Hirdetés
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Még annál is nagyobb akkuval érkezik a Redmi K80 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
köszi,megpróbálom.
azonban,nem tudom ez csak az OP-nál van-e így,de elég nagy marhaság.úgy lenne életszerű,hogy ha mind a kettő be van kapcsolva és épp nincs wifi,akkor automatikusan átvált mobilnetre,illetve,ha mentett wifi közelébe érek és van is rajta net (de csakis akkor),akkor ahhoz kapcsolódik.legalábbis régebben ez így működött.vagy tévedek -
gippazoid
senior tag
MP5 néven hivatkoznak a H38-ra egy másik topicban.
Nekem OP7-re, globál sw-re 1901 H37 jelent meg a telón de nem települ fel, fail lesz azonnal és közli hogy checking for full vagy valami ilyesmi.
Oxygen updater meg 1905 H37-et emleget.OnePlus cikkben meg 1901 H36 és 1903 H37 van.
Kicsit káosz.Pár hétig nekem egy 3 GB-os update-et akart feltenni a teló de az itteni rossz tapasztalatok miatt nem indítottam el. Aztán eltűnt egyik napról a másikra és jött helyette ez az 1,8 GB-os ami nem megy fel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest