Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarabeus
aktív tag
Értem, nekem a Type C port egyátalán nem ennyire gázos, simán megmarad benne stabilan a gyári kábel, csak azzal töltöm semmi mással. TWS-t használok szóval csak töltés. Egyébként mire tudnál váltani Oneplusról? Csak kíváncsi vagyok. Itt a legtöbb usernek a legnagyobb ütőkártya (ami szerintem is az) az a notch mentes 6.67 QHD 90Hz. A notch mentességet talán semmi se adja, csak némelyik Poco. Nagyon remélem tényleg, hogy a 10-es széria megoldja az előlapi kamerát valahogy vagy kijelző alá vagy a hangszóró rácsba vagy valami, de notch nekem se kéne soha. Kameraluk még talán, ha hozzám vágnának csak úgy egy 9 Pro-t szó nélkül csere, de megvenni azért nem.
-
Scarabeus
aktív tag
Hát bakker... Ha tényleg 2-3 munkanapos átfutások vannak akkor múlthétvégén én is kérem.. Féltem, hogy nem érne vissza a mai napig, és vasárnap már máshol leszek egészen júniusig..
Ez über gyors, nem értem akkor nekem miért volt 14 munkanap tényleg tavaly júniusban..a 94%os akksi az nem azért lehet, mert ezeket már 2 éve legyártották és azóta az állástól természetes degradáció áldozata lett? Neked hány %-os lett a csere után amúgy? Érzetre mennyivel bírja jobban, mint akksi csere előtt? Ez utóbbi kérdés mindenkihez szól, ugyanis már legalább 5-en cseréltétek, csak én maradtam ki a buliból kb. ezidáig.
vasárnap jár le a gari, még ma tudom kérni a cserét.
-
-
tomp
félisten
Profilodhoz senki nem ír semmit. Szimplán mutatja a Telenor rendszere IMEI alapján, hogy milyen telefonban van a kártya. Mindegyik szolgáltatónál tudja a hálózat de csak a Telenor mutatja Online felületen.
A Telenorra ne várj. Hívd őket újra és kérd a VoLTE-t. Vagy ha budapesti vagy akkor menj be a Telenor Astoriába.
OnePlus kérte már a telenortól a VoLTE konfigurációt de nem kapja meg...
Én megmondtam telefonon a hölgynek még januárban, hogy tudja a telefon és a telekomnál megy is. Bekapcsolta.
Nyáron édesanyámnak kapcsoltattam be. A hölgy csak annyit kérdezett, hogy tudja e a telefon. Igen tudja. Oké. Bekapcsolta. -
tomp
félisten
Ha a leírás alapján végig mentél mindenen akkor mennie kellene. Logkitben is bekapcsoltad a VoLTE kapcsolód? Utána a beállításokban is bekapcsoltad?
Telenor Online fiókodban weben a szolgáltatások menüpontban van olyan aktív szolgáltatás, hogy "VoLTE szolgáltatás tiltása"? -
ßrainiac
addikt
Lehet h valamit benezek, ha igen, emiatt elore is sry.
De amikor "legutobb neztem", az ASUS egy sokadrangu mobilgyarto volt, eleg fura megoldasokkal es soha nem eleg jo keszulekkel.
A z6 nem egy vastag, nehez telefon ami kb csak akksiban meg soc-ban jo?
Masfelol meg ott a 7 pro amit a vasember tart a kezeben 😅
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest