Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
A mai 20 fokban ha ez gond, akkor mi lesz nyáron?
-
prolad
addikt
Teardown skin, második menet. Mivel az első kicsi volt, a support nem problémázott, írták, hogy küldenek újat. Mattot kértem, nem problémáztak miatta, hétfőn meg is jött.
Ez már lényegesen jobb, nem látszik meg rajta minden ujjlenyomat és a telefon sem csúszik ki a kezemből. A nyomtatás is jobban sikerült, van még hova fejlődni, de abszolút vállalható.
A méretezés itt sem 100%,de nagyon oda kell figyelni, hogy észrevedd.Összességében rendben van, marad is a telefonon, de aki ilyet akar venni, gondolja meg, nem ez a legjobban sikerült dbrand skin, lehet csak a kis darabszám miatt, de elég nagy a szórás minőségben. Ha javítanak a kivitelezésen (pl OP 8 Pro nagyon jól néz ki a videókon, lehet csak a tekercs miatt), akkor jó lesz ez.
-
akela91
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem beakadt valami, indítsd újra, segítenie kell.
-
törölt tag
Valakinek van fent dbrand skin? Mik a tapasztalatok vele?
Bocsi ha off, ha van ilyen fórum, akkor ott kérdezem. -
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt mivel hoztad össze?
Nekem még COD alatt full grafikán se jön ez elő pedig ott azért szépen melegszik a vas. -
KD6-3.7
őstag
Honnan tudok/érdemes rendelni hydrogél fóliát? Ti mit raktatok rá?
-
KD6-3.7
őstag
ADB dolog megvan? Szgéppel kell összekötni a telót aztán ott a következő parancs:
adb shell wm overscan 0,-130,0,0
A -130 az telo/felbontás függő érték, ez direkt OnePlus 7 Pro-hoz való érték. Lehet vele próbálkozni, ahogy közeledett a 0-hoz úgy tűnik elő a status bar és az ikonok. A lefelé swipe ugyan úgy behozza a controll centert és ott fent látszanak a netet,wifit jelző ikonok tehát nekem tök fölösleges, hogy állandóan ott viritson a wifi meg akármilyen más értesítés ikon. Aztán meg beégés ellen sem utolsó!
Leírom bővebben ezt az ADB dolgot meg a folyamatot, de egy reddites beszélgetés alapján csináltam. Sarahdeman szépen leírja! [link] -
KD6-3.7
őstag
Siker! Kikukáztam redditen!
[kép] -
Laookon_
tag
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Remélem, h valaki segít. Nekem eddig Asus Zenfone 5 és 5z telóm volt. Az Alzában vettem a 7 Pro Nebula telefont. ( 204 ezer volt. Valóban gyàri garit ad az Alza! Regisztráltam is a telót a One Plus oldalán. Simàn azonosította az oldal. Emellett természetesen van 2 év Alza gari is) . Eddig tetszik a teló. Majd meglátjuk még. 14 napig elállhatok a vásárlástól. Azért jó újként, és nívós helyen venni telefont.
-
mldigital
tag
Sziasztok. Mivel nem ismerem a termékeket tudnátok ajánlani egy vezetékes headszettet. Zene nem érint ,csak jó minőségű telefon hangot és mikrofon volna a lényeg.
Köszönöm
-
KD6-3.7
őstag
válasz
Laookon_
üzenetére
Ja semmi semmi, vicceltem!
Engem az érdekelne, hogy el lehet e tüntetni a status bart és ezzel kibővíteni az appokat felfelé? Ikonokat mint wifi, mobilnet, óra stb ki lehet kapcsolni, de nekem nem kéne még értesítés sem oda, hasznalja csak az egész kijelzőt a telefon.
Van erre opció? -
Laookon_
tag
Csatlakoztam egy vadiúj 7 Pro telóval. Lesz valszeg pár láma kérdésem. Képernyőmentés csak a 2 fizikai gombbal lehetséges? ( Képernyőrögzítésre van külön ikon. Erre nincs)
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Na, az végülis elég
köszi -
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Igen, annak ott sem kéne lennie. Köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
2,25% volt az idle drain lezárt képernyőnél. Nem rossz ez igazából.
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ne már, ha nem mozog, akkor az óriási öngól és kuka, kb használhatatlan úgy. Max 5 percenként mozdulnia kéne valamerre...
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha lesz kedved, megköszönöm
A nagy fényerő nekem nem lenne baj, ugye mozog? Változtatja a helyét? -
Laookon_
tag
Sziasztok! Vennék egy 7T Pro telót. Találtam egy olyat, melyet a tulaja Belgiumban vett.Proximus nevű oldalról. Kérdésem az lenne, hogy a One Plus oldalára regelhehető gariztatásra, ha a szükség úgy hozná? Vagy esélytelen, és kvàzi gari nélküli?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zoleeno1
üzenetére
Minden szuper az auto fényerőt leszámítva, 7T Pro topikban tárgyaltuk. Az akkufogyasztás nagyon jó, bár én nem használok AOD-t.

Majd csinálhatok egy tesztet,h a gondolod. Bekapcsolom és megnézem mennyi úgy az idle drain. Jelenleg 1% körüli óránként.Szerk.:
Most bekapcsoltam, lehetne kicsit kevesebb a fényerő..
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Arra esetleg ránézhetnél, ha van kedved, hogy kb mennyit eszik az akkubol. Egyébként működik rendesen? Ertesitesek megjönnek, nem fagy be?
-
zoleeno1
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Mások a preferenciák. Én is röhejnek tartom, hogy nem tudják megoldani. Én pl simán beáldoznám azt a 400mah-t, ha lenne normális AOD, főleg ilyen töltésgyorsaság mellett. Az egész egy nagy bullshit. Ha ennyi a probléma, miért nem baxnanak egy kapcsolót a menübe, mindenki el tudná dönteni, hogy akarja e így használni, vagy nem.
-
LógaGéza
veterán
válasz
bordi10
üzenetére
Az AoD implementáció is többféleképpen történhet. Régen tán még Motoroláknál (??) volt az, hogy a SoC mellé bekerült egy másodlagos, alacsony fogyasztású chip, ami csak az érzékelőkért, és az AoD-ért felelt, emiatt ha a SoC elment Deep Sleepbe, akkor alacsony fogyasztás mellett mehetett a dolog.
Pixel4-nél pedig úgy van megoldva, hogy AoD alatt letekeri a kijelző frissítési frekvenciáját ~10Hz-re, így fogyaszt keveset.
Anno már elkészültek vele, csak nem ugrotta meg a saját mércéjüket (tán 400mAh-nél többet evett/nap), emiatt újrakezdték.
Szerintem inkább várjunk rá, és működjön jól, minthogy kiadják rossz megoldással, és hiába van, de nem lehet használni.
Ha neked meg emiatt válóok, akkor sok sikert a Xiaomival
-
tomp
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Volt aki a recovery módba se tudott belépni mert nem fogadta el a kódot a telefon. -
tomp
félisten
-
bordi10
senior tag
"Beta testing for its always-on display functionality could start as early as August 2020."
Kész röhej már, amit (nem) csinálnak
egy 20 ft-os Xiaomiban is van már AOD, hova tesztel, mikor már vagy 6 OP-ban benne volt a funkció?! Imádom a 7 Pro-m, de szerintem ez volt tőlük az utolsó telóm. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tudom, hogy nem küld neki készüléket, ahogyan nagyon másnak sem itthon, nem erre vonatkozott a "fizetett statiszta", mint megjelölés. Sokkal inkább arra, hogy a tartalomból van pénze, a tartalom meg abból van, ha új dolgokkal foglalkozik. Ettől persze még válthatott volna bármire, ugyanaz a hatás, Ő mégis OP-re váltott OP-ről, ennyiben kell elismerni a személyes érdemeit, de slussz. Ahogy írtam is, nem 1 videóról van szó, ebből minimum ki lehet hozni hármat, és ki is fog.
Privát probléma, de nekem alapvetően gondom van MINDEN youtuberrel, mert érdekes módon se szeri, se száma azoknak az eszközöknek, amelyeket elvileg tesztelnek, aztán a véleményük alapján felülnek a vásárlók a hájp vonatra, végül jön a fekete leves. Én nem hinném, hogy mindenki preparált példányt kap, jóval nagyobb a sansz arra, hogy azért nem fikkantanak le valamit, amit kellene, mert abból előbb vagy utóbb nyereségük származik. Vannak persze anti-hősök, akik MINDENT IS fikáznak, de őket eleve ezért nézik, a nagy átlag informálódni akar, mégpedig gyorsan, alaposabb olvasás nélkül (mert hát a szövegalkotás mellett az írott szöveg értelmezése az, ami az utóbbi 5 évben kifejezetten ciki lett, ugye...).
-
Laookon_
tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ájfon utàn mar 1 éve 7 Pro telója volt.
-
CptAdamica
veterán
Mondjuk azt azért nem árt tudni, hogy a OnePlus nem küld neki teszt készüléket, hanem a saját pénzéből vette meg, nem hiszem, hogy megéri megvennie egy 330 ezer forintos telefont, mert úgy is visszajön a videói miatt. Csak 1 videó miatt nem fog megtérülni, előtte meg iPhone-t használt, tech buzi a csávó, ennyi.
-
válasz
Laookon_
üzenetére
Távol álljon tőlem, hogy egy olyan szaktekintélyt, mint tekkető laci méltassak vagy akárcsak megítéljek, de az Ő munkásságára se mentség az, hogy van nála rosszabb a piacon (a másik idióta "gáááballázzsvagyokatteekkkhutóól", például).Ne felejtsük el, hogy vagyunk itt páran, akik már akkor is OP-t használtak, amikor László még az óvónéni seggét nézte körteformával a kezében, és közben samsungokról álmodott éjt nappallá téve. Na, ezek közül nem sokan váltottak most, ha egyáltalán váltott valaki.
Már meg ne haragudj, de attól, hogy valaki fizetett statisztaként lépett tovább 7 Próról, inkább azt bizonyítja, hogy váltani akart, nem pedig azt, hogy annak volt is értelme. Cserébe csinál még három "Miért váltottam?", "Véleményem az OP8 Próról 3 hónap után", "Miért fogok váltani 8T Próra?" videót, ezek után már kvázi ingyen volt ez a kis upgrade...
-
Laookon_
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
+1
-
Laookon_
tag
Alzában lehet mar kapni a 8 Pro 12/256- os telót: 385 ezer. Vegyetek, vigyétek! Occsó.
-
Azt hogy lehet kiküszöbölni, hogy ha valaki kinyom engem csörgetés közben, akkor vagy fél percig megy a tipikus kinyomós hang? Más telónál 1x lefut és ennyi, itt vagy 3x.
-
hedeg11
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a bejövő hívásoknál csak akkor van csengőhang,ha a szám szerepel a névjegyzékbe. Más számoknál látom hogy hívnak de nincs csengőhang. Valamit kikapcsolhattam csak nem tudok rájönni hogy hol és mit. 7pro készülék Android10 -
Sanya
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
remélem nem
-
CptAdamica
veterán
Laci OnePlus 8 Pro tesztje lecserélték a Shelf-et Google Now-ra, ezt annyira szeretném én is. Mi is megkapjuk?
-
ßrainiac
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nekem nagyon adta a piros 7-es a sima 6-os utan
6/64 helyett 8/256
stereo, gyorsabb soc, tarhely, etc.
A 7T pro sem egy nagy szam pl 7 pro utan, de hetes utan nem rossz upgrade
-
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem kell félni, tegnap olvastam valahol, hogy a Samsung is pop-up kamerát tesztel. A következő S sorozatba gondolom, majd az kerül, és akkor OP újra visszatérhet hozzá...
(ha már ennyire majmolja a Samut...idióták!)
-
Busterftw
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A tobbseg nem probalta a teljes kijelzot.
Errefele ismertebb markak kozul Oneplus/Xiaominak van egy modellje, a tobbi Oppo/Realme viszont nem elterjedt nyugaton.
Oneplust se latni mindenkinel, nemhogy az utobbi markakat.De ha valaki probalta, akarmilyen lyukas, notchos mobil utana visszalepesnek es elavultnak tunik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

egy 20 ft-os Xiaomiban is van már AOD, hova tesztel, mikor már vagy 6 OP-ban benne volt a funkció?! Imádom a 7 Pro-m, de szerintem ez volt tőlük az utolsó telóm.