- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Roxkex #15256 üzenetére
Nekem az előlap bukott ki a helyéből, gondolom a gyári ragasztás nem bírta tovább. Vettem E6000 nevű ragaszót kapott egy egy pöttyöt lent is fent is és megy tovább. Még gyári akksim van így sajnos nem tudok erről nyilatkozni, mondjuk meglepően jól bírja. Rásteszem akku kímélőt pár óra kijelző időt még lead, vagy egy egész napos spotify bluetooth os zenelejátszást tolok róla. Javaslatnak tudom mondani, hogy csak szinte full jóra értékelt vevőtől vegyél aksit, illetve nézz meg pár review-ot a termék alatt. Csodát nem kell várni tőlük, de biztos jobb lesz mint a gyári régid, egy napot kihúzol vele simán ha használod standby ba még többet. Nem hinném, hogy amennyiben belőssz egy közép árkategóriát a kínálatból nagyon ráfáznál
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex #14876 üzenetére
Sikerült, a MagiskHide Props Config module kellett hozzá tényleg. Jól emlékeztem Én, hogy valami propokat kell módosítani de Én elsőre csak a build.propomat írtam át egy editorral (egy támogatott devicere) és kész de hát mondanom se kell az nem volt jó
De ez nagyon állat cucc
Kellett neki egy fingerprint change majd jöhetett a device simulation (Én az összes propot changeltettem egyelőre)
-
lócitrom
őstag
válasz
Roxkex #12266 üzenetére
ebbe MIUI 11 óta belenyúltak. akkor is csörömpöl, ha némítottad a rendszert. előtte úgy működött, hogy ha a telefon néma volt, akkor néma volt minden, MINDEN egészen addig, míg a hangerőt nem változtattad. azóta meg ilyen használhatatlan, hogy vagy média vagy csengőhang hangerejét kezeled vele. ritka használhatatlan szerintem.
-
miqlas
őstag
válasz
Roxkex #12264 üzenetére
Az OIS Optical Image Stabilization, egy kicsi, mechanikus keretbe illesztik a lencsét vagy az egész optikát?! - mindegy is, ez a hardveres és drágább, de jobb megoldás, ami fotók esetén is mûködik. Az EIS Electronic Image Stabilization, meg egy algoritmustól vezérelve bevízszintezi a képkockákat és levagdossa a kilógó részeket, ezért persze a felbontásból is áldozunk, ha be van kapcsolva. Az EIS csak videózásnál kapcsol be.
Itt egy példa, mit tud az egyik és a másik!
-
Gloob
addikt
válasz
Roxkex #11879 üzenetére
Haj jaj! 😀 Már elég régóta használom. Igaz, csak a Xiaomi.eu Dev romot. Megemlítettem már párszor, meg a stabil verziót is, de senkit nem érdekelt. Így csak magamnak nem írok róla. Úgy látom, hogy itt eléggé félnek a userek a gari vesztéstől, tartózkodnak a buherától. Vannak azért akik használják! 😀
-
-
-
-
Roxkex
senior tag
válasz
Roxkex #11574 üzenetére
Mondjuk ami fura volt nekem elsőre, hogy felraktam a 3.4.0.0 TWRP-t majd azzal csinálgattam a dolgaimat s ami android 10 alapú volt azt tökéletesen fel tudtam vele rakni. Viszont szerettem volna az android 9es xiaomi.eu romot is kipróbálni, viszont azt már error code 7-el nem tudtam felrakni. Átváltottam a OF 10.1.01-re ami 3.3.1 TWRP alapú.
(Mondjuk személy szerint Én a recovery.img fájlt kiszedtem a zipből és azt flasheltem fel ... a többi "sallang" nekem annyira nem tűnt szükségesnek) Hm... Felraktam a TWRP 3.3.1-et a hivatalos honlapról és azzal is elhasal- Hát akkor maradok az OF-nél
-
Grecky
senior tag
Itt:
https://forum.xda-developers.com/redmi-note-7/themes/google-camera-v7-0-009-bulkin043-aka-t3968340És itt:
https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/Én a 6-os Gcamet használom: MGC_6.2.030_RN7_V1a_FINAL.apk
Nálam a 7-esnél a front kamera képe pöttyös. -
Gloob
addikt
Igen, csak az tud hibázni aki csinál is valamit,és nem csak vár. Az sem vitás hogy kell idő mindenhez, amit valaki meg szeretne ismerni. Viszont magyarázd meg, nekem légyszíves, hogy hol volt a hsz-em kioktató hangú. Ha te esetleg annak is vetted, én nem annak szántam, és nem is érzem úgy, pedig újra elolvastam a sajátomat. Az a "DE!" egy erőteljes felhívás akart csak lenni. A data format szükségességét pedig számtalanszor leírtam már, de egy ember kivételével nem sokan fogadják meg. Az, hogy a wipe nem = a data formattal, az egy tény közlése volt. Szóval nem igazán értem, de mindegy.
-
Gloob
addikt
Mindaddig, amíg a tel. müködik, nem kér jelszót, nincsenek különböző anomáliák a működésben addig nem nagy baj, viszont előfordulhatnak majd ilyenek is. Akkor majd gondolj vissza, ezekre! DE! egy új rom felrakása előtt illik, kell a data format a helyes működéshez! A Xiaomi.hu után a Xiaomi.eu új rom! A full wipe nem = a data formattal, ezt jó volna már végre megérteni.
-
infectedmann
őstag
xiaomi.eu rom-ok telepítési leírásában benne van, hogy kell egy format data és utána lehet a rom-ot probléma mentesen telepíteni.
(#6970) aprokaroka87: én is úgy tudom, hogy az első link alatt szereplő oldal meg fog teljesen szűnni és csak a második lesz a jövőben elérhető.
-
Roxkex
senior tag
Most felraktam a xiaomi.eu stable-t (utolsót) de amikor elsőnek felraktam
1. Rom
2. cache / dalvik törlés
3. Magisk
4. cache / dalvik törlés
5. Reboot
De ilyenkor valamilyen jelszót kért az android indításához. Aztán olvastam, hogy nem én vagyok az egyetlen -> titkosított lett valamiért. Ami érdekes, met nem kapcsoltam be ilyet Én sehol.
De nagy nehezen OrangeFoxból teljes wipet toltam majd felraktam így a cuccokat:
1. Rom
2. Cache / dalvik törlés
3. Magisk
4. cache / dalvik törlés
5. reboot recovery
6. (talán még egy cache / dalvik törlés - erre már nem emlékszem)
7. reboot system
És most nem kért jelszót.Ez elég furi :\
Szerk.: Viszont itt van androidos engedélykezelő ..... -
Gloob
addikt
Valószínűleg a miuihu romban bent van a TWRP is, így azt is felteszi. Az OrangeFox-ban lehetőség van a recovery telepítésének tiltására. Így, ha a rom tartalmaz más recovery-t, akkor azt nem teszi fel, marad az OrangeFox.
Másik kérdésedre, nem természetes. Milyen telepítés volt! Tiszta telepítés, és data format ajánlott a helyes működéshez.
3. kérdésedre miért az OrangeFox? Mert sokkal több lehetőség van bent. Nézd át a beállításait! -
Törölni kellene az üzenet app gyorsítótárát és a beállításait ha lehet és meg kellene nézni, hogy a beállításainál minden értesítés be van e rakva.
De mindennek előtt le kellene menteni az üzeneteidet, hogy vissza tudd állítani őket, ha elvesznek.
Ha ez nem segít, telefon alapállapot. Mondjuk ez az ágyúval lövünk verébre esete, de ha nincs más megoldás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest