- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
válasz
Oldman2 #10128 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Ha minden igaz, akkor olyankor ki van kapcsolva a BT.
Van itthol egy TP-Link 1043ND V2, azt beüzemeltem nekik, hátha a tréhomos cucc a xar.
Ha viszont azzal se jó, akkor kénytelenek lesznek együtt élni a problémával. Gondolom gyenge Wi-Fi miatt nem gariztatnak. -
miqlas
őstag
válasz
Oldman2 #9347 üzenetére
Az nem került szóba, de jogos a felvetés, fõleg annak a fényében, hogy ez így 128G belsõtárhely, még az sd kártyára pl. a Gcam nem tudja menteni a fotókat/videókat, úgy kell átmókolni!
Tegnap megtapogattam a RN8-at és BT5.0 van benne! Jó lenne tudni, hogy a Snapdragon SOC adja a BT-t vagy van dedikált chip erre a funkcióra!
-
azimut
aktív tag
válasz
Oldman2 #8788 üzenetére
Az észrevételed helytálló, de nem tudhattam, telefon6310 pórul járt kolléga mennyire merült el az RN7 mélységes bugyraiban, ezért, és mivel vélhetően hardveres a probléma, használtam az "okozhat" kifejezést. A következő lépése (nem volt nehéz előre látni) a garancia érvényesítése lesz, így nem javasolnám a bl-nyitást, ez már időben sem jönne össze.
Amint látod telefon6310, őszintén, és többen aggódunk a telókádért, jó kis közösség ez
-
G48
senior tag
válasz
Oldman2 #8538 üzenetére
"A fastboot paranccsal a zip fájlból kicsomagolt recovery.img-t kell feltenni.
Én a VolumeUp+Power gombokkal szoktam ez esetben is belépni a frissen felrakott Recovery-be.
Fontos, hogy ha beléptünk a Recovery-be, tegyük fel a Recovery-ből a teljes ZIP formátumú Custom Recovery archívumot (Orange Fox Recovery esetében ezt: OrangeFox-R10.0_2-Stable-lavender.zip ). Ez felpakol a Fox alkönyvtárba pár kiegészítő állományt."Így csináltam és nem marad meg az OFRP, gyári MIUI 11-en.
-
G48
senior tag
válasz
Oldman2 #8538 üzenetére
1. Feltettem a fastboot file-t (.tgz), clean all opcióval.
2. Elindítottam. (Nem volt hibaüzenet)
3. Beléptem Fastboot módba.
fastboot flash recovery ofrp.img
fastboot boot ofrp.img
4. A telefon újraindult magától. Encrypted storage, és marad a Mi Recovery.A hibaüzenet maradt Xiaomi.eu ROM-on. (ORFP van fent.)
-
G48
senior tag
válasz
Oldman2 #8526 üzenetére
.tgz-vel én nem tudok custom recovery-t feltenni, hogy meg is maradjon reboot után. .zip-el pedig ugyanúgy dobálja a "készülékkeresés tárhelye sérült" üzenetet, mint xiaomi.eu-val. Körbe értem.
AOSP, LOS alapúakból már 10-nél tartanak. Van fent valakinek, melyikek használhatóak?
-
gyuri2008
veterán
válasz
Oldman2 #7963 üzenetére
Nem tudom
Holnap megpróbálok bejelentkezni újra.
Ha nem sikerül akkor mi lesz a megoldás.
Amúgy a nejem telefonja,csináltam rajta a recoveryből egy full wipe data.
Benéztem valamit.
Most igen morcos az asszony
Meg én is.
És ha csinálok egy másik fiókot,akkor sem tudok belépni? -
gyuri2008
veterán
válasz
Oldman2 #7959 üzenetére
Megadtam de sajnos valamit el rontottam.
Most már pc-n szerettem volna bejelentkezni,és ott sem tudok.Lehet,hogy tégla lett a telefon?
Ezt az üzenetet kapom hogy Túllépte a 24 órán belül engedélyezett ellenőrzési kísérletek számát.
Ha jól értelmezem akkor próbáljak meg 1 nap múlva újra bejelentkezni.? -
trassher
addikt
válasz
Oldman2 #7757 üzenetére
Ahogy vesszük. Igazából látod így is, semmivel sem lenne szembetűnőbb ha felül lenne. Ha zsebben van úgyis érzed ha rezeg, asztalon pedig mindenképp látod. Akinek olyan autója van ahol a középkonzolban van fakk akkor pedig éppen ideális mivel nem hinném, hogy van olyan aki beszédhangszóróval kifelé teszi be.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Oldman2 #7079 üzenetére
- általában az EU-s hamarabb megkap minden frissítést mint a másik társa ami neked van.
- a hívás rögzítés GDPR törvény miatt nem megy, se neked se nekem. nem tudom milyen trukk van rá ezt aktiválni, talán átállítás másik régióra ami nem eu tagállam.
- én se tudom értelmét
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #6581 üzenetére
Ha jól gondolom, ez a MIUI Global Stable Fastboot ROM-ok új letöltési linkje.
-
infectedmann
őstag
válasz
Oldman2 #5615 üzenetére
Az 5.000 HUF az alapértelmezett összeg, amíg PayPass fizetés esetében nem kér PIN kódot a kártya, ezt bárki megváltoztathatja legjobb esetben az internet bank felületén, rosszabb esetben ügyfélszolgálaton.
Viszont a szeptember 14-én életbe lépett új EU-s szabályozások értelmében öt limit alatti vásárlás után a hatodiknál kérni fog a kártya PIN kódot hitelesítés céljából. A limit alatti vásárlások számlálását megszakítja ha limit felett vásárolunk és PIN kódot kell megadni.rebla: a Mi távirányítóban nagyon sok minden nincs benne, próbáld meg az irplus nevű appot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest