Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből

Hirdetés

Önmagában az, hogy egy adott készülékből új színárnyalat érhető el, nem feltétlenül breaking news kategória. Persze annyiban azért érdekes, hogy egy eleve nagyon népszerű, kimagasló ár/érték arányú modell esetében még egy választási lehetőséget kapnak a júzerek, ha esetleg az alap felhozatal nem nyerte el a tetszésüket. Régebben tényleg kvázi szenzációnak számított, ha egy gyártó átlépte a szürke/fekete/fehér biztonsági zónát és mondjuk cseresznyevirág színű, korall kék, vagy piros variánst is piacra dobott.

Manapság viszont a mindenféle extrém névre keresztelt színátmenetes, csillogó, ragyogó, texturált, szivárványszínű készülékek a mindennaposak a hagyományos fekete mellett, a fehér meg valahogy kikopott. A Google kicsit oda is szólt az első Pixel szériával a káprázatos színmegnevezéseknek az Egészen Fekete, Nagyon Szürke és az Igazán Kék meghatározással, amit sikerült tovább fokozni a Pixel 2-es és 3-as szériával (például Mintha KékCsak Fekete; Nem pink), de a Xiaomit most nem lehet túlszárnyalni. Azt sejtettük, hogy fehér lesz a Redmi Note 7 új színvariációja, de hogy Mirror Flower Water Moon, azt valószínűleg senki. Lassan is leírom, hogy mindenkinek legyen ideje feldolgozni: Mirror Flower Water Moon. Egyébként mutatós.

Előzmények

  • Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7

    Csak egyelőre azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen is lesz az. Az előzetes alapján gyanús, hogy fehér.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

Hirdetés