Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Köszönet

-
Milestone2
nagyúr
-
Mercutio_
félisten
10.3.6.0 PFGEUXM miui-ra megjött itt is a frissítési értesítő üzenet, azonban hol adatok lekérése, hol a letöltés 0%-nál áll 1/2 óra után is

Fent van valahol ez az 1.8GB-s állomány?

-
-
TRob1
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
-
trebrona
nagyúr
Reklámblokkoláshoz: [link]
dns.adguard.com
-
A firefox elméletileg zabagép,az opera meg nem tudom használtam párszor nekem most a kiwi browswer jött be van egy kis hiányossága de chrome alapja van amit hiányolok az a mobilnetes adatspórolás menüpont az nincs a kiwi browser-ben viszont lehet telepíteni reklám blokkolót.
-
azimut
aktív tag
Havoc 3.0: behu/besza!
Tényleg másfél perc a telepítés + bitgapps még 20 sec. Első benyomások: csak 12 parancsikon, tök üres a teló. Nincs semmilyen varázsló, azonnal angol, de van magyar nyelv is, már átállítva. A háttér nemcsak sötét, hanem fekete, mint négerek harca az alagútban. Eddig szuper
-
-
azimut
aktív tag
válasz
szergely86
üzenetére
Aúúú, ezt benéztem, nem lavendert, hanem x00t-t töltöttem le
.Híváskor vaku? Nálam ez nem játszik, pipa. Keresősáv crdroidban is fix, úgy emlékszem, teljes értékű Nova prime-om van, azonnal cserélem a gyárit, ez is pipa. Néhány angol szóba nem rokkanok bele, igaz, csak annyit tudok, hogy: bitte zwei beer.
Van-e amoled sötét háttér, mint a 2.8-ban volt? Van-e ota opció?Ja, már visszatértél, még egyszer köszi
Melyik cr?Talán holnap belevágok. Havoc még valaki?
-
brugo
aktív tag
-
szergely86
csendes tag
Xda-n találtam 11hó 14-i, nincs benne h híváskor villog a vaku, viszonylag sok benne az angol szöveg főleg a beállításoknál és ami legjobban idegesít h a kezdőlap alján fixen ott a keresősáv és nincs menüpont ami ezt eltűntetné. Egyébként gyors a rendszer de nekem a crdroid jobban bejön, túlságosan hozzá szoktam a jóhoz
-
azimut
aktív tag
válasz
szergely86
üzenetére
Nálam 650 Mb, na itt a baj
Internal storage wipe? Nem lehet belőle baj? Honnan töltötted le? Tapasztalat a Havoc-al? Nagyon köszönöm az áldozatodat!
-
brugo
aktív tag
Hogyan kene beallitsam, hogy jeleze egy email erkezeset ( villogjon az a kicsi led )peldaul a Gmail fiokba esetleg 1 rovid hangal is ?
-
törölt tag
A MI fiók nem csak a Cloud miatt kell hanem a BL nyitás,illetve ha van Xiaomi eszközöd (Mérleg,karkötő,stb) ahhoz érdemes
-
brugo
aktív tag
Ajánljatok valami jó reklámblokkolót a Chrome -hoz .
-
gyuri2008
veterán
Igen tudom és igazatok van.
Az a baj,hogy 3 regisztrációm is van,2 telefonszámos meg egy email-os,és ott volt a keveredés.
Azt meg ne kérdezzétek meg,hogy miért van 3 fiók.
Három ID.van
Pityu.
"Na igen,ettől nem a xiaomi telefon a szar"
Nekem is fel vannak írva a jelszavak,csak összekevertem,és a harmadik nem jó jelszó után letiltott 24 órára.
Azt nem mondtam meg írtam,hogy a telefon sz.......r.
Egyszerűen ez az eset egy nagy user error
-
Na igen,ettől nem a xiaomi telefon a szar
Fel kell írni a jelszót több helyre is és kész.Amúgy olyan ez mint a google fiók anno volt olyan ismerősöm elhagyta a google fiók jelszavát sőt még az emailcímre sem emlékezett,szidta is milyen szar a google fiók.Én ha bárhova regisztrálok felírok mindent pontosan,még olyan jelszók is vannak nálam elmentve amit másoknak csináltam,ha szólnak,hogy kell akkor küldöm nekik de,hogy emberek nem képesek egy pármásodperces felírom elteszem dologra
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Már ne haragudj meg, de az, hogy egy regisztrált fiók jelszavát eltéveszted, még ha "csak" 1 karakterrel is, és így nem enged be (még szerencse, az lenne a nagyobb baj, ha beengedne!) az nem a xiaomi hibája. Az, hogy több belépési kísérletet észlelve, letilt, az pedig biztonsági okokból van, szintén nem nevezném hibának. A bankok is megteszik ezt, és annak inkább örül az ember.
-
Isten igazán ha akarod oda is tudsz menteni dolgokat,pl telefonkönyvet,sms-eket,telepített appokat,rendszer beállításait,galériát,hívásnaplót,hangrögzítéseket,mentett wifiket vissza tölti,naptár eseményeket,gyári böngésző cuccait,törölt elemeket ha véletlenül valami olyat töröltél,készülék keresés ilyesmiket.Mondjuk az új mentési verzió mellől egy valamit hiányolok,mikor ki lehetett kapcsolni,hogy az appokat mentse vagy ne mentse.
-
znagy69
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
köszönöm. -
gyuri2008
veterán
Nekem egyenlőre elegem lett a xiaomi telefonokból.
Nem a telefonokkal van gondom hanem a fiók-kal
Majdnem beszívtam,de gondolom olvastad a fórumon.
A xiaomi is válaszolt a levelemre,de addigra sikerült belépnem a fiókba és helyre állt a rend.
Egy karakter hiba miatt volt az egész,de mire rájöttem az majdnem 2 nap volt,de sikerült.
Kétszer tiltott le 24 órára,a belépéssel.
Ennyi....
Minden esetre jók ezek a fórumok.
A jó pap is holtig tanul.
Köszönöm a segítséget
-
znagy69
őstag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszönöm a válaszod. Ezzel nincs gond, stabilitásra gondoltam (rendszer).
-
Milestone2
nagyúr
Van kimondottan egyszerűsített JeeJen Launcher. link időseknek.

-
znagy69
őstag
Sziasztok, nem volt még MI telefonom, viszont lehetséges választások között van, idősebb családtag számára. Mennyire ajálnjátok a készüléket idősebb hölgy számára. Böngészés, telefonálas, közösségi oldalak használata ami szempont.
Köszönöm. -
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Közben kerestem, és megtaláltam telefonon is. Nem az id.mi.comon,hanem az i.mi.com - on kell belépni az accounttal. A felső sorban van a felhasználó név, és a hozzá rendelt kép. A felhasználó - ra kell kattintani, és a felugró ablakban a My storage & devices. Arra katt, és megjelenik az eszköz. Arra katt, és ott a delete.
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Sz.gépen belépve az id.mi.com-ra szerintem a manage devices pontnál kell látni a jelenleg csatlakoztatott eszközöket. Nem vagyok gép előtt, így csak telefonon tudom nézni, ott viszont nem nyitja meg azt a menüt. Gépen nézd. De az is lehet, hogy mivel kiléptél a telefonon a Mi fiókból, nem fog látszani.
-
Gloob
addikt
válasz
frankstork
üzenetére
Igen, vannak itt többen is. Természetesen nem gyári, hanem custom rommal nyomják, de android Q-val. 😀
-
vargalex
félisten
Kipróbálad már normál (nem mágneses) kábellel? Mágnesesnél simán lehet veszteség közben, ami ezt okozhatja. Ráadásul nem tudom, hogy mivel nézed a feszütséges/áramerősséget, de az eszközök elég gyorsan lebeszélik egymás között, azaz lehet, hogy nem is veszel észre változást a kijelzőn.
-
Fall-N
veterán
-
togvau
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
pedig hardveres nem lehet, mert nincs olyan jele, akkor meg kéne szakadnia a töltésnek, ami normál töltésnél is látszik, hát még quickcharge-nál ahol ilyenkor visszavált 5 voltra, és újra megbeszélik mennyivel tud fogadni, és tölteni. Bár akkor is a xiaomi a ludas.
De minden softwares hiba mindenkinél elő kell jöjjön? Ezt nem is tudtam.
-
kormi0312
senior tag
válasz
kormi0312
üzenetére
Közben sikerült.
Beállítások/további beállítások/nyelvek és bevitel/automatikus kitöltés/google -t kell kiválasztani. Ezután rámenni arra programra, aminek van automatikus kitöltése és a login résznél hosszan nyomni a user részt (mintha beillesztene szövegrészt), majd feladja egy kis címkében, hogy "automatikus kitöltés" - rábökni erre. Ezután közölte velem, hogy összetett jelszó szükséges ehhez (amit már rég megadtam neki a Chrome telepítés után, hogy minden könyvjelzőt szinkronizálni tudjon....), meg is adtam neki mégegyszer ezt, majd ezután mindenhol működik az autofill lehetőség
-
togvau
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
mondtam már, hogy 3 különböző kábellel lett megpróbálva, pöcökkel, pöcök nélkül. A telefon a hunyó. Ha kontakt hiba lenne, az látszana, pl a gyorstöltés újraindulna, és a mérőn is látszana az áramerősségen. Ez egy szoftverhiba.
xiaomi is sajna a tiltólistámra kerül így -
kormi0312
senior tag
Hali,
Xiaomi.eu 11.0.4 Stabil Rom lett frissen telepítve. Google Autofill (automatikus kitöltés) programokhoz az istenért nem akar működni.
Beállítások/további beállítások/nyelvek és bevitel/automatikus kitöltés/google kiválasztva, de utána semmi nem történik.
Annyit ír ki, ha a google-re kattintok hogy "Győződjön meg arról, hogy az alkalmazás megbízható. A google az ön képernyőjén szereplő infók alapján határozza meg hogy mit lehet automatikusan kitölteni"
Mi mást kell még csinálni, hogy a mentett google jelszavak a programokhoz automatikusan kitöltődjenek?
-
vond
MODERÁTOR
Na, lefrissítettem én is a 10.3.6-ot 11.0.4-re. Eddig minden oké.

Tök jó, hogy megmaradnak az értesítési ikonok. Mondjuk azt még megoldhatnák, hogy szabadon át lehessen tenni pl. az órát, meg az ébresztést akár a jobb oldalra is. Ott van hely, és akkor a balon sokkal több értesítés férne el.
Jól gondolom, hogy erre egyelőre nincs semmilyen lehetőség?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2
üzenetére

-
Gloob
addikt
válasz
frankstork
üzenetére
Android 10 van a telefonon? Mert csak azon megy! Oda van írva.
-
szergely86
csendes tag
Nálam hibakód nem volt, titanium backuppal lementettem mindent amit az 5.8-as crdroidban használtam progik + rendszer beállítások, majd először egy format data után reboot recoveryben majd wipe mindenre amit szoktak írni (data/system/cache/dalvik/internal storage) azután ugye üres a telefon, felszúrtam gépre rálöktem a havoc os 3.0 763Mb-os telepítőjét és 1.5 perc alatt fent volt

-
trebrona
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Esetleg majd az összefoglalóban is tisztázva lesz a dolog
Pontosan mire gondolsz? Hivatalos letöltő oldal, stable verzió. Mit szeretnél tisztázni?Szerk: látom már.
-
Chuckyx
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Lehet, csak az az érdekes, hogy a reddit threadeken és fórumokon (nem is nagyon említik amúgy csak pár oldalon) csak a Xiaomi/Redmi/Poco tulajok tapasztalják. Más gyártó telefonjainál nem lenne?
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Mint írták a google fiók törlése a telefonról, a MI fiókból kijelentkezés, és a Mi fiókban a párosítás, és a telefon keresés megszüntetése. Utána jöhet egy gyári beállítások visszaállítása. Ha itt nem fogja kérni az azonosítókat, hanem engedné felvenni új eszközként, engedne regisztrálni új MI fiókot, akkor rendben van.
-
Zsoltpeter
tag
[kép] Megjött,továbbra is minden Ok !
-
gyuri2008
veterán
Eladás előtt,milyen beállításokat törlést kell csinálni a telefonnal,hogy az új tulajdonosnak ne legyen gondja.
-
aprokaroka87
nagyúr
illetve ha minden igaz akkor mostmár innen is tölthető a miui 11 (11.04).
Emlékeim szerint eddig csak a miui 10 volt leszedhető a hivatalos oldalukról.
Vajon ez azt jelenti hogy tényleg a miui 11.0.4 lett a végleges kiadás?.
Esetleg majd az összefoglalóban is tisztázva lesz a dolog.

-
Joker88
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
mire a letöltés a feléhez ért,visított a telefon,hogy frissítés van a láthatáron..
ez a Xiaomi..
-
Joker88
őstag
valahonnan le lehet tölteni azt a 11.04-es friss szoftvert, ami EU-s ROM-ra való ?
-
30z.Samu
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ja hogy Neked a 3GB-s van, nekem a 4.

-
aprokaroka87
nagyúr
-
Chuckyx
tag
Sziasztok!
Az "Updating Feature for Chrome" háttérben futása másnál is jelentkezik? Semmi változást nem tapasztaltam, csak az értesítési sávban látható pár naponta, hogy tölt valamit egy pár másodpercig.
Ami furcsa, hogy direkt le van tilltva Playben az automatikus frissítés minden appnál.
Ebben a fórumban nem találtam semmit erről és a neten sincs semmi, két reddites threaden túl, amiből úgy látszik Xiaomi/Redmi/Poco telóknál van csak.
-
30z.Samu
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én 10-ről váltottam 11-re, mintha kicsit jobban gazdálkodna a memóriával. Az elődnél néha ki voltam a RAM kezeléstől.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Áttértem mostmár én is 11.0.4 miui-ra, kiváncsi leszek hogy itt jelentkezni fog-e a memória ( ram ) elfogyás jellegű probléma.11.0.3 esetén volt hogy 3-400mb lett a szabad ram, ilyenkor már erősen küzdött az életéért

Tegnap frissititettem, eddig mintha jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Azonnali fotós kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone-ra és iPadre is megérkezett a Control Ultimate Edition
- Proxmox VE
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Torrent meghívó kunyeráló
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hardcore café
- Lőjj és hackkelj: ilyen lett a Pragmata
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Persze minden tiszteletem az ősöknek
))
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.