Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
yeezymeezy
üzenetére
-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez nekem kínai
-
enginev3.0
félisten
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Talán
[link] -
Viper26
nagyúr
válasz
yeezymeezy
üzenetére
Én is kerestem, de nem jöttem rá.
-
tomp
félisten
-
tibi020
tag
válasz
sszemtelen
üzenetére
és az pontos méret?
-
tibi020
tag
Sziasztok!
Igaz oneplus 7tpro készülékem van, de mivel kijelző védő fóliát vagy üveget szeretnék gondoltam azt itt is tudtok ajánlani.
Szóval első körben olyan hely kellene ahol van is normális kijelző védő és fel is tudják rakni.
Vagy esetleg ha valakinek van több is otthon, és már rakott fel buborék mentesen és szívesesen segítene megköszönném, na meg persze fizetném is.Előre is köszönöm a segítséget!
Tibi
-
kokler146
tag
Sziasztok köszi a válaszokat lesz erre valami megoldás mert így ez gáz!
Nagyon érdekes 20-as vodás samu sikeresen felhív engem 30-as vodás samu nemér el csak csörög nála nálam meg csend! -
tomp
félisten
válasz
kokler146
üzenetére
Ha a Vodás SIM kártya OnePlus-ban vagy iPhone-ban van és VoLTE is van akkor 99%-ban nem megy ki a hívás a Telenor felé! Ugyan ez fordítva is igaz! Ha Telenoros kártyáról hívsz egy OnePlus-os Vodás VoLTE-s embert akkor nála nem fog csörögni!
Hibás a Vodafone Huawei IMS! -
kelna91
senior tag
Sziasztok! Mostantól két SIM-em van. Érdemes bekapcsolni a dual 4G beállítást? Gondolom, azért nem aktív alapból, mert úgy többet fogyasztana a telefon. De jelentősen?
-
kokler146
tag
sziasztok érdekes dolgot tapasztaltam Telenoros vagyok van 2 ismerősöm akik 30-as telefonszámúak de Vodások ha hívnak nekik kicsörög nálam az ég világon semmit nem csinál a teló még azt sem hogy volt nem fogadott hívásom! Én simán feltudom hívni őket!
Apropó az a dologban a céges telefonom 20-as de Vodás simán felhívom magam és kicsörög!
Szerintetek mi lehet a bibi? -
warezxts
senior tag
Akkor most biztosra kijelenthetjük, hogy a macskád egy macska.
Magadon próbáltad?
Úgy működik, bár jobb szerintem az a verzió a portolt GCam-ból ami nem zoomol bele az arcomba. -
warezxts
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A portrémód csak embereken működik tudtommal.
Macskámmal próbáltam, nem működött -
Skynamic
csendes tag
Sziasztok!
Bárkinek bármi ötlet/segítség az alábbi problémával kapcsolatban?
OnePlus 7 Pro az áldozat. Sikeresen rootoltam kb 1 hete. Ma reggel veszem le töltőről a telefont és indítanám újra (minden héten 1x újraindítom), viszont a bootloadernél megáll. TWRP-be még 1x be tudtam lépni, ahol azt írta, hogy "No OS installed". Na azóta már TWRP sincs a telefonon, semmit nem tudok vele csinálni, csak a bootloader jön be.
Ötlet, tipp bárkinek?
Előre is köszi! -
zhata
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nyilvánvaló, hogy a portré mód másra való. De semmit sem akartam megváltoztatni az alapállapotokon kívül, (se belenagyítani, se helyzetet változtatni, stb.) ezért fényképeztem le így is, ugyanonnan. Remélem, így elég lesz.
-
tomp
félisten
Szervizben volt a telefon. Kapott új akksit+USB-C portot+AMOLED panelt(ezt nem kértem de cserélték) cserébe az USB melletti mikrofont elcseszték...
Videó felvételnél igazából csak bal oldali hang van. Közelről az alsó mikrofon is hall de normál körülményeknél nem. Csak sistergés van. FilMic Pro szépen mutatja is, hogy a jobb oldali csatorna zajos!
Holnap jelzem is nekik, hogy a szerviz elrontotta a mikrofont. Gondolom először megpróbálták levegővel kipucolni és a mikrofont szépen elcseszték...
-
zhata
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Emberekre találták ki, de bármit le tudsz vele "kapni".
-
tamas.nick
aktív tag
Ezek a fertőtlenítőszerek gondolom leszedik az üvegről a víz és olajtaszító réteget (oleophobic coating).
-
zhata
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
-
warezxts
senior tag
Tiszta szomorú hogy a OnePlus 8 pro is kameralyukkal van ellátva elöl

A kínai verziós Redmi K30 Pro legalább megadta azt a luxust ha nem a sima hanem a pro verziót választjuk akkor pop-up kamerás legyen. Szóval mostanában nem lesz cserélve a telóm! -
zhata
senior tag
Készítettem néhány próbafelvételt a lakásban a telefon eredeti fényképező moduljával és az új GCam hetessel is (installálva a Magisk7/P/T Aux Cam Sepolicy Fix modulját, ami működik a itt is), továbbá feltettem a /Gcam/Config7/Gcam7 Sam 1.0.xml-t is.
Nyilvánvaló, hogy az összehasonlítás elhamarkodott lenne, elsőre két dolog tűnt fel:
A GCam 7 nappali (lakásbeli) képe kissé aulszaturáltnak tűnt, elsötétített helyiségben, bekapcsolva az asztro módot, verte az eredetit. Viszont a 40 másodperces felvételhez rögzített telefon kell, bár támaszkodva akár kézzel is meg lehet tartani.Majd ha kimegyek, és este szép idő lesz, akkor jobban összse lehet hasonlítani.
-
warezxts
senior tag
az xda oldalán a két ajánlott google cam mellé ott az ajánlott konfig is
-
betyarr
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
az tisztít.de fertőtlenít is?
-
*Mukeey*
addikt
Gcam linket tud valaki esetleg küldeni?
-
betyarr
veterán
lenne egy kérdésem,ami még eddig nem nagyon merült fel: ti hogyan fertőtlenítitek a telót?eddig még nem mertem sem domesztosszal,sem alkoholos fertőtlenítővel,mert félek,hogy feloldja a festést vagy a műanyagot vagy mittudomén mit.márpedig ebben a koronavírusos időszakban nagyon elkél a fertőtlenítés.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nemnem. Minden simre kulon kell allitani. A tarcsazo app, harompotty, beallitasokban van.
Atiranyitas mindig, aztan atiranyitod egy nemletezo telefonszamra, vagy az sms kozpont szamara (06309876543) ekkor viszont kapsz rola egy sms-t hogy kerestek. En igy csinalnam. -
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hivasatiranyitas mindig.
-
enginev3.0
félisten
Le lehet tiltani hogy a SIM 2-ről egyáltalán ne legyenek bejövő hívások?
-
tomp
félisten
Mennyi esély van arra, hogy a OnePlus szerviz nem pontosan küldte el nekem a javítás eredményét?
Szervizre küldtem a telefont. A hiba: USB-C csatlakozó cserét kértem illetve nézzenek már rá az akksira és ha már nem felel meg akkor azt is cseréljék. Küldi a szerviz az elvégzett munkáról az emailt: akksi csere...ennyi!
Sehol az USB-C megemlítése! Pedig azt nekik is látniuk kellett hogy ha bele dugnak egy kábelt az kb kiesik...
Írtam a OnePlus supportnak chaten. Jelezte a szerviz felé a gondomat de 24-48órán belül fog válaszolni a szerviz, a futár meg már holnap hozza a telefont. A chat során az ügyintéző meg van arról győződve, hogy az USB-t is cserélték.
Remélem ha átveszem akkor új USB-C-t kapok. Különben mehet vissza... -
hedeg11
csendes tag
Az Android Autót szeretném telepíteni, OnePlus 7pro-ra valahol engedélyezni kellene az ismeretlen forrásból való Apk telepitése,
de sehol nem találom. Eddig a Beállítások/Biztonság és zárolási képernyőben volt de most nem tudom hova került. Oxygen OS 10.3.1
op. rendszer van rajta.
Ha valaki tudja hol található küldje el nekem
Kösz!
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
En is gyakran cserelgetem (a 7T Pro-t mondjuk nem tervezem jo ideig), de azert nem biztos h a legmegfelelobb ellenpelda a pialas
-
noto
senior tag
válasz
DudeMate
üzenetére
Hasonlóan szivtam én is (Amazfit Gtr)
De nekem 2 óránként dobta ell.
Nagyon sok mindent probáltam állitani a telon jó pár nap volt mire sikerült.de már pontosan nemtudom mi vált be mert a végén mindent állitottam egyszere is.
Oneplus 7
Amazfit appot használod gondolom.
Minden engedélyt adjál meg neki!
De azt hiszem a probláma az akksinál volt.
Ott éngedélyezd hogy ne optimazálja az appot. -
Viper26
nagyúr
válasz
tamas.nick
üzenetére
Bőven elég lenne két évente új modell, meg android főverzió is.
Plusz ezzel kicsit tudatos(abb) vásárlásra lehetne szoktatni az embereket.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Miért ne? El is lehetne piálni, vagy cigizni azt a pénzt, de telefonra is el lehet költeni.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
nekem +
120hz
esetleges vezetéknélküli töltés
meg hobbi bár nem olcsó
-
enginev3.0
félisten
válasz
tamas.nick
üzenetére
Nagyobb akksi
Jobb kamera
Hobbi -
tamas.nick
aktív tag
De miért kell évente lecserélni az előző évi "csúcs" telefont?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Linkin1994
üzenetére
Szépen kezdenek elszállni az árakkal itt is.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Linkin1994
üzenetére
Tippem 1000€.
Tartsd csak meg a 7pro-t😎 -
Linkin1994
senior tag
Ha nem lesz elszálva 8 pro ára akkor lesz egy kiváló állapotú 7 pro eladó
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Fuh..
-
Viper26
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na az nem lesz.
-
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ráadásul MTK soc?
Az ereje majdnem mindegy, ha nem optimalizálnak rá úgy mint SD-re.
-
tibcsi0407
félisten
Akkor nem csak én érzem úgy, hogy tévúton járnak?
A Vivo egyébként most motoros kamerával adta ki az új telefonját, így még egy halvány esély van rá, hogy mi is azt kapjunk.
Bár akkor sem biztos, hogy lecserélném. Mondjuk az OOS-t le fogom, ha időm engedi...
-
DudeMate
csendes tag
Sziasztok!
7T PRO fórumba már bedobtam, de itt is rákérdezek, hátha valaki tud segíteni:
"Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Iszonyat tetszik a telefon, jó pár napja vagyok része eme csodás készüléknek. Egyszerű, iszonyat letisztult, ez nagyon tetszik. EMUI-ra azt hiszem nem fogok visszaváltani.
NA DE egy problémám van. Minden este lefekvés, elalvás után gondolom ledobja a készülék az okosórámmal való párosítást. (Amazfit Bip) Az órán minden jól van beállítva, nincs estére szétkapcsolás beállítva. A telefonon lesz valami. Egész nap működik bluetooth bent, minden oké, majd jön a csucsu ideje és reggelre mindig disconnect van, annak ellenére hogy on a bluetooth. Csak úgy találnak újra egymásra ha bekapcsolom a helyadatokat, utána kikapcsolom és minden újra happy, majd ezt minden reggel eljátszani. Erre van megoldás, hogy ne keljen nekem minden reggel ezt kapcsolgatni, vmi beállítási lehetőség? A telefonban már mindent engedélyeztem az óra alkalmazásának, de eredménytelen. Valami funkció tuti bekapcsol a telefonon este amiért ledobja az órát, hiszen napközben semmi gond.
Telefon legelső bekapcsolása után kiírt valami olyat az értesítési sávba, hogy esténként optimalizálja a rendszert a ritkán használt alkalmazásokat lefojtja, visszaveszi a dolgokat stb, lehet ez lehet az oka? (vmi ilyesmi szöveg volt) De ezt a beállítási lehetőséget azóta sem találom."U.i.: telefon újraindítás nem segített.
-
zhata
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szép, festményszerű hangulatos kép. Gratula.
És még ezekután mindig mondogatják egyesek, hogy a telefon kamerája nem elég jó! -
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez nálam is előfordul, megoldotta a törlés?
-
Viper26
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én is igy vagyok ezzel, nem is tetszik, hogy hátra lépnek kettőt ezzel a lyukas megoldással (remélem csak kacsa az egész).
Tartalomfogyasztás ezen a kijelzőn igazi élmény, nem mondanék le róla.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Megcsináltam én is
Van mikor írok chromeban pl ide, és egyszerűen megfagy minden
Aztán 4-5mp múlva észhez tér -
*Mukeey*
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Én is hasonló okokból maradok idén, bár én a 7pro-nál. Kizárt a lyukas/noccsos kijelző.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem kell ma ettől többet tudnia egy telefonnak.
Ezért nem is fogok idén (sok év után először) telefont cserélni.
Nekem a teljes képernyős élmény fontosabb egyébként is, mint egy picivel jobb kamerával egy lyukat bámuljak a kijelzőn. -
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem is ilyen most, lehet egy cache törléssel kéne kezdeni, majd holnap megnézem.
-
warezxts
senior tag
Találkoztatok már olyannal hogy próbálok névjegyzékből hívni és azt írja ki hogy "letiltott egy szükséges engedélyt", illetve a hívás közbeni felvételre is azt írja hogy meg kell adni a szükséges engedélyt a telefon appnak. Természetesen minden engedély meg van adva, illetve már csináltam egy alapértelmezettre visszaállítást is. ?
-
warezxts
senior tag
Na megoldottam ezt a Raiffaisen dolgot is, el kellett rejteni (más csomagnévvel) a Magisk-ot (a managert, nem a magisk hide), nem volt neki elég az app elöl. Bár először valami gond volt, mert a sim kártyát fullra eldobta (se hívas se sms), de azt egy (kis utánaolvasás után) rom leszed-visszarak megoldotta.
Gondolom nincs hátránya hogy most más csomagnéven fut a Magisk? -
-
warezxts
senior tag
-
mókuska
tag
válasz
warezxts
üzenetére
Elvileg ahogy néztem, újra írták a programot, hibákat javítottak és új felületet csináltak. Itt az xda-s [link] .
Futottam bele én is olyanba, hogy a program fent van, de még sem teszi a dolgát. Vagy nincsenek convolver fájlok, mert nem tette fel, vagy esetleg nem jól települt fel. Előfordul, de mindkettő megoldható.
Előszór nézd meg, hogy van-e a telefonon VIPER4Android mappa. Azon belül kell lennie DDC és Kernel mappának. DDC értelemszerűen a fülesek vdc-jét tartalmazza. A Kernel pedig különböző irs-eket. Itt különböző hang profilokat találsz. Pár darabtól akár több száz is lehet. Külön le lehet tölteni őket. A megfelelő kiválasztása abszolút egyéni ízlés kérdése. Ezt tudod a Convolver alatt beállítani. Ha ezek nincsenek ez is utalhat, hogy valami nem jól sikerült.
Majd nézd meg a programon belül, jobb felül a bal oldali ikonra kattintva, hogy valami hasonlót ír-e ki
Lényeg a status. Ha normal akkor jó. Abnormal, értelemszerűen nem jó. -
warezxts
senior tag
válasz
mókuska
üzenetére
Hála és köszönet
Én meg de vak vagyok:
# 1 = Legacy Black/Red Themed Arise Version 2.5.x
# 2 = Team DeWitt Version 2.7.x - default theme White/Purple, but also themeable by Swift Installer etc.
Egyébként az általad leírtak alapján megcsináltam, annyi bajom van hogy nem lehet se profilt betölteni se DDC és Convolver filekoat (csak nyomkodom de nem hoz elő semmit).
Na mindegy is, a kérdésem annyi lenne csak hogy ez ugyanazt a drivert használja mint az Arise? Vagy azon is fejlesztettek? Mert ha újabb/jobb akkor fullra kikapcsolom az xXx-ben és felrakom a magiskből magam (LINK)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Egyébként a convolver fileok sima wav fileok (én töltöttem le a fülesemhez valót 44 és 48kHz verzióban), ahogy olvastam megpróbálja a zenét ahhoz a wav file karakterisztikájához igazítani amit oda betöltesz. Szerintem ezt a témát kimaxoltuk