- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rebla
aktív tag
-
tbc2
tag
Lett egy második Note7 is a családban. Az a meglepő fordulat történt, hogy itt már bikaerős a Wifi és a GPS is. 2019.10 havi a doboza szerint. Valószínűleg a gyártás egy korai fázisában vették észre, hogy valami gebasz van, és javították. Neked is 2019 első félévéből származik a rossz Wifis/GPS-es telefonod, ugye?
-
tbc2
tag
Azóta tesztelgettem még egy picit, és a GPS-t visszavonom, azzal a gyakorlatban nincs problémám. Steril, "laborkörülmények" között kevésbé érzékeny az antennája, mint a Note4-emnek, de a gyakorlatban megfelelően működik. A wifi viszont továbbra is harmatgyenge. Létezhet olyan, hogy a gyárban elfelejtették az antánnát csatlakoztatni?
-
tbc2
tag
Köszönöm!
Device Info HW nevű appal néztem bele a telefonba, és azt mutatja, hogy wcn3990 típusú wifi-modul van benne. Neked is? Többieknek, akiknek jól megy a Wifi, nekik is?
Közvetelnül az AP mellett ülök (2 méter) és 72 Mbit/s-en állt össze a link, és konstans kisebb a térerő, mint a Note4-emen vagy a Mate10 Pro-mon.
-
Bizsu1st
aktív tag
Akkor a teljes story; reggel jelezte, hogy van ota-n frissítés. Csináltam fr-t, hogy tiszta telepítés legyen a miui10-11 váltás. Már a 10 is dadogós volt picit(pl appban visszalépve pár tized mp-vel később reagál és rezzen, ugyanígy gépeléskor is van egy kis csúszás, nem döccenésmentesen, inkább akadozva indítja az appokat, stb). Az fr megvolt, erre ota-n nem talált frissítést. Letöltöttem az össuefoglalóban található webhelyről és felraktam. Már a frissítés leírását sem engedte megnyitni, mondván, nincs jogosultságom(ahogy jópár hsz-el korábban egy fórumtársnak se engedte a 11.0.3.0-ét). Utána új fr, akkor még minden ok, belaktam appokkal nagyjából, erre ujra döcög. Picit már bosszant ez a teló...
-
azimut
aktív tag
Igaz, hogy más rom, de a google alkalmazások akkor omlottak össze, ha a beállításvarázsló nem ért végig. (Mivel nem vagyok benne: a MIUI11 install után volt-e g-s setup wizard?)
Több rom próbája (sőt, korábban bl-nyitás után) után a kezdőlépéseket még egyszer sem sikerült végigcsinálni. Sorrendben emlékezetből: nyelv, időzóna, wifi, eddig ok. Mentés visszaállítás, ujjlenyomat, általában kihagyom, fiókadatok: password/login ok, frissítések, aztán vagy összeomlik, vagy valami kezdhetjük típusú üzenet után megáll. Aztán naponta értesít, hogy állítsam be ezeket. Valami ilyesmit állítottam be: most nem, köszönöm holnap. Gyanítom, hogy kéne pin/ujjlenyomat/minta beállítás, talán ezt hiányolja. Nekem a bekapcs gomb, vagy a duplakopp megfelel az élesztésre, tudom, hogy ez nem biztonságos, de ez az én döntésem.
Valahol az alkalmazásokban találtam egy Android setup-ot, azt kilőttem, zaklatásnak vége. Most ilyet nem találok (CrDroid 6.0), vagy komolyabban kéne kurkászni, de a tegnapi Bitgappos megvilágosodásom (létezik sw nélküli gapps!) óta nincs probléma.
Szóval valahol bent a mélyben valami g-s beállítás üzekedik.
-
rebla
aktív tag
Nem erre gondoltam.
Viszont egy gyári beállítások vissza állításával próbálkozhatnál, ha még nem volt. Újra kalibrálni a szenzorokat, ha úgy sem jó. (proximity meg a fényérzékelő nem volt tökéletes már az, benne van a lap tetején a kalibrálás az össze foglalóban. )És igenis garanciát érvényesíteni ha akkor se jó! Csak hogy jó telefonod legyen. mert ez egy jó telefon!
Amúgy itthon vetted? Gyári globál rom van rajta?
Szerintem sokan segítenek itt a fórumon, főleg nagyon sok hozzá értő van itt, azért is regisztráltam én is hogy kérdezzek... Szerintem ezt is kihasználhatod. Nem akartalak megbántani ,csak tényleg nem értem amiket írsz, mert nekem tökéletes. Meg sokunknak. Sok sikert! -
rebla
aktív tag
Szevasz!
Olyan dolgokat írsz, amit nem hiszek el.
Nekem pár hete van meg a telefonom, semmilyen problémába nem ütköztem.
(max. beállítási problémákba) Több ismerősöm régóta használja... a proximity szenzor kalibrálható ahogy én is meg tettem. Össze foglalóban leírva
Ha ilyen dolgokat tapasztalsz, nem ide a fórumba kellene írogatni, hanem a garanciát érvényesíteni. Nem a telefont lehúzni...Aztán meg fel sorolsz más márkákat…
Gyanús ez a beírás haver! -
Uzsidoboz97
csendes tag
Imadom ezt a mobilt.
Ezelőtt note 5 volt.
Az valamiért MASIK rom telepítés kozben bezárt a BL es nem tudtam megcsinálni.
Vettem ezt.
Első perctől kezdve szeretem, tényleg csak az akku idő ami furcsa nálam.
(De volt s8 plus es az sem volt acélos)Meg egy kétségbeesett akku cserét jövő héten be iktatok ha kapok hozzá ott ahol alkatrészt veszek, hátha.
Ha nem akkor megvarom lehet a Note 8-at még ha nem is nagy az ugrás lecserelem arra. -
Uzsidoboz97
csendes tag
Single sim-mel hasznalom.
Telekom korlátlan net miat 4g only wifit nem szoktam.
12. Keruletben lakom, 5. Kerületben dolgozom általában e két pont között mozgok, es nekem ugy jön ki ennyi :/Leggyakrabban xiaomi. Eu heti romot telepitek, most epp valami kínai
11 9.9.24 van fent. Kíváncsi voltam, de nagyjából változatlan maradt. -
tomsolo
addikt
> A kijelző szélessége már az 5.5" 16:9-esek szélességét sem érik el, hiába a 6.3"-es átmérő.
Plusz számoljuk bele a minusz notchot, meg az alsó margót - már amelyik appban lehet állítani ilyet - illetve a navigáció gomb sávot(aki használja) és a 6,3 -ból lesz kb 5.5
Azaz kisebb jóval az egész mint egy note 2,3,4,5. Így mint phablet kicsi de mint telefon kényelmesebb.
> Ezen már keresnem kellett olyan billentyűzetet, amit a megszokott méretre tudok állítani.
Swiftkey
-
Z.É.T.
őstag
Kamera camera gcam (a keresőnek)
Egyelőre ambivalens számomra a fotós tudása.
A Gcam határozottan felsőbbrendű, ez nem kérdés.
Bizonyos esetekben a gyári kamera is teljesen rendben van.
Viszont, a színhűséget hírből sem ismeri. Sem a gyári kamera app be-kikapcsolt AI, sem pro mód, sem a gcam, Google AWB és automatikus AWB módban. A legnagyobb eltérés a valósághoz képest a pirosakban van.
(az eltérés 3.6 - nem jó, de nem is tragikus) -
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy az utóbbi miatt érzem azt amit írtam hogy nem tud közelre fókuszálni. Ma ezt a virágot kb 200x próbáltam bökéssel élessé tenni és csak nagy nehezen sikerült.
Lassan 2 hónapja van meg a telefon de a kamerát nem sikerült megszeretnem. Szerintem teljesen átlagos optika van benne, és most a telefon árát nem vettem figyelembe. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest