Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valószínűleg, a két telefon nem igazán tér el.
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
válasz
Archttila
üzenetére
Mint korábbi note 7 használó, és jelenleg is tulajdonos! Hadd legyek szkeptikus egy kicsit.
1.az ember nem ilyen higgadtan jelenti be (azért ez egy komoly állítás a gyártóra nézve, nem hétköznapi, hogy csak úgy kigyulladjanak telefonok, ha egy típusból 2 kigyullad, az már hír a nagyvilágban)
2. képpel is illusztrálnám
3 más még véletlenül se égett el a környezetében?! -
zorzy4
addikt
Sziasztok! A hotspotot szeretném használni, de semmilyen készülék nem látja. Újraindítást kipróbáltam, note 7 el simán működik.
-
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Először akadt komoly gondom a telefonnal. Egyik pillanatról a másikra, eltűnt az összes nem MIui ikon a főképernyőkről. Ha letörlöm az alkalmazást és újratelepítem, visszajön. De egyrészt nem akarom egyesével végigjátszani, és ha lehet újrahúzni se szeretném a készüléket. Valami gyors megoldás van?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Mi okozhatja, hogy a google fotókból, nagyon nehezen töröl mostanában képeket a telefon? Ha előtte a galériából kitörlöm akkor ok, de ha nem, kétszer, háromszor visszaugrik, mielőtt sikerül törölni.
-
zorzy4
addikt
Te vagy az én emberem. Én is pont 18 éve úgy használom (előtte nm-hi akkut ugye mindig kisütöttem, fullra töltöttem). Szóval a li-ion akku se szereti az össze vissza töltést. használom amíg bírja és ha este van bedugom, úgy 0-20% között és megy 100ra.Általában így 4 nap a note7. Egy év alatt semmi teljesítmény romlást nem tapasztaltam, de a 2 éves note 5 nél sem. Éjszaka csak egy amperessel, de persze ha napközben véletlenül kell, akkor 3.0 gyors-töltővel. Ez a 20-80 az utóbbi 10 évben terjed el. Gondolom, hogy a gyakoribb töltéssel használd szét az akkut.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Memória kártyát cseréltem a telefonban. És bár így is látja a fotókat, de még sincsenek rajta az új kártyán. Hogy tudnám visszaszinkronizálni a telefonnal az új kártyára?
-
zorzy4
addikt
Aki simán mahinálatlanul használja a telefon, az még jó darabig nem számítson frissítésre?
-
zorzy4
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mármint a 665 gyengébb, mint a 660?
-
zorzy4
addikt
Amire biztos tudom a választ.
Akku nálam 4 napot bír viszonylag intenzív használattal, vidéken használtam navira sokat, akkor kb 3 nap.
Jól veszi a műholdakat, még itt pesten is.
A rendszer nálam akadásmentes, és atomstabil.
Digis és vodás kártyával, megy a 4g, és a volte.
A hangszórók hangosak és tisztán szólnak. -
zorzy4
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De van és rendben működnie is kéne.
-
zorzy4
addikt
Valaki tud olyan 4.0 gyors töltőt a készülékhez, Budapesten, amit úgy tudok megvenni, hogy munka után besétálok, és a kezembe nyomják, és kábel is van hozzá? Az edigitalos hamához, úgy tudom nincs.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Hol lehet kikapcsolni, hogy ne akarja aktívállni minden bekapcsolásnál a sim kártyát?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Két kérdésem lenne. Hol lehet kikapcsolni, hogy telefon ne kérje mindig a sim aktiválás? Hol lehet a gcamban beállítani, hogy az sd kártyára mentsen?
-
zorzy4
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm, utánanézek.
-
zorzy4
addikt
Szóval továbbra is az a problémám, hogy gépelés közben automatikusan javítja a szavakat! A helyesírás javítás ki van kapcsolva.
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Hol lehet kikapcsolni, hogy gépelésnél, ne javítsa ki a szavakat?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Úgy döntöttem, kipróbálom a gcamot. Valaki leírná szájbarágósan, hogy kell telepíteni, vagy belinkelné (magyarul)? Előre is köszönöm!
-
zorzy4
addikt
válasz
szabacsik
üzenetére
Szerintem ez normális. Nálam ugye a felső ledek világítanak erősebben mint az alsók, ami főleg olvasó módnál látszik, fehér tartalmaknál. Persze akkor is csak ha nagyon nézem.
Bementem amúgy a Lurdyba összehasonlítani egy másikkal. Az ottani fényviszonyok mellet amúgy pont nem látszott az enyémen sem. Konklúzióm, az enyémbe valamivel erősebb fehérebb led van (gondolom az ottani készülékeken is gyári színhőmérséklet van beállítva), így valószínűleg jobban előjöhet az alsó felső elhelyezés különbsége a világításban. -
zorzy4
addikt
Korábban írtam, hogy alul, felül nem egyforma erős a háttérvilágítás, ami főleg fehér tartalmaknál látható. Úgy vettem észre, hogy inkább felül erősebb, mint alul. Más is tapasztalta ezt?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Az telefonspecifikus, hogy a vibernél nem lehet értesítési hangot választani?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Beszálltam én is a klubba, egy fekete példánnyal!
Minden tökéletes A telefonnal. Egy dolog talán ami érdekes. Fehér tartalmaknál, mintha alul kicsit, szürkébb sötétebb lenne a kijelző. De csak ha nagyon figyelem, lehet csak bebeszélem magamnak. Lehetséges, hogy nem teljesen egyenletes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest