- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
válasz
Fuvaros #13473 üzenetére
igen.. ahogy néztem, itt a hardveraprón az alja 35.000 forint körül van ezeknek még.
vigyázva is volt rá, a kezdet kezdetén üvegfólia (épp ma cseréltem le), hátra pedig az a 'vízfólia' , a kamarára meg szintén 'üvegfólia' (aka lencsevédő,ki hogy ismeri) és nillkin tok. az idő nem látszik rajta . -
-
TRob1
veterán
válasz
Fuvaros #13382 üzenetére
Én erre Dropboxot használok.
Mire odaülök a gép elé, ott vannak a fotók automatikusan, ráadásul egységesen átnevezve a fotó készültének dátum és időpontjára.
(Fenn van PC-n is a kliens meg telón is)ui: Telóra is db-ból teszek fájlokat ha épp az kell. Van egy Teló mappa db-ban, abba belepakolom amit akarok, telón meg fájlkezelővel átpakolom.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Fuvaros #13374 üzenetére
A Miui "Filekezelő" appjában három vonal bal felső sarokban->Távoli->LAN, ott meg kitöltöd a mezőket amiket itt kér:
Ha nem tud kapcsolódni, akkor a Pc-n, laptopon a Windows10 features-ben megkeresed a SMB1 -et és bepipálod a szerver opciót. Elvileg Windows7-el alapból megy. Hasonlóan pl. Total Commanderből vagy ES File Explorerből is megoldható a hálózati kapcsolat. -
aelod
veterán
válasz
Fuvaros #13315 üzenetére
NFC mindenképp jó pont. Erős hardver (RN7hez képest) fő kamera 64 megapixel és nem 48 de lényegtelen mivel ekkora felbontás megléte ilyen kicsi szenzorokon felesleges. Kijelző fényereje gyengébb 480 vs 518. Képfrissítés 120hz is lehet a poconál. Akku bitang nagy. Jó választás lehet szerintem.
-
Biqci
aktív tag
válasz
Fuvaros #12567 üzenetére
Nekem a nyári melegben pl. a strandon többször annyira felmelegedett, hogy először kiírta, hogy a telefont a túlmelegedés miatt a védelem le fogja korlátozni (vagy valami ilyesmit), majd levett mindent, a fényerőt, a wifit, a 4G-t, csak telefonálni lehetett...volna ha láttam volna valamit
-
neophyte79
tag
válasz
Fuvaros #12549 üzenetére
Nem, dehogyis. Érezni, hogy működik. Ráadásul, amikor már annyira gyenge volt az akksi, hogy lemerült, 3 másodpercenként újraindult. Forró volt a telefon, a töltést is nehezen vette fel, az üzletben is csak nézték.
Bekapcsol, Redmi feliratig eljut, újraindul. Akksi épphogy élt, ez ment egész nap.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Fuvaros #12533 üzenetére
Nekem nincs most beléptetett miui account-om.
Viszont felkínálja a helyi mentést is.
Szerintem ha a Google-be mented jobb lesz.
Azt nem tudom hogy a Miui fiók megléte vagy nemléte okozza-e a dolgot.
De elvileg a telefon memóriára is tudnia kellene mentenie alapból.
De majd okosabb-ak megírják :)
Amúgy melyik Firmware verzió van fent?
-
TRob1
veterán
válasz
Fuvaros #7534 üzenetére
Lehet pont azt vonták vissza.
(szerk: jah, asszem mégsem, hanem a v9-et)
De azóta jött már vagy 3-4-5 újabb is.
Elvileg utolsó itt volt linkelve. (Gcam v7.009 V12 (Pie)#gcam
(#7532) Roxkex:
Ha pl. ejtőernyőzés közben nyomod a "csücsörítősszelfiketafészre" és későn reagálsz, akkor nem annyira biztonságos. De amúgy nem harap. -
azimut
aktív tag
válasz
Fuvaros #5950 üzenetére
A magasra feladott labdákat illik lecsapni:
1. Nem láttam a Redmi 5 plus-ét, de igen.
2. Még a Sokol rádióhoz is.
3. A gyárból kikerülve azonnal elavult, ez a fórum kizárólag a rejtett hibák megoldásáról szól.Komolyabban:
1. Többen írták már itt: Gcam kötelező, azzal igen.
2. Az én próbálkozásaim szerint igen, ettől függetlenül lehetnek elvetemült rejtett márkák, amik ellenkezni fognak. Okoskarkötőkkel voltak problémák.
3. 2018. év vége, pár millióan megvették, csak tudják mit tesznek. Ez a kérdés talán egy olyan telefonbótosnak szól, aki mindegyik készülékét kipróbálja. A Snapdragon eleve korszerű, szerintem. Ár/értékben nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510i - i3-330M I 4GB I 250GB I 15,6" HD I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest