Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Raiffeisen app másnál is szarakodik, mióta 11es van fennt?
-
demike93
tag
Bocsánat a dupláért, de ezt le kell írnom.
Szóval elkezdtem csinálni az MSM toolos flashelést.
A driverek fent voltak. Az eszközkezelőben ott volt a telefon 'QDLOADER 9008'-ként a portok alatt. Az MSM felismerte, connected státuszban volt. Miután elindítottam 'param preload' státuszon volt legalább negyed órája. Nem tudom, hogy itt hibáztam-e nagyot, de úgy döntöttem, hogy széthúzom a kábelt, a telefonból tégla lett. A 3 fizikai gomb végtelen permutációját próbáltam ki, de nem akart bekapcsolni sehogy. Újra összedugtam, megint jónak tűnik minden bár már nem 'QDLOADER 9008' a neve hanem valami 'QCOM 900'. MSM nem ismeri fel már. Újra széthúztam, újra csatlakoztatom. Na ekkor már ismeretlen USB eszköz. Átmentem másik laptopra, ott már első próbálkozásra is ismeretlen USB eszközként jelent meg és természetesen az MSM nem ismerte fel. Ezután megtaláltam ezt a [megoldást]. Laptop 2-n kipróbáltam, nem működött. Laptop 1-re közben újra telepítettem minden drivert, továbbra is ismeretlen az USB eszköz. Utána kipróbáltam a regedit-es témát laptop 1-en is, semmi változás. Majd újra csatlakoztattam a telefont ha jól emlékszem, úgy hogy hangerő le + hangerő fel + power gomb és úgy dugtam rá a laptopra. A laptopon megjelent a 'QDLOADER 9008'. Nagy az öröm. Azután eltűnt a 'QDLOADER 9008', mert a telefon elkezdett bekapcsolni. Nagy a meglepődöttség. Szóval 2 óráig tetszhalott állapotban volt majd úgy döntött, hogy felébred. Legalább működik, de hogy soha többet nem fogok erre a telefonra nem hivatalos rendszerfrissítést telepíteni az szerintem most eldőlt. -
demike93
tag
Na én meg nyilván mégis elkezdtem csinálni és megöltem a telefont úgy ahogy van... Csatlakoztatom a telefont EDL módban a laptophoz, de "ismeretlen USB eszközként" ismeri fel, pedig elvileg fent vannak a szükséges driverek. 2 laptopról is próbáltam, ugyanaz a helyzet mindkettőnél. Kezdek kifogyni az ötletekből.
-
demike93
tag
Bétáról van stable verzióról mentél vissza?
@ilyr: Köszi a linket. Még gondolkodom, hogy bele merjek-e vágni. Alapvetően szeretek mókolni ilyenekkel, de olvasva a válaszokat, többüknél volt valami probléma... Aztán abból kiindulva, hogy az enyém valószínűleg alapból kettyós... meglátom még.
-
ilyr
tag
válasz
demike93
üzenetére
Ha nagyon nem boldogulsz, szerintem próbáld meg ezzel:
https://forum.xda-developers.com/t/op7tpro-oos-hd01aa-hd01ba-unbrick-tool-to-restore-your-device-to-oxygenos.4002909/ -
demike93
tag
válasz
NextError
üzenetére
Igen, jött az értesítést róla és felraktam. Egyelőre nem tudom, hogy megoldja-e a problémáimat, még nem tudtam kipróbálni rendesen. Az új android óta dobálja a wifi jelet a telefon illetve a google fit lépésszámlálója sem működik vagy csak kb minden 20. lépést számolja (de olyan is volt, hogy negatív lépéseket számolt... mondjuk ezen legalább tudtam nevetni egyet
).
De azt továbbra sem értem, hogy miért nem tudtam semmit telepíteni a local upgrade-del. Ma ha nem próbáltam legalább 10-et akkor egyet sem. Stabil android 10, béta android 10, stabil android 11 (azt amit végül a beépített rendszerfrissítő feltelepített...), béta android 11. Mindig vagy 0%-n megállt és hibát jelzett vagy azt mondta, hogy a csomag verziószáma alacsonyabb mint a jelenlegié... -
demike93
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy miért nem tudok telepíteni local updatetal semmilyen romot?
Vissza szeretnék térni a 10-es androidra, mióta frissült 11-re csak a bajom van vele...
[Ezt] a leírást követem, de amint kijelölöm a letöltött 'downgrade' romot, azonnal azt írja, hogy a rendszerfrissítés sikertelen volt és a telepítési folyamat 0%-on áll.
Próbáltam újraindítani, nem oldotta meg a problémát.Előre is köszi!
-
Nem tudom eddig is volt-e, de újdonságként vettem észre, hogy ambientről el lehet rejteni a csúnya-szürke ujjlenyomat jelet
(viszont ugyanúgy működik) -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Biztos a programozók csak néhány ;-t és {} jeleket felejtettek ki, ezeket pótolták
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Az nem baj, mivel én a Global Romot tettem fel, a GM1913 kódnévhez jó az is. Tegnap 20.00 környékén jelzett is az Oxygen Updater.
@enginev3.0: egyetértek, és tényleg nem az számít hány MB a frissítés
-
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Úgy látszik nem a méret a lényeg

-
Scarabeus
aktív tag
Lefrissítettem, félóra után úgy néz ki, hogy az automata fényerő bugot javították. Nagy pacsi, így már jobban tetszik a 11es stabil, mint a 10es Open Béta volt
Szerintem frissítsétek a stabil hotfixet mihamarabb.
-
hard74
senior tag
Remélem javul az új update-ben az aksi kezelés, mert az volt számomra a leginkább fájó a bétákban, Vissza is tértem az utolsó 10-es bétára,de ha rendben lenne feldobnám a stabil 11-et.
Más.
Esetleg valaki próbálta a 8-as szériára kiadott"keep data" apk-t? Elvileg az adatvesztést akdályozza meg. Nem bánnám ha működne bétáról stabilra váltáskor. Kevésbé "fájna" az uldate. -
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Eu verziótok van? Nekem még nem dobta be az app.. csak a hírt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
De miert az Android 11 main update cuccokat irja miert nem azt, hogy mit javitottak a 11.0.0.2-ben a 11.0.0.0 kepest?
-
fant0mi
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Nekem most jelzett az oxygen updater.
-
*Mukeey*
addikt
Üzemidő nagyon gyenge lett nálam. Remélem az első foltozás segít majd ezen valamit...
-
Linkin1994
senior tag
Kínában már kint van a 11-es droid hotfixe
-
fant0mi
őstag
Android 11 alatt nektek mukodik a "raise to answer"? (Valaki csorog, es mindenfele gombnyomas nelkul felveszi a telefont ha a fuledhez emeled.)
Szerettem ezt, sokszor vizes, nedves vagy koszos a kezem, jo volt igy felvenni. -
Sanya
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az otp nálam vagy 5x leszerepelt. Volt, hogy pfising levelet kaptam tartozásról, mikor észrevettem, hogy átverés, az otp bankomnál majdnem leeemelték a számlámról az összeget. Érdekes is volt, mert soha nem volt hitelem, de a vízjeles papír meggyőzte a dolgozókat.
A második nagy baki, a havi 2x, max 150.000 forintos kpfelvétellel volt. Én hó végén vettem fel 150.000-et, majd 5-én. Mivel a könyvelés átcsúszott, a 5-én történő kpfelvételért díjat számoltak fel, ami megreklamáltam. Visszakaptam a leemelt díjat, de kb 5 levelet kaptam arról, hogy ők jártak el jól, a törvény szövegezését ők máshogy értelmezik. (A törvényben naptári napok vannak és készpénzfelvétel. Az otpnél meg könyvelési napok. Ez akár 5-6 napot is csúszik.)
-
*Mukeey*
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Raipay nálam is tökéletes.
-
-
fant0mi
őstag
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bluetooth és eszközkapcsolat -> Érintéses fizetések -> alapértelmezett használata. Ha Simple és Gpay is van (vagy bármi 2 különböző app aktív) akkor a kivéve, ha meg van nyitva egy másik fizetési app legyen.
@fant0mi: 3-4mp az rengeteg, annyinál már simán ráncigálják a terminált a türelmetlen boltosok és nyilván utána amiatt nem lesz jó. 10es droidon a Gpay km-ekről vette az adást és instant, tehát a másodperc töredéke alatt csippant. Most még nem sikerült eddig a Gpay, hátha ilyen lesz megint. Viszont OTP-s lévén nekem a Simple az alap, jöhetne a Gpay hozzájuk is mint a K&Hhoz. Meg persze jó lenne a Gpay app is, ami tavaly bevezetésekor hol rajta volt a telefonon, hol eltűnt, és azóta sincs..
-
Scarabeus
aktív tag
Másnak is dadog az NFC-s fizetés 11 Stabilon?
Hol működik a Simple, hol nem. Ellenőrizze a mobil készüléket. Nincs rajta mit ellenőrizni.. Az az alapértelmezett, feloldott képernyővel tartom oda ahogy eddig is. GPay Revolut is eddig jó volt, most ugyan ez a hiba ott is, az se megy..szerk: szerintem megtaláltam, alapértelmezett használata kivéve ha meg van nyitva egy másik appra kell állítani. user error, de így már talán jó lesz.
egyébként várom a bugfixelt stabil 11et, az automata fényerő elég gázos. Amúgy nekem ezt leszámítva tetszik.
-
Shyciii
veterán
Ha a volte ikon megjelenik a statusbaron, akkor egész biztosan működik a volte szolgáltatás? Mert én nem állítottam be semmit a PDC programmal, csak aktíváltam a Telekomnál, és restart után már megjelenik az ikon.
-
-
NextError
tag
Lehet ők már így nyomatják a tervezett avultatást...hátha valaki ezért rávesz a 9-es szériára..
Azért 10 es droidhoz képest döccenős a dolog, van egy két jó funkció, csak kevés.
Na mindegy legalább be van ígérve az update ASAP..
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Ugyan nekem nincs gondom vele, de ha jon egy nagyobb javitas akkor nyomok egy FR-t.
Biztos ami biztos. -
NextError
tag
Azért vannak gondok ezzel a 11-es droiddal...
Mint más is mondta, képernyő bekapcs gomb nehézségek...pláne ha hívnak, vagy Bluetooth on indítok hívást kocsiból. Egy-egy értesítést szeret többször is ráküldeni az órára...
Buborék rendszer is csodálatos van olyan app ami használata közben eltűnik.
Simplén már meg sem lepődtem :D
Mindig győz a kiváncsiság mert stabilt felteszem.. nem azt mondom hogy használhatatlan a mindennapokra csak tud kellemetlenségeket okozni... Wipe cache volt csak, úgy látom sokaknak fr után sem lett sokkal jobb.. Fr volt kb egy hónapja szervíz miatt update előtt..
lehet várni a "gyors fixre" ki tudja mennyit.... -
LógaGéza
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nálam Curve és Revolut van alatta, és a Curve alá van bedrótozva az aktuális bank kártyája.
Nálam most ott van a fenti menüpont, amit írtak neked.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Jelenleg csak a K&H és a fintech cégek kártyáival működik az országban.
-
CptAdamica
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Jesszus, ez tényleg működik. Viszont OTP kártyát nem fogad el, írtam a Google-nek is, visszadobtak egy sablon választ:
If you live in Hungary, the Google Pay app isn’t available for download. You can still open Google Pay in your phone settings.
To open Google Pay:
On your Android phone, open Settings.
Tap Google, then tap Account services.
Tap Google Pay.Visszaírtam, hogy mi van akkor, ha nem látom a Google Pay menüpontot se?

-
LógaGéza
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én se találtam meg sehol. Chromeba rákerestem a Google Pay szavakra, első találat egy Play Store link, átdob a Play Store appba, Engedélyezés - Megnyitás, és meg is van. Ez a link: [link]
-
CptAdamica
veterán
Felraktam a bétát, hát most sincs GPay app, de még a beállításokban sem, fú, de idegben vagyok, hogy egy nyomorult app-al ennyit kell szopni, ami már itthon is elérhető, hogy az összes retkes dákót húzzák már bele.
-
aPoFa
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen.
-
CptAdamica
veterán
Béla 4 rom-ban benne van a GPay app?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Op vissza is vonta az updatet most hegesztik a fixet.
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
lehet nekem is kéne egy fr.tegnap napközben alig merült,de éjjel repülőben olyan volt,mintha simán be lett volna kapcsolva,legalább annyit merült.
illetve az akku állapota is sokat romlott.90%-os volt eddig és hirtelen leesett 82%-ra
bár,nem tudom,mennyire mutat helyes értékeket,mert 86-91% között mozgott le-fel eddig. -
enginev3.0
félisten
Megcsináltam az FR-t, jobb lett de pl a képernyő feloldása még így is nehezére esik néha
Ma pl magától újra is indult -
KH-sok, a Mobilbank szoftver nálatok is felajánlotta a GPay lehetőséget? Nekem a 7 Prón és Asszony 8T-jén is megjelent ez az opció!
-
ilyr
tag
válasz
barcaforca
üzenetére
Developer options-ben be tudod állítani mi legyen az alapértelmezett funkció kábel bedugásánál...
-
barcaforca
tag
Sziasztok.
Open beta 4.en vagyok.
A telefont a saját kábelével ha számítógépre dugtam eddig megjelent egy választási lehetőség,hogy mit szeretnék csinálni?Most fentről lehúzva nem jelenik meg ez az opció,így csak tölt.Én nem találtam rá,hol tudom ezt visszahozni?A telefonra akartam másolni egy videót,ekkor találkoztam ezzel a problémával. -
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem ott maga a rendszer megmarad, factorynal meg mintha dobozbol venned ki.
Tehat uj setup. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Régi rootolós korszakom emlékeiből írtam, de most rákerestem, hogy pontosabban tudjak fogalmazni: szóval a data partíción vannak a telepített appok és azoknak adatai, ezek törlődnek.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
"Minden"
az egy gyári visszaállításnak felel meg. -
enginev3.0
félisten
Ha a cache mellett a datat is törlöm akkor mi veszik el?
-
Linkin1994
senior tag
Kínai Op fórum infomáció szerint már dolgoznak a bugfixeken.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet kicsit elcsesztek a meretezest es most javitottak.
Nekem ezt meg nem ajanlotta fel a Google Play, de utana max visszateszem a diplay es a font meretezest normalra. -
hard74
senior tag
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Ezzel a módszerrel megy elvileg.
https://mobilarena.hu/tema/re_oneplus_7t_pro_arban_is_a_csucson/hsz_2479-2479.html -
yeezymeezy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem minden frissítésnél meg kell csinálni.
Telenor
-
enginev3.0
félisten
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Hát én sehogy, 10óta megy, arra nem emlékszem hogy ott kellett-e bármit csinálni vele

-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Leírnátok,hogy csináltátok?
-
enginev3.0
félisten
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Nálam is megy
-
fant0mi
őstag
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Eddig is volt voltem, es nem tunt el.
Szolgaltatonal be van kapcsoltatva? Ott is be kell. -
yeezymeezy
csendes tag
Sziasztok!
Android 11-en sikerült aktiválnotok a voltét?
Leírás szerint megcsináltam,efstoollal,lefutott hiba nélkül(csak a 4es pontban volt a piros sor),de nem működik.járt valaki így? -
bordi10
senior tag
Sziasztok!
Legutolsó android 9 update-ig frissítettem a telóm, azóta nem
Feltenném a 11-et én is így szűk 2 év után.
Bootloader nyitva+TWRP+Magisk fent (az akkori verziók).
Hogyan csináljam az update-et, hogy tutira ne téglázzam le a készüléket?
Root-ot bukom azt tudom, meg gondolom amúgy is wipe-ol mindent, ezért backup-oltam mindenem.
Elég OxyUpdater-ből a full 11-es zip-et telepíteni vagy kell(het)-e más "varázslat" is? -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel én Open Betaról jöttem alapból csinált FR-t lehet azért is maradt ugyanolyan gyors. Illetve 0.5xre levettem az animáció sebességet fejlesztőiben szokás szerint. Én se szeretem amúgy, beletelt vagy 2 órába újra belakni. Nem csináltam sehol biztonsági mentést, pedig kellett volna. A google féle elmenti a híváslistát, wifi jelszavakat is, de a Oneplus átkapcsolás appot is megnézheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem frissítsétek a stabil hotfixet mihamarabb.
Hol működik a Simple, hol nem. Ellenőrizze a mobil készüléket. Nincs rajta mit ellenőrizni.. Az az alapértelmezett, feloldott képernyővel tartom oda ahogy eddig is. GPay Revolut is eddig jó volt, most ugyan ez a hiba ott is, az se megy..
Azért 10 es droidhoz képest döccenős a dolog, van egy két jó funkció, csak kevés.
lehet várni a "gyors fixre" ki tudja mennyit....
bár,nem tudom,mennyire mutat helyes értékeket,mert 86-91% között mozgott le-fel eddig.