Hirdetés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mókuska
tag
-
warezxts
senior tag
válasz
mókuska #5196 üzenetére
Látom tényleg adsz a minőségre. Nekem még vezetékes van, mert nem találtam olyan TWS-t ami elég jó lenne.
Közben megnéztem a Substratum engine-t és már emlékszem miért nem merültem bele. Ezek a letölthető (főleg sötét) témák annyira nem jöttek be. Az Aether sem ad semmi extrát (óra középre pl), az MGx is csak animokat cserél. Igazából én csak a csempék és a statusbar ikonjait/színét cserélném. Arra van ötlet? -
warezxts
senior tag
Wow, annyit megért akkor. Bár Poweramp sokat dob még rajta ha beállítod a zajmoduláció, mintavételezés, nagyfelbontású kimenet stb funkciókat. Próbáld ki (ha érdekel leírom hogy kell kihozni a plafon minőséget). Egy hajszányival még jobb HiRes audio lejátszásra az usb audio player pro, de annyival nem amennyivel rosszabbul néz ki (és drágább is). (Off: milyen fülesed van?)
Ja, nem telepítettem témát amúgy
Azt hittem én állíthatom a színeket meg minden mint a GravityBox-ban, igaz tudtam hogy az csak az engine, de mondom hátha. Szerintem mindjárt ki is próbálom -
-
warezxts
senior tag
Ez nem kérdés, Viper4Audio miatt választottam a NoLimit ROM-ot. Ég és föld, főleg ha megvan a fülesed profilja (a romban kévő V4A tartalmaz pár százat). De amikor megláttam először az első reklámot akkor rootoltam igazán. Az a halálom... Így sem tökéletes még Energized Protection modullal sem. Sajnos a Substratum nálam nem csinált semmit, pedig az első rom installnál feltettem, de nuku. Vagy csak nem tudom hogy kell. Igazából testre szabhatóság miatt próbálkoztam az Xposeddel (Riu Core - EdXposed), de mindkét modul (YAHFA és SandHook) is bootlopot eredményezett. Állítolag lassít is a rendszeren szóval feladtam. Ez a Substratum megéri? Nem lassít csak le cseréli a témát?
-
mókuska
tag
válasz
Viper26 #5191 üzenetére
Nem mondom, hogy nem parádés a készülék. Viszont sokat hallgatok zenét rajta és a Viper-rel sokkal jobb a hangzása. Nagyon megszoktam a témázási lehetőségeket. Értve itt a Substratum-ot. Ezekhez pedig root kell
Régebben a Nexus telefonokat vettem, mert azokra volt könnyen elérhető ez a lehetőség. Pixel érával olyan szintre ugrott a google telefonok ára, ami nekem már nem érte meg. És a megjelenésük sem fogott már meg. Nexus 6P után így Op6 jött, ami már jobban tetszett. És korrekt fejlesztői háttér volt mögötte. Majd Op7pro már mind megjelenésével és hardverileg lenyűgözött. És elérhető minden rá amire nekem "szükségem" van. -
Viper26
nagyúr
Egy ilyen telefont hekkelni bűn.
-
warezxts
senior tag
Minden okés, RZ kernelem van. Gondolom alapértelmezetten jobb mint a gyári.
Egyébként nem kellett magisk, ki is írta hogy nem szükséges újra telepítenem, mert felismerte hogy android Q. És tényleg ott is van, működőképesen.
Köszönöm a sok segítséget!!EDIT: Kicsit lassabb azért a telefon, nem pattog annyira, de nem vészes. Még így is szélvész
-
warezxts
senior tag
igeeeen, sikerült, köszi a segítséget. Nem volt bonyolult, csak nem voltam elég bátor.
Nem akartam egy belakott rendszert elveszteni. Egyébként a NoLimit-hez nem nyúlt, igazad volt, csak most az alap rendszer 10.0.4
Hiába van Titanium Backupom, azt írták 10-es androidon nem annyira működik a visszaállítás (valami read-only partició miatt).
Akkor ezen felbátorodva meg nézném ezt az RZ kernelt.
Gondolom EZ lenne az, de 10-esen Magisból kell installálni a zip-et vagy az EX Kernel Manager-ből, esetlge TWRP simán? -
warezxts
senior tag
Igazából a kérdés csak a TWRP felrakása, elméletileg az nekem most restart után nincs, vagy igen? (még mindig nem mertem restartolni)
-
mókuska
tag
Itt a twrp zip [link]
-
warezxts
senior tag
Köszönöm, most a ROM frissült, de restart még nem volt.
Akkor most ADB-vel és fastboot, img file install, majd sideload és a zip is? EZ
alapján, majd a magisk zip telepít és ennyi? -
warezxts
senior tag
akkor nem kell agyon bonyolítani ilyen TWRP A/B Retention Script-el?
-
mókuska
tag
válasz
warezxts #5172 üzenetére
Először is full OTA-t tölts le.
Majd tartsd be a sorrendet.
- Flash OTA
- Flash twrp
- Restart Twrp
- Flash magisk.
Így megmarad a twrp és a root. Elvileg a NoLimit is megmarad a beállításaival. Ha esetleg használsz Substratum témát, akkor azt előtte vedd le. Ellenkező esetben kapsz egy jó kis bootlop-ot. -
warezxts
senior tag
NoLimit romot használok (TWRP, Magisk), és a rendszer fel ajánlott új frissítést. Letöltés előtt kiírta hogy a root-ot észlelt és az elveszik.
Így most nem mertem rá engedni még az Oxygen OS frissítését.
Van valami amit érdemes tudni OS frissítés előtt (NoLimit, Magisk, TWRP esetén) ?
Előre is köszi! -
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0 #5170 üzenetére
Nagyon gondolkozom rajta, csak kib@szott nagy, pedig amúgy tetszene.
-
Viper26
nagyúr
FHD-ra állítva is lehet 90Hz képfrissítést használni?
-
Linkin1994
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat
-
marcarc
senior tag
válasz
Linkin1994 #5164 üzenetére
order number kell + imei
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Imei sajna nem elég, számla tuti kell, de az account az nem, ahogy írtad is.
-
laskr99
addikt
válasz
Linkin1994 #5164 üzenetére
Nem kell. Imei alapján lehet intézni. Max a számlát pdfben átküldöd.
-
Linkin1994
senior tag
Az lenne a kérdésem,hogyha az Op-tól vásárolt telefont szeretnék eladni akkor az accountot is kell adni vele eggyütt a garancia miatt?
-
noto
senior tag
Sziasztok!
Lehet én vagyok figyelmetlen de nem találok rá beállítási lehetőséget
Gondom:telefon párositva van egy Amazfit órával.
De a Bluetooth om 2óránként kb kikapcsolja magát és szakad a kapcsolat.
Lehet aktiválni valahogy hogy ne kapcsolódjon ki???
Oneplus7 -
asturel
őstag
Telekomnál kértem a 4G hang szolgáltatás bekapcsolását (flottás sim), LogKit-ben bekapcsoltam a VoLTE, VoWiFi-t, de csak a VoLTE megy (UPC és Telekom WiFi-n próbáltam).
Commercial-DT-VoLTE profil volt alapból aktív, ezt nem bántottam, lehet kéne ?
sms-ben ezt kaptam:
Kedves Ügyfelünk! A Wi-Fi Hang már nálad is elérhető megfelelő készülékről. Az aktiváláshoz kérjük, indítsd újra mobiltelefonodat. További részletek: www.telekom.hu/vowifi
Mi lehet a gond? :/
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Játszadoztam én is a voLTE beállításokkal, de nálam valamiért nem indul el, mindent a leírás alapján csináltam (annyi kivétellel, hogy nem töröltem az eredeti profilt). Két sim kártyám van, 1-es Telenor, kettes Telekom - egyiknél sem jelenik meg a voLTE ikon (beálításokban be ba van kapcsolva).
PDC:Mit ronthattam el?
-
enginev3.0
félisten
Az aréna bevásárlóközpont közepén van egy 360 fokos fóliázó hely
Van valakinek tapasztalata ?
-
BornToBePuli
aktív tag
Sziasztok!
Rootolt 7 Pro frissítés után mi lesz a twrp-vel? Újra kell telepíteni azt is?
Illetve honnan kellene telepíteni a zipet? Beállításokban vagy twrp-ből?
Ha jól tudom, akkor a volte megmarad a full zip után.
Köszönöm a válaszokat!
-
tomp
félisten
válasz
tamas.nick #5151 üzenetére
Ez legalább 2CA de inkább 3CA!
-
ßrainiac
addikt
válasz
enginev3.0 #5148 üzenetére
Kefes porszivo? xD
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0 #5148 üzenetére
Csinálj egy fa fogpiszkálóból vagy ha fültisztítóból egy vékony "piszka" szálat és azzal óvatosan pucold ki. Nem 1x szedtem ki belőle nagy adag szöszt.
-
tomp
félisten
Úgy látszik hamarosan szervizre le kell jelentenem a telefont. Levertem a telefont az ágy melletti kis szekrényről miközben töltőn volt és reccsent az usb-c port...
Tölteni tölt Warp módban is de ha le van rakva a telefon akkor 2ujjal megfogva a kábelt szinte nulla erővel ki tudom húzni. Vagy ha felemelem a telefont akkor kiesik a kábel...
A belső középső műanyag izé a portban nem mozog. -
tomp
félisten
válasz
rankesz #5145 üzenetére
Ha csak B3-at lát a CellMapper és te kiválasztod a B7-et akkor érthető, hogy levág 3G-re. Nincs ott B7-es azaz 2600MHz-es cella csak B3-as azaz 1800MHz-es.
Ha egy másik szolgáltatónak lenne ott B7-es cellája akkor szépen maradna 4G-n de "Csak segélyhívás" állapotba kerül mivel átmegy a másik szolgáltató B7-es cellájára. -
tomp
félisten
Mobilhálózati Band mód választó! Mai egész napi tesztelés után a véleményem, hogy több esetben jobb ha csak 1frekvenciára fixáljuk a telefont ahol van 4G+!
Pl itthon B20+B3 párossal 39/9mbit megy. B3-ra fixálva 47/14Mbit. Ahol van B7 is a többi freki mellett na ott elég csak a B7! 2/3 CA-s 4G+ esetén ha csak B7-re fixáljuk akkor is a legtöbb esetben 160Mbit felett megy mivel ezt a frekit kevesen használják!
Mielőtt fixáljuk egy adott frekvenciára a telefont előtte nézzük meg CellMapperrel, hogy milyen frekik vannak.
B7-re fixálva ma 161Mbitet mértem! Ez azért említésre méltó mert B7-en is 20MHz-es blokkot használnak a szolgáltatók mint B3-on. Csak utóbbin max 150Mbit van. B7-en megemelt modulációval már 150 helyett 195Mbit is elérhető ha a telefon tudja és a vételi körülmény is jó. Na meg ahol van B7 is ott érdemes csak B7-et használni mivel ezt a frekit sokkal kevesebben használják. -
warezxts
senior tag
Köszönöm a sok segítséget. Sajnos egyik sem oldotta meg a problémám. Unrootolni nem fogom egy app miatt. Szerintem inkább nincs felkészítve 10es androidra (Így magisk hide után hogy nem ment egyre biztosabb vagyok benne).....na majd később
EdXposed-ra is vissza térek később -
betyarr
veterán
köszi mindenkinek a választ!
az valóban igaz,hogy nem nagyon ajánlják az mm-es felrakóemberek a teló szélekre is a fóliát?
én mondjuk nem case-friend változatot akarok felrakatni,mert neoprén bebújós tokban hordom,nem műanyagban.
meg lehet tetetek a hátára is.ha lúd... -
rankesz
veterán
Miért kellene bootloadert zárni? A banki app lehet hogy 10 - re nincs felkészítve. De hogy egyik se megy rootolt készüléken az is erős csúsztatás, a CIB app pl szól h root-ot talált, de rád bízza a használatot.
Az meg hogy az xposed custom modok elhasalnak és megfekszik a rendszer megint más téma -
LógaGéza
veterán
-
betyarr
veterán
valakinek van még fenn a mediamarktos clearplex fólia?úgy értem régebb óta.mik a tapasztalatok ennyi idő után?
most jóideje nem csinálta az összeomlós dolgot a telefonom és elgondolkodtam,hogy most már rátetem,ha még mindig jók a visszajelzések. -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Sziasztok!
Láttam sokan screenknight fóliát ajánlotok a telóra (anno rhinoshieldet raktam o+5-re - nem volt gond vele, bár nem ragadt fel szépen a sarkoknál). A kérdésem ezzel az, hogy nekem a gyári nagyon szedi a port, ocsmányul néz ki már egy nap után (egy dbrand tokban van).
A screenknight-al valakinek van ilyen "rossz" tapasztalata? Vagy lehet , hogy a tok miatt szedi össze ennyire? -
warezxts
senior tag
@ßrainiac és @Sanya köszönöm!
Kipróbáltam ezt a Raifaissen appot, de ez sem megy.
Itt csak fehér képernyő, nem a Rafi logója, de ugyanúgy befagy.
Rootolt telefon NoLimit OS-el. Lehet az a baj?más: Valakinek sikerült 10-re megoldani a customizációt?
Riru - Core felmegy Magisk-ből, de az EdXposed (Sandhook és YAHFA is) bootlopot okoz. -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #5111 üzenetére
Van erre valami megoldás?
-
törölt tag
10.0.4 21BA frissítéss oxygen updaterről.
Romlott az üzemidő.
Más is tapasztalt ilyet? -
petya2012
őstag
sziasztok
tegnap nyomtam egy gyári visszát és segítség kellene
nekem eddig úgy volt,hogy dupla koppra kijelző-dupla koppra kijelző kapcsol ki,de sajnos most nem találom-a felébresztés működik,de a lezárás az nemmeg tudná valaki mondani hol találom ezt a beállítást
köszi -
warezxts
senior tag
Raiffasen app aki használja annak sem megy 10es androidon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest