- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
CptAdamica #7195 üzenetére
Nálam fennvan Betan is.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica #7195 üzenetére
Rom letölt, tallózod a frissítésnél és go. Viszont gyalul mindent, arra készülj.
-
oba
addikt
válasz
akela91 #7189 üzenetére
Ha van még garancia akkor ingyen cserélni fogják. Én az OP6-nél leírtam a service requestnél, hogy nem működik jól az aljzat, könnyen kiesik belőle a kábel, és hogy sokkal rosszabb az üzemidőm. Kaptam új akkut és aljzatot is. Igaz utána vissza kellett küldenem mert hívás közben a másik fél visszahangokra panaszkodott a javítás után. Kaptam új sub-board-ot (amin van a mikrofon is), és szerintük egyenetlen volt a kijelző háttérvilágítás, így kaptam egy új kijelzőt is
Mindezt úgy, hogy nem is kértem, nem panaszkodtam a kijelzőre, és 3 hét volt hátra a 2 éves garanciából. Nem egy szarakodós cég garanciális dolgoknál, szóval ne aggódj
-
válasz
CptAdamica #7190 üzenetére
Igen, de nekem fent van az app is.
-
Sanya
nagyúr
7 pro-n rajta volt, de én leszedtem. raipay-t használok, mert az a bankomé, googlepay-t csak revoluttal tudnám használni, de az meg macera.
-
goldister
tag
7 pro-n rajta van.
-
fant0mi
őstag
válasz
CptAdamica #7190 üzenetére
Nem.
-
CptAdamica
veterán
Akinek stabil verzió van fent megnézné nekem, hogy a Beállítások > Google > Fiókszolgáltatások alatt megtalálható e a Google Pay?
-
akela91
addikt
Hali.
Járt-e valaki már úgy 7T, 7T Pro -val, hogy a töltőkábel csatlakozása nem stabilan fekszik a socketbe?
Egy minimális mozdulatra kiugrik a kábel a type-c aljzatból, van hogy csak részlegesen, ilyenkor android auto kommunikáció megszűnik vagy warp charge helyett simán tölti tovább, de van hogy a töltést se veszi amíg nem nyomom vissza tökig a kábelt.
A probléma 3 különböző kábellel(2 eredeti oneplus, 1 blitzwolf) is fennáll, tehát a telefonnal lehet a gond.
Próbáltam kitakarítani, de makulátlan a socket is és a kábelcsati bele is.
Nyissak hibajegyet szerintetek?
-
zhata
senior tag
-
zhata
senior tag
válasz
Linkin1994 #7176 üzenetére
Megtudnám, de őszintén, már nincs hozzá sok kedvem. A Saominál is meg lehet nyitni - és így rootolni is -, igaz, hogy csak hozzájárulással. (Ha jól tudom.)
No meg a fentebb linkelt telefon sokkal erősebb mint az OP7Pro, (Antutu 590000 körül) a kamerája is sokkal jobb. -
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0 #7177 üzenetére
Nem. Nézd. [link]
-
zhata
senior tag
Megjött a lengyel szervizből a telefonom, garanciálisan javították, ez a OP szolgáltatás parádés, 5 (ÖT) nap alatt járta meg a teló a szervizt, és jött vissza. Nagy gratula a lengyel szerviznek.
De.
A bootloadert visszazárták, a root elment, így már a telefon nem kell, eladom.
(Időközben a Xiaomi Note 8 Pro - no nem egészen -, de egész jól helyettesítette.)
Ezt néztem ki utódnak, jelenleg ennek a telefonnak van a legjobb kamerája.
[link] -
Busterftw
nagyúr
válasz
Linkin1994 #7167 üzenetére
Mondjuk amennyire fapados az OS, szerintem siman eleg.
Plusz ugye irtak, hogy 8T Pro sem lesz. -
Sanya
nagyúr
válasz
Pedig amíg évente 1 modellt adtak ki(op3 és op3t az szoftver szempontjából egy) addig ez nem volt baj. De most, amikor évei 4 ( 7-es széria) vagy 5 (8), ott már kezdődnek a bajok.
Elkezdtek fragmentálódni. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Az azért izgalmas lesz. Lett most pár modelljük hirtelen.
-
Linkin1994
senior tag
Van Discordon egy OP szerver ahol fenn van például az oxigen updater készítője és ott például szó esett arról hogy az OP nem növeli a szoftver teamet annak ellenére hogy sokkal több telefont dobnak ki.
-
KD6-3.7
őstag
Most nézem, nálam már az új Weather app van. Beta 19
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0 #7155 üzenetére
Ja, igaz. Szoval Oxygen Updaterben es OTA-n is egyszerre jelentkezett.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0 #7153 üzenetére
OTA-n is jott.
-
zhata
senior tag
válasz
tamas.nick #7150 üzenetére
Ma reggel én is beadtam egy szervizkérelmet a lengyel szerviznek. Neked mennyi idő alatt reagáltak?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tamas.nick #7150 üzenetére
+1
-
KD6-3.7
őstag
Félre
-
oba
addikt
válasz
tamas.nick #7142 üzenetére
Nem olyan nagy dráma a lyukas kijelző, egy nap alatt megszokod. Az esetek 90 százalékában a kijelző közepét nézed és periférián van a kivágás. Az elején a notch is fura volt, aztán mindenki megszokta. Én inkább a Oneplust választanám.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tamas.nick #7144 üzenetére
Ez tök rossz. Nekem se kéne lyukas kijelzős teló. Jó lenne, ha kikopna végre, nem tudok cserélni addig
Én azért maradnék OP vonalon, az a Mi10 nekem annyira nem jön be kinézetre se már. -
ilyr
tag
válasz
tamas.nick #7142 üzenetére
Bocs, ha morbid lenne, de 7T Pro-ra...
-
tamas.nick
aktív tag
Tanácsotokat szeretném kérni, OP7Pro-n a hangerőgomb kijött a helyéről, Turbado szervizbe küldtem, ahonnan most olyan lehetőséget kaptam, hogy a vételár 100%-át beszámítják, ha új telefont választok. Sajnos a kínálatban mindegyik kilyukasztott kijelzőjű...
OnePlus 8T 5G és Xiaomi Mi 10 5G között vacillálok. A OnePlus rendszerét szerettem, Dolby Atmos is jól szólt, viszont Xiaomi esetében nagyobb az akksi és szvsz jobban néz ki.
Mire lenne érdemes lecserélni a 7 Pro-t? -
tomp
félisten
válasz
Linkin1994 #7139 üzenetére
Igen Telekommal és Vodafone-al megy. Telenorral nem.
Kell hozzá a PC, hogy bekapcsolhassuk... -
oba
addikt
Ötleteket vár a Oneplus
Lehet nekik megírni az óhaj-sóhajt. Az "all ideas" rész alatt mások által beküldött ötleteket lehet nézni, kommentelni, likeolni. A staff picks címkével megjelelölt ötletek gondolom tetszenek a oneplusnak is.
-
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Visszatérő téma a készenléti idő. Egyszer már akartam ide beírni de elfelejtettem, tegnap viszont eszembe jutott mert megint tapasztaltam. Igaz ez sima OP7.
Úgy emlékszem még az előző SW verzióval vettem észre, hogy Viber értesítés volt lezárt képernyő mellett. Nekem ilyenkor világít is a képernyő egy ideig, olyan 15-30 mp-ig. Nem tudom pontosan.A probléma akkor van amikor a Viber üzenet után a világítás hosszú ideig bekapcsolva marad. 3-5 percig is képes volt világítani a kijelző!
Ha valakinek nagy a Viber forgalma és nem veszi észre, lehet hogy sokat világít a telefon. Az sem biztos hogy csak a vibernél fordul ez elő.
-
zhata
senior tag
Hát megtörtént. A telefonom megadta magát. Élt 1 év 5 hónapot. RIP
Volt előzmény már vagy két hónapja, össze-vissza villogott, nem tudtam szöveget begépelni pl. a Via-ba, állandóan kirúgott. Ilyenkor egy reboot segített. Tegnap a Maki Plus progi nem indult rendesen, lefagyott a rendszer. Reboot, természetesen. Igen ám, de onnan már nem tért magához, rögtön a bootolás elején megállt, ott, amikor figyelmeztet a nyitott bootloader veszélyeire. Fastbootba és recoverybe bele tudtam kényszeríteni, de ennyi, nem tovább. Ez már a második OP telefonom, ami megadta magát, annak idején az OP3-mal mindent lehetett csinálni, csak telefonálni nem, mert nem hallatszott a hívó (hívott) fél hangja. Szerencsére a második telóm még egész jól üzemel. (Xiaomi Redmi8 Pro)
Egészen biztos, hogy nem garis, jól emlékszem, hogy csak 6 havi garit vettem hozzá. Elküldhetném szervizbe, de félek egy nagy költségű javítástól.
Ennyi. -
Linkin1994
senior tag
Ez azért sokat elmond az Androidos gyártókról
[link] -
betyarr
veterán
használ még valaki mi fit alkalmazást közülünk?nekem nagyon megugrott az energiahasználat.~20% körül szokott lenni.ez azért nagyon brutál...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0 #7114 üzenetére
Nálam semmi. 10.0.7
-
enginev3.0
félisten
Kaptunk valami updatet facebook csoport szerint
-
Olyannal találkoztatok már, hogy bejövő híváskor időnként nem írja ki az elmentett telefonáló nevét, csak a számot a telefonos app (drupe-ot használok)?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
tamas.nick #7104 üzenetére
Én is. Sőt, az updatert sem használom már régebb óta, csak ha ota-n kinyomják. Többször belefutottam már bugos kiadásokba, amiket amúgy ota-n visszavontak pár nap után.
-
petya2012
őstag
válasz
Linkin1994 #7107 üzenetére
neked hogy van 10.0.8??
nekem 10.3.5 GM21AA
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994 #7103 üzenetére
Milyen update?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
tamas.nick #7104 üzenetére
Én felraktam nincsen vele semmi gond csak az indiaiak hülyék
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Linkin1994 #7103 üzenetére
A fórumon írt bugok miatt én most kivárom, hogy OTA-n jelezzen a teló, nem véletlen a csúszás.
-
Linkin1994
senior tag
Hihetetlen hogy op fórumon mennyit szenvednek az update miatt mikor oxigen updaterrel simán le lehet tölteni. Meg a biztonsági fríssítésekkel őszintén számít az valamit hogy át van írva a logba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest