- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz
gippazoid #8381 üzenetére
Én értem a hozzáállásukat, mert ha nem hivatalos helyről veszi az ember akkor miért is foglalkoznának vele?
Apám vett anno Huawei telefont, kiderült szürke import volt, nem javította a szervíz(hivatalos) így apám bement a helyre ahol vette és kiverte a balhét, visszakapta az árát.
Itt a példa miért kell hivatalos helyről venni a dolgokat, pont emiatt drágább a dolog.
-
válasz
gippazoid #8368 üzenetére
7 Pro-n én azóta elvagyok vele, mozdításra ébred a kijelző/ujjlenyomat-olvasó érintés helyett, így most jó
az aksi pedig mintha tovább bírná, de lehet csak
több a munka éskevesebbet nyomkodoma menü kinézet, szín lehetőségek, betűtípus változott, de ez szubjektív. Az én használati szokásaim esetében buggal nem találkoztam.
-
Sanya
nagyúr
válasz
gippazoid #8336 üzenetére
az enyém is 3 éves telefon, volt már benne akku cserélve 2 éves kora előtt garanciában. Egyelőre jól bírja, 85%-os állapot ( az "új" akkumulátor is annyi idős, mint a telefon, hiszen gyártáskor megrendelnek a tervezett mennyiség + x%-nyit szervizcuccnak és ennyi. Nincs "utángyártás", ez nem kocsiakksi)
-
-
gippazoid
őstag
válasz
gippazoid #8325 üzenetére
Felhívtam őket... a CTDI-t. Minden angol nyelvű menü útvonal egy üzenetrögzítőhöz vezet!
Ezért fél órát töltöttem még azzal, hogy a lengyel menüben keresgéltem lengyel tudás nélkül, némi szláv nyelvismerettel felvértezve.
Sikerült ügyintézőhöz kerülni, és még beszélt is angolul. IMEI megadása után közölte, hogy ez egy kínai modell - igen, amikor kiszórták a maradékot Gearbest-en, mert jött a 7T, akkor vettem. Csak "gyárilag" át volt szoftverelve global-ra.
A hölgy szerint nincs alkatrészük hozzá. Ez nyilvánvalóan bullshit, nem gyártanak több hardvert, és nem lehetne átszoftvereléssel global modellt csinálni belőle ha más alkatrészei lennének. Főképp nem az akku más - de a hangszóró is miért lenne más? Egyébként se lehet a neten külön akkut kapni kínai és más modellhez.
Egyszerűen ők nem javíthatják, így egyeztek meg a gyártóval.Az másik kérdés, hogy vásárlás előtt a OnePlus chat - le van mentve a képernyőkép - azt mondta, 1 évig gariban is javítják, futárral elszállítva és visszaszállítva. Erre most kiderül, hogy még fizetősen sem, csak Kínában.
Kontaktáljak a kínai szervizzel... Hogyne. Máris, sőt, személyesen viszem oda.
Amúgy miért fogadták el javításra amikor már az IMEI-ből látszik, hogy kínai piacos modell?
-
Sanya
nagyúr
válasz
gippazoid #8323 üzenetére
Az Oneplust kihagyhatod, fogalmatlanok.
Ha beszélsz angolul, akkor hívd fel őket, hogy nem jött meg a fizetési email, dobják át megint:
Contact us (ctdi.pl) (vagy írj nekik, megírod magyarul, a deepl.com meg szépen lefordítja) -
válasz
gippazoid #8314 üzenetére
Nekem van 1 teljesen felesleges, fél napot használt Nilkin tok
nem tetszett, illetve nem védi az elejét... Én egy átlátszó Supcase tokot használok, a gyári is megvan, nem túl színes, viszont "ködös/párás" (nem tudom hogyan nevezzem) a belseje, szóval nem szép
-
LógaGéza
veterán
válasz
gippazoid #8311 üzenetére
Én Nillkin Nature TPU-t használok, volt gyári is, de ez jobban bejött. Sarkokban erősített alja/teteje végig kicsit kiljebb van, recés az oldala, így nem csúszik. Jó anyagból van, nem sárgul jelentősen. Aliexpressről rendeltem kettőt még 2020 augusztusában, azóta az első van fenn, a másik meg a szekrényben pihen.
-
válasz
gippazoid #8311 üzenetére
Ebay, máshol már a többit se kapni. Ha már szóba jött: nem tudom ki volt az a töcs, aki a OnePlusnál kitalálta és még inkább, gyártásba engedte a sandstone hátlapot, de tehetne egy szívességet, és benyalhatna lelkesen. Még a telefon mellé vettem egyet anno, két levétel után tört, amit megreklamáltam, és kaptam helyette egy másikat ingyen. Ez eddig oké is, 2 évre a szekrénybe került, mert elkezdtem használni - az általam egyébként mindig is jobban preferált - carbon mintás hátlapot. Most úgy gondoltam, kell egy kis változatosság, hát kibontottam a cserébe kapott zsírúj sandstone-t. Egy, azaz 1 levételt bírt ki, és eltört, de most nem felül a sarkán, ahol az előzők törtek (egyébként eltört 6-os és a 3-as modellen is anno), hanem a bekapcs alatt nyílt ketté. Értem én, hogy spórolni kell mindenen, de ez egy 8-9 ezer forintos hátlap volt. Elmennek ezek a picsába. Igaz, mostanában már a telefon törik el ropira, ha a 10 Próra gondolok...
-
Sanya
nagyúr
válasz
gippazoid #8292 üzenetére
1.: Csütörtökön elküldöd a hibajegyet. Gyenge az akku, stb. Mondjuk előtte az apkmirrorról szedd le az oneplus diagnostic.apk-t és nézd meg a tényleges akkuelhasználódást ( nagyobb érték a jobb, ez ilyen fura. Windows 10-11 alatt a kisebb érték a jobb)
ha olyan 75-80% körüli, akkor talán még megéri kicsrélni, e fölött nem.
2.:Ha elfogadják, akkor gyári állapotba visszaállítod (a fontos dolgok lementését követően) és belerakod az eredeti dobozába. Megérkezik az UPS-es szállítólevél és leadod, hogy hol vegyék fel. FIgyelj, ha volt utcanév változás, vagy bármi változás az elmúlt 10 évben, az UPS rendszere nem naprakész! Ha vörös hadsereg útján laktál 10 éve és átnevezék kisvirágra, akkor vörös hadsereget adj meg! Kb hétfőn jönnek is érte. Munkahelyre is értemennek.
A szállítólevél számával tudod nézni, hogy mi újság. Ha megjött a szervizbe, akkor kapsz üzenetet.
3.: Ha fel van tárva a hiba, akkor kapsz egy üzenetet, hogy miket találtak, a javítás a részletes számla alapján ennyi+ennyi lesz. Az anyagköltség (repair price az oneplus oldalán) + szervizes munkaóradíj, handling, testing, etc, +27% áfa. Ha elfogadod, akkor kapsz egy linket, ahol kártyás vásárlásként kifizeted. Kb 1-4 órán belül ha kész, akkor a következő délután 2 órakor (ha este fizeted, akkor másnap, ha reggel fizeted, akkor aznap) elindul hozzád, ahová 24 órán belül megjön.Általában 4 munkanap, ritkán lehet 5 is. Ha csütörtökön délután küldöd a hibajegyet, akkor péntek reggelre megvannak a linkek és hétfőre foglalhatod is a UPS-t (aznapi nincs) A hibajegybe írt bele hogy out of warranty!
FONTOS! Az új aksi nem lesz 100%-os. Egyik új aksi sem 100%-os. Olyan 90-100 között jó.
-
marcarc
senior tag
válasz
gippazoid #7328 üzenetére
Ez egy easter egg, sosem fog megjavulni. minden reggel a korom sötét szobában 1 el csökken az IQ-m amikor megszólal az ébresztő és a fekete alapon fehér vonalak fénye megszakítja a tért és az időt, egy teljesen új dimenziót nyitva. Egyre gyakrabban játszom el a gondolattal, hogy falhoz b*szom a telefont ^^
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gippazoid #6978 üzenetére
Én megnézném másik csatornán. Ahogy írtam is, nem overlapping-ra gondolok, hanem inkompatibilitási problémára. Oké, hogy eddig működött, de lehet valamelyik OOS update frissítette a WiFi firmware-t a telefonon és megváltozott pár dolog.
Máshol is vannak ilyen problémák és egy két érdekes cikk is:
[link]
[link]
[link]Nekem egy Android-os miniPC van, ami nem tud kibékülni néhány csatornával. Hiába látja, de eldobálja.
Routeren gyári rendszer van Neked? -
ilyr
tag
válasz
gippazoid #6888 üzenetére
Én a HD Battery-t használom, főleg a widget miatt, ami sajna most 10-es Androidon időnként késleltetetten frissül, de egyébként van benne olyan funkció is amit te hiányolsz. 10%-onként választható értesítés, az irány is (merülés vagy töltés), meg az is, hogy hanggal, beszéddel vagy vibrálással jelezzen.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
gippazoid #6505 üzenetére
Igen, [link] 459 EUR a kezdő ár (jelenlegi árfolyamon 162k), kedvezőbb, mint legtöbben vártuk, akár még valós alternatíva is lehet mégis csak oba kollégának.
Igaz oda is pozicionálták, abszolut korrekt az árazás, de az igazi gyökerekhez való visszatérés az lett volna ha kap egy 865öst és akkor kerül ennyibe és lenne flagship killer.
De azok az idők talán már sose jönnek vissza.
Hiába 400 eurót mondtak srácok, nálunk sajnos több lett, csekkoljátok a termékoldalt ami már élesedett is, követi az eddigi telókat csak ennyit kell címsorba írni: oneplus.com/nord
oba: Országfüggő sajnos.. a magyar 27%os ÁFÁval a világon egyedülállóak vagyunk..
a 7 Prot is 539 Euróért hirdetik most is, csak sajnos nem a mi ÁFÁnkkal..
A buds pedig 89 euró, 31k, már rendelhető is. Nekem ez sok egy TWSért, ami ráadásul pálcikás, szóval nem bánom, hogy vasárnap berendeltem a Sabbat E12 Ultrát 16kért. Igaz rengeteg üzemidőt ígér a Oneplus, amit el is hiszek nekik, egyszerűen nekem ez drága egy TWSért. -
fant0mi
őstag
válasz
gippazoid #6353 üzenetére
A szolgaltatonal is engedelyezve van az elofizetesedre? Vagy ott automatikusan megkapja mindenki?
Az ikon a legkevesebb. En ki is kapcsoltam az ikon megjeleniteset, minek feszitsen ott...
Hivj fel egy szamot, s nezd, hogy hivas kozben megmarad-e a 4G. Ha igen, akkor mukodik a volted. -
mrszitya
senior tag
válasz
gippazoid #6331 üzenetére
Sajna dupplakoppra, de a sima érintésre sem mindig reagál ezzel az update-tel lezárt képernyőn a teló. Elismerték a hibát 1+-ék, és a következő verzióval javítják. Nálam a Launcher adatainak törlése javította a helyzetet, most már úgy 70%-ban érzékeli a sima érintést, előtte ez jóval rosszabb is volt...
-
devil8012
csendes tag
válasz
gippazoid #5850 üzenetére
Nekem (OP7T Pro McLaren) az utolsó 2 frissítésnél (az egyik stabil a másik a beta 2) hasonlóan megugrott az akku fogyasztás. 2-3%-ról 8-10%-ra és napközben is jobban merült a teló. Egyértelműen a készenléti állapot optimalizáció nem működött. Kikapcsoltam ezt a funkciót, restart, visszakapcsoltam majd megint restart. Mind a két esetben ez megoldotta ezt a hibát. Éjféltől reggel 7-ig 2%-ot merül most az akksi és napközben is teljesen jó a fogyasztás.
-
tibz03
őstag
válasz
gippazoid #4766 üzenetére
Köszi a választ! Abban azért reménykedem, hogy én 17 napnál hamarabb megkapom.
Ja, még annyi, hogy mennyire használható az átalakító, amit küldenek a kínai töltőfejhez? Azzal használod te is? Nem gagyi? Gondolkozom rajta, hogy esetleg veszek rendes, európai töltőfejet, de ha fölösleges, akkor nem adok ki érte 7 ezer Ft-ot.
-
pengonorbert
tag
válasz
gippazoid #4738 üzenetére
Én ugyan nem használom, de hátha:
Az elvileg az Adaptive brightness funkció miatt van, amelynek az a lényege hogy a szokásaid (kézi állítgatások) alapján x interakció után egyre pontosabban be fogja lőni a fényerőt. Nem tudom mennyire jól használható ha sokáig tanítgatod, illetve azt sem hogy 10, 100 vagy 1000 interáció kell neki mire eléred a kívánt eredményt. -
tomp
félisten
válasz
gippazoid #4695 üzenetére
Természetesen lesz még választási lehetőség!
-Cache
-System
-MINDEN
Ha a Cache-re mész még utána is megkérdezi, hogy biztosan törlöd e. Azaz véletlenül nem lehet semmit se törölni!Attól mert sima 7-es van és ez meg a 7 Pro topik, nyugodtan lehet írni csak írjuk oda, hogy éppen sima 7-es.
Sőt ahogy látom a 7T Pro topik se nagyon megy. Azok a tulajok is írhatnak csak szintén, írjuk oda melyik modell. -
gippazoid
őstag
válasz
gippazoid #4151 üzenetére
Ja, EU Priority line szállítást kell választani, akkor nem vámolják. Én is így vettem eddig mindkét, vámolási összeghatár feletti terméket a gearbest-ről (a telót meg egy media player-t).
Azt olvastam, ha Expedited shipping-et választunk akkor amellett, hogy 4-5e Ft a szállítás, még tutira le is vámolják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest