Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Úgy látom, stabil 7pro-n már ráállnak a 3-4 hónapos frissítésekre. 6t-n is ez volt, mikor elmúlt 1 éves 😔
-
fant0mi
őstag
A sima 7-esre jott egy launcher frissites. A recent apps lett kicsit mas.
-
fant0mi
őstag
Nagyon egyszeruen. No, nem ertelemszeru, de a lenyege az, hogy Telekom es Vodafone alatt automatikusan tud maganak aktivalni egy jo profilt, mig Telenor eseteben egy segedprogrammal meg kell biztatni a telefont, hogy tudja hasznalni az amugy kivalo profilt. Koszonjuk a Telenornak az egy eve tarto toketlenkedest egy olyan keszulek eseteben is, amit forgalmaz o is...
-
Mauzes
addikt
Sziasztok! VoLTE leírás kapcsán: miért írja azt a doksi a 2. oldalon, hogy "Telekom és Vodafone esetében értelem szerűen már nem kell semmit sem tenni!" ?
Mi az, hogy értelem szerűen, miért nem kell semmit sem tenni?
-
*Mukeey*
addikt
Aki esetleg próbálta - mennyivel tud többet az akku ha a 90hz megmarad, viszont csak fhd a felbontás?
-
zhata
senior tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Köszönöm,
az segített, hogy tárcsázó beállításai között. Nekem True Phone Dialer van, ott a következő a menet: három pötty jobboldalt alul, rendszer hívásbeállítások, hívásátirányítás, ott egy négyes menü jelenik meg, mindig, ha foglalt, ha nem veszem fel, és ha ki vagyok kapcsolva. Sajnos ez nem oldja meg a problémámat, mert én azt szerettem volna, ha ismeretlen hívó esetén, egy általam beírt fiktív számra irányítja át, és ott azt mondja be, hogy a keresett számon előfizető nem található.
-
zhata
senior tag
Ezen a telefonon, és OOS 9.5.11GM21BA-n hol találom a hívásátirányítás funkciót? Előre is köszi.
-
CptAdamica
veterán
Váó, már tud olyat is, hogy csak 80%-ig tölti a telót.
-
CptAdamica
veterán
Valami nagyon van most nálam, mert 5 nap 11 órája töltöttem és most vagyok 17%-on, mondjuk a kijelző idő 50 perc, de előtte akkor is max 3 napig bírta így.

-
KD6-3.7
őstag
Közel 3 órája babrálom a telefont, probálnám felrakni a TWRP-t, de valami nem okés.
Bootloader már nyitva. Valami particio baja van. Recovery particio hiányzik ha jól értem. Valakinek ötlete? Végig olvastam már jó pár oldalt, de inkább csak bonyolódik a dolog. Szerintem csak benézek valamit...
-
NextError
tag
Sziasztok!
Valakinek van ilyen autós töltője?
[link]
Gondolom warp sebességre nem képes mert elivileg 4A, de mint amikor 7prot felteszem 3 as töltőjével ott gyors töltést ír az lehet?
Mondjuk ami a 3 masnál működött powerbank dash charge az a 7 prot nem tölti gyorsan. Úgyhogy ha tudtok valami jó sufnituning kinai powerbanket az is érdekel. -
KD6-3.7
őstag
Ilyen, hogy Chrome olvasás közben a háttérben random elallitodik a téma? Világossá, ikon forma, óra minden elment.
-
Jött email, hogy a trade-in bónuszos, 290+30 euróért veszik be a 256 GB-s 7 Prot

-
Kronk
őstag
Sziasztok,
Valaki használja a telefont Android Auto + Waze párositással, mert nekem, ha közben próbálok hivni valakit, vagy éppen engem hivnak, elmegy a GPS kapcsolat, ha vége a hivásnak visszajön.
Ha csak simán használom a Waze-t AA nélkül, akkor nincs ez a hiba.Szóval futott már más is ebbe a hibába bele?
-
KD6-3.7
őstag
Ti hogy vagytok a véletlen érintéssel?
Nekem elég sokszor elfordult már a 2 hét alatt, megvétel ota, hogy össze vissza bezárok, elhuzok dolgokat főleg, ha nincs rajta a tok.
Nálatok mi a tapasztalat? Valahogy meg kéne szoknom.
-
hard74
senior tag
Valamiért nem tölti fel a képet, de az ujjlenyomatnál van.
-
hard74
senior tag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Itt bevan kapcsolva?
Ha bekopcsolod a dupla koppra ébresztést, akkor ezt kikaocsolja. -
tamas.nick
aktív tag
Nekem sajnos ob13 alatt sem megy a koppintásra felébresztés, pedig gyári visszaállítást is csináltam, de legalább végre átvált a másik SIM adatkapcsolatára hanghíváskor, így olyankor is van net.
-
Skynamic
kezdő
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem nagyon gyenge a keszenleti uzemido ob13 alatt :( mindig a keszenleti idovel volt bajom, sajnos most sem segitett az ujabb szoftver.
-
törölt tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ne offolj
-
CptAdamica
veterán
Eddig egész jó az open beta 13, sokkal jobb a készenléti idő.
-
-
ßrainiac
addikt
Laookon fiokja vajon miert kerult vegleges felfuggesztesre?
-
habolcs
csendes tag
Sziasztok, ha kéz alól vettem egy készüléket amely még nem volt aktiválva akkor a garanciát hogy tudom majd érvényesíteni? Hol tudom leellenőrizni hogy van-e rá? A másik kérdés oneplus fiók készítése után hozzákellene kapcsolni az eszközt (mert azt nem engedte, lehet bénáztam)
bocs a béna kérdésekért, de nem tudom merre van az előre
-
Laookon_
tag
Tegnap leadtam. Ma kifizették a 204 ezer ft-ot. Valszeg benéz az ára jóval 200 alá. Akit érdekel, figyelje az Alza oldalát. Pár nap múlva ott lesz ( Makulátlan állapotú). Üdv.
-
LógaGéza
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Attól függ mi volt előtte - ha Android 9, akkor nem igazán

Én csak főverzióváltásnál szoktam teljes törléssel frissíteni, vagyis egyáltalán nem probléma. -
CptAdamica
veterán
Mi a legjobb módja annak, hogy az sms-eket, hivasnaplot, telepített app-ok listáját lementsem?Próbálom a switch-el. :D
-
tomp
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Gondolom részben olyan mint a T szériánál szóval megéri.
T-nél gyorsabb lett a rendszer, a status bar ikonok android 11-es.
Nem tudom, hogy a sima 7-es széria megkapta e a 720p/960fps-t de a 7T Pro igen.
-
LógaGéza
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem nincs bajom vele - nagy változást mondjuk nem vettem észre

-
CptAdamica
veterán
Megéri amúgy feltenni az open beta 13-at?
-
tomp
félisten
Kérek mindenkit, hogy itt zárjuk le ezt a vitát!
Laookon_ te is! Nem egyszer olvastuk, hogy fúú így drága meg úgy drága. Megvetted aztán fúú így sz@r úgy sz@r. Ok. Neked nem tetszik. Szerintünk magával a márkával van gondod. Ezt megértettük.
De itt lezárhatjuk! -
törölt tag
válasz
Laookon_
üzenetére
Fotós dolog jogos. Aki jobb képet akar az mást vegyen.
Ezt a 120 hz-es dolgot meg azért nem értem, mert sokkal nagyobb különbség van 60 hz és 90 hz között, mint 90 hz és 120 hz között. Olyan alkalmazásokat pedig erősen kell keresni, amik támogatják a 120 hz-et. Szóval egyenlőre nincs túl sok értelme, illetve 120 fölé már tényleg felesleges lenne menni.
A sztereó hangszóró szerintem már jobb nem is lehetne."Samsung One UI vagy az Asus Zen UI sokkal átláthatóbb"
Ezen viszont szerintem sokan felnevettek."A Snapdragon 855 proci más telókban gyorsabb.( Asus Zenfone 6 vagy Xiaomi MI 9 )"
Ahogyan ezen is. Mi Note 10-es tapasztalatom szerint meg sem szagolja a OnePlus-t ilyen téren a Xiaomi, Mi 9-cel pláne nem.
A Zen UI meg szerintem általánosan a lassú rendszerek közé tartozik, Zenfone meg a Xiaomit szagolja hátulról.
Átalakító hiánya: egyszer kell megvenni egy ilyen átalakítót, apró pénzért. Miért pont ők adják?
Részemről piros pont, amiért nem raknak fülhallgatót és egyéb szemetet a dobozba. Már csak az lenne szebb ha a sim tűt, matricákat stb is elhagynák. -
*Mukeey*
addikt
válasz
Laookon_
üzenetére
Én már csak azt nem értem, hogy MINDENKI!, Mkbhd-től kezdve az összes top tesztelő kiemeli, hogy a 7(t)pro a leggyorsabb telefon sebességre, konkrétan Marques kedvence volt tavaly, pedig ők aztán mindent is tesztelnek. De Laookon_ mester jobb tesztelő. Yt-on is ezer videó van, hogy mindent lesöpör gyorsaságra, még az s20ultrát is, amit pont az általad említett OneUi fog meg. Miui meg fasorban sincs sebességre. De én itt kiléptem a vitából mert értelmetlen. 1-2 napig használgattad, be se tudtad lakni normálisan, ugyh egyáltalán nem releváns a véleményed. Vidd vissza még ma és vegyél valami mást helyette, ami ugyan úgy majd nem fog megfelelni. Minden topliknak megvan a maga kritizálója
-
válasz
Laookon_
üzenetére
Nem Te voltál az, aki éltette a MIUI-t, még egy középkategóriás XIAOMI-t is gyorsabbnak mondott, aztán kiderült, hogy valójában a sebességet az animációk hosszáról ítélte meg? Amit ha levett 0,5-re OOS alatt (ahogy minden normális user kezdi) rögtön megkapta a "sebességet" is?
Ha nem te voltál, akkor bocs, kevertelek. Túl sok a rinyagép/fikagép mostanában az OP topikokban.
A MIUI-ról gyűjtött tapasztalataimat pedig inkább hagyjuk. Semmi jót nem tudok arról a sz@rról mondani, rosszat meg nem akarok, mert itt OFF...
-
-
Laookon_
tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Nekem is elhiheted , amit írtam. A felsorolt telefonok mindegyikével rendelkeztem. ( Samsung S10+ kimaradt.) A fluiditásra írtam a 120- as , valóban látható képfrissítést. Biztos másnak jó lesz. ( Megjegyzem, h az Alzában a One Plusok között elég sok felbontott készülék van/ volt, amit árulnak. Valszeg nem én vagyok az egyedüli, akinek nem jött be. Legfeljebb, aki ideírt, olyan nem volt)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Laookon_
üzenetére
90hz nem veszed észre? Akkor azért lehet gond a szemeddel ne haragudj. Az első, amit mindenki mond aki nyomkodja a telóm, hogy mennyire fluid. Más telókban hogy lenne gyorsabb a sd855. Főleg nem a mi9-ben, ezt elhiheted.
Jobb is lesz, ha visszaveszik tőled, legalább adsz esélyt, hogy olyan vegye meg, aki tudja is értékelni még és jó árban hozzájut majd!
-
-
LógaGéza
veterán
válasz
tamas.nick
üzenetére
Persze, csak igazából nem értem, hogy ez mit fejezne ki... Azt, hogy VoLTE hívás alatt is mehet a mobilinternet? Ez eddig is így volt, nem?
*Mukeey*
Statusbarban megkapta a Android 11 DP3 új ikonjait, térerő, Wifi, akksi, etc. -
KD6-3.7
őstag
válasz
Laookon_
üzenetére
De hát ezt mind leírja az internet. Lehet nézni sample fotókat, megnézheted milyen az OOS, akku időt is írják, hogy 90Hz-en eszik rendesen, de még így is kibir egy napot - nálam. Hová kell ennél gyorsabb??
Sztereo!? Dolby Atmos demo video YouTube-on sztem elég jó élmény!
Ezt benézted. Szerencséd, hogy visszaveszik. -
Laookon_
tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Fotós képesség vártnál gyengébb. Akku idő szintén az. 90 Htz- es képfrissítést nem veszem észre.( Asus Rog Phone 2 120Hz az ütős) A sztereó hangszóró nem kiemelkedő. Az Oxigen nekem nem jött be. A Samsung One UI vagy az Asus Zen UI sokkal átláthatóbb. A Snapdragon 855 proci más telókban gyorsabb.( Asus Zenfone 6 vagy Xiaomi MI 9 ) A kijelző csodálatos. ( Jack hiánya fájó, bár tudtam. Átalakító kábel kihagyàsa pofátlansàg.)
-
Laookon_
tag
Valszeg holnap viszem vissza az Alzához a telót. Elállok a vásárlástól. Túl sok a kompromisszum . Pluszban nekem az agyon " hájpolt" Oxygene sem hitt be....Kár erre.
-
tomp
félisten
válasz
pengonorbert
üzenetére
Nekem is volt már melege a telefonnak tavaly nyáron. Folyamatos 4K felvétel volt majd a kamera app kiírta, hogy fél percen belül a felvétel leáll túlmelegedés miatt. Izzott a telefon de kilépve a kamerából nem volt semmilyen értesítés.
-
pengonorbert
tag
Én tavaly nyáron találkoztam ilyennel a kánikulában, amikor navigáció közben a szélvédőn csücsülő telefon szólt hogy meleg van, miközben lógott a szivargyújtós töltőn
. Akkor ki is lett tapasztalva, ha a levegőt vagy a légkondit a szélvédőre iranyitom, és nem az utas térbe, akkor nincs probléma. Simán elvan 6-10 órás autópályázás során is, és még csak melegnek sem mondható a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Telekom, 7tpro
az segített, hogy tárcsázó beállításai között. Nekem True Phone Dialer van, ott a következő a menet: három pötty jobboldalt alul, rendszer hívásbeállítások, hívásátirányítás, ott egy négyes menü jelenik meg, mindig, ha foglalt, ha nem veszem fel, és ha ki vagyok kapcsolva. Sajnos ez nem oldja meg a problémámat, mert én azt szerettem volna, ha ismeretlen hívó esetén, egy általam beírt fiktív számra irányítja át, és ott azt mondja be, hogy a keresett számon előfizető nem található.