Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ChrYsler
üzenetére
OOS 11-ről indulva raktad fel a YAAP-ot?
Amúgy én mostanában, hogy váltottam a 12-es OnePlus-ra, érdekességnek a crDroid-ot akartam volna felrakni a nálam maradt 7 Pro-ra, csak aztán lusta lettem rá
amúgy kibírtam a gyári szoftverrel, semmi bajom nem volt vele az évek során, csak a gmail értesítések nem jöttek meg, de használtam helyette Outlookot. 🤷 Nem éreztem lassúnak sem, 6503 óra uptime után kapcsoltam ki utoljára 
-
Jól bírja frissítés nélkül

-
válasz
HateEternal
üzenetére
Oxygen Updater megoldaná a frissítési problemád, de szerintem most már várd meg míg tényleg elérhető lesz az utolsó, MP4 12-es frissítés, ugyanis ez utóbbi EU még nincs, talán csak India.
-
Ahh, utolért a Gmail "átok", csak akkor jön meg az email, ha ráfrissítek appon belül
-
válasz
gippazoid
üzenetére
7 Pro-n én azóta elvagyok vele, mozdításra ébred a kijelző/ujjlenyomat-olvasó érintés helyett, így most jó
az aksi pedig mintha tovább bírná, de lehet csak több a munka éskevesebbet nyomkodom
a menü kinézet, szín lehetőségek, betűtípus változott, de ez szubjektív. Az én használati szokásaim esetében buggal nem találkoztam. -
Lehet telepíteni "fullos" AOD-t Android 12-re -> apk, angol cikk
Zolka25 fórumtag hívta fel rá a figyelmet másik topikban
-
Hát ez jobb nem lett
Az Ambient display működését elrontották, nincs tap2wake, plusz ha felvillan az értesítés és elkapom, akkor sem lehet egyből odanyomva az ujjam feloldani a telefont...
A Google-féle "Material you" nincsen, úgyhogy a Google appok színeit külön nem lehet állítani, a háttérképhez igazodik, több-kevesebb sikerrel. -
Oxygen Updater már tölthetővé tette az indiai OOS 12-t, inkább megvárom a globalt

-
válasz
gippazoid
üzenetére
Nekem van 1 teljesen felesleges, fél napot használt Nilkin tok
nem tetszett, illetve nem védi az elejét... Én egy átlátszó Supcase tokot használok, a gyári is megvan, nem túl színes, viszont "ködös/párás" (nem tudom hogyan nevezzem) a belseje, szóval nem szép
-
Amúgy tegnap óta elérhető az augusztusi security patch frissítés, bitmojival keverve
Legalábbis oxygen updaterrel az AA végű. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet, hogy kell nekik egy "Leállítás" vagyis app újraindítás. Én nem futottam bele olyan appba, ami rosszul maradt volna.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem a "Smallest width" 455 dp-n van.
-
-
válasz
BornToBePuli
üzenetére
Amit a futár küld, hogy mikor jön

Küldeni már én is csak nagyon ritkán. (Én a Messenger appot állítottam be, elfér az a néhány a facebook beszélgetéseim között) -
Nem tudom eddig is volt-e, de újdonságként vettem észre, hogy ambientről el lehet rejteni a csúnya-szürke ujjlenyomat jelet
(viszont ugyanúgy működik) -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Biztos a programozók csak néhány ;-t és {} jeleket felejtettek ki, ezeket pótolták
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg csak a K&H és a fintech cégek kártyáival működik az országban.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Régi rootolós korszakom emlékeiből írtam, de most rákerestem, hogy pontosabban tudjak fogalmazni: szóval a data partíción vannak a telepített appok és azoknak adatai, ezek törlődnek.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
"Minden"
az egy gyári visszaállításnak felel meg. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Valamelyik visszaállt nagyobbra, de akkor sem volt tökéletes, talán ahogy fentebb írta LógaGéza, az új betűtípus lehet a ludas... Mindenesetre több teszt után az alapértelmezett betűméret, a legkisebb megjelenített méret és a Fejlesztői Beállításokban a "Smallest Width" (ezt nem tudom magyarul, legkisebb szélesség?) 455 dp-n megfelelőnek tűnik. Revolut volt a referencia app, megint látszik a havi költés összege és, hogy több/kevesebb, mint az átlag, nem kell görgetni hozzá a belépés utáni kezdőképernyőjén
Erre emlékeztem tisztán 10-ről, és ide akartam visszatérni + a PH fóruma is jó méretben van most, böngészős nagyítás nélkül. -
Még egy dolog, ami rosszabb lett: görgetés közben mikroakadozik néhány app
-
válasz
fant0mi
üzenetére
Nekem is furcsán nagy lett, de állítottam a fentebbi 411-et 425-re és most jó (betű méret alapértelmezett, alatta a display scaling pedig a legkisebb) + Firefoxban kellett egy 110%-os szöveg növelés, mert Android 10-en a PH fórum jó volt phablet nézetben, de most kicsi, a mobilnézet meg hatalmas.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Értem, köszi

Amúgy ahhoz, hogy a Globalról jelezzen, Oxygen Updaterben az eszköznél át kell rakni az EU nélküli 7 Pro-ra, illetve úgy emlékszem én a full update-t raktam felbelőle, mikor átálltam korábban még egy 10-es frissítés idején. -
Megváltozott a méretezés
valaki megnézné nekem, hogy a fejlesztői beállításokban mennyi a smallest width Android 10-en? Nekem most 411p.
De nem vagyok benne biztos, hogy ez kell nekem
-
Oxygen Updater jelzett, hogy itt a stabil Android 11
(AA végződés vagyis Global) -
Egy kisebb összefoglaló videó a várható 11-es frissítés újdonságairól.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Wichaya készített azóta újabbakat.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, de nekem fent van az app is.
-
Olyannal találkoztatok már, hogy bejövő híváskor időnként nem írja ki az elmentett telefonáló nevét, csak a számot a telefonos app (drupe-ot használok)?
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Umm, én globalon vagyok

-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem írta még be senki, de azóta már lehet tölteni is
tegnap reggel raktam fel. -
válasz
tibcsi0407
üzenetére
1 éve ezen a napon frissítettem a 10-es Androidra
de a 11 még nagyon messze van + a 8-asra sincs kint stabilban... -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Bocsi, fotón nehéz megmutatni ahogy eltűnik
AOD csak OOS11-ben lesz. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
[link] 2. pont
-
-
Van valamilyen mozgolódás Google Pay körül? Play Áruházból frissült az előbb, mostanáig nem volt kompatibilis
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hmm, lehet, hogy akkor csak elfelejtettem a kapcsoló létezését ~1 év alatt, idáig tökéletesen működött. (meg mostmár újból)
-
Az mitől lehet, hogy a háromujjas képernyőmentés nem működik?
Újraindítás megvolt. -
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Telekom nem engedélyezte a VoWifi-t erre a telefonra.
-
Érdekes bug (?): Google Chrome és a Fotók app visszajött saját magától a "letiltott" állapotból
Úgy vettem észre, hogy a Google Play frissítést talált hozzájuk... -
Ha valaki váltani akar, Vodafone-nál kapható a 8 pro, "csak" 405.090 Ft
(Most láttam Facebook reklámban) -
-
Jött email, hogy a trade-in bónuszos, 290+30 euróért veszik be a 256 GB-s 7 Prot

-
Valaki használja a VoWifit Sagemcom 5655v2 ONT-tal? Az sms-t megkaptam a Wifi-hangról, de az ikon újraindítás után sem jelenik meg
csak a VoLTE, és ezen hsz szerint, nem is biztos, hogy bárkinek is megy ezzel a cuccal... -
Na mostanra engem is megtalált az éjszakai 10% merülés
pedig eddig olyan szép volt az a 3%
Google Play Services körül lehet a bibi, tegnapelőtt töröltem az adatait és akkor azon az estén jó volt. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Drága és a 12 GB változat nincs zöldben... nem kell
(na jó, nem vettem volna semmiképp se, még 1-2 évig velem lesz a 7 Pro, ha máshogy nem történik)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt nem tudom a sima 7-es mennyi volt.

Az előző 12-es verzióban szerintem még benne volt
valaki megnézné nekem, hogy a fejlesztői beállításokban mennyi a smallest width Android 10-en? Nekem most 411p.