Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hiba nálad van mint ahogy mondtam mindenkiél máshogy működik.
a fél év pedig elég erőteljes szerintem max 2 hónap alatt dobták össze. -
enginev3.0
félisten
Aha, az sms írás sem ment, az auto fényerő (továbbra) se, akksi merülés, pár laggolás
Ne próbáljuk már meg meggyőzni egymást arról hogy a szar is jó
Ráadásul mindezt sikerült összehozniuk félév alatt
-
Linkin1994
senior tag
Pár éve már eljutottunk oda hogy egy új droid verzió arról szól hogy hogyan skinelik át az ugyanazt a rendszert új dolgok nem igazán jönnek már.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Pontosan nincsen gond a bétával se.Annyi bugot szoktak írni a fórumban is nekem meg eddig egyse volt belőlük amit írtak. Mondjuk Indiaik abbol gyököt kell vonni.
A vicc az mennyien szidták hogy az oos 11 nem stock aztán elég csak megnézni a kiszvárgott android 12-t
ha igaz akkor még maga a google is távolodok a stock felülettől. -
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát nem tudom, nálam Beta2-vel a fényerőszabályzás is jó lett, napi használatban nálam a 7Pro-n, páromnál a 7T-n, és egyikőnknek sincs semmi baja vele.
A FB csoport meg... Amikor elkezdte valaki szidni, hogy milyen rossz az új betűtípus, pedig csak képen látta, és nem használta, akkor gondoltam át, hogy miért is... Eddig én OnePlus Slate-et használtam, de ez ami most van sokkal jobb szvsz. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
március-ban fog legkésőbb
2 havonta van update és a mostani volt az utolsó 10-es build. -
rankesz
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
(gondolom viccnek szántad) -
*Mukeey*
addikt
Lassan azért kipróbálnám a 11et
Mikor jöhet végre a stabil? -
KD6-3.7
őstag
Eltávoztam a tulajok sorából. Nem láttam túl derüsnek a jövőképet a telefonnal kapcsolatban + sosem birtam megszokni a méretét és a lehajló kijelző is zavart.
Minden jót! -
LógaGéza
veterán
válasz
msaca01
üzenetére
Jó ideje Google Messagest használok, sokkal jobb mint a gyári, és nem is érinti ez a probléma.
-
msaca01
tag
Mondjuk inkább az sms-t kellett volna javítani de az sajnos elmaradt.
-
hard74
senior tag
válasz
barcaforca
üzenetére
Beállítások-Segédeszközök-Oneplus laboratórium.
-
hard74
senior tag
Ota-n tölthető a béta2, van már AOD.
-
betyarr
veterán
bedobom ide is a postomat,hátha mást is érint/érdekel/netán tud megoldást [link]
-
KD6-3.7
őstag
OOS11 Beta 1
Nálam is béna az automata fényerő szabályozás, illetve mintha az akku is gyorsabban merülne, bár a számokat nem néztem. -
gippazoid
őstag
OP7, tapasztalt valaki olyat hogy nem küldi el az SMS-t egyik SIM-ről sem amíg nem indítjuk újra a telót?
-
Tegnap megcsináltam a gyári állapot visszaállítást és megjavult, újra megjelent a SIP beállítási lehetőség és még telefonálni is lehetett SIP-en keresztül.

Ekkor még semmit nem telepítettem a telefonra (még a SIM kártya sem volt betéve)Később mikor elkezdtem visszarakni az alkalmazásokat mentésből, megint elment a SIP támogatás

Tanulságul, hogy mi szívatott meg :
Kiderült, hogy nem a legutolsó Android frissítésben szűnt meg a SIP támogatás.
Sok éve használtam a Contacts+ nevű tárcsázó alkalmazást (sokkal jobban lehet benne a kontaktokat kezelni), eddig soha nem volt vele probléma. Az új Android frissítésben valami változhatott a SIP kezelés terén, mert az utolsó frissítéstől kezdve a Contacts+ úgy látja, hogy a SIP nem támogatott. Amint a újra a gyári Phone alkalmazást állítottam be, hogy az legyen az alapértelmezett tárcsázó, rögtön újra elérhetővé vált a SIP hívás (megjelent a SIP beállítási lehetőség és lehetett is SIP-en keresztül hívni)így nem is kellett volna gyári visszaállítást csinálnom
na mindegy, néha nem ártViszont az nagyon zavaró, hogy a SIP beállítást (account) a gyári Phone alkalmazásban tudom/tudtam kezelni még akkor is, ha az alapértelmezett tárcsázó a Contacts+ volt.
És a gyári Phone alkalmazás beállításai közül egyszerűen eltűnt a "SIP accounts" menü.
Ez kavart be, és sugallta azt, hogy az telefon frissítésben lett a SIP megszüntetve
Amikor alapértelmezett tárcsázónak gyári Phone alkalmazást állítottam vissza, akkor újra megjelent a "SIP accounts" menü
-
enginev3.0
félisten
Kint van az Update
-
Linkin1994
senior tag
utolsó android 10 update
[link] -
Megnézem ezt a Groundwire-t, mit tud, de ez egy fizetős alkalmazás.
A probléma, hogy eddig mindenféle plusz alkalmazás nélkül alapból tudta a SIP-et a telefon, a frissítés után eltűnt ez a funkció.
Nekem ez van fenn most:
Build number: GM1913_21_210112
OP7Pro_O2_BETA_01
Kernek version: 4.14.190-perf+ #1 Tue Jan 12 05:55:47 CST 2021
Baseband version: 1.1-00007-SM8150_GEN_PACK-2.328393.1.351083.7
Android version 11 -
sparks
senior tag
-
Nekem is ott volt, de miután felment a legutolsó frissítés, eltűnt ez a beállítási lehetőség

Most éppen MizuDroid-ot használom (lehet van jobb is), de macerás, mert minden hívást az alkalmazásból kell indítani, ott teljesen másképp gagyi módon jelenik meg a kontakt lista és a híváslista. Ha valaki engem hív, az ott nem jelenik meg mert a Phone alkalmazásban (az natív telefon kliens) jelenik meg. (onnan tűnt el a SIP támogatás) Ha vissza akarom hívni, akkor a MizuDroid alkalmazást kell elindítani és ott megkeresni a személyt (ha benn van egyáltalán a kapcsolatok között, mert ha nincs, csak a szám, akkor azt valahogy át kell másolni, hogy hívni tudjam) -
sparks
senior tag
Nekem van SIP beállítás. Telefon-Beállítások-Hívásbeállítások és ott az alján a SIP-Beállítások és SIP fiókok. Oda hozzáadtam az Ephone-os számomat és simán tudok róla hívni és hívást is fogadni. Mondjuk én ezt nem használom, mert Groundwire-t megvettem anno és úgy tapasztaltam, hogy jobb a minősége, be lehet állítani milyen codecet akarok használni és tökéletesen beépül a tárcsázóba. A Groundwire-t egyszerűen ki is tudom kapcsolni, amikor azt a számomat nem akarom használni (munkaidőn kívül).
-
válasz
rankesz
üzenetére
Köszi, kipróbáltam és pont ugyanaz a jelenség. Nincs SIP beállítási lehetőség és amikor egy számot akarok hívni SIP -en keresztül, úgyanúgy azt írtja, hogy "SIP calling not supported"
(korábbi beállításból megmaradt mint választható , csak szerkeszteni nem tudom a SIP accountomat, mert ez a menü egyszerűen megszűnt)basszus az általam leginkább használt funkciót nyírták ki
rohadjanak meg (nagyon úgy tűnik ez nem bug hanem direkt ilyen, sokan panaszkodnak erre, nem csak oneplus telefonoknál)
s az egészben az a legfelháborítóbb, hogy erről sehol egy írás, tájékoztatás
(legalábbis én nem találtam sehol)úgy nézki ebből downgrade lesz

lehet használni külön voip/sip klienseket, de az nem integrálódik a telefonba, nem úgy mint amikor a natív SIP klienst használtam ( sokkal macerásabb a kontaktok kezelése )
-
Birdie_
újonc
Kérdésem lenne olyan OnePlus 7 Pro, 7T Pro tulajokhoz, akiknek már volt cserélve kijelző, hogy ennél a típusnál is előfordul-e, hogy kijelzőcserét követően az ujjlenyomat olvasás nem működik?
-
Sziasztok!
Ma felment egy új verzió a telefonomra (Android 11, OP7Pro_02_Beta_01)
Egészen addig, míg nem akartam telefonálni minden rendben volt. Aztán mikor telefonálni akartam, akkor csapott arcon, hogy eltűnt a SIP hívás lehetősége. Amikor hívnék egy számot SIP-en keresztül, akkor azt írja, hogy "SIP calling not supported" . Ezt most tényleg kiszedték belőle? vagy mi a f*s történt?
Vagy valahol máshol kéne beállítani? vagy mivan
(eddig a Phone alkalmazásban kellett beállítani a Call settings-ben, de ott most nincs semmi ilyen)Néztem a release infót és sehol nem írt ilyet , hogy SIP már nem támogatott

-
KD6-3.7
őstag
Nálam olyan bug van, hogy 5GHz-es WiFi-n durván lassú a letöltés a Play Store-bol. Megnézné valaki, hogy nála is így van e?
-
*Mukeey*
addikt
Akkor azt hiszem, nem próbálom ki. Megvárom a stabilt.
Köszi
-
hard74
senior tag
Sms írás megy az új bétán nálatok?
Imént olvastam róla, és nálam sem ok. -
KD6-3.7
őstag
Én nem nézek ilyet, hogy üzemidő. Este 50% körül van igy is ugy is megy a töltőre. Amúgy nálam semmi hiba. Fényerő szabályzást sem figyeltem.
Flottul megy minden. -
*Mukeey*
addikt
Most így jópár nap után, hogy muzsikál az OB1?
Miket találtatok hibának? -
zoleeno1
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A stabil verzióban fogja megkapni. A betaban még nincs benne. Legalábbis ez az utolsó infó

-
KD6-3.7
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én nem találom és azt olvastam, hogy még nincs benne.
-
Linkin1994
senior tag
Összeségében nem lett rossz az oos 11 sok szempontból jobb mint a 10 de annyi újdonság azért nincsen benne hogy olyan vendettát keljen csapni amit az indiaik csináltak.De ez más gyártóra is igaz az updatek olyan nagy dolgokat nem hoznak már.
az ertesítő panel jobb
az egy kezes felület is hasznos
jobbak az animációk és fluidabb is a cucc de kb ennyi
de tény hogy ez nem béta szintű szoftver sokkal inkább stabil pár hibával -
marcarc
senior tag
válasz
gippazoid
üzenetére
Ez egy easter egg, sosem fog megjavulni. minden reggel a korom sötét szobában 1 el csökken az IQ-m amikor megszólal az ébresztő és a fekete alapon fehér vonalak fénye megszakítja a tért és az időt, egy teljesen új dimenziót nyitva. Egyre gyakrabban játszom el a gondolattal, hogy falhoz b*szom a telefont ^^
-
KD6-3.7
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ami nincs?!

-
corran9
tag
Sziasztok!
Tegnap este feltettem a bétát (korábbi 19-es bétára ment fel, nem volt cache törlés sem, minden adat maradt), és ami elsőre feltűnt, hogy nálam sokkal jobb lett az ujjlenyomat olvasó. Most 10-ből 10-szer felőle elsőre.
A rendszer is flottul megy, nem érzékelek akadást.
A kamera szoftver mintha világosabb képeket lőne, a merülés sem tűnik rosszabbnak, de ezeket nyilván azért idő lesz kitesztelni.
Ha valami extra jelentkezik írok még.
Üdv, c.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nem rakom fel a betat, mert szívtam már vele régebbi OP-ken. Tudom, nem jellemző, de inkább várok.
-
*Mukeey*
addikt
Innen mennyi idő alatt szokott a stable kijönni? Egy hónap?
-
gippazoid
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Normális automata fényerő állítás van-é már? J5 2017 már 4 éve tudta, nem értem miért olyan megoldhatatlan feladat ez a OnePlus számára?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Én felraktam eddig nincsen vele gyors és pörgős az animációkon is dolgoztak látszik is. Azt gondoltam hogy jobban felfog tűnni hogy távolodnak a stock vonaltól de most hogy használom nem mondanám az értesítési panel nem változott dizájnban sokat a beálítások az egy kezes használot elősígétésén kívül elég puritán talán még jobban mint a 10-es droidon. Úgy látom hogy egy csipetnyi One ui került a levesbe de nem szakadtak el a stock-tól annyira messze.
1 bug van amit ki is írtak hogy a fényerő állítás delay-es egy kicsit. De ez a beta más gyártóknál lazán stabilnak lenne titulálva. -
*Mukeey*
addikt
Na kiváncsian figyelem a topikot. Lehet próbát megér a 11es beta.
-
hard74
senior tag
Ota is megjött a 11.Fel is dobtam béta19-re, minden adat megmaradt.
-
KD6-3.7
őstag
OxygenOS 11 Open Beta for Oneplus 7 and Oneplus 7 Pro
Ha valaki nem találna
-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Updater jelzett? Nekem nem ajánlja fel.
Bocsi közben communityben megtaláltam. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én is várok, főverzió váltáskor előfordulhat, hogy képes téglásítani a telót.. nyáron volt ilyen Oneplusnál, hogy benézték.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Linkin1994
üzenetére
Na, erre kíváncsi leszek, várok pár napot, aztán lehet felrakom.
-
Linkin1994
senior tag
Kinn van az open beta
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ugyanúgy felfogom rakni a bétát az eddigi visszajelzést alapján nord 7-es széria ez már stabil gond nem igazán van vele ha ez az ára hogy tovább tart mire ideér akkor legyen inkább mint a xiaomi vagy Sony szenvedése
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem túl van fújva ez a frissítési láz. Semmi érdemleges újdonságot nem tartalmaz az Android 11 az AOD-on kívül és amúgy meg nem egy HTC, hogy csak hitegetnek, mert ott a bizonyíték, hogy az egyik béta már kint van, hamarosan nekünk is megjön, addig meg örülök, hogy nem retek Samsungom van.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
Akkor ez a komment nem neked szól, ilyen egyszerű
Ja és ha kiadnak egy frissítést, akkor neked nem kötelező feltenni, míg mondjuk én szívesen felraknám, de ha nem adnak ki, akkor kettőnk közül csak az egyikünk boldog
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen és? Sosem értettem ezt a frissítés hypeot utána meg megy a sírás hogy merül stb
-
enginev3.0
félisten
-
Linkin1994
senior tag
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Open beta itt van az már kB stabilnak is megfelel
-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Mert ahogy látod egy lassan 2 éves csúcs se kap normális támogatást..
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Oneplus 9 pro árban nem lesz különbség
-
enginev3.0
félisten
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Nekem is pixel lesz, ha idén lesz csucsmodelljuk
Ha nem az, akkor nem tudom mi
-
Linkin1994
senior tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Na ez egy nagyon jó kérdés
-
tamas.nick
aktív tag
De ha Ti ilyen hamar váltjátok le a telefonjaitokat (2 éven belül), akkor miért is fontos az update?

-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
marcarc
üzenetére
Nem tudom,én ugyanígy vagyok,júniusban lesz 2 éves,egy telefon sem volt ennyi ideig nálam.samsung nálam sem játszik,a bizalmam már rég eljátszották. Szinte minden android gyártó telefonját használtam,még a huawei mate 9es rendszere volt,ami a legjobban bejött. De ott most nincs google támogatás.
Iphonenom még nem volt,egyre többször jut eszembe,hogy ki kellene próbálni. De valahogy a lélek nem vitt rá eddig
-
marcarc
senior tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Samsung soha többet, s8 volt és egy év után a ragya kivert a szoftvertől. Tartom magam hozzá, hogy soha többet. Ha csak nem lenne egy google edition. Lehet lassan felülök a pixel vonatra, csak mondjuk jó lenne ha a 2-3 éves telefonom specje nem verne köröket a pixelre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- NVIDIA® driverek topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kedvenc zene a mai napra
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- További aktív témák...
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ha igaz akkor még maga a google is távolodok a stock felülettől.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)