- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz
*Mukeey* #8160 üzenetére
7pro-ról 8T-re váltottam, a hajlított kijelző miatt.Valahogy nem sikerült megszoknom majd 1,5 év után sem.
A 8T mellé beszereztem egy Iphone 11-et mivel még sosem használtam Ios-t.
Nálam 2 napot élt az Ios. Már az animációk sebességén elbukott a rendszer.Hihetetlen lassú az én szememnek. Igaz droidon is leveszem az animációt 0,5-re.
Ami még nem tetszett az hogy a zenéimet se sikerült mappákban felrakni rá,csak ömlesztve volt hajlandó feltenni az Itunes.(bár lehet ez az én balf...ságom) -
-
-
válasz
*Mukeey* #7995 üzenetére
Azért is lennék kíváncsi a néhány hetes tapasztalatodra, mert elsőre az ember sok esetben hajlandó csak a szépet látni, a hibákat meg nem reális értékükön kezelni, ez később azért normális embereknél helyrebillen... Persze van, ahol nem!
Nem felejtem el, amikor megvettem anno az iPod Nano-m, egy akkori majdnem csúcs MiniDsic-ről váltottam. Szuper szexi és könnyű volt, fancy meg trendi, örültem neki, beszippantott az Apple érzés. Aztán elkezdtem használni, és féléves korára már gyűlöltem, mint a sz*rt... Örök tanulság maradt, mert azon ritka vásárlásaim egyike volt, amikor a design és a marketing ereje döntött a nyers számok és mindennapokban mutatott teljesítmény kárára. Éreztem én előre, hogy ez nem lesz jó deal, de hát bizsergett a gatya, váltani kellett!
Azt a szopást, amit itunes oldalról benyeltem, a hangminőség tré volt, áááá, még most is felb@sz. Tartok tőle, hogy szifonra váltás esetén ugyanez történne, legalábbis az, amit én látok belőle, nagyon erre utal. Persze a tévedés lehetősége mindig fennáll részemről is. Az akkun mondjuk meglepődtem, mert amit én látok magam körül, az szöges ellentéte annak, amit írtál. Szinte minden héten beesik valaki az irodába kölcsön szifon töltőért.
-
válasz
*Mukeey* #7788 üzenetére
Az ilyen ellen a legjobb megoldás, ha elkezdesz fotózni, és rájössz, hogy kell egy 400 ezres objektív. Egyrészt nem lesz pénzed telefonra, másrészt átértékeled az árazást is!
Esetleg fejleszd a géped. Majdnem vettem egy 9 Prót, de amellett, hogy undorítóan nézett ki, inkább 5800X-re frissítettem a konfigom. Problem solved, a 7 Próról meg letéptem a már rongyos clearplexet, és máris egy jobb, szárazabb érzés fogad minden feloldásnál!
Apropó, feloldás. Bízom benne, hogy az OP10 ujjlenyomat olvasója jó lesz, mostanában a 7 Pro rohadt pontatlan lett, nem is értem, ennyire sz@r nem volt az elején az biztos. Újra tanítottam az ujjra, de így se javult érdemben.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
*Mukeey* #7788 üzenetére
Reménykedem, hogy Oneplus 10 Proba jön a kijelző alatti kamera. Ha nem is, nekem akkor is instant buy lesz, ugyanis szintet lépek az életemben (ledoktorálok így 6 év orvosi után), és ha már ennyit szívtam, hogy megengedhessem magamnak akkor meg fogom engedni, ha lyukas a kijelző ha nem. Vonz az LTPO, a 120 Hz, a még jobb hátsó kamerák (nagyon remélem a zoom is hasonló szintet ugrik, mint az ultrawide), nem utolsó sorban nekem fontos, hogy a leggyorsabb proci legyen és egy reccsenés se legyen. Most még a Snapi 855 teljesíti ezt, azonban amilyen ütemben lesznek komplexebbek az appok lehet már 1 év múlva néha miliszekundumokra ez is meg tud majd reccsenni. Semmi gond, házon belül marad, öcsémnek adom.
És ha már mindenki küldi az első 2019 májusi körből akksi cserére akkor én is beszállok jövőhéten.
-
fant0mi
őstag
válasz
*Mukeey* #7558 üzenetére
7 ora SOT bongeszessel, kicsi fenyerovel. Nem lett rosszabb.
Na de igen erdekes ez az intelligens toltes. Figyeli az aktivitasi szokasaid. 80%-ig feltolt, ott tartja, majd kitalalja a szokasaid alapjan, mikor szoktal elkezdeni nyomkodni a telefont, es addigra fejezi be. Vagy ha az ebreszto elobb lenne, akkor addigra lesz 100%.
-
LógaGéza
veterán
válasz
*Mukeey* #7455 üzenetére
Kenjék inkább az én hajamra, én nem látok benne semmi problémát. Én 7Pro-n, párom 7T-n használja megelégedéssel a 11 bétát amióta megjelent, egyikőnknek sincs semmi baja vele, pedig még olyan arcátlan dolgot is megtettem, hogy mind a két esetben belakott 10-est frissítettem fel, és nem tiszta telepítéssel indítottam. Egyedül az automata fényerő ami nem akar megjavulni, de legalább már nem random fényesedik ki sötétben, hogy megvakítson, hanem világosban sötétedik el. Majd meglesz egyszer az arany közértpult.
Ha meg ennél jobb support kell, akkor marad a Pixel kb, és minden más ki van lőve. -
bordi10
senior tag
válasz
*Mukeey* #7455 üzenetére
Én is erősen gondolkozom a (márka)váltáson. Megvárom a Zenfone8 Pro-t(?), talán ott még mindig nem lesz keresztüllőve a kijelző, jókat olvastam az OP supportjáról is, szintén majdnem vegytisza Android, a kijelző felbontása nem tisztázott még, remélem ellépnek a FHD+ról...legalább a Pro...meglátjuk.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
*Mukeey* #7452 üzenetére
Volt arról fórum poszt hogy megbeszélés alatt van hogy követik a Samsungot supportba.
Sanszosan ezért is dobták a kínai piacot és használják ott az oppo rendszerét így több erőforrás marad az oxigen os-re. Most is meglepően hamar jöttek a béták mindig hónap végén nagy nehezen szokták kinyögni most meg a 7/8 széria is megkapta. -
Linkin1994
senior tag
válasz
*Mukeey* #7326 üzenetére
Én felraktam eddig nincsen vele gyors és pörgős az animációkon is dolgoztak látszik is. Azt gondoltam hogy jobban felfog tűnni hogy távolodnak a stock vonaltól de most hogy használom nem mondanám az értesítési panel nem változott dizájnban sokat a beálítások az egy kezes használot elősígétésén kívül elég puritán talán még jobban mint a 10-es droidon. Úgy látom hogy egy csipetnyi One ui került a levesbe de nem szakadtak el a stock-tól annyira messze.
1 bug van amit ki is írtak hogy a fényerő állítás delay-es egy kicsit. De ez a beta más gyártóknál lazán stabilnak lenne titulálva. -
zhata
senior tag
válasz
*Mukeey* #7263 üzenetére
Még csak a tesztelés elején járok, karácsonykor erre nem volt sok időm.
Más, szokni kell a MIUI-t.
Bivalyerős, játékban valszeg verhetetlen.
Viszont az amoled kijelző veri az IPS-t.
Az oldalra tett ujjlenyomat érzékelő nem tetszik.
A másik Xiaomimen (Redmi Note 8 Pro) hátul van, az sokkal jobb, pedig azt hittem, hogy megszokhatatlan lesz.
Viszont mindkét Sáominál sokkal gyorsabb az ujjlenyomat érzékelés mint az OP7 Pro -nál.
A kaszni esetében az OP7 jobb - szerintem.
Az akksi a Xiaomiben jobban kitart, intenzív használat (belakás) mellett is vitte a másfél-két napot.
A kamerát még nem teszteltem, ahhoz Covid mentes esti idő is kell, a leírt tesztek alapján várhatólag jobb lesz, megjegyzem, az OP7-esé sem volt rossz. Külön kíváncsi leszek a 108 MP-re.
Az ára sokkal barátibb.
Az előlapi kamera Nova launcher használata mellett nem zavaró. Megjegyzem, ha amoled kijelzője lenne, egyáltalán észre sem lehetne venni.
Kár hogy az Ultra verziót (még jobb kamera és amoled) kizárólag kínai felhasználóknak szánták, mert az jelenleg szerintem a csúcs.
Nagyjából egyenrangú a két készülék, előnyök, hátrányok it is és ott is vannak.(Bevallom őszintén, ha nem lejmolják el az OP7 Prót, nem váltottam volna.)
-
novinyul
veterán
válasz
*Mukeey* #7036 üzenetére
Igazából most csak saját vonalon váltottam, tesztre maradnak a Xiaomi telefonok. Meg ki kell próbálni mást is, így jól össze lehet hasonlítani a rendszereket, na meg unalmas ugyan azt a márkát használni mindig. De van itthon Samsung S10(asszony lenyúlta) Meizu 16th meg HTC U11
-
tibcsi0407
félisten
-
-
oba
addikt
válasz
*Mukeey* #6813 üzenetére
Persze, érthető. Pedig jó lenne találni egy értelmes példányt amúgy
Van most eladó egy 6GB ramos változat amúgy ami még jövő májusig gyártói garanciás, úgy néz ki, hogy "kénytelen" leszek azt venni. Pedig 8 GB rammal szerelt verziót szeretnék, a tárhely mindegy. Nem vagyok egy nagyon heavy user, de félek, hogy hosszú távon kevés lehet a 6GB ram.
-
tamas.nick
aktív tag
-
ilyr
tag
válasz
*Mukeey* #6597 üzenetére
Még a 3T-men kipróbáltam a Havoc OS-t a custom ROM-ok közül, ami 10-es alapú és ég és föld volt a telefon teljesítménye a legutolsó 9-es OOS-hez képest. Mivel van Havoc 7-es szériára is, lehet ha megjön az új telefon, akkor azon is kipróbálom... Jah és az OOS-hez képest jóval tovább megmaradtak alatta a memóriában alkalmazások, nem gyilkolászott annyira mint a gyári...
-
oba
addikt
válasz
*Mukeey* #6459 üzenetére
Van most fent egy 160-ért, jó vétel, van még rá elég sok gyári garancia. Csak sajnos még nem tudom megvenni, mert először vissza kell jönnie a 6-osomnak a szervizből, azt még el kell vigyék, és utána tudom csak megvenni majd a 7pro-t. Remélem lesz majd akkor is jó vétel belőle.
szerk.: 6T után méretben mennyire érezted túl nagynak? Nem volt nehéz megszokni?
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
*Mukeey* #6404 üzenetére
Ilyen képeket csinálva nekem is rendben van a dolog 90%ban. Nemtudom akkor mi lehet a gond, csak azt remélem hogy nem hardveres..
Nem feltétlen szükséges Gcamhoz root, talán ha csak a zoom kamerát is akarod használni, nem ástam bele magam annyira, mert feltettem az Umyx féle apkt és OP 7 Pro configot amit a legtöbbet ajánlnanak fórumon és egyátalán nem csinál jobb képeket, sőt ha csak véletlenül rámegyek a zoom kamerára instant crashel de úgy hogy csak a reinstall után lehet újra használni. Gondolom kéne neki a root de nem láttam leírva ezt. Na pont ez nem hiányzik nekem.. Megkérdeztem OP fórumon másnak van-e ilyen aztán ha van is hátha következő szofter Update megoldja majd :)
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
*Mukeey* #6299 üzenetére
Ha egy korrekt cég, márpedig Oneplusékat teljes mértékben annak tartom (már csak az, hogy UPS viszi hozza for free Exrpess Saver típusban is dicséretre méltó), szerintem sem lesz gond egy szál sem. Legalább cserélik a felsorolt dolgokat. Samunál, és Applenél is előfordulhat egy-egy eredendően a gyártástól félresikerült példány. Hát most na, de éppen erre van a 2 év garancia. Ja, azt még elfelejtettem, hogy a teljes mértékben interneten történő hanghíváskor is egy fostalicska volt (nevezetesen Messenger, 2 nagy város közti készülék, 4G+ mobilnetekkel). Szóval nagyon remélem siker sztori lesz a vége, most ez a 2 hét ügyintézés nem vág a földhöz. Mivel potom áron jutottam hozzá, és azóta sem láttam aprón egy szálat sem még 1 év Oneplus garival (de leginkább semmilyet), ez így van jól. Csak tényleg csinálják meg.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
*Mukeey* #6285 üzenetére
Köszi, hogy megosztod a tapasztalatod. Én vagyok a legjobban a kíváncsi, ugyanis van ilyen vélemény is, meg olyan is. Tegyük fel a szervíz kicseréli a mikrofont a telefonban. Szintúgy rossz a Vodás kihangosításos hívás. Az egyedüli, amivel kitudom kapcsolni a HD hívás lehetőségét, ami éppenséggel azért HD hogy a hívás minőségét javítsa, az ugye az, hogy maximum 3Gre engedem a telefont? 2020-ban az 5G korszakában. Alapvetően a HD az azt jelenti, hogy a hívó és a vevő is VoLTE kompatibilis SIM kártyával rendelkezik és a lefedettség szerint el is érhető nála, viszont nem csak akkor jelenik meg, ha nekem éppenséggel aktív a VoLTE mert ugye nekem nem volt ott az ikon a térerőnél. Oké, hogy nem lehet egy készülék a világ összes szolgáltatójával kompatibilis, mégis nagyon sajnálni fogom, ha ilyen áron pont sikerült olyan szerencsétlen szolgáltatóhoz leszerződni több, mint 10 éve akinél ilyen problémák vannak.
Ezennel takarékra tettem magamat addig, amíg vissza nem kapom a készüléket, és elnézést ha túlságosan is nagy regényeket írok. Fusztráló egy eset..
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
*Mukeey* #6237 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat, meggyőző a tapasztalat. Várok egy jó ajánlatra, és szerintem lecsapok rá a nyáron amikor Pesten járok.
#6238 zhata: Én is jobban örültem volna, ha nem lekerekített a kijelző de gondolom a máshogy nem tudták megoldani ezt a nagy méretet, különösebben S7 Edgen sem zavar. Viszont hogy a filmbe bele kell nagyítani azt nem nagyon értem, hiszen egy normális filmben folyamatosan változik a megjelenített tartalom, úgy hogyan tud beégni?Azt tudom, hogy az AMOLED nem futárkodáshoz használt mindennapos navigációhoz van kifejlesztve, de abból is 2-3 óra csak belefér beégés nélkül.
-
tomp
félisten
válasz
*Mukeey* #6202 üzenetére
Stabilban ritkán volt aktuálisan friss biztonsági. Maga a stabil kiadás április elején történt meg.(oké március utolsó napján jelent meg) Így ezt kell figyelembe venni.
Most a bétán rövid idő alatt 2 frissítés is történt így most már májusi a biztonsági+a play rendszerfrissítés is van így az is májusi lett. -
Laookon_
tag
válasz
*Mukeey* #6115 üzenetére
Nekem is elhiheted , amit írtam. A felsorolt telefonok mindegyikével rendelkeztem. ( Samsung S10+ kimaradt.) A fluiditásra írtam a 120- as , valóban látható képfrissítést. Biztos másnak jó lesz. ( Megjegyzem, h az Alzában a One Plusok között elég sok felbontott készülék van/ volt, amit árulnak. Valszeg nem én vagyok az egyedüli, akinek nem jött be. Legfeljebb, aki ideírt, olyan nem volt)
-
Laookon_
tag
válasz
*Mukeey* #6107 üzenetére
Fotós képesség vártnál gyengébb. Akku idő szintén az. 90 Htz- es képfrissítést nem veszem észre.( Asus Rog Phone 2 120Hz az ütős) A sztereó hangszóró nem kiemelkedő. Az Oxigen nekem nem jött be. A Samsung One UI vagy az Asus Zen UI sokkal átláthatóbb. A Snapdragon 855 proci más telókban gyorsabb.( Asus Zenfone 6 vagy Xiaomi MI 9 ) A kijelző csodálatos. ( Jack hiánya fájó, bár tudtam. Átalakító kábel kihagyàsa pofátlansàg.)
-
Laookon_
tag
válasz
*Mukeey* #5966 üzenetére
Sajnos a One Plus ára használtan is az egekben van.....A Note 9 marad. Nincs más alternatíva. Volt Asus Rog Phone II telóm. A Sandragon 855+ sebessége, teljesítménye páratlan. Ez lett volna vonzó a One Plus 7T Próbál. Meg a kijelző. Meg a fotós képesség. De újként 270 ezer aránytalanul sok. Legalábbis nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Spórolós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest