- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
Nálam még legalább 1 évig marad. Akkor 5 évig bírta egy okostelefon.
Volt 2 akkucsere, hátlapcsere és még megy.
A kamerája olyan, amilyen, van dedikált fényképezőm.
A telefon bírja, ameddig bírja, van powerbank meg konnektor
A sw tudjon, de lassan eljár felette az idő
Utóda tuti nem lesz oneplus, sem nothing phone, sem xiaomi, sem honor, sem huawei.
talán samsung, esetleg apple, de megőrülni nem akarok.
Nekem olyan kellene, hogy telikijelző notch nélkül az előlapon
8 óra akkuidő
jó proci, gpu, legalább 8 giga ram
256 gb háttértár
legpuritánabb OS, majd én megveszem meg rárakom ami nekem kell
frissítés.
Na ilyen nincs -
A Oneplus pirosra írtam, hogy az nekem már vörös, és b@ssza a szemem!
A ventilátor kérdésnél oké, ki lehet kapcsolni, akkor ez 1 pont oda. Mivel a vízállóság nem izgat, még el is tudnám fogadni. A szoftver kapcsán én viszont általában ragaszkodok a gáyri megoldásokhoz. Van fizetős Nova licencem, de őszintén szólva ezzel úgy vagyok, mint anno a Windows skinezéssel: amikor csináltam, mindig cumi volt valami kapcsán. Régebben jobban variálgattam a launchereket, de ott is mindig volt valami kisebb-nagyobb gikszer. Számomra az a lényeg, hogy a gyári szoftver szimpatikus legyen, mert nincs kedvem már mókolni (40+ életkor velejárója).
De no offense, nem beszólni akartam, csak kicsit kiábrándultam, nagyon gamer ez nekem. Mondjuk inkább ezt venném, mint ROG-ot, az biztos.
A kijelző alá rejtett kamera tök jó irány, bár privacy szempontból ez se olyan jó, mint az OP7Pro megoldása.
-
Busterftw
nagyúr
Igen hivatalosan ezt írták, hogy 1 főverziót és 2 évig biztonsági frissítéseket, ami valljuk be nem sok.
Android 14-et megkapja és ennyi. Tekintve milyen kevés választék van "7 Pro utódból", ha váltanék erre, biztos az is nálam maradna 4-5 évig"one Android version upgrade and two years of security updates"
-
Na, a töltést érintő változás érdekes lehet, mert például amikor 8T töltőjével töltöm, nem a sajátjával, a 12 telepítése óta folyamatosan váltogat sima és warp között. De nem mindig, érdekes módon, a sajátjával pedig sohasem jelentkezik. Kíváncsi leszek, erre gondoltak-e.
-
HateEternal
tag
-
Scarabeus
aktív tag
Az kéne még, hű de boldog lennék..
Ja, egy perc alatt lett kész, csak kérdés hogyan, és mikor adják át a futárszolgálatnak. Kommunikáció továbbra is nuku, ez tegnap 16:24-kor történt. Olyan nehéz lenne egy picike e-mailt küldeni és elnézést kérni, meg konkrétan leírni, hogy mégis mi a frász történik?
Ha én nem zaklatom őket (kb. 15-20 között van a customer support felkeresések száma) akkor ez helyzet hónapokig fentállt volna. (Ugyebár koronavírus van, várjak türelemmel, aha..
)
-
gabor0928
aktív tag
Szerintem nem szolgáltató függő dolog ez, mivel skype-on is ugyanez van. tőlem 30-40cm-re van a teló és annyira torz lesz a hang hogy már nem lehet érteni. De ha visszaveszem a kihangosítást akkor nincs gond, méterekről is érthető a beszéd, csak akkor a hangszórót én nem hallom.
-
LógaGéza
veterán
Párom Vodafone üzletben dolgozik - van külön a márkabolt, és vannak külön a viszonteladók, akik nem közvetlen a Vodával állnak kapcsolatban, hanem van egy cég, annak van teszem azt 7 üzlete. Na most ezek a viszonteladók nem ugyanabban a rendszerben dolgoznak, mint a márkaboltok, nekik pl nincs jogosultságuk bekapcsolni SE a VoLTE-t. Egyszerűen nincs ilyen opció a felületen - sok más mellett... Az már más kérdés, hogy nincs egy olyan felület, amin el tudnak mindent intézni, hanem 3-4 között kell folyamatosan váltaniuk...
Szóval... Nem csak a végén van probléma a folyamatban, feljebb is rendet kéne tenni... -
mrszitya
senior tag
Mert eszem ágában sincs custom rendszerekkel játszani. Kerestem alternatív appokat, illetve bizonyos dolgoknál elfogadtam, hogy itt nem megoldható. Ennyi. Sőt, még csak nem is rootoltam a rendszert, pedig szokásom.
Az biztos, hogy itt kisebb az optimalizálatlanságból eredő problémák és alapból a bugok esélye. Gyors a rendszer, szép a kijelző, a dark mode, egész jó a SOT, a kamera bőven átlag feletti, van optikai stabilizálás, van egy-két tényleg jól használható "trükk" az OOS-ben, ésatöbbi, de ettől még vannak gyengéi ennek is. Eltagadni nem kell. (Pl. zseb mód hiánya kifejezetten idegesítő - nem véletlen kérik mindig a hiv. fórumban is, de a magyar fordítása is a rendszernek, sajnos borzasztóan gyenge, hogy csak két példát mondjak.)
-
pcnet
addikt
Teljesen lehúzod az értesítési sávot, a kapcsolók alatt megjelenik egy ceruza. Arra bökve tudod variálni a sorrendet, valamint, hogy mik legyenek kint.
Szerk: Amíg elolvastam az új hozzászólásokat, meg is válaszolták.
Wans8: Még OP3 is megkapta a pitét. Ebből kiindulva elég jó a támogatás. Több android verziót megkaphat, itt már a vas is elég erős ahhoz, hogy azt mondják nem futna el rajt az új verzió.
-
zhata
senior tag
Szerintem sem zseb mód.
Ez nem képernyőfelébresztési probléma, mivel ha hűvös van, nem fordul elő, csak akkor, ha 30 fok (felett) mászkálok és a nadrágzsebemben van a telefon.BeastMode 1640: Nincs bekapcsolva. De jó hogy megemlítetted, mert ilyen funkciót az OP3- n és Oreon nem láttam) próbaképp bekapcsolom, és meglátom, hogy az említett f... marhaságok jelentkeznek-e majd.
-
törölt tag
Es az jobban megeri? 6k vs 15k
Eloszor true wireless fulest akartam venni de rajottem hogy nem akarok 40-50 ezret elkolteni egy olyan dologra amit hetente kb egyszer hasznalok. Ezert gondoltam a bulletsre. Mar nagyon odzkodok a vezetekestol de szerintem 20 alatt nem igazan van jo hangzasu true wireless. De ha tud valaki ajanlani akkor szivesen fogadomElsosorban filmezesre hasznalnam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest