- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Busterftw #8565 üzenetére
Mondjuk ha vársz egy kicsit vele, amíg alza megint lehúzza, akkor jó eséllyel megkapod 236-ért, az meg szinte forintra 600 eur, és mégis csak könnyebb elállni a vásárlástól, ha nem jön be, és Feucht-nál se fog lába kélni a csomagnak... Ráadásul, ha tudod cégre venni, akkor még jobb is árban. OP oldalán beregisztráltam a cuccot ugyanúgy, mint azokat a telefonokat, amiket közvetlenül tőlük vettem anno.
-
válasz
Busterftw #8562 üzenetére
Valahol nyilatkozták, hogy nem jön vissza a pop-up kamera már, mert az IP minősítést nem tudják vele szavatolni. Az egyetlen fájdalmam a 12R kapcsán, hogy a gyári sandstone bumper egy vastag gané, karbon meg nincs rá gyári, pedig mindig azt használtam eddig. Viszont, találtam egy baromi jó utángyártottat, úgy harmadik nekifutásra, de ez közel van a gyárihoz, igaz, árban is egy tízes. Szóval, összességében teljes az öröm. A hívásrögzítés az, amit sajnálok, de a 7 Pro a fiókban marad, ha valami olyat kell rendeznem, azzal még megoldhatom.
-
válasz
Busterftw #8560 üzenetére
Egy jó 12R-ben. Kábé két napig szomorkodtam a váltás után, aztán megszoktam, hogy van ugyan gloryhole, de baromi gyors, az akku idő meg kábé másfélszerese, és konkrétan 25 perc alatt fullra löki magát. Alzán ki lehet fogni 236 körül, annyiért az bestbuy. El kéne már engedni a jó öreg Hétprót, nálam is tartalékba vonult 5 év után!
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
Busterftw #8548 üzenetére
Állítólag a 12-es már elég jó kis teló lett, nem igazán találtam olyan véleményt, ami ennek ellentmondana. Persze nem tökéletes (ívelt kijelző, teljes IP védettség hiánya, nem csúcs fotóminőség), de Kínából rendelve 240.000-ért ár/érték bajnok. Csak hát húzom a szám, hogy ennyit kiadjak egy telóért. Igaz, munkaeszköz is.
Az bosszant legjobban, hogy az OP7-es még mindig jól működik, elég gyors is, akkut is cseréltettem benne nemrég, csak az op.rendszer, ugye... -
válasz
Busterftw #8536 üzenetére
Nekem a 12R most szimpatikus, és amilyen áron van a fősorozat egy ideje, egy kijelző alatti kamerás OP nem állna meg szerintem már 550 alatt sem. Persze az, hogy kinek ér meg ennyit egy telefon, vita kérdése lehet, nekem például biztosan nem. A 300k is bőven sok, ha azt nézem, hogy benne van a pakliban, hogy pofára ejtem, hogy elhagyom, hogy ellopják. Loptak már tőlem, hagytam is el majdnem, néha le is esik, bár ez utóbbi még a legkisebb gond, mert hátlap + bőrtok van rajta mindig, így kvázi egy karc sincs a 7 Prón most sem. De ez nálam épp olyan elvi kérdés, mint a 10 millió környéki autók; elfogadom, hogy ennyi az ára, de nekem ennyit nem ér semmi, amit 10 másodperc alatt nullázhat egy külső körülmény.
-
betyarr
veterán
válasz
Busterftw #8523 üzenetére
köszi a választ neked is!
megérkezett a nord 3. egyik szemem sír, a másik nevet,mert ugyan már modernebb a szoftver meg van 5g és aod,de erősen látszódik/érződik, hogy nem csúcskategória. viszont amit kiváltképp üdvözlök, az a gyorstöltés: 30 perc alatt 0-ról csurig van az akku, de nem szoktam totál lemeríteni.a 40-50%-ot mondhatni percek alatt felszippantja.
ami még erősen hiányzik belőle a motoros selfien kívül az a dual volte.nagy kár érte...sajna az op is bitang mód megdrágult.ha már annyi pénzt kiadna az ember,mint amennyibe most az op 11 drágább verziója kerül,akkor már mindegy ha iphone 15-öt vesz az ember
-
válasz
Busterftw #8497 üzenetére
Megnéztem néhány videót róla, hát, elment a kedvem. Ventilátor egy mobilba? Ne már. Ez olyan, mint a chipset ventilátor, hogy oké, értem én, hogy bírja, stb., de nem tetszik. Amire én használnám, arra nem kell ventilátor. A másik pedig az OS design... hááát, öreg vagyok én már ehhez (bár fiatalon is rühelltem a csiricsáré dolgokat). Ezzel nem leszólni akarom senki ízlését, egyszerűen a letisztultságot kedvelem, ezért imádtam a 7 Prót az első pillanattól. A vörös töltőkábel miatt is tikkelt a szemem, ez a mobil meg kábé olyan, mint a karácsonyfa. Akkor már inkább benyelem a gloryhole kamerát, és legyen 10 Pro, 10T (most olcsón van Alzán a 16/256, szerintem besztbáj, csak ugye az alert slider...), esetleg Nothing 2 (ott offolható a fényorgona).
-
Edge
veterán
válasz
Busterftw #8497 üzenetére
Nekem ezzel nincs bajom amúgy, ugyanis a red magic vonal él és virul. A notch mentesség védjegyük lett, tehát attól nem kell tartani hogy megjelenik a notch újabb modellnél, oneplusnál csak egy feature volt kb. 1 modell erejéig sajnos. De egyébként is ezek miatt sem kell 4 évig a telón ragadni, hisz lesz utód, én tuti már nem fogok ennyi évet várni a cserével, a 2 évenkénti csere sima ügy.
-
Edge
veterán
válasz
Busterftw #8495 üzenetére
Még nem kaptam kézbe, egyelőre kiszállítás alatt, kamera vmivel jobb mint a 7 pro -é tesztek alapján, nos nekem a 7 pro-é is perf volt, nincs nagy kamera igényem. Selfizni meg kb sose szoktam.
Viszont én azt olvastam 2 évig minden frissítést és fő verziót megkap a teló amúgy. -
betyarr
veterán
válasz
Busterftw #8484 üzenetére
nagyon megszoktam,hogy sokkal jobb vele a hangminőség és azonnal felépül a hívás a 2g-hez képest.csak most vettem észre a hiányát,mióta a digi tornyokat lekapcsolták és átvették a voda tornyok a feladatot.7pro-n nincs volte roaming alatt.megváltam a digitől,átmegyek flottába a T-hez és most,hogy megtörtént a számhordozás,meglepve tapasztaltam,hogy nincs kinn a volte ikon az értesítési sávon.igaz,kipróbáltam és működik a volte ettől függetlenül.vowifi ikon viszont van.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
Busterftw #8397 üzenetére
Nekem a 7 Pro-t a 10 Pro váltotta és nem bántam meg teljesen jó használni.Másik oldalról a 11-es ismét "flahsip killer" árazással nyithat kínában is sokkal olcsóbban nyitott OnePlus 11 (12+256GB) - ¥3999 ez az alap model míg a OnePlus 10 Pro (8+128GB) was ¥4699.
Azt számolgatták hogyha 20-25% rámegy az európai árakra akkor is az alap modell 699 és 729 Euro között lehet. Mivel eddig is ennyi +-t raktak a global árakra. -
válasz
Busterftw #8366 üzenetére
Szerintem nincs. Az már éppen elég, hogy ha innentől ismét kapja a biztonsági frissítéseket, mert júliusi volt már, ha jól emlékszem. A dpi állítással az a gond, hogy nálam restart után visszaállt alapra, és a 7T topikban is írta ugyanezt egy kolléga.
A hívásrögzítés viszont folyamatosan eltűnik a háttérben. Van, amikor csak órák múlva, de eltűnik. Ha van valakinek erre betonbiztos tippje, az jelezze. Az awb fájlokat az én gyári fájlkezelőm nem tudja lejátszani, 7T topikban az egyik kolléga szerint az övé viszont igen. Nálam vlc oldotta meg a feladatot.
-
laskr99
addikt
válasz
Busterftw #8361 üzenetére
Nekem:
Gmail megy
Nem kel fel néha dupla koppra
Messenger mégjobban elcseszett lett
Az LHDC kodeket szerencsére megkaptuk, de van mikor meg megáll a lejátszás fél mpre kb, és serceg.
Egy két dolog elég facul lett megcsinálva
A betűk irtózatosan nagyok lettek, pedig legkisebben van -
válasz
Busterftw #8359 üzenetére
Péntek este toltam fel Oxygen updater inkrementálisként. Vannak furcsaságok. A 7T topikban ment a kérdezz-felelek, mert ott nagyobb az élet. Röviden: a hívásrögzítés megy, de furcsa formátumba rögzít, és néha leáll a háttérben még így is. Force 90 Hz nem megy már a szokott Joneplus módon, de van helyette tweak. Kártyás fizetés megy. Üzemidő szerintem sokkal jobb. Érzésre legalábbis mindenképp. Gmail szinkront írnak problémaként, de erről nem tudok nyilatkozni, aquamailt használok, az rendben van. Memória menedzsment agresszívebb, de állítható. Fluidabb a felület, egyéni ikonokat el lehet felejteni, maximum ikonpakk marad. AoD-t passzolom, nem használom. BT ikon mindig látszik, akkor is, ha nincs csatlakozva semmi. Ujjlenyomatos azonosítás mintha gyorsabb lenne. Automata fényerő változott, sokak szerint előnyére, én fixen használom. Kábé ennyi így elsőre.
Egy igazán kellemetlen dolog volt: látszólag a fele alkalmazásom eltűnt a telefonról az upgrade után. Később rájöttem, hogy ott vannak azok, csak el van rejtve, mert upgrade előtt a rejtett launcher oldal alatt voltak az ikonok. Egy kissé kellemetlen volt, de szerencsére olvastam egy kicsit, mert már kezdtem gondolkodni, hova is tettem a jó öreg MSM toolt...
Ja, és a boot animáció laggol. Ez nem tudom, hogy bug, vagy egyéni hiba.
-
-
-
zoleeno1
veterán
válasz
Busterftw #6766 üzenetére
Akkor mégegyszer... :) Házhoz is kijarok, vagyis a vendégem otthonába, kezelni. Ha olyan szobaban/helyiségben vagyunk, ahol nincs óra, én kényszerítsem rá, hogy tegyen?
Mondom, ragozhatjuk a végtelenségig, a lényeg, hogy nincs benne, pedig van aki használná, also ez egy hiányosság, bárhogy próbáljuk belemagyarazni, hogy nem... De ezt a kört már egyszer lefutottam valamelyik 1+ csoportban, szóval én be is fejeztem -
zoleeno1
veterán
-
válasz
Busterftw #5742 üzenetére
Erről lemaradtam, köszi az infót. Én nem használom már egy ideje, de nem adatvédelmi aggályok miatt (pedig nyilván emiatt se kellene), hanem mert a chrome valahogy jobban kézre áll. Asztalin meg Vivaldi. Egyébként annak is van mobilkliense, csak nem tudom, a jelszó megosztás működik-e platformok között
tibcsi0407: szívesen, de akkor inkább tárgytalan, hátha a tűzróka megbízhatóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest