- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
Scarabeus #8021 üzenetére
engem ez már nem érint. A következő években amint jön egy jól használható lineageOS a telefonra, ami tudja a mostani kamera funkcionalitását, akkor még vagy 3 évig marad. netezni gyors, programoknak gyors, játszani meg nem játszom. Az akku bírjon egy bő napot és kész.
-
-
Neoner
csendes tag
válasz
Scarabeus #7915 üzenetére
Folyamatosan chatelek velük, próbálom naponta supportolni a problémát, de sajnos egyenlőre nem nagyon látom a végét. Csak a betanult dolgokat tolják, hogy legyek türelmes, sajnálják; itt viszont eddig minden kifulladt.
Eleinte nyilván úgy gondoltam, hogy ez igazából nem a Oneplus hibája, hiszen gondolom megbíztak bizonyos szervízeket és ugye ennyi. Viszont már a javítási kérelmet is chaten kellett elfogadtatnom, május 12 óta nincs telefonom, úgy érzem nem igazán erőltetik meg magukat hogy segítsenek megoldani a problémát. Elég negatív élmény ez az egész...
Ahogy olvasom Sanya posztjából a fél éves clearplex fóliámnak is búcsút mondhatok, pedig csak akksi cserét kértem.
Na mind1, majd jelzem amint valami változás történt -
Wans8
csendes tag
válasz
Scarabeus #7861 üzenetére
Nekem 93%-os került bele, GPS+Mobilnet+Bluetooth egésznap közepes fényerő, 90 Hz, most olyan 5-6 óra kijelzőidő. Régi 80% körülivel sokszor már 4 óra volt csak, szóval kb 1 órával bírja nekem jobban. Mondjuk most raktam fel az Android 11-et, plusz full gyárizva volt előtte. Nekem is 1 hónap van már csak a garanciából, Type C port már használhatatlan volt, kiesett belőle a kábel, gyorstöltés se ment már. Megérte visszaküldeni
Mostanában pedig elgondolkodtam, hogy váltani kéne OP vonalról másra, de ez most nagy pluszt adott.
-
hito
nagyúr
válasz
Scarabeus #7837 üzenetére
Köszönöm szépen! Order numbert kaptam, azt elküldte az előző tulaj. Egy betű és 18 szám. Ez lenne az? Illetve ezek szerint akkor nem gond, hogy nem az eredeti tulaj rendel a készülékhez garis szolgáltatást, ugye? Furcsa lenne, ha csak az eredeti tulaj gariztathatná, mert ez azt jelentené, hogy kb nem is a készülékre szól a garancia, hanem az eredeti tulaj tulajdonjoga az is.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Scarabeus #7839 üzenetére
Köszönöm! Nekem is kb 1 hét van a garanciából, gondolkozok rajta, bár annyira nem szar az aksi és még ~10k-t később is megérhet egy esetleges aksi csere.
#7840enginev3.0
Remélem nem bántanák, másodjára nem tudnám ennyire bubi mentesen felrakni a szélekre sem. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Scarabeus #7796 üzenetére
Nálam is belefér a büdzsébe, az elveim miatt nem veszek ennyiért.
Amúgy meg egyel régebbi csúcsot érdemes venni sztem. Sok éve nincs nagyon fejlődés, még a SD835 is teszi szépen a dolgát a mai napig. Én is zsebbe nyúlnék szivesen, ha jönne valami átütő újdonság, pl új akku, ami egy hétig bírja.
-
-
fant0mi
őstag
-
HateEternal
tag
válasz
Scarabeus #7594 üzenetére
Köszi az elsőre a választ.
Az órásra nem jó a megoldás. Mint mondtam felébresztésnél szeretném átállítani az órát, nem felemelésnél vagy egy koppintásnál. Abban a menüben hiába változtatom, az nem azt az órát változtatja csak a kb AOD órát.
Lock screennél dupla kopp de nem oldom fel, én arra az órára gondoltam.
-
hard74
senior tag
-
artos
tag
válasz
Scarabeus #7407 üzenetére
Működik. Igaz először nem akart működni, mert frissítés után át állt google pay-re az alapértelmezett fizetés. Nekem az sms írással sincs gondom, nem is merül jobban (nem veszem észre legalábbis), az automatikus fényerőt pedig javították a 2-es bétában. Az 1-es bétánál bugos volt a WearOs app, de azt is javították.
-
LógaGéza
veterán
-
LógaGéza
veterán
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6647 üzenetére
Nem fogok beleugrani semmibe, türelmesen megvárom a megfelelő vételt. Most a német ebayen figyelek egy aukciót. Az eladó azt írta, hogy a német amazonról vette a telefont és még van rá 11 hónap garancia. Elkérem tőle az imeit, ha ideadja, és a oneplus supportnál rákérdezek, hogy érvényes e rá a gyári garancia.
-
ilyr
tag
válasz
Scarabeus #6627 üzenetére
Alapból nem akartam 7-es szériába beruházni, mert tökéletesen meg vagyok elégedve a 3T telefonommal, és igencsak drágállottam az árát, de ez a megfurkált kijelzős irányvonal, amit a 8-asnál bevezettek, ez annyira elborzasztott, hogy gondoltam gyorsan kell venni egy 7T Pro-t, amíg lehet...
-
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6584 üzenetére
Köszi! Én most amúgy az összes appot direkt nyitva hagytam, és így lett a 43% foglalt ramom a 8gb -ól az OP6-on. Igazad lehet persze, hogy jövőállóbb a 8GB. Csak sajnos tényleg annyira ritka a nem szolgáltatós, nem gearbestes, nem leharcolt állapotú és még gyári garanciás példány aprón, hogy számításba kell venni a 6GB ramos modellt is.
-
válasz
Scarabeus #6530 üzenetére
Nem én voltam, de valóban volt itt téma. Ha jól emlékszem, az lett a vége, hogy csak a gyártói oldalról és az Alzáról (mint hivatalos eladó) vásárolt készülékekre van 2 év gari itthon (a szolgáltatókat most ne keverjük ide), minden más beszerzési forrásra (ide értve Kínát is) 1 évet ad a OnePlus. Valaki lezongorázta ezt egy OP ügyfélszolgálatossal, és van is róla screenshot. Én Tibcsire emlékszem, de nem biztos.
-
bordi10
senior tag
válasz
Scarabeus #6510 üzenetére
"Országfüggő sajnos.. a magyar 27%os ÁFÁval a világon egyedülállóak vagyunk..
a 7 Prot is 539 Euróért hirdetik most is, csak sajnos nem a mi ÁFÁnkkal.."
Ezt az OP8 óta nem értem, asszem ott kezdtek el rátenni X eurót, csak azért, mert HUN.
Nem értem továbbra sem, hogy jön ide a magyar 27%-os ÁFA ha nem "megy át" magyar kézen a készülék, gyártótól kapod a kezedbe, 27%-os ÁFÁS szlát sem kapsz, nem is kérhetsz...ki pakolja ránk azt a +50 ojrót?! -
-
gippazoid
őstag
válasz
Scarabeus #6494 üzenetére
"Gearbestet meg hasonlókat én se játszanék be semmi pénzért.
"
Soha ne mondd hogy soha... Én is ezt gondoltam tavaly év végéig, aztán mégis megtettem mert annyira le volt árazva akkor a 7T miatt a 7-es 8/256 GB-os kivitelben is.
Miután majdnem egy évet vártam a Samsung-ra de nem tudott normális telót kiállítani értelmese áron csak ilyen J6 -ot meg társait, elegem lett. -
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6494 üzenetére
Így van, UPS eljött ide is. Elvitte hétfőn a telefont, pénteken már nálam is volt
Persze azt hozzá kell tenni, hogy vissza kellett küldenem újra, már meg is érkezett hozzájuk... De nem akarom szétoffolni a topikot, elnézést
A lényeg, hogy kijavítják amit elszúrtak, és elnézést-elnézést kértek emailben is, rajta vannak az ügyön, meg fog oldódni.
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6490 üzenetére
Igen, igen, 765G lesz benne. Ami nem egy 855 ez tény, de nem is annyira szar. [link]
CPU teljesítményben kb. 25-30%-al lassabb, GPU-ban kb 50%-al. Ez utóbbi azért jelentős, és fontos lehet azoknak akik játszanak, nálam nem fontos szempont, mert soha nem játszom mobilon. A CPU teljesítménybeli különbség viszont szerintem nem jelentős, főleg hogy OOS fut a telefonon, nem valami telepakolt gyártói droid mint MIUI és társai.A szolgáltatós példányok nem csak a garancia bizonytalansága miatt esnek ki nálam, hanem aggódni sem szeretnék, hogy letiltják a telefont. Attól még, hogy gyárilag függetlenként adja el pl. a Telekom, le fogják tiltani, ha a vevő nem fizeti a számlát. Nem akarok ezen aggódni, az esélyét sem megadni a dolognak. A legjóindulatúbb eladóval is történhet olyan váratlan dolog (főleg a mostani helyzetben) hogy egész egyszerűen nem tudja fizetni a számláját. Nem akarok ezzel szívni.
(#6492) gippazoid A gearbesttel az a baj, hogy ha neadjisten baj lesz a telefonnal, akkor küldheted vissza saját költségen, és még ekkor sem garantált, hogy megjavítják. A gyári oneplus garancia pedig ingyenes, a futár viszi/hozza házhoz, és nem problémáznak. Én jeleztem nekik, hogy gyengült az üzemidőm a 6-osnál, és raktak bele egy új akkut. Semmit nem kérdeztek. Kaptam új töltőcsatlakozót is, mert rosszalkodott. És kaptam új kamera lencsét, pedig azt nem is kértem.
-
gippazoid
őstag
válasz
Scarabeus #6490 üzenetére
Régebbi írásodra reagálva: korábban én is tudatosan fizettem meg a Samsung felárában hogy ott a support kéznél és 2 óra alatt megjavítják a srácok, nem kell küldeni sehová a telót.
Érdekes volt olvasni hogy van még aki értékeli ezt - rajtam kívül is.
Sajnos legutóbb már nem sikerült elfogadható paraméterekkel ésszerű áron Samsungot venni - szolgáltatótól pedig nem veszek, csak függetlenül, ezt megfogadtam.
Meg a 2018-as és 2019-es modellek nem is akkora nagy durranások, műanyag ház, szerény hardver, sokkal drágábban... Vagy nagyon drágán S széria és koránt sem hibátlan annyi pénzért.A szervizesek még az S8-at ajánlották akár használtan is de sajnos nem dual SIM-es.
Így lett végül gearbest-es kiárusításból OP7 tényleg jó áron tavaly novemberben.
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6488 üzenetére
Persze, én tudom, igazad van
Nekem is a 7Pro tetszik, de nagyon nehéz lesz beszerezni belőle. Szolgáltatós példányok nálam felejtősek. Csak hivatalos oldalról származót szeretnék, hogy ne kelljen szívni a garanciás ügyintézéssel. Főleg úgy, hogy már nem Pesten lakom hanem egy Heves megyei kisvárosban. Egyébként az előlapi kamera kivágás nem zavarna, de nyilván a full kijelző jobb lenne
UFS3 talán a Nordban is lesz. És a 730G sem egy 855, ez is tény. Na majd meglátjuk.
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6478 üzenetére
Már el is vitték, sajnos
Vissza kell kapnom a 6-ost a szervizből, még el kell adnom, és utána fogok tudni csak venni 7Pro -t. De attól félek, hogy annyira ritka belőle a még garanciás, szép állapotú, gyári oneplus.com-os példány, hogy ebből Oneplus Nord lesz a végén. Kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz az ára. 500$ alatti árat mondtak. 400 $/EUR áron azt hiszem elég jó vétel lenne. Na majd ma kiderül. Ahogy néztem, a benne lévő SD 765G proci ugyanaz a szint mint egy SD845 az OP6-osomban, gpu -ban valamivel gyengébb (nem sokkal). De hát soha nem játszom, szóval az nem szempont. A kijelző viszont 90hz -es amoled lesz kb. 99%-ban biztos.
Uhh, azért ennyire nem volt durva nálam a helyzet az S8-nál a billentyűzet beégés tekintetében, de azért ha figyelmesen nézted láttál egy-két karaktert beégve.
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6481 üzenetére
Én is napi 4-5-6 óra kijelző időt érek el majdnem minden nap, és semmi jele a beégésnek. Még a status bar-on sem, ami azért előbb utóbb minden amoled kijelzőn beég, akármit csinál az ember. S8-on viszont csúnya beégésem volt, nem csak a status bar de már a billentyűzet egyes részei is beégtek. Pedig azt még kevesebbet használtam mint az OP6-ot. Hát, ha lesz rendes gyári garanciám akkor nem igazán aggódom, mert gondolom feltűnő/zavaró esetben garanciálisan cserélik a szervizben.
-
oba
addikt
válasz
Scarabeus #6478 üzenetére
Saját accountomban amiről rendeltem a 6-ost, ott ugye nem kérte az order numbert csak az imei-t, és tudtam magamnak service request-et csinálni. Nem voltam tisztában, hogy más accounttal vásárolt telefonnál mi a helyzet ilyen téren.
szerk.: Ennyire hajlamos a 7 pro a beégésre? Mert én néztem direkt múltkor a 6-osomat, ami már 23 hónapos, és nem volt beégés, a teszt programmal sem láttam rajta sehol. Melyik rész égett be nálad? A status bar?Köszi! Ez is jó ötlet. Csak sokkal gyorsabb lenne egy online lekérdezős rendszer, mint ahogy az Apple-ék csinálják.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Scarabeus #6420 üzenetére
Benéztem, valóban nem alaplap csere volt. Sajnos nem oldotta meg problémámat, sőt, rosszabb lett. Már kihangosítás nélkül alig hallanak, nagyon hangosan kell beszélnem. Csörög a telefon, felveszem, beleszólok, erre nem történik semmi, többen jelezték, hogy arra vártak, hogy szóljak bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Linux kezdőknek
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Távcső topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged