-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
demike93
tag
Na én meg nyilván mégis elkezdtem csinálni és megöltem a telefont úgy ahogy van... Csatlakoztatom a telefont EDL módban a laptophoz, de "ismeretlen USB eszközként" ismeri fel, pedig elvileg fent vannak a szükséges driverek. 2 laptopról is próbáltam, ugyanaz a helyzet mindkettőnél. Kezdek kifogyni az ötletekből.
-
*Mukeey*
addikt
Sztem android alatt soha nem lesz 100% multitasking. Elöbb-utóbb kilövi a régebben megnyitott appokat, hiába kis méretűek. Nekem is 8gb ram van, sztem még soha nem volt 5gb se foglalt, annyira kinyírja a háttérben a dolgokat.
Nem értem én sem, minek akkor ennyi ram, igazából 4gb-al is ellenne... -
Sanya
nagyúr
Kell, mint egy falat kenyér. Tudjam, hogy a műkörmös mit posztolt az instán, higy lájkoljam, vagy a picsámról keszült képemet hányan lájkolták. Fontos ez, csak mi nem értjük. Jobb, mintha visszajelző LED lenne, jobb, mint az ébredő kijelző, sőt, mindennél jobb az aod. Persze ha lesz majd 2 napog mindenki nyomkodja, majd csendben kikapcsoljaaaa..
-
oba
addikt
-
zhata
senior tag
Ez a bankok nagy b@szakodása.
Én annak idején a Raiffeisennel jártam így. Nekem a Magisk 20.4 és a Manager 7.5.1-gyel működik. (Android 9). Annak idején felhívtam és megkértem őket, hogy adminisztrátori joggal rendelkező Windowsról is tiltsák le a futást, és így kizárják magukat a piacról. (Nem jött érdemi válasz.) -
zhata
senior tag
OK, de meg is indokolja, hogy miért. De azért hagyom meg 90 Hz-en, mert sokkal simább a telefon görgethetősége.
Nem is ez aggaszt engem, hanem az, hogy a telefon mérete egyetlen film főszabványnak sem felel meg.
Emiatt bele kell nagyítani, különben a panel egyenetlen öregedése hamar meglátszana.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest