Hirdetés
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez most a Havoc-ra vonatkozott a kollégának. Ma jött új verzió.

-
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
7 pron egyelőre csak launcher update
-
fant0mi
őstag
Sima 7-eshez incremental update jott egy 10.3.2 frissites. Full-ban nincs sajnos. Oxygen updaterben, nem OTA.
-
Skynamic
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Örök hála! Működik

-
Skynamic
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi, ezt még megpróbálom!
-
Skynamic
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na a Havoc nekem sajnos nem működik. Hiába flashelem a zip-et TWRP-ből, a vége mindig bootloop..

Leírás szerint először wipe data/dalvik majd 2x kellene feltenni a Havoc.zip-et a twrp zippel, egyszer az "A" egyszer a "B" partícióra. Na ha én felrakom a havoc.zip-et és a twrp zipet, onnantól az internal storageból mindenem eltűnik, a gép sem ismeri fel a telefont, ergó nem tudok a "B" partícióra telepíteni. A vége mindig msmtool
-
tomp
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
Jeleztem nekik még az előző stabilnál, hogy ha LDAC fülessel kapcsolódom akkor fixen "adaptív bitráta" minőségre áll be és nem lehet változtatni. Kértek QXDM logot és az OB11-el javították a bugot.
LDAC-n kapcsolódom és be tudom már állítani a fix 990kbps "Optimális hangminőség" opciót. -
Skynamic
csendes tag
Okés, köszi!

Egyelőre kb. 15 perce a Havoc logó van a kezdőképernyőn. Remélem lassan elindulunk..
-
Skynamic
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na most határoztam el magam, hogy felteszem a Havoc-ot. Gappst raktál rá utólag?
-
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jó munkához idő kell.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ja, pontosabban rajta van a roadmap-en. Én is azt szoktam mondani, amikor nincs kedvem valamit megcsinálni, hogy "tervben van"...

-
CptAdamica
nagyúr
Lesz állandó AOD.
-
Skynamic
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Egyre inkább szemezek én is ezzel a custom rommal :D elég jókat írnak erről a Havoc OS-ről. Nálad valami nagyobb hiba, bármi, ami hátrány OOS-hez képest?
-
zhata
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az elején igen, de nem sokkal később jött egy downgrade, teljes pucolással. Kb. két hete vacakol az akku, majd megnézem Skynamic topictárs javaslatával.
(ha végzek ezzek a qrva home office-val.) -
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Azt nem tudom, hogy van e. De akkor adjanak 7T Pro-t. A szállítási díjat hajlandó vagyok kifizetni. De az ő töketlenkedésük miatt ne én szívjak. Telefonálásnál is hangosabban kell beszélnem, hogy halljon a másik fél...
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Raktáron úgyis van telefon. Adják fel. Átvételnél meg leadom ezt amit elrontottak. Tudom szar helyzet van. De a raktár még üzemel.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem kötelező a root.
Én személy szerint root-olok, mert felrakom a Gcam AUX mod-ot és a Swift black témát is.
Treskben nem tudom most milyen kamera lehet. Anno csak Gcam volt benne, de felrakható volt az OOS camera is.
Havoc-ban OOS camera van. Bár én a Gcam-et használom fotózáshoz.
Itt egy jó videó a Treskről: [link] -
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszi
Ezzel kötelezően lenne root?
Kamera app milyen benne? (Treskmod) -
zhata
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Teljesen gyári rendszer van rajta.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem 7T Pro-n most a Havoc van. 7 Pro-n is népszerű, bár én OP6-on a Tresket jobban kedveltem.
Nekem az OOS-sel a legnagyobb problémám az az, hogy random merülget és ennek ellenére is túl agresszíven korlátoz sok alkalmazást, ezért például eldobja az órám, vagy értesítések csúsznak.
A fenti ROM-okkal ilyen bajod nem lesz. Valamint bármennyire is hihetetlnül hangzik, még az OOS-től is smooth-abbak ezek a rendszerek.
Tökéletesen működik minden funkció. Hetente kapsz frissítést, mindig a legújabb security csomagot használod és sokkal jobban testreszabható.Nem kapkodják el. Elég szar ez a helyzet most, nekem is a Secret lab székemhez májusban lesz alkatrész..
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tegnap óta elég nagy a csend. Se a support se a privát üzenetre nincs válasz. Remélem már a cserét intézik. Vagy írjak a fb oldalukra is?
-
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tudsz pár sort írni hogy miért szereted és miért jobb szerinted?
-
prolad
addikt
válasz
Viper26
üzenetére
Ha tényleg csak 6.78 lesz, akkor lehet még keskenyebb is lesz, mint a mostani, gondolom OP is 20:9-es kijelzőt rak bele. Főleg, ha kicsit még agresszívabb lekerekítést használnak, nem tudom itt tervben van-e a waterfall jellegű megoldás.
A lyuk már 100%? Én még mindig reménykedem benne, hogy berakják a kijelző alá a kamerát a pronál, a sima 8 meg lyukas lesz. Még a gyengébb minőség mellett is megérné. -
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
7 Pro-n?
Szerintem tutira a Treskmod. -
Stabi83
senior tag
válasz
Viper26
üzenetére
És a lyuk pont az a dolog ami miatt nem is veszem meg
A 120Hz biztos baromi jó de az erősebb hardver már nem foglalkoztat. Most a másodlagos mobilom egy CAT S61 amiben SD 630 "dübörög" és napi feladatokra az is bőven elég ( a 7T Pro-m-ról már nem is beszélve ). Ez a lyukasztási őrület sajnos utolérte a kedvenc gyártómat is, remélem ez csak a koronavírus mellékhatása és a 8T Pro már kigyógyul belőle.... -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
270 még mindig nem olyan vészes ha azt nézzük hogy pl a samsung ezt 400+ ért adja
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
6.78"...miért nem mindjárt 10"? Jah meg lyukas kijelző, mert az fontos.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Melyik a legjobb cfw?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Linkin1994
üzenetére
És kb 270 ezres ár
Mert drágább lesz
De azt mondták nem éri el az 1000 eurós áratAmúgy elég kicsi az akksi
-
Linkin1994
senior tag
8 pro adatok akit érdekel
Screen:6.78 120hz
8/12gb ram
128/256GB ufs 3.0
4510mah
30w warp
30w wireless
3w reverse wireless
ip68 -
zhata
senior tag
Néhány hete rettenetesen merül a telefonom.
Tegnap késő este szándékosan feltöltöttem 100%-ra, átkapcsoltam repülőgépes módba, ennek ellenére reggelre már csak 94%-on állt. A telefon még csak kb. 10 hónapos, van tippje valakinek? -
válasz
tamas.nick
üzenetére
Lehet, hogy előfordult velem ez egyetlen alkalommal, de újraindítás után már jó volt és nem jött elő többször a hiba.
-
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nekem nincs vele gondom. Nem raktál fel valami AOD imitáló szoftvert?
-
tamas.nick
aktív tag
Mostanában koppintásra nem ébred fel a telefon, csak a bekapcsoló gombbal lehet felébreszteni. 1 koppintásos feloldás van beállítva, Nálatok rendesen működik?
-
goldister
tag
Nektek van térerő telenor hálózaton?
Csak 4g jön be, így nem tudok telefonálni sem. OnePlus 7 pro-n. -
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jönnek az appban az értesítések, hogy Like, Like...
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Covid-19-es topikba(ahol írják, hogy a március 1-május 30 között lejáró garanciákat meghosszabítják május 31-ig) is beírtam a szerviz tapasztalatot. Az imént rám írt egy "Staff Member OnePlus Bug Hunter" illető, hogy adjam meg az adataimat. Most, hogy a Covid-19 topikban bárki láthatja az esetet remélem lesz pozitív hatása.
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Még én se hallottam rosszat és nem is tapasztaltam.
Tegyek levelet a csomagba, hogy kérem a normális elvárt munka elvégzését? Na nemár...
Vagy nem cseréltek mikrofont(az elvégzett munkáról szóló papírral ellentétben) vagy az akksi és a hátlap ragasztóból jutott a mikrofon elé is a fém keretbe. Habár utóbbi érdekes lenne mert ha be van rakva az alsó alaplap amin a mikrofon van akkor nem tud ragasztó odakerülni. -
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Beadtam egy szerviz igényt. Leírtam, hogy a 2. javításról ahol a saját hibájukat javították !!papíron!!! ugyan úgy hibásan jött vissza így cserét kérek!
Support ügyszámot is mellékeltem illetve egy videót amit a supportnak is küldtem.
videótibcsi0407
Finoman "körbeírva" utaltam rá...
A szerviz itt már csak arra jó, hogy NE használjam a telefont mert úton van ide vagy oda. Munkára és fizetésre is használom a telefont így eléggé rossz. E hónapban már 2hetet volt távol a telefon. Első még oké volt mert ott új akksit+USB-C-t kaptam de a 2. hét már a saját hibájuk kijavítására ment el teljesen feleslegesen. Durvább "hanglejtéssel" leírtam, hogy már nem bízom a szerviz munkájában és a MEO-ban sem mivel hibásan visszaengedték... -
aPoFa
tag
Telekom üzenet.😃

-
tomp
félisten
válasz
betyarr
üzenetére
Este írtam nekik, hogy nem 3. szervizt kérek hanem cserét mivel nem bízom a szervizben a jelenlegi helyzetben(gondolom csökkentett munkaóra van vagy valami mivel kb 5órát dekkolt a portán a telefon mielőtt a szerviz átvette volna).
1óra elteltével visszaírtak, hogy elkérjék a fiók nevemet, a saját nevemet, számlázási címet, tel.számot és a telefon rendelési számát.
Remélem cserélik. Még abban is benne lennék, hogy ha már csak 7T Pro van akkor egy jelképes összeget megfizetve(futár díj) arra cserélnék. -
tomp
félisten
Megjött a telefon a 2. szervizről. Cserélték az alsó alaplapot amin a SIM kártya olvasó és a mikrofon van. Első szerviznél USB-C cserénél csináltak valamit amitől rossz volt az alsó mikrofon. Visszajött és ugyan úgy rossz...
Hihetetlen...
Írok a supportnak, hogy cserét kérek... -
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére

Amugy most h belegondolok, meg a betat is elfelejtettem felrakni a 7T Pro-ra, nemhogy custom szarsagokat
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Vegul ez lett
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Miben fog megnyilvanulni ez? Annyira nem vagom ezeket. Most igy azt sem tudom, mit kellene osszehasonlitanom az ax-esen meg a nighthawkon.
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem jonak tunik. Lehet h beruhazok egyre, mert epp az lett kiadva h rakjak be vmit (eleg rossz itthon a wifi).
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Annal is van olcsobb:
-
warezxts
senior tag
Valaki kérte a Google Cam-ot. pár napja követek pár ezzel kapcsolatos csoportot, és tesztelgettem. Jelenleg a GCam 7.3.018 Urnyx05 v1.4 a legjobb OP7-re (pár napos release, és jó lett az OP7-re való portolás is). Van benne 60fps mód meg minden jó (ahhoz ki kell kapcsolni a 4K-t és megjelenik a menüben). 2 xml konfig ajánlott hozzá OP7re, az egyik általános fényképekre, másik portréra azt mindenféleképpen érdemes betölteni. A két +lencse használatához Magiskkal fel kell tenni a zipet és bekapcsolni a menüben. A CSOMAG
-
tomp
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem bőven elég a UPC-s AC wifi. Úgyse nagyon használom az AC-t se csak pár apró feladatra.
2,4GHz "n": telefon, TV, táblagép
5GHz "ac": Chromecast 2, Chromecast Audio
UTP: Zidoo, Vodafone TV box, PC -
rankesz
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Megy rá CFW?
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Nem. Ezek maximum ac szabványt ismerik. Emellett, ezek az otthoni cuccok a MIMO-t is max 2*2 sávon tolják, pedig párhuzamos használat mellett annak több szerepe van, mint pusztán az átviteli sebességnek. Természetesen ezek a szabványok visszafelé kompatibilisek, így menni fog, de érdemben nem lesz gyorsabb. A roaming képesség talán javul, ha mesh hálózatod van.
-
warezxts
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha ezt bekapcsolod, akkor nem lesz ott a nyíl
Én meg pont a fordítottját kerestem
Köszi -
-
tomp
félisten
Kint van az Open Beta 11!
Megéri már bétára váltani? Szervizből visszakapva majd a telefont esetleg már bétára állnék át. -
yeezymeezy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Így sem tűnik el
De én az alsó navigációs gesztusokat használom amúgy.
Olvasom a neten hogy ez már régóta van,de nekem csak ma jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- eShark Karuta Gaming Egérpad - XL eladó 90cmx40cm
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest