- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0 #4789 üzenetére
Az, hogy a fényelnyelése mekkora, másodlagos. Sokkal fontosabb az, hogy a lencséket takaró üveget sokkal könnyebb összemaszatolni, mint a lencséket önmagukat. Nem is beszélve a arról, hogy a takaró üveg mennyire plánparalell, vagy mennyire marad az, az idők során. Márpedig ha nem az, akkor annyi a lencsék képalkotásának!
-
Stabi83
senior tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt a OP 7 Pro tulajok közt. Egy Note 10+ t cseréltem le egy 7 Pro 12/256-ra.
Vodás vagyok és sehol sem látok vagy találok VoLTE opciót. Én vagyok a láma vagy van valami turpisság? -
ßrainiac
addikt
válasz
Ezt ki mondta?
Mert elvileg Pro modban lehet alapbol bekapcsolni a takarast h elnyeljen fenyt.
-
devil8012
csendes tag
válasz
Jó lenne látni hogy a one x így milyen képeket csinál.
Amúgy meg van még idejük rá hogy ezt megoldják.
Nekem nagyon számít a dizájn. Ezért is vettem ezt a McLaren-t. -
devil8012
csendes tag
[link]
Ha ezt beépítik a 8T Pro McLaren-be akkor tuti megveszem -
gippazoid
őstag
Kollégám 1-2 nappal hamarabb rendelte meg és annyival hamarabb is kapta meg. Mivel ez nem EU raktárból jön, sokkal hamarabb nem várható szerintem. Esetleg ha fizetsz a szállításért még 5-7e Ft-ot de akkor meg lehet hogy le is vámolják.
Az adaptert bedugtam egy aljzatonként kapcsolható elosztóba és azóta úgy van, a töltőt se húztam ki belőle soha. Nem tűnik gagyinak de a rémséges dolgok belül szoktak lenni. 😀
Én is nézegettem a gyári EU töltőt de annyit nem adok érte úgy hogy közben van gyári töltőm.
Utángyártott kábelt vettem inkább hogy az adatmentéshez ne a gyári USB-t nyúzzam.
Vettem egy egyáltalán nem gyárinak kinéző kábelt is autós használatra. Mindkettővel működik a gyorstöltés de a gyárinak kinéző utángyártott melegszik míg ez a második, fonott külsejű kábel egyáltalán nem. A gyári természetesen szintén nem. 4A azért már nem kevés áramerősség. Gagyibb kábelen nem is megy át ennyi és nincs gyorstöltés vagy ha igen akkor melegszik a drót.
-
xhege
veterán
A OnePlusnál a garancia érvényesítése hogyan zajlik? Számla garancialevél szükséges hozzá?
-
devil8012
csendes tag
Az elöbbi választ Busterftw-nek szántam
-
devil8012
csendes tag
válasz
ßrainiac #4777 üzenetére
A sima gyárniál jobb képeket csinálnak este vagy rossz fényviszonyok között.
A gyárit nappal érdemes használni pro módban mert akkor rendes 48MP-es képet csinál minden szoftveres varázslás nélkül.
Az UltraCam-et vagy a hypercam-et beltérben rossz fényviszonyok között érdemes használni vagy éjszaka mert a HDR+ és a javított HDR+ miatt nem lesznek annyira zajosak a képek.
Hypercam-nél lehet előre megírt configot használni vagy ha te a saját ízlésed szerint csinálsz nappalra meg éjszakára is azt letudod menteni és akkor használod amikor akarod.
Ultracam-nál nincs ilyen lehetőség.
Az ultracam gcam 7.2-őt használ van asztro fotózás is.
A hypercam gcam 6.1-et használ nincs asztro.
A hypercam-ben sokkal részletesebb a beállítás mint az ultracam-ben. Főleg a HDR feldolgozásra vonatkozóan.
A gcam portok csak 12MP-es képeket tudnak csinálni de már dolgoznak rajta hogy menjen a 48MP is. -
xhege
veterán
Sziasztok!
Galaxy Note 9 telefont érdemes lehet erre cserélni? Nagyon tetszik a nocs és lyuk és minden mentes kijelző! Ami fontos, az az üzemidő, a fluid rendszer és a jó kameraképességek. Előre is köszi a választ!
-
balat86
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni hogy másnak is volt-e már olyan gondja hogy a telefon elkezdett magától merülni, egy éjszaka alatt 100-ról úgy 50%-ra. 2-3 hetente előfordul velem ez a probléma, amit egy újraindítás megszűntet, de azért mégis utánajárnék, csak nálam van-e ilyen, vagy nem egyedi eset.
OP7 Pro
-
tibz03
őstag
válasz
gippazoid #4766 üzenetére
Köszi a választ! Abban azért reménykedem, hogy én 17 napnál hamarabb megkapom.
Ja, még annyi, hogy mennyire használható az átalakító, amit küldenek a kínai töltőfejhez? Azzal használod te is? Nem gagyi? Gondolkozom rajta, hogy esetleg veszek rendes, európai töltőfejet, de ha fölösleges, akkor nem adok ki érte 7 ezer Ft-ot.
-
gippazoid
őstag
Én se foglalkoztam vele, csak annyit tettem, hogy mivel kínai modell de mégis global szoftver került rá és nem tudni, ki cserélte le (a gyár vagy a gearbest - találtam rajta gearbest-es címkét zsugorfólián belül, tehát bármi lehet), ezért én letöltöttem a OnePlus oldaláról a global teljes csomagot ZIP formátumban, majd feltettem a teló tárhelyére és megszoftvereltettem magát magával.
Aztán kapott még egy factory reset-et is. Így biztosan eredeti szoftver van rajta. Szépen frissül is, november óta már 3 frissítés jött rá.
Alapból amúgy is Android 9 van rajta és bekapcsoláskor azonnal frissülni akar 10-re, a letöltött szoftver meg eleve 10-es volt.
17 nap alatt ért ide. EU Priority line szállítást választottam, így nem vámolták és a DPD hozta ki.
-
gippazoid
őstag
Global szoftver van rajta nem európai, meg talán nem tud valami frekvenciát ami csak az USA-ban használatos, így nekünk itt Európában teljesen mindegy.
A global szoftvernek eddig nem láttam hátrányát, szerintem tud magyarul is de én minden telefonomat angol nyelven használom.
Én is gearbest-ről vettem az OP7-et és nekem is kínai modell jött global szoftverrel. -
tibz03
őstag
Sziasztok!
A kínai OP 7 Pro (GearBest-ről származó) és az európai verzió között van különbség (a töltőfejet leszámítva)?
-
devil8012
csendes tag
Oneplus Concept
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0 #4755 üzenetére
Jó lenne, de ennek már elég csekély az esélyes, nagyon nagy fordulat kellene hozzáállás ügyileg, az pedig már évek óta hiányzik.
-
Pety1
csendes tag
Sziasztok!
Januárban tervezem egy ilyen készülék vásárlását, a sima verzió érdekelne ( nem a mclaren) . Az lenne a kérdésem, hogy honnan érdemes megvásárolni
Még annyi hozzá, hogy május 7-ig ausztriában tartózkodok idénymunka miatt, tehát ide kéne megoldani a szállítást.Üdv.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica #4754 üzenetére
Hogy várok egy jó HTC-t
De évek óta nincs -
spawn21
veterán
válasz
CptAdamica #4752 üzenetére
Ki tudja
-
devil8012
csendes tag
válasz
enginev3.0 #4743 üzenetére
Az app maga jól működik. Remélem nem zabálja majd az akkumulátort mint a plus beat.
-
spawn21
veterán
Hej!
Ki mit használ kamera appként?
Érdekelne a véleményetek -
devil8012
csendes tag
Sziasztok!
Oxygen AOD Mod-ot teszteltétek már?
Akku idő-re gondolok teszt alatt. -
pengonorbert
tag
válasz
gippazoid #4738 üzenetére
Én ugyan nem használom, de hátha:
Az elvileg az Adaptive brightness funkció miatt van, amelynek az a lényege hogy a szokásaid (kézi állítgatások) alapján x interakció után egyre pontosabban be fogja lőni a fényerőt. Nem tudom mennyire jól használható ha sokáig tanítgatod, illetve azt sem hogy 10, 100 vagy 1000 interáció kell neki mire eléred a kívánt eredményt. -
gippazoid
őstag
OP7 10.3 - még mindig azt tapasztalom (ez már a 3. frissítés mióta meg van a teló) hogy túlságosan alacsonyan tartja a kijelző fényerőt ha automatán szabályoz. Lehet ezen valamit reszelni?
-
ßrainiac
addikt
Az uj Raiffeisen appal sem jo?
-
zhata
senior tag
válasz
baandii #4733 üzenetére
Sajnos a bankok már csak ilyenek. A Raiffeisen appja nem különben. Feltettem a telómra - a nem a rootoltra - a Kaspersky antivírust, attól fogva a Röfi app egyszerűen saját magát rúgta ki az indítása után. Szóltam is nekik, ha ilyen h@lyék akkor tiltsák már le a sz@ros appjukat minden olyan számítógépről, is, ahol a usernek adminisztrátori joga van.
-
baandii
senior tag
sziasztok,
bocs ha egy kicsit off....szóval feltelepítettem az unicredit bank mobil app-ját a telefonra de nem tudom használni mert a telepítés után az app kiírja hogy biztonsági kockázat van mert root-olt a teló amit nem igazán értek merthogy nem az. nem root-oltam a telót és nem is raktam rá semmi olyan app-ot amivel root-olni lehetne...szóval ilyenkor mi van?
van esetleg vkinek vmilyen ötlete? a fejlesztői beállításokat bekapcsoltam de az nem hiszem hogy a root-al egyenértékű lenne. használ esetleg más is banki alkalmazást a telón?
-
Carvus
senior tag
válasz
CptAdamica #4724 üzenetére
Mikor megjelent én rendeltem egyet pirosba, de egyelőre marad tartalék, legfőképp mivel nekem nagyon csúszik a kezemben a gumis felülete, és nem szállhat versenybe a kék Nillkin Frosted Shieldemmel, aminek ugye a recés a hátulja és tökéletes tapadást biztosít + szvsz baromi jól is néz ki!
Illetve kicsit bumszli is, mondjuk legalább biztosan jól védi telót, de már megszoktam mostani vékony tokot. -
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #4727 üzenetére
Igen. Es a kamerat is.
-
ßrainiac
addikt
válasz
CptAdamica #4724 üzenetére
Anyosomeknak vettem Redmi Note 7, vagymire.
Jo tok, de sztem semmi extra. Harmadennyiert is vannak jok.
-
CptAdamica
veterán
Ezt a fajta Nillkin tokot próbálta már valaki? :)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4721 üzenetére
Ez szinte nálam csak attól függ, hogy lesz-e notch/ kivágás/ drop.
Nekem a 7 Pro után visszalépés lenne, legyen bármilyen jó a teló. -
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4718 üzenetére
Nekem a kovetkezo max az a telefon lesz, amiben mar a kjelzo moge van a kamera integralva.
-
bordi10
senior tag
válasz
enginev3.0 #4718 üzenetére
...csak nem kameralyukkal a kijelző sarkában
-
enginev3.0
félisten
Boldog Új Évet
Jöhet a Oneplus 8 Pro -
Pappi82
csendes tag
Sziasztok!
6t-ről váltottam most 7 prora. Helyenként olastam a halk mikrofon problémájáról, na hát nálam is ez van, gyakorlatilag alig hallanak. Volt / van erre megoldás? Elég nagy problémának tartom.
Köszi előre is!!! -
gippazoid
őstag
Milyen applikációval érdemes always on display-t megvalósítani OP7-en?
-
zhata
senior tag
[WARNING!][WARNING!][WARNING!]{"message":"Sikeres adatr\u00f6gz\u00edt\u00e9s.","formDatas":{"title":"2019-12-26 Bosny\u00e1k t\u00e9ri templom r\u00e9szlet","keywords":"","prdid":14080,"prd_text":"OnePlus 7 Pro"},"command":{"redir":"https:\/\/fototrend.hu\/foto\/zhata\/2019-12-26_bosnyak_teri_templom_reszlet_4.html"}}
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0 #4705 üzenetére
Köszi. Hová?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Milyen légkondit a lakásba?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged