Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KD6-3.7
őstag
Na bementem, 15 perc alatt felpattintotta a srác a clearplex fóliát! Nagyon rendben van! Le a kalappal! Mintha rajta sem lenne! Kösz a tippet!
-
gippazoid
őstag
válasz
StarDeLuxe
üzenetére
Ez is jónak tűnik, kipróbálom!
Neked is köszönöm!
-
ilyr
tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Én a HD Battery-t használom, főleg a widget miatt, ami sajna most 10-es Androidon időnként késleltetetten frissül, de egyébként van benne olyan funkció is amit te hiányolsz. 10%-onként választható értesítés, az irány is (merülés vagy töltés), meg az is, hogy hanggal, beszéddel vagy vibrálással jelezzen.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na ez az! Akárhogy keresem a weboldalukon mar nem található!

Egyszer sikerült olyat rendelni, ami csak egy darab csik volt a kijelzô közepén!
Ezért kéne biztos hely, be-be kérdeztem mobilos boltokba, kb azt sem tudják mirôl beszélek. Samsung meg iPhone... -
KD6-3.7
őstag
Engem az érdekel, hogy ti hol veszitek a fóliát a kijelzôre? A mostaninak lôttek, pedig faltol-falig ért, észre sem lehet venni, de már nincs meg, hogy honnan rendeltem. Személyesen is jó vagyok, ha Budapesten van üzlet! Inkabb a folia, mint az üveg érdekel!
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan app-ot ami képes értesíteni ha 80%-et elérte az akku töltöttsége?
Csak olyanokat találtam ami 100%-nál jelez de én pont nem azt szeretném.
Köszi! -
smithsys
aktív tag
Sorry, nem tudtam hogy létezik 5G-s verzió.
Mindenesetre nekem nem is hiányzik.
-
törölt tag
Sziasztok!
One+ 6 telefonom van,gondoltam, újabbra cserélném, 7 Pro. Igazából mindent tud a 6-os amire nekem szükségem van, csak az 5G csábít. Érdemes ezért lecserélni? -
Scarabeus
aktív tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Külön dedikált alert sliderünk van hozzá, amit jobb oldalt, a bekapcsoló gomb felett találsz. Csengés, rezgés, néma a három opció. :)
-
tarbela777
tag
Sziasztok! Első néhány nap tapasztalatai: Nagyon elégedett vagyok a telefonnal, gyors, jó az üzemidő, az ujjenyomatolvasó jobb, mint a Huawei telefonokban, legalábbis a Mate 20 pro és P30-nál biztosan. Én a fényképező minőségével is elégedett vagyok, bár nem nem sokat használom. Kicsit szoknom kell a felületet a Huawei, Honor után. Egy dologban kérnék segítséget! Nem találom a néma módot, csak a ne zavarj módot. Okos karkötőm van ami jelzi az üzeneteket, hívásokat, így nekem a telefon néma szokott lenni. Sokat ügyfelezek, így nekem fontos. Tudja valaki hogyan lehet elővarázsolni?
-
Wans8
csendes tag
Sziasztok! Valakinek tapasztalat ilyen autós töltővel kapcsolatban? [link]
Tényleg rendesen tudja a gyorstöltést? Mindenféleképpen dupla USB-s kéne a munkám miatt. -
LógaGéza
veterán
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tarbela777
üzenetére
Üdv! Használd sokáig! Elégedett leszel vele😎
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
tarbela777
üzenetére
Üdv! Használd egészséggel a telefont, remélem nem fogsz benne csalódni. :)
Más: Használ valaki bétát? Olyan mintha kicsit késne a havi OS update, gondolom a 11 miatt. Már az lesz a következő? Kíváncsi vagyok mikor jött ki a legutóbbi frissítés (17-es Beta) de ezt az Oxygen Updaterben sehol nem jelzik, se a telefon infóban nem találom, így írtam egy feedback e-mailt az updater app supportnak hogy esetleg hasznos infóként ott lehetne a release date az OSnél (pl. dátum, és released x days ago) amit helyeselt az illető és valószínűleg a következő app frissítésbe beleteszik.
-
tarbela777
tag
Üdv mindenkinek! Mától én is OnePlus 7 Pro tulaj vagyok, Honor 20 pro telefont váltotta.
-
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én is észre vettem, ezt igazán lehetne benne javítani.
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Néha nem készíti el a képet a fő kamerával. De ezt látjuk is mivel a kép előnézetben nem jelenik meg.(a kis karikában). Ilyenkor többször kell az expo gombra nyomni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem eleve nem érdemes ilyenekkel bohóckodni.
-
enginev3.0
félisten
Ez a gcam hdr+ módban csinálja a fotót aztán meg sehol nincs
Tegnap szerintem kb 10 képem veszett így el, vagy inkább el sem készült
-
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Aztán nehogy a user interface után a knox-ot is lemásolják a Samsungtól
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az korrekt :)
-
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A bootloader is visszazárható nyom nélkül?

-
ilyr
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha cégre vetted és bizonyítani tudják, hogy rootolva volt, akkor nem véd az EU-s jogszabály.
-
ilyr
tag
Ha megy az angol, akkor itt van a témában egy bővebb magyarázat: [link]
Ha rövid magyarázat kell magyarul, akkor az EU területén ha magánszemélyként (azaz nem cégre) vásároltad a telefont, akkor a rootolás önmagában nem teheti semmissé a garanciát, azt az eladónak kell tudnia bizonyítani, hogy a rootolás okozta a meghibásodást. -
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Profin
Ott az ember szeme előtt a dolog, mégsem veszi észre 
Köszi, én is így emlékeztem amúgy, csak nem tudtam, hogy azóta ezt változott e. -
tibcsi0407
félisten
Ugye, hogy milyen jól álcázom magam?

Itt a hivatalos Oneplus állásfoglalás:
The technical process of rooting or unlocking the bootloader does not void the warranty of a OnePlus device. However, we strongly suggest for you to only root or unlock the bootloader of your OnePlus device if you are confident in your understanding of the risks involved.
By accessing resources regularly unavailable to the software, you may damage your hardware during or after the procedure. Such damage is not covered under warranty. In warranty handling, we will first need to verify that any faulty behavior is unrelated to rooting / unlocking. -
oba
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Szerintem igen
Sőt, a neved és a McLaren -es 7T Pro -d alapján biztosan 
Nem tudtam, hogy te vagy az
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Nézelődtem a webshopban, az normális, hogy dollárban látom az árakat? Mondjuk talán jobban jár az ember, mint az eur-ral. Amennyiben dollárban jó az ár, revoluttal átváltok és fizetek
Üdv,
Krisztián -
oba
addikt
Gyerekek, az még mindig igaz, hogy a rootolt, nyitott bootloader-es példányokra is ugyanúgy érvényes a gyártói garancia?
-
baandii
senior tag
korábban linkelt vki aliexpressről ugreen kábelt és töltőt ami gyors töltésre is jó de már nem találom...nincs meg vkinek a link? köszi!
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az oké, de ultrawide pl elérhető?
-
Jherumit_
csendes tag
Sziasztok
Nemrég váltottam gcam-re, van arra megoldás, hogy ha zárolt képernyőnél nyomom a dupla bekapcs gombot akkor a gcam-es kamera appot indítsa? Feloldott képernyőnél nincs gond ott át lehet állítani de zároltnál nem megy.
-
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha jól láttam nincs is benne.
Lencsék között hogyan lehet váltani? Lehet csak én nem találom.
-
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
xml-t nem engedi letölteni, csak új oldalt nyit.
-
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor az nem is megy vele?
-
zhata
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi!
-
zhata
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Melyik GCam verziót használtad?
-
Linkin1994
senior tag
Gesztusvezérlésnél az oldalsó vonalakat hogy lehet kikapcsolni? Átraktam navigációs gombokra majd vissza és már nem emlékszem
-
tibcsi0407
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ég és föld. Én ezt hajtom már hónapok óta mindenkinek. Egyébként meg a Oneplus-ra nézve szégyen ez, hogy ekkora különbség van a Gcam javára.
-
CptAdamica
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem az volt a menetrend, hogy videó elindít, értesítési sáv lehúz, Spotify elindít...
Tiszta értelmetlen. Amúgy nagyon látványos a gyári app vs google cam összevetése az 1. kép mindig a gyárival készült. -
oba
addikt
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Persze, érthető. Pedig jó lenne találni egy értelmes példányt amúgy
Van most eladó egy 6GB ramos változat amúgy ami még jövő májusig gyártói garanciás, úgy néz ki, hogy "kénytelen" leszek azt venni. Pedig 8 GB rammal szerelt verziót szeretnék, a tárhely mindegy. Nem vagyok egy nagyon heavy user, de félek, hogy hosszú távon kevés lehet a 6GB ram. -
tibcsi0407
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ja, a Deezert is kilőtte mindig a gyári, elég idegesítő..
-
KD6-3.7
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A kamera appban a fekete interface felületre koppints 2x és ott be tudod restore-olni!
-
ilyr
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Letöltöd az APK-t, elindítod és feltelepül. Utánna az internal storage-en létrehozol egy /GCam/Configs7 alkönyvtárat, amibe bemásolod a kivánt xml fájlokat és kész...

Elindítás után a Gcam kezelőfelületén lévő fekete üres részre duplán kattintva tudod betölteni a kjvánt xml-t.
Ennyi... -
CptAdamica
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mennyire nehéz rárakni a GCam-et?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem eddig ez a legjobb.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi
A képe tényleg részletesebb
Majd ma ezzel fotózom a ballagást és meglátom milyen lesz
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Telegram-on megtalálod az XML channelen.
[link] -
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mit?
Át tudod küldeni a config fájlod?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ne használj astro-t.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Elindítottam egy éjszakai képet, majd félbeszakítottam a készítest, és már le is fagyott a program
Úgy érzem ez sem lesz jó semmire
-
oba
addikt
Elviszik az OP6osomat. :)
De nem lehet találni normális eladó példányt 7 Pro-ból. Gondolom aki megvette az elégedett vele, nem nagyon lát alternatívát amire cserélné. Az összes 7T Pro amit itt hirdetnek pedig szolgáltatós, ami nálam teljes mértékben felejtős. Az az Alzás akció jó lenne most amit a 7T Pro-ra adnak, de nincs ennyi pénzem most telefonra sajnos. Szóval marad a 7Pro... de szinte esélytelenek látom, hogy kerüljön fel egy szép állapotú még garanciális oneplus.com-on vásárolt példány az apróra egy megbízható eladótól akinek előre is mernék utalni
(vidéki vagyok)
Tényleg tanácstalan vagyok, hogy mi legyen. Már az ebayen nézelődök de annyira nem füllik hozzá a fogam... félek hogy kapok valami beégett kijelzős, vagy elhallgatott hardver hibás készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezért kéne biztos hely, be-be kérdeztem mobilos boltokba, kb azt sem tudják mirôl beszélek. Samsung meg iPhone...
bármelyiket megvenném ami elfogadható állapotban van!