Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből

Önmagában ez még nem biztos, hogy hírértékű, de a megnevezés megér egy misét. Egy rövidet, de megér.

Önmagában az, hogy egy adott készülékből új színárnyalat érhető el, nem feltétlenül breaking news kategória. Persze annyiban azért érdekes, hogy egy eleve nagyon népszerű, kimagasló ár/érték arányú modell esetében még egy választási lehetőséget kapnak a júzerek, ha esetleg az alap felhozatal nem nyerte el a tetszésüket. Régebben tényleg kvázi szenzációnak számított, ha egy gyártó átlépte a szürke/fekete/fehér biztonsági zónát és mondjuk cseresznyevirág színű, korall kék, vagy piros variánst is piacra dobott.

Manapság viszont a mindenféle extrém névre keresztelt színátmenetes, csillogó, ragyogó, texturált, szivárványszínű készülékek a mindennaposak a hagyományos fekete mellett, a fehér meg valahogy kikopott. A Google kicsit oda is szólt az első Pixel szériával a káprázatos színmegnevezéseknek az Egészen Fekete, Nagyon Szürke és az Igazán Kék meghatározással, amit sikerült tovább fokozni a Pixel 2-es és 3-as szériával (például Mintha KékCsak Fekete; Nem pink), de a Xiaomit most nem lehet túlszárnyalni. Azt sejtettük, hogy fehér lesz a Redmi Note 7 új színvariációja, de hogy Mirror Flower Water Moon, azt valószínűleg senki. Lassan is leírom, hogy mindenkinek legyen ideje feldolgozni: Mirror Flower Water Moon. Egyébként mutatós.

Előzmények

  • Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7

    Csak egyelőre azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen is lesz az. Az előzetes alapján gyanús, hogy fehér.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

Hirdetés