-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #9697 üzenetére
lehet hogy a kinai betaval aktivalodhatott ezt nem tudom mert azt probaltam ki es utanna ment vissza a gyari indiai global
-
Milestone2
nagyúr
válasz
novoszath #9696 üzenetére
Nincs haszna...a felhasználónak sz@r.
ARB = nem telepíthetsz vissza régebbi gyári romot.
(pl egy gyártó által elrontott frissítésnél igen kellemetlen tud lenni)
Gyári romokra vonatkozik. Nem tudsz többé downgradelni.
De tényleg új számomra is hogy a RN7-et is bevonták... -
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #9695 üzenetére
tulajdon keppen ez mi vagy mire kel vagy mi a haszna?
-
Crusty 75
csendes tag
Szervusztok! Nálam a helymeghatározás módjánál kizárólag a "Csak a készülék használatával" opció választható. Tudtok gyógyírt erre a problémára?
11.0.4.0(PFGEUXM) -
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #9685 üzenetére
Wifi file transfer pro
-
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #9684 üzenetére
fain! Köszi!
-
rebla
aktív tag
válasz
Milestone2 #9673 üzenetére
Sz.gép firefox, megnéztem, tök jól láttam a telefont! Köszi! Erre nem jöttem volna rá... Gondolom egy totalcommander még jobb lehet!
-
sony309
őstag
Köszönöm Neked is a választ!
Én feltettem a Redmi 8-ra próbából, valóban sok mindent tud és minden müködik is.
Bár nekem a gyári app (Névjegy, Tárcsázó) jobban tetszik, Redmi 8-n maradok a gyárinál.(#9678) Gloob:
Hétvégén felteszem a Note 7-re is, hátha megbarátkozik vele párom.
Vagy minden hívás után SIM-et kell választani vagy a True Phone.Köszönöm még egyszer mindenkinek a segítséget!
-
0xmilan
addikt
Megjott a kamera vedo / "camera lens protector".
Aluminium, oldalrol is vedi, mert 'kupak' alakja van, viszont kozvetlenul a lencse elott nincs semmi. A sima uveg verziora lattam itt peldakat. Ilyet hasznalt mar valaki? A szonzorra eso feny mennyiseget gondolom nem befolyasolja. -
laca1052
tag
MIUI és a Google applikációk
[link]
Utóbbi időben a MIUI 10 verzióval az akkumulátor idő így alakult. -
Gloob
addikt
válasz
sony309 #9667 üzenetére
Maj rábeszéled! 😀 Rengeteg skín, minden sz@r van hozzá. Valamit valamiért. Majd megszokja, mert más lehetőség nincs nagyon. Vagy a root, és a mókolás vele, aztán vagy jó, vagy nem. Ennyit egy tárcsázó nem ér megy szerintem! De ez az én véleményem! 😀
Egyébként az egyik legjobb dupla simes tárcsázó!
Ha a 8 kap android frissítést, akkor valószínű, hogy el fog. -
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #9676 üzenetére
Én nem bajlódtam a gyári fos megoldással,külső programot használok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Pont ezzel az ftp dologgal lenne egy olyan kérdésem, hogy nincs lehetőség egyéni mappák kiválasztására?
Csak belső közös tárhely és SD kártya van, mint opció.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Köszi, megnézem!
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok, bocs ha nem teljesen ide való...
Feltelepítettem az airdroidot telefonra és PC-re egyaránt, hogy a saját wifi hálózaton tudjak másolgatni a telóra (USB-vel szopok, egyik gép látja, a másik nem, nem tudom miért, de elengedtem...), de látom, hogy 400 Mb a havi limit, az meg nem sok.
Van esetleg valami bevált hasonló alkalmazás limit nélkül? Vagy meg lehet ezt oldani alkalmazás nélkül is? -
Milestone2
nagyúr
Ez vajon milyen lehet?
OnePlus7_H2OS_9.5.8_For_lavender-1.zip
...na majd ha egyszer elkezdek ROM-olni a lavenderen, kipróbálom.
-
bobie
tag
válasz
Milestone2 #9568 üzenetére
Az enyém full gyári és karácsony előtt játszotta ezt el. Én is agyvérzést kaptam. Csak a fastboot jött be, de ott engedett semmit csinálni. Aztán nagy nehezen sikerült fastboot alól újraindítani. Azóta minden gond nélkül megy.
-
törölt tag
Ha bekapcsolom az animációkat 1x akkor mennyivel fog jobban merülni a telefon? Illetve a fejlesztői beállításokban lévő automatikus rendszerfrissitések mire valók?
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #9665 üzenetére
Inkább valami rendszeralkakmazás.
-
Fall-N
veterán
válasz
aprokaroka87 #9659 üzenetére
Nem a Névjegyek hanem a Tárcsázó kellene, de az meg nem kompatibilis a a Note 7-tel. Egyébként sem menne sokra vele, mert a MIUI-s tárcsázó kellene hozzá + valami rendszer alkalmazás.
-
sony309
őstag
válasz
aprokaroka87 #9662 üzenetére
Valószínű.
Talán ha el tudom tüntetni a gyári tarcsazot. -
sony309
őstag
válasz
aprokaroka87 #9659 üzenetére
Igen, próbáltam.
-
novoszath
senior tag
lehet hulye kerdesel fordulok hozzatok de minden romolas utan vissza kell rakni a TWRP-t vagy v.mi modon meglehet tartani hogy ne tunjon el ne keljen mindig felrakni
-
sony309
őstag
Sziasztok, BÚÉK!
Páromnak Note 7 (Android 9, MIUI 11 - minden gyári rajta, nincs "piszkálva") telefonja van. Két SIM van benne, az egyik SIM csak telefonálásra, a másik SIM csak netre van beállítva. Nem találok olyan beállítást, hogy egyes névjegyeket a netre használt SIM-mel lehessen hívni.
Be lehet ezt valahogy állítani?(Nekem Redmi 8 telefonom van, a Névjegy app-ban egyes névjegyekhez hozzá tudom rendelni, hogy melyik SIM-mel hívja, vagy tárcsázáskor át tudok váltani másik SIM-re, erre nem találtam lehetőséget a Note 7-ben)
Előre is köszönöm a választ!
-
Z.É.T.
őstag
válasz
Bl.Gyo. #9640 üzenetére
Néhány hetes volt a RN7, amikor megnéztem és akkor írt 92%-ot (ha jól emlékszem).
Egyrészt szerintem ezek az app-ek nem hitelesek, másrészt lehet, hogy az akkunk csak névlegesen 4000mAh-ak, így nem is "100%-ról" indult.Bármelyik is, az csúnya lenne, ha 4-6-8 hónaposan akksit kellene vadászni, 1.5-2 év után talán már jogos lehet.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milestone2 #9644 üzenetére
Ismerem a dolgot. Rendeltem már eredetit, ócsón, tudom mit honnan.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Milestone2 #9641 üzenetére
Az olcsót úgy értettem hogy pár ezer.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
Tiby_83 #9590 üzenetére
Nekem 87%-os. 8 hónapos telóm és 20% töltöttség körül már rádugom töltőre. Ilyen gyorsan leamortizálódnak ezek?
Nézegettem akkut hozzá, elég olcsón lehet venni, valamelyikhez adnak eszközöket is a szétszedéshez. Azokkal elvégezhető lenne otthon is a csere hogy az üveg hátlapot ne törjük el? Cseréltem már beépített akkut csak ot műanyag volt a hátlap, nem volt baj ha meghajlik a művelet közbe kicsit. -
vond
MODERÁTOR
Tegnap lőttem pár fotót a Redmi Note 7-tel.
Nem rakom be ide is őket, csak linkelem. Ha esetleg valakit érdekel.Még mindig le vagyok nyűgözve a minőségtől.
-
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87 #9628 üzenetére
Mivel android 9-el jött, így 1 android főverzió váltást meg kell kapnia. A MIUI11-et már megkapta, és szerintem még az android Q alapon a MIUI 12 is várható lesz. Hogy mikor? Nem tudom!
Azért olyan xiaomi telefon nem igen volt, ami nem kapott főverzió váltást. -
Gloob
addikt
válasz
Milestone2 #9627 üzenetére
Még mindig csak alfa? Pedig már várom a bétát! Mit látsz, mire lesz belőle valami?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Milestone2 #9627 üzenetére
Ami gondolom akár 3-4 hónap is lehet, meg ugye hogy itt van a Redmi 8 és Redmi note 8 család, kérdés az RN7 kap-e fejlesztési prioritást még.
-
miqlas
őstag
Fõkamerában nincs különbség, a többi meg csak van a RN8T-ben (saját véleményem)! A procija/gpu-ja jobb, van benne NFC, ha valakinek fontos. Egyenlõre nem támogatja a RN8 az ARCore-t, ez gondolom, ideiglenes. Asszem a MIUI 11-el eljött a BT5.0 is, de ezt inkább egy RN8 tulajtól kérdezd. Mivel kb. fél évvel késõbb jelent meg, gondolom ennyivel is hosszab lesz a támogatása, de errõl a Xiaomit régebb óta használó kollégák tudnának nyilatkozni.
-
jarre
csendes tag
Sziasztok!
Kamerás képességekben a N8 vagy a N7 a jobb?
Más.Támogatottság,frissítések kb hány évig fognak jönni rájuk? -
Kisbocs06
tag
Koszonom mindenkinek a segítséget közben az összefoglalóban is megtaláltam .Asszem többet fogok ide járni mert beakarom állítani rendesen a telefont .Pl valami jó kamera program ? Makro fotókat készítenek sokat .Üdv mindenkinek
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Kisbocs06 #9617 üzenetére
Itt is van gyárilag Téma alkalmazás.
Ha Európai úniós országra állítod a régiót, mindenféle jogi sz@rság miatt nem látható.
Amint átállítot EU-n kívüli európai (vagy nem európai) országra a régiót, máris lesz Téma alkalmazásod is és tudsz is majd letölteni és használni témákat
-
Kisbocs06
tag
Sziasztok ! Nekem is ilyen redmi note 7 esem van már egy ideje .Nem vagyok nagy mobil guru meg játék sincs rajta .Témát hogyan lehet változtatni ? Olvastam ,hogy európában tiltva van a téma alkalmazás ? De ennek ellenére pl most is a téma alkalmazás frissíti magát de honnan tudok témákat beszerezni? Előtte Honorom volt , ott gyárilag megvolt a téma alkalmazás én onnan ment minden .Ezen még a téma alkalmazás ikonjat se látom , találom de mégis frissíti magát .A beállításokban téma alatt mindössze két db téma van nekem klasszik és limitlees ..
-
Mercutio_
félisten
válasz
Zsoltpeter #9557 üzenetére
Szia!
Ezek közül melyik verziót használod és milyen paraméter file-al? -
Gloob
addikt
válasz
Milestone2 #9611 üzenetére
Ezen a linkeden ott a különbség. Main kamera 7 ill. 8 lencse
-
törölt tag
Gyári ROM alatt a Google Play megint játssza a Chrome ill FB frissitését amit nem tud telepíteni. Legújabb Play áruház telepitve és volt adattörlés is.
-
miqlas
őstag
válasz
Milestone2 #9609 üzenetére
... nem a lencserendszer több, azaz 8 tagú a pro variánsban?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
#07282432 #9608 üzenetére
[én kamerában sem látok differenciát] de másképp megfogalmazva a kérdést sem...Mi 10 lesz majd durva, (mondjuk az ára sem lesz majd Mi Note 10 szintű gondolom) de ott meg az akkut tették alacsonyabb szintre, de hogy miért?
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #9607 üzenetére
Szerintem nem. A kamerában van pici kulonbség
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #9604 üzenetére
Emlékszem még a 4X/5 Plus telefonomra,azt naponta romoltam. Note 7 befejezem,és tavasszal egy Note 10 Pro lesz.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
novoszath #9602 üzenetére
i.mi.com (de ezt beleírtam az eredeti leírásba is...)
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #9601 üzenetére
Aztán amikor kijön egy új verzió mondjuk a crDroidból vagy Pixel Experienceből....xD
-
novoszath
senior tag
válasz
Milestone2 #9600 üzenetére
milyen veboldalon keresztul lehet kikapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest