az amugy igen jo BitGapps, de nemreg crok felhivta a figyelmem egy remek Gapps porojectre ami LiteGapps nevre hallgat. [link]
Ebbol letezik egy Lite varians, ami nalam ket ROM alatt is remekul mukodott, pedig csak az alabbi dolgokat rakja fel (ez az absolute minimum ami letezik, but fix me)Litegapps Lite
• Common
• Google Contacts Sync Adapter
• Google Services Framework
• Gms Core
• Phonesky (PlayStore)
Szerintem batran tehetsz vele egy probat, CarbonROM alatt is remekul mukodik, illetve a telepites mikentjet is szabadon eldontheted:[MAGISK] = Magisk Module Flashable
[RECOVERY] = Recovery Module Flashable
[AUTO] = Magisk/Recovery Module Flashablemake your choice
edit.:
Open Gapps Stock [link]
-
vargalex
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szeretem ezeket a kifogásokat. Nyilván nem, de azért az, hogy több, mint 100 alkalmazásból egynek van baja (pedig volt több olyan is, ami szintén reklámokat jelenített meg és abból szerzett bevételt), jelent valamit...
-
vargalex
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen, ez szokott lenni a fejlesztő magyarázata is... De akkor kérdem én, hogy bármilyen másik alkalmazás esetén miért nem okoz ez gondot???
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ertem.
Discord-on elkuldtem a logokat a fejlesztonek es hat nagy a baj
Smrtprjcts: nem tudom ezzel mit lehet kezdeni
...
Archttila: Estleg ha lenne meg otleted, hogy logcat-be mire szurjek akkor szivesen megnezem
Smrtprjcts: sajnos semmi. max tenyeg az app es play package-re
....
Arra tudok meg gondolni, hogy a LiteGapps Lite huncutkodik velem. Ma ha idom engedi feltolok belole egy Core-t, hatha,.. de szerintem ez mar igy ahogy van a Custom ROM-ok (egy jelentos hanyadan) RIP -
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak a Ph app crash miatt nem szeretnel Carbon-t? Mert ezen felul kb ua mint AICP csak kevesebb testreszabhatosaggal, heti frissitesel, piciket jobb akkuidovel...
öreg vagyok már
Nalam szerintem nem..
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak a pH app miatt?

-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem es valoszinuleg nem is fog. PixelExperience-en a custom DNS-nek tudtam be az idonkent elofordulo inditas utani kresseket, AICP alatt nem volt ilyen problema, Carbon alatt konkretan el sem indul. Discordon ma kuldok a fejlesztonek egy kover logot amire ha nem jon erdemi reakcio, akkor marad web.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Annak kellene után járni, hogy az újabb modelleknek az aksija, telepíthető-e?
Gondolom azok még nem annyira "utángyártottak" ?!
Nekem is már sokat kell tölteni sajna.... -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Esélyes az aksi.
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem nyaral a maintainer

-
azimut
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ahogy láttad korábban nyavalyogtam AICP-ügyben, egyelőre Magisk nélkül szeretném megoldani, bízom benne, hogy lesz olyan buid, amellyel jó lesz.
Havoc OS kitűnően működik, akkuzabálás megszűnt. Az AICP jobban tetszene, este teszek rá egy próbát (AICP+OTP bank)
-
azimut
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amit feltettél, azon a bankolás megy? - már ha van ilyened
-
azimut
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az app verifikálása során rootolt vagy nem támogatott rom miatt nem használható ezen a készüléken - valami ilyesmi. Minden eddig kipróbált rommal jó volt, csak pont ezzel nem. Tiszta telepítés volt, adatpartíció formázással, legutóbbi builddel. Esetleg a Nikgapps lehet bűnös?
Ha nem untatlak benneteket, egy általatok alkalmazott telepítési cheklist jó lenne. Hopp, melyik build-el kezdtétek?
Havoc van most jobb híján, a 11-es Android volt a szempont. Az összes 12-es zabálta az akkut. Tétlenségi időben 10%-okat merült - ennek most vége!
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nalam jo. (Rootolt rendszer, nincs rejtve a Bank app)
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Amikor egy gyártó szoftveres megoldása mellett teszed le a voksod, a végen mindig ugyanaz lesz a sorsod.

-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem azért könnyebb hanem azért mert nem ennyire szerteágazó a modell kínálat
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
/data/aicp_updates
Ha hosszan nyomsz az updaten megejelenik egy menu, majd ott export updates. Ez kimasolja neked az internal storage /android/data/aicp_updates mappaba a frissitest

-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A testre szabasi lehetosegek majdnem RR szinten vannak. [link]
Amúgy meg néha bizonyos gyártók megnézhetnének pár custom rom-ot, ha az azokban található funkciók felét bele tennék, már lehet többet érnénk el vele.
A-A nem jo, azzal munka van

-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
használtam én is egy darabig ezt a rom-ot, és elég jó.
az alsó gombokat én is kerestem de nem találtam benne hogy át lehessen tenni, rossz is volt egy darabig hogy a vissza a bal oldalon van, de rövid idő alatt meg lehet szokni.
aztán lett egy realme készülékem, és ott a jobb oldalon van a vissza, de először automatikusan a balt akartam nyomni a vissza-hoz, mert hozzá szoktam note7-en.
szóval szerintem nem lehet megváltoztatni, és sem találtam, de könnyen meg lehet szokni. -
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az nem véletlenül a teljes törlés volt, amire emlékszel?
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor ott valami hardveres gond van. FR után csak gyári dolgokkal eléggé gyors most is. De ha fel van telepítve sok dolog, akkor sem lassul be annyira.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ROM-olas nekem kínai. Mindegy úgyis váltani akartam én is Oneplus-ra, így az asszony lesz az első.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nyilván nem az fut, de azon is a legfrissebb elérhető szoftver van. Így nem várnám hogy egy rakat kaki lesz ennél. Szóval akkor kuka a telefon az a lényeg.
-
tomboy0013
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen. Nem csodát várok, csak azért ne diavetites legyen már egy beállítások menü is mikor az 5 éves telonal meg nem ilyen. Egy alsó kategóriás Samsung is jobb ettől...
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem teljesen megbizhato, mondjuk nalam valahogy igy nez ki a backup mehanizmus:
Swift, cloud, SDCard, RPI server, RPI server tartalma RAID-en, ezen felül van egy külső HDD amolyan végső tartalék sensitive anyagoknakIgen menti az alkalmazosok adatait.
-
Mercutio_
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
10 mp egy mikróban mindent töröl

-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
kuka
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
BUÉK!
Keress egy linuxos havert, és gparted-el megnézni mit mutat.
Vagy van usb-s live verzió is, kipróbálhatod.Talán rendbe teszi.
youtubon van videó "gparted usb" Persze ha akarsz vele játszani.
Winyot már tettem vele rendbe amire nem lehetett telepíteni rendszert, azóta rendbe megy.
Lehet van vindózra is valami komolyabb lemezkezelő, azzal is megnézheted. -
vargalex
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nagyon sok SD kártya úgy megy tönkre, hogy egyszerűen read only módra vált. Azaz olvasni mindent tudsz róla, de sem törölni nem tudsz róla, sem formálzni nem tudod. Jártam már így Samsung, Mixza és SanDisk kártyákkal is.
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valószínűleg akkor mégsem sérült, egyszerűen csak nem tetszett neki, hogy kirántottad alóla a mézes bödönt.

Esetleg ha van kedved lejelentheted... [link] -
vlevi
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bátraké a cseresznye

Én ma nem töltöm le, mert kitörne a világvége, ha este nem tudnám elküldeni a BUEK SMS-t
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Utolso PE+
-
Mercutio_
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem
Gyári videólejátszó -
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Tied is bugos ,kétszer küldte el.
-
kisza25
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Meg többször csinálta mostanában, hogy a hangerő gombra rányomtam, hogy változtassak media hangerőt, vagy bármit, de nem jön be semmi, csak a mikrofon, nincs is más lehetőség, vagy éppen a hangszóró, de mád nincsen.
De amúgy ezen az oldalon is csinálja azt, hogy sokszor írok valamit és menet közben eltűnik amit írok és rá kell nyomnom a kikapcs bekapcs gombra hogy megjelenjen a szöveg

A Samsung az most nincs itt a közelemben. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
-
kisza25
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Most konkrétan, egy fb videónál csinálta, újraindítás megoldja.
De páromnak Messenger beszélgetésnél is van hogy oda rakja ki a hangot
Napokban Amúgy többször le is fagyott a telefon Most néztem hogy november 9 én volt valami hibajavítás de úgy tűnik hogy több hibát csinált mint amit javított -
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ez hülyeség. Jóval régebbi Androidon, jóval gyengébb vasakon is voltak 3D-s launcherek (TSF Shell, Next Launcher stb.) amik szépen reccenés nélkül futottak. Az a titka, hogy úgy kell megírni a kódot, hogy ne legyen pazarló.
A frissítésnek sincs köze hozzá, csak a 12.5-vel frissült a MIUI Launcher, ami amúgy is előbb vagy utóbb a 12-re is megjött volna. Rakjátok fel az Apkmirror oldalról a legfrissebb verziót és abban megvannak a hiányolt dolgok ( élő ikonok). Nem voltak bajok az animációkkal a 12 alatt.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Fürge volt a MIUI 12 a gyári Launcherrel (is), az animációk is jók voltak. Lassabb nem lett.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nincs benne semmi, más a töltőre dugás hang, szebb a logó induláskor, én eddig semmit nem vettem észre csak a negatívumokat... aztán lehet hogy jobb lesz idővel. Mindenesetre ez van,én megbántam hogy lefrissítettem. Szép napot mindenkinek!
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem! Ez a 11-12 ben is így volt! Nem vitatkozni szeretnék, csak nem értem, amikor 2 mozdulattal elérsz minden ilyen dolgot, akkor miért cseszik el... (képernyő alulról felhúz, hosszan tart, körbe megjelennek ikonok a futó alkalmazásoknál,kiválaszt mit szeretnél,és ennyi...) Vagy majd jön egy frissítés... Mindegy tovább nem érdekel. Mindenesetre meginogott bennem milyen telefont vagyek legközelebb mert ez már kezd sok lenni. Te már átléptél másikra, nem is értem, mit keresel itt, gondolom sokkal jobb a realmi... Mármint pozitív értelemben írom...
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Akkor jol eldugták.... Bár külföldi fórumon is olvastam a hibárol. Igazábol a lakatolás érdekelne de azt se tudom mi a pontos neve. Ami érdekes hogy a viber nekem le volt lakatolva zárva hogy a tisztitó ne dobja ki. Frissítés után is lakatolt, zárt... Csak magát ezt a funkciót nem találom hol lehet ki be kapcsolni. Az osztott képernyő annyira nem is érdekel...
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
De ha jól olvasom akkor a Szemptemberi frissítés megoldja majd.
Megelőztél

-
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ennyi a changelog, a szokásos sablon "megint minden szebb/jobb/gyorsabb lett", a Jegyzetek alkalmazást pedig nem használom, sőt, debloat során le is szedtem, arról nem tudok beszélni.
[kép]
Bár az is igaz, hogy a MIUI-ban mindig a kínai kiadás volt az, ami minden újítást megkapott, meg azt is érdemes megjegyezni, hogy ez a telefon sem a legújabb Androidot futtatja, és nem is most jött ki. -
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk. Hiba volt kiadni a Redminek, meg nektek megvenni a 3 GB memóriás telefont. Az csak nagyon alap felhasználók számára elég. Aki csak telefonál, meg maximum Facebook + Messengert használ. Sőt ha valaki új telefont vesz mostanában annak azt ajánlom, hogy az alsó plafon az a 6 GB RAM + 64 GB tárhely legyen. Ez alá menni nem érdemes. Őszintén, ez egy lassan két-három éve kiadott telefon. Legtöbbünknek meg is van 1,5-2 éve. Akkor megérte a minimális plusz költség, amivel többe került az +1 GB RAM? Nyilvánvalóan.
Egyébként is a 3 GB RAM az HD+ kijelző mellé elég csak. FHD+ telefonhoz minimum a 4 GB RAM. Értelemszerűen a nagyobb felbontás miatt növekszik a memória éhsége is mindennek. De ez is már múlt idő, mert most is csak a nagyon gagyi alap telefon, amit 3 GB-tal adnak ki
A frissítés meg jönni fog, csak sajnos később mint a Global.
-
vlevi
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha nem jönne ki, és rászánnám maga a Pixel Experience telepítésére, akkor biztos, hogy 1 héten belül megjelenne

-
Mercutio_
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Memóriakezelés maradt olyan agresszív?

Semmi más nincs ami miatt úgy érzem frissíteni kellene
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
MIUI alatt is hasonló a helyzet, ott [ezt] az appot használom a célra.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
MIUI alatt csak akkor jelenik meg az ébresztőóra ikon, ha a gyári ébresztő appot használod. Lehet ott is beállította a Tasker azt az ébresztőt, csak emiatt nem látszódott.
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nohh, ez a bug viszont jelentkezett a korábbi kiadásokban is

-
kanyi51
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nálam ugyan ez a jelzés jelenik meg Néma üzemmódban. ( note 9 pro) -
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Régen én is TWRP párti voltam, de PE alá már inkább az OrangeFox dobtam fel. Eddig nincs vele gond.
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha gyári ROM-ot teszel fel, az mindent visz, minden gyárira áll vissza.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
kanyi51
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem a hang kikapcsolása?
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Dobnál róla egy képet?
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ha már ott vagy miért nem dobsz fel inkább egy PixelExperience-t és éled tovább nyugodtan az életed?

Az összes általam használt ROM közül magasan ez a legjobb amit valaha használtam!
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ahhoz nem kell root?
-
macssessz
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Milyen van ami újabb és benne van még az automatikus hívás felvétel?
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
én is megvagyok vele, nem találtam készüléket (xiaomi/poco) amire érdemes lenne lecserélni.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szia! Köszi szépen az infókat!
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jobb a Realmi 6? Bocs az offért.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem csak az, már a Note 7 is.
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Redmi Note 5-re még a sima MIUI 12-t próbálják megszülni, ha jól látom, a kínai beta stable most 22-én érkezett, azelőtt pedig az első és egyetlen MIUI 11 frissítést kapta meg, még 2019-ben. Global fronton utoljára szintén 2019-ben az első és egyetlen MIUI 11-et kapta, és elvileg decemberben próbálkoztak ott is a MIUI 12-vel, de az visszavonásra került. Ehhez képest nekünk a 6 hónap rendben van, bár sajnos hivatalos ütemtervek nélkül csak akkor biztos valami ennél a gyártónál, ha végül kiadnak valamit.
Hogy on is legyek, MIUI 13-ra viszont már én sem számítok.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jogos, alapesetben én is 4GB-nál nagyobbat néztem volna, de sima Note 10-ből nem volt nagyobb, a Pro meg drágább és fizikailag is nagyobb, az már no-go nekem. Tárhely nem számít, mert SD-vel bővítem (tudom lassabb mint egy UFS, de nem akarok felhőzni).
#13841 vargalex :
#13842 Fall-N : nekem a dual sim + sd kártya miatt kellett másik, de valóban elég még ma is, a Note7-et megtartottam itthoni második Yt/kanapén netezős telefonnak
#13858 Reignman : ez volt az első gondolatom, amikor megláttam a hozzászólást
Engem nagyon idegesített, nyáron gyakorlatilag nem tudok napszemüvegben fotózni...
Érdekességképpen, a Note10 kijelzője ugyanazzal a napszemüveggel álló/fekvő módban is tökéletesen látható. -
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Lehetséges, de szerintem inkább a chipset kevés már.
A Note 10-nek 4GB rammal nincs problémája a Miui12-vel. Mondjuk abba jobb lenne 6GB, de csak a 10 Pro-ban van annyi, arra meg nem akartam kifizetni a különbséget. -
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezzel sem volt eddig. De igen új telefon lesz ebből. 2 éves ez már.
-
wanted5
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Még a nagy zászlóshajókon sincs 12.5 (Mi 10T Pron biztos nincs), nemhogy a legolcsóbb legfilléresebb szarokon.
Nem tudom mit vergődik mindig mindenki a frissítéseken, ez is valami csordaszellemből kialakult agymosott hülyeség. Működik rendesen, hibátlanul a készülék? Igen? Akkor meg? (és érdekes módon, aki nyavalyog, hogy vmi nem jó, amikor egy tényleg hozzáértő megnézni, az esetek 90%-ban kiderül, hogy user error)Ha valaki azt mondja, hogy a biztonsági frissítésre izgul, hát, ok ez egy elfogadható érv. De ez is pontosan olyan, mint windows esetében, ha tudatosan van használva és normális oldalakat látogat a user és nem tölt le minden marhaságot, akkor vírusírtó sem kell, ha meg valaki hülye, akkor attól semmilyen program/frissítés nem fogja megóvni.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Elvileg az volt az ígéret, hogy ami megkapta a 12-t, az meg fogja kapni a 12.5-öt is. De írnak sok helyen hülyeséget. Az tuti, hogy a 13 elkerül majd minket.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem számolja főverzióként, csak már 3 generációval régebbi modell ezért nem prioritás. Lehet, hogy kiadják a 12.5-öt csak lassan fejlesztik. Amúgy mi értelme lenne áprilisig fejleszteni, majd hirtelen dobni a kukába az egészet?
Kíváncsi lennék a Xiaomi hivatalos válaszára az ügyben.
-
novoszath
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
igen be meg eleg sok alkalmazas futott a hatterben mikent tudnam megmenteni a telot?
-
novoszath
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ejszaka frissitet volt meg benne 40% kraft de reggelre mar semmit nem mutatott
-
kisza25
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
alap, de szerintem figyelmeztet is rá a frissítés előtt
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Abból kiindulva, hogy a Xiaomi.eu rom sem frissül már, szerintem hivatalos frissítés sem lesz.
Nekem Lineage OS van fenn, ez még frissül rendszeresen.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
De ki is vár csodát? A legtöbb gyártó is két évig adja a frissítéseket, és a Google is ezt irányozta elő a gyártóknak. Azért őszintén valljuk be, ha a legutolsó ROM nem tartalmaz nagy hibákat, nem mindegy hogy mi a verziószám? Az Android sem ad már akkora egetrengető újdonságokat. A MIUI is használható, így az sem baj, ha nem frissül. (Igen jó lenne egy 12.5 még utoljára nem erről van szó! De lehet megkapja még a telefon később, de egyelőre nem ez a prioritás.)
A Samsung önként vállalta a három év frissítést, de ott sem az összes telefonra értik, hanem a drágábbakra, meg egyébként is drágábbak a telefonjaik, így benne van az árába kalkulálva (spórolnak máson nem kell aggódni, lásd műanyag hátlap a csúcskategóriában, nincs SD slot stb.). De az átlagos user két évenként vagy hamarabb lecseréli a telefonját egyébként is, így lényegtelen a frissítés.
-
Reignman
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Illetve nekem az előző telefonom egy Xiaomi a2 lite volt, teljesen alap android one felület, havonta frissítve, ezt is lehet választani. Viszont az sem volt hibátlan...
-
togvau
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nemcsak a kilövés. Iszonyú lassú volt, mindent töltögetett, még a virtuális billentyűzetet is, másodperceket kellett rá várni. Rosszabb volt mint egy Windows.
Katasztrófa 12, nem véletlenül jön elvileg a 12.5 ami pont az optimalizálása koncentrál, kiküszöböli ezt a brutális memóriahasználat emelkedést, akkor amikor gyakorlatilag semmi sem fut a rendszeren kívül.
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Következő telefonom bizonyos, hogy 4 gb Ramnál többel fog rendelkezni

-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem lő ki semmit. Nem tudom mit csináltok a telefonnal, se egyáltalán nem rosszabb a MIUI 12 alatt.
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Kamerában szerintem gyengébb.
-
aelod
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Igen. Sose tárold lemerülve.
-
Tibi8
csendes tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az állapotsoron lévő óra késik és csak a gyári óra alkalmazás van a telón.. Mindenesetre jó ezt mindenkinek tudni, hogy akár ez is előfordulhat..
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én a rendszerórára gondoltam, ami hálózatról frissül.
De mint azt korábban is írtam, nálam eddig minden Xiaomi telefonon az volt az első, hogy feltettem egy normális ROM-ot
de most se időm sem kedvem nem volt ezzel foglalkozni. Öregszem, lusta vagyok 
-
Fuvaros
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
nekem csak az kell hogy a fotókat gyorsan le tudjam menteni pc-re a telóról egyszerűen mint kábellel
-
Archttila
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Csak atfutottam a hirt, koszi a korrigalast.

Annyira nem nagy ervagas ha nem frissul, mert eddig joforman az osszes Xiaomi telefonomon lecsereltem a MIUI-t.
Jelenleg is csak azert van fent, mert nincs mar idom ilyesmire, de ha muszaj akkor siman elokotrom a klienst
A 2 ev support meg (mint irtatok is) dicseretes.

-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szerintem mindegyik készüléknél a 12-öt reszelik tovább 12.5 név alatt.
-
togvau
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
ha így döntene, akkor én meg úgy döntenék, hogy soha többet xiaomi. Elqrják a telefonomat a fos rendszerükkel, és kihagynak a javításból, az no-go zóna...
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Biztos, hogy megkapja még a 12.5-öt még, csak már nem prioritás és nem mostanában lesz, mert az RN8 széria is csak 2021 Q2 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Milyen autót vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest