Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
üzenetére
1 antennával, 20 MHz-en ennyi a maximum. A channel bonding az lényegében a 40 MHz csatornaszélesség támogatása, azaz 2 db 20 MHz-es csatorna összefogása. Ezzel 150 Mbps linksebesség érhető el és a nem gyári romokban engedélyezve is van. Igazából nem a Xiaomi tiltja, hanem a Qualcomm gyári driverben tiltott. Ha egy gyártó külön nem bírálja ezt felül, akkor nem engedélyezett.
-
Az összefoglalót aktualizálom/nám. Ami kellene bele:
- XIAOMI.EU MIUI 11 stabil ROM letöltő link (nem találtam ilyet, de a fórumban valaki írta, hogy már kipróbálta),
- gyári MIUI 11 fastboot ROM letöltő link.Köszönöm!
-
Oldman2
nagyúr
MIUI 10.3.10.0 Global ROM alatt valahol be lehet-e kapcsolni, hogy a Hívás esetén megjelenő képernyő TELJES képernyős legyen?
Jelenleg, ha fut valami alkalmazás, ha nem, csak az Értesítési sávban jelenik meg "valami" hivassal kapcsolatos információ.
Kerestem, de nem találok ilyet sehol.
-
Zsadi
őstag
50-54Mbitet mérek a Redmivel a 100Mbit helyett, a család összes többi telefonján meg jó a teszt.
Mitől lehet?Sima Redmi7, de a topikjában nem kaptam választ.
-
Gloob
addikt
Mindaddig, amíg a tel. müködik, nem kér jelszót, nincsenek különböző anomáliák a működésben addig nem nagy baj, viszont előfordulhatnak majd ilyenek is. Akkor majd gondolj vissza, ezekre! DE! egy új rom felrakása előtt illik, kell a data format a helyes működéshez! A Xiaomi.hu után a Xiaomi.eu új rom! A full wipe nem = a data formattal, ezt jó volna már végre megérteni.
-
törölt tag
-
Roxkex
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Hát, most így van fent. Majd ha lesz időm felrakom úgy is ahogy írják

-
xigris
őstag
Sziasztok! a BL-t hogy lehet visszazárni
Mi flash rémlik meg fastboot rom de nem vagyok benne biztos.
-
törölt tag
Elvileg az okt 22-31 tartó MIUI 11 megjelenés az a BETA GLOBAL ROM,szóval lehet csak a jövőhéten lesz OTA MIUI 11.
Pityu. Igen visszavonták...
-
Roxkex
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Az nagy probléma, ha Én úgy raktam fel ahogy a 2. megoldással csináltam ?
Egyébként amikor telepítettem elsőnek akkor volt előtte full wipe ofc, ha jól tudom az is formatol. -
infectedmann
őstag
xiaomi.eu rom-ok telepítési leírásában benne van, hogy kell egy format data és utána lehet a rom-ot probléma mentesen telepíteni.
(#6970) aprokaroka87: én is úgy tudom, hogy az első link alatt szereplő oldal meg fog teljesen szűnni és csak a második lesz a jövőben elérhető.
-
Roxkex
senior tag
Most felraktam a xiaomi.eu stable-t (utolsót) de amikor elsőnek felraktam
1. Rom
2. cache / dalvik törlés
3. Magisk
4. cache / dalvik törlés
5. Reboot
De ilyenkor valamilyen jelszót kért az android indításához. Aztán olvastam, hogy nem én vagyok az egyetlen -> titkosított lett valamiért. Ami érdekes, met nem kapcsoltam be ilyet Én sehol.
De nagy nehezen OrangeFoxból teljes wipet toltam majd felraktam így a cuccokat:
1. Rom
2. Cache / dalvik törlés
3. Magisk
4. cache / dalvik törlés
5. reboot recovery
6. (talán még egy cache / dalvik törlés - erre már nem emlékszem)
7. reboot system
És most nem kért jelszót.Ez elég furi :\
Szerk.: Viszont itt van androidos engedélykezelő ..... -
Gloob
addikt
Valószínűleg a miuihu romban bent van a TWRP is, így azt is felteszi. Az OrangeFox-ban lehetőség van a recovery telepítésének tiltására. Így, ha a rom tartalmaz más recovery-t, akkor azt nem teszi fel, marad az OrangeFox.
Másik kérdésedre, nem természetes. Milyen telepítés volt! Tiszta telepítés, és data format ajánlott a helyes működéshez.
3. kérdésedre miért az OrangeFox? Mert sokkal több lehetőség van bent. Nézd át a beállításait! -
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Csak szeretném jelezni hogy az összefoglaló alant látható első innen nevű linkje továbbra is 404 hibát ír, ( vélhetően végleg megszünt alatta a weboldal." Ha ez sem vezetne eredményre, akkor innen vagy innen tölthető le a betűjelnek megfelelő frissebb verzió, amelyet szintén a "Rendszerfrissítés" menüpontból lehet telepíteni. Ehhez először a megjelenő 10-es számra koppints tízszer, és a jobb felső sarokban található 3 pontos menüben megjelenik a "Frissítőcsomag kiválasztása" opció, ahol már be lehet tallózni a letöltött ROM-ot."
-
Roxkex
senior tag
Az normális, hogy MIUIHU (9.10.24) rom alatt az android engedély kezelő nem érhető el ?
Illetve azt vettem észre, hogy amikor google playen telepítenék egy appot akkor fel villan egy pillanatra, hogy annak milyen engedélyei vannak majd eltűnik. -
Roxkex
senior tag
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Végre nyithattam a BL-t !
Ti melyik recoveryt ajánljátok ? OrangeFox vagy a TWRP ? (Twrp-n szocializálódtam) -
törölt tag
V11.0.3.0.PFGEUXM fastboot MIUI11 [link]
-
Fall-N
veterán
válasz
fluttershy
üzenetére
Én is A1-ről jöttem, de tetszik a MIUI. A launcher persze buta, mint a faék, de a gyári Androidost is váltotta rögtön másik. Viszont a Poco Launcher jó a MIUI témákhoz és az is hasonlít a Pixel Launcherre.
A többi gondod szubjektív, engem nem zavarnak a gyári Xiaomis alkalmazások. A reklámot meg ki lehet kapcsolni, de a régió sem mindegy mire van állítva. Érdemes amúgy is Svájcra állítani, az nem EU tag, így elérhető a Témák és a hivásfelvétel is.
-
rebla
aktív tag
válasz
fluttershy
üzenetére
Korrekt válasz, és érthető a te szemszögedből! Köszi szépen a válaszod!
-
törölt tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Elvileg a 31 a határidő,de lehet nov 1-3 lesz,nem gondolnám hogy a BETA ROM-ra elég 1-2 nap tesztelni
-
fluttershy
tag
A legnagyobb bajom vele az hogy nem android one
(mi a1-ről jöttem, kényszerből váltottam mert az a1 sajnos összetört és használatatlan, és gyorsan kellett vennem valamit; az rn7-re esett a választás mert csak jót hallottam róla, viszont a miuira nem voltam felkészülve) nagyon hosszú de megpróbálom nagyjából összeszedni:
-reklámok a gyári rendszerben, gyári appokban (tudom hogy ki lehet őket kapcsolni)
-pár google app inkompatibilitása
-miui launcher (az egész úgy ahogy van)
-idegesítő bugok (2-3 naponta belefutok egybe, elég változatosak szoktak lenni; most konkrét példa nem jut eszembe)
-bloat (mi cloud, mi browser, mi calendar, mi video, weather, security, mi share vagy drop vagy tudomisén hogy mi a neve
Még teszek egy próbát a xiaomi.eu romokkal ami a fentiek egy részét elvileg orvosolja, aztán ha pár hét után az sem nyeri el a tetszésem akkor megyek tovább pixel experience vagy lineage os irányba. A lineage os irány a valószínűbb mert azt már használtam és bevált. -
infectedmann
őstag
Úgy tűnik kihasználják az időt 31-ig, ahogy csak lehet
[link] -
Mikszi
tag
válasz
vargalex
üzenetére
Nem szolgáltatói hiba, sajnos a rom lesz a ludas. Miután posztoltam kipróbáltam a legújabb xiaomi.eu 11.0.3-as stabil romot ott is simán megy a volte. Az itt letölthető hivatalos 11 viszont nem viszi. Ez egy ilyen móka, majd talán valamelyik ez utániban menni fog.
A fölösleges programok kitakarítása és olyan hibajavítások miatt mint pl. az értesítések eltűnése normál v10-es romnál (eu-nál már egy jó ideje rendben működött), videó hang javítás... stb ami miatt esküszöm a xiaomi.eu romokra. + megmarad jó pár olyan szolgáltatás ami tetszik a miuiban. -
Reverting
őstag
Digitalis jolletunk is lett... 11 ben... ;)
-
rebla
aktív tag
válasz
fluttershy
üzenetére
"Ma akartam lelépni xiaomi.eu romra mert elegem lett a gyári eu-s romból "
Leírnád mi nem tetszik benne? Köszi! -
fluttershy
tag
válasz
infectedmann
üzenetére
(#6950) Gloob és (#6951) infectedmann
Köszönöm a válaszotokat. Igazából linuxon vagyok, és a MiUnlock tool csak windowst támogatja, dual bootra partícionálni az ssd-t és win10et telepíteni most lusta vagyok (főleg úgy hogy az unlockoláson kívül nincsen rá szükségem), a virtualboxban telepített win10 pedig valamiért nem látja a fastboot módban csatlakoztatott telefont. Lehet hogy ha rászánnék egy kis időt akkor meg lehetne csinálni de most ennyi türelmem volt 😅. Van xda-n egy crossplatform (win/linux/mac) MiUnlockTool amit egy franztesca nevű user készített. Elvileg működik csak nekem még ketyeg az órám ezért hibakódot dob de hátralévő időt nem ír. 168 óra az egy hét 😁 annyit kibírok. Köszönöm mégegyszer.
-
infectedmann
őstag
válasz
fluttershy
üzenetére
Ha még sosem unlockoltad a Note 7-et, akkor 168 óra is lehet a várakozási idő, legalábbis nekem ennyi volt, de a Mi Unlock program ki kell, hogy írja mennyit kell várnod.
Az időt semmivel sem tudod lerövidíteni.u.i.: új telefon esetén sosem lehet azonnal unlockolni, mindig van egy várakozási idő.
-
Gloob
addikt
válasz
fluttershy
üzenetére
A várakozási időt a MiUnlock program kírja órában számolva, rövidítésre nincs lehetőség. Viszont most ne lépj ki a Mi fiókból!
-
fluttershy
tag
Ma akartam lelépni xiaomi.eu romra mert elegem lett a gyári eu-s romból de sajnos abba az akadályba ütköztem hogy a telefont nem engedi unlockolni a hivatalos Mi szerver a hitelesítés után. Fórumokon olvasgatva azt a lehetséges okot találtam hogy ha a Mi fiókkal frissen párosítottam össze a telefont (ez az én esetemben pipa merthogy ez ma történt meg pár perccel a unlock próbálkozás előtt) akkor ez teljesen normális, merthogy a szerver csak akkor adja ki az unlockhoz szükséges kódot ha már "egy ideje" párosítva van a telefon a Mi fiókkal. Szeretném tőletek kérdezni hogy valaki már járt így mint én? Mennyi a várakozási idő? Lehet valamivel lerövidíteni ezt az időt?
-
Bl.Gyo.
őstag
kinek mennyi volt a leghosszabb uptime (folyamatos üzemidő) a készüléken? nekem most tart 39. napnál, és hibátlanul működik még mindíg

-
rebla
aktív tag
Sziasztok. OTA frissítést várva MIUI 11 re, kell valami mentést készíteni, vagy minden marad ahogy volt? Köszi!
-
laca1052
tag
válasz
vargalex
üzenetére
A VoLTE kapcsoló megjelenik? mert ha igen lehet hogy a SIM re újra meg kell kérni a VoLTE-ét a szolgáltatótól, nem tudom lehet hogy ki ütötte a SIM ből majd az okosok megmondják.Próbál a SIM kártyát egy másik VoLTE képes telefonba berakni ha ott jó akkor a frissítéssel van a gond.
-
laca1052
tag
Melyik rom hoz jött nektek a frissítés? PFGEUXM EEA Global Stabil vagy a másik hoz.
Mert nekem még nem jött, csak zene frissítés a ma. -
Ha esetleg van itt valaki, aki sima gyári rom alatt OTA-n frissített MIUI11-re, leírhatná a tapasztalatait. Pl VoLTE működése.
Mert ha pl a VoLTE nem megy, az szerintem komoly bug. De minden más tapasztalat is érdekelne. -
trebrona
nagyúr
válasz
novoszath
üzenetére
Én tudom, hogy mindkettő recovery-vel telepíthető, azért írtam az előző hsz-em. Ahol azt is leírtam, hogy ezek a recovery romok updater alkalmazásban betallózva is feltehetőek. Ilyenkor nyilván a gyári recovery-t fogja használni.
TWRP olyankor nem szokott "megmaradni", bár a leírásban is szerepel, ha az új recovery flash-elése után nem recovery módba van indítva.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ebben az esetben nem kell, mert nem jár együtt MIUI főverzió-váltással, csak a keretfelület cserélődik le. Én sem csináltam FR-t, eddig nem tapasztaltam semmilyen hibát.
-
novoszath
senior tag
válasz
infectedmann
üzenetére
az Ota romot lehet fastboot alol telepiteni ha igen akkor mikent? mert nekem nem akar sikerulni
-
rebla
aktív tag
Igazad van a mi böngésző szivat. Crommal letöltve nagyobb a felbontás. És nincs pöttyözés Mindegy a szelfinél tényleg sárgás falon butoron jönnek a pöttyök nálam. De nem izgat jön a miui11 remélem azon nem lesz ilyen. Bár soha nem szelfizek.
gcam igazábol nekem az esti éjszakai fotoknál tetszik a legjobban. -
Valamit rosszul csináltál ha neked csak akkora felbontás jött le,és ugye vaku nélkül csak simán megvilágított szobában ne várj tökéletes képet,mivel telefonban egy körömnyi érzékelő van és ahhoz meg nagyon sok fény kell,hogy ne legyen olyan amilyen. És szerintem az iso-t is felhúzta ami meg bőven zajhoz is vezet,mivel ez nem egy nagyobb érzékelős fényképezőgép.
-
törölt tag
válasz
infectedmann
üzenetére
Nálam egyiket se engedi felrakni. Zárt a BL
-
Hrabovszki
csendes tag
Sziasztok, a képernyőzáron , alul lévő két alkalmazást (Miui távírányító és kamera) hogyan tudom megváltoztatni? Vag yvan lehetőség a képernyőzárra kitenni másik alkalmazást? Vagy elérni zárt képernyőnél a Google aszisztens-t?(google home)
-
junkpod
nagyúr
Jól értem, hogy ez a miui11 csak egy launcher frissítés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyébként tényleg csak béta lehet a szoftver, mert nincs kinn az új hivatalos letöltő oldalon.
Ja ez érdekes. Bár engem nem zavar.

(mi a1-ről jöttem, kényszerből váltottam mert az a1 sajnos összetört és használatatlan, és gyorsan kellett vennem valamit; az rn7-re esett a választás mert csak jót hallottam róla, viszont a miuira nem voltam felkészülve) nagyon hosszú de megpróbálom nagyjából összeszedni:
mindig a gyarit adja be azzal pedig nem lehet