Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7

Csak egyelőre azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen is lesz az. Az előzetes alapján gyanús, hogy fehér.

A Redmi széria első modellje a Note 7 volt, ami a további variánsokkal (Redmi Note 7 Pro és Redmi 7) komoly sikert hozott a gyártó Xiaominak. A készülékekből hat hónap alatt tizenöt millió példányt értékesítettek, ami egyáltalán nem meglepő, ha azt vesszük, hogy kimagasló ár/érték arányú készülékek, elérhetőek globális forgalomazásban teljes hálózati támogatással, nemzetközi szoftverrel, itthon pedig két év garanciával.


[+]

Választani eddig Nebula Red (pirosas), Neptune Blue (kékes) és Space Black (fekete) színekből lehetett, a Redmi viszont most Weibo posztban jelentette be, hogy érkezik még egy opció. Egyelőre nem fedték fel a negyedik színt, de az előzetesből elég nagy valószínűséggel következik, hogy fehér lesz. Vagy olyasmi. Ami csak azért örömteli, mert egy időben a legtöbb gyártónál elég divatosak voltak a hagyományos fehér modellek, mostanában viszont nem erőltetik ezt a kivitelt, vagy ha igen, valami csillogó, irizáló vagy színátmenetes változatban. A Weibo poszt alatt egyébként lehet tippelni, hogy milyen színre gondolt a költő és milyen fancy elnevezése lehet.

Azóta történt

Előzmények

  • Nagyon fogy a Redmi Note 7

    Hasonló számokat produkál a Honor egyik modellje is, de ugye nem mindegy, mennyi idő alatt.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

  • Bemutatkozott a Redmi Note 7 Pro

    Az MWC-t elkerülve, Indiában mutatkozott be a cég legújabb ár/érték bajnoka, ezúttal már tényleg Sony IMX586-tal.

Hirdetés