Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
*Mukeey*
addikt
Kinnt van a stabil 1.1 eu-ra!
-
Scarabeus
aktív tag
Egyetértek, valószínűleg telefonnál is így van. Ellenben ha az FHD-s Oneplus Oneomat előveszem akkor is látni a különbséget, de nyílván az egy 7 éves technologia, IPS és 5.5 col és hasonlók. Van aki látja, van aki nem, aki látja nem akar visszamenni FHD-ra és én is egyetértek bordi10-zel, hogy lassan 2022-ben nem szeretnék FHD-t már (holott a monitorom is az még, le kéne váltani de sürgősen 1440p-re, csak a vidikártyák ára nem engedi ugyanis játszanék is vele..)
@bordi10: A második részére hatalmas +1, a Oneplus a kijelzőre gyúrt rá nagyon kezdve a 8 Pro kvázi első (a többi kínai csodatelefonokat nem nézve) QHD 120 Hz-vel, aztán jött a 9 Pro-ba az LTPO. Csak tüntessék már el azt a lyukat belőle a 10es szériánál az lenne a csoda.

-
bordi10
senior tag
Nem látom a különbséget, nincs összehasonlítási alapom, csak olyan 7 évvel ezelőttről

Galaxy Alpha volt az utolsó nem QHD-s panelem. OP és közötte is csak QHD volt.
Engem már maga a tudatalatti is idegesítene, h "csak" FHD. Már az S7-em is hozta a QHD-t 201x-ben, Note 8-9 etc, nem szeretnék visszaugrani az "őskorba" 2021-22-ben.
Nekem a kijelző makulatlansága a mérvadó 1.körben egy telefonban, ahogy feloldod, azt nézed (gyönyörködsz benne) egész nap, nem a ramokba, megapixelexbe etc...azok milyensége is fontos nyílván, de fő szempont a kijelző. Nekem. Ha nincs átlőve, QHD és min. 90hz oled/amoled akkor jöhetnek szépen sorban további paraméterek. -
Scarabeus
aktív tag
Hát én ha leveszem QHDról FHD-ra a betűkön egyértelműen látom, hogy 'recésebb' nem olyan simák a karakterek. Rövidlátó vagyok, mind szemüveg nélkül mind szemüveggel érezhető a különbség, szóval én nem váltanék vissza QHD-ra. De valóban az eredeti dologra visszatérve az Asus adja a notch mentességet, csak a QHD-t nem ( még, lehet a még ki nem jött Pro változat fogja adni)
-
hard74
senior tag
Ha valaki frissítene a 11.0.1.1-re bétáról az már megteheti adatvesztés nélkül is.A frissítés telepítése után, még ujraindítás előtt futtatni kell a keep data apk-t,így minden adat beállítás megmarad.
https://www.apkmirror.com/apk/oneplus-ltd/keepdata/keepdata-1-0-release/keepdata-1-0-android-apk-download/download/ -
Linkin1994
senior tag
1-2 nap és itt van az eu ki lehet bírni
-
fant0mi
őstag
Ja, mostanában sokat telefonáltam és mégis felhozok egy idegesítő hibát akkor.
A fülközelség szenzor. Elemelem a fejemtől, hogy letenném, vagy kapcsolnék egy kihangosítót, és sötét marad a képernyő. A lock gombbal kell visszahoznom a képet, hogy tudjak bármit tapogatni rajta. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem vágom miért sikertelen, nekem még ilyen soha nem volt. Felment 10 perc alatt simán, Global incrementalra (az első 11-es OSnél mentem át EU-ról Globalra). Mivel nekem eddig se volt igazán bajom a rendszerrel sok újdonságot nem tudok mondani, még alig használtam de ma kiderül az automata fényerő jobb lett-e, mert hiába reszeltek rajta a leguttóbbi hotfixben, az még mindig nem volt tökéletes.
-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam sem engedi EU-ra a Globalt, nagyon nem szeretnék már, de úgy néz ki várni kell.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem azon múlt, bekapcsoltam már tegnap egyből ahogy fant0mi írta, a rollout csúsztatva van. Viszont már én is megkaptam, mindjárt felpakolom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy full csomagot tettem fel egyszer, azzal mentem at.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem eddig is jo volt, az sms-t kiveve, meg a lassu galeriat.
-
enginev3.0
félisten
Euról hogy kell globalra váltani? Nem emlékszem
-
fant0mi
őstag
11.0.1.1
System
• Improved the system fluency
• Fixed the occasional issue that Google Fi SIM card cannot accept incoming calls
• Updated Android security patch to 2021.05
Shelf
• Improved the swiping experience of Shelf
Gallery
• Improved the loading speed of previewing pictures
Phone
• Fixed the occasional issue that incoming call interface delays to display
• Fixed the occasionally abnormal display issue when making a call
Camera
• Fixed the occasional issue that the mirror effect fails to work
• Fixed the abnormal issue with the camera when zooming in macro mode
• Fixed the lagging issue when capturing multiple images under the nightscape mode
Network
• Improved 4G network communication
• Improved the stability of Wi-Fi connection -
Scarabeus
aktív tag
Értem, nekem a Type C port egyátalán nem ennyire gázos, simán megmarad benne stabilan a gyári kábel, csak azzal töltöm semmi mással. TWS-t használok szóval csak töltés. Egyébként mire tudnál váltani Oneplusról? Csak kíváncsi vagyok. Itt a legtöbb usernek a legnagyobb ütőkártya (ami szerintem is az) az a notch mentes 6.67 QHD 90Hz. A notch mentességet talán semmi se adja, csak némelyik Poco. Nagyon remélem tényleg, hogy a 10-es széria megoldja az előlapi kamerát valahogy vagy kijelző alá vagy a hangszóró rácsba vagy valami, de notch nekem se kéne soha. Kameraluk még talán, ha hozzám vágnának csak úgy egy 9 Pro-t szó nélkül csere, de megvenni azért nem.

-
Wans8
csendes tag
válasz
Scarabeus
üzenetére
Nekem 93%-os került bele, GPS+Mobilnet+Bluetooth egésznap közepes fényerő, 90 Hz, most olyan 5-6 óra kijelzőidő. Régi 80% körülivel sokszor már 4 óra volt csak, szóval kb 1 órával bírja nekem jobban. Mondjuk most raktam fel az Android 11-et, plusz full gyárizva volt előtte. Nekem is 1 hónap van már csak a garanciából, Type C port már használhatatlan volt, kiesett belőle a kábel, gyorstöltés se ment már. Megérte visszaküldeni
Mostanában pedig elgondolkodtam, hogy váltani kéne OP vonalról másra, de ez most nagy pluszt adott. -
fant0mi
őstag
Felső hangszórót hogyan érdemes kitisztítani szétszedés nélkül? Van valamilyen praktika? Gondolom el van tömődve.
Már olyan halk, hogy sokszor inkább kihangosítva beszélek, mint a Type-C állampolgárok. -
Carvus
senior tag
válasz
betyarr
üzenetére
Hozzám is 10 körül jött először, nem voltam otthon mikor hívott, és a megbeszéltek szerint 1 óra múlva jött újra.
Vissza pedig mai nap, azaz pénteken kellett volna megkapnom értesítés szerint, de mondta futár, hogy általában már délben megkapják előtte nap és fél 2 körül kihozta tegnap! Szóval riszpekt a UPS-nek is. (De persze más városban, más futárral lehet ennek árnyoldala is...)
-
Scarabeus
aktív tag
Hát bakker... Ha tényleg 2-3 munkanapos átfutások vannak akkor múlthétvégén én is kérem.. Féltem, hogy nem érne vissza a mai napig, és vasárnap már máshol leszek egészen júniusig..
Ez über gyors, nem értem akkor nekem miért volt 14 munkanap tényleg tavaly júniusban..a 94%os akksi az nem azért lehet, mert ezeket már 2 éve legyártották és azóta az állástól természetes degradáció áldozata lett? Neked hány %-os lett a csere után amúgy? Érzetre mennyivel bírja jobban, mint akksi csere előtt? Ez utóbbi kérdés mindenkihez szól, ugyanis már legalább 5-en cseréltétek, csak én maradtam ki a buliból kb. ezidáig.
vasárnap jár le a gari, még ma tudom kérni a cserét. -
-
betyarr
veterán
azoktól kérdezném,akik visszaküldték garis javításra a telót,hogy a futár épkézláb időablakban hozta-vitte a telót?értem ezalatt,hogy nem túl későn jött érte/hozta?csak azért kérdem,mert a munkahelyi címre kérném és itt csak 16-ig szoktam lenni.
-
Carvus
senior tag
Tegnap délután vissza is kaptam, tényleg mindent szó nélkül cseréltek (akksi, kijelző, USB port). Le a kalappal OnePlus support előtt!
(Bár az akksi "csak" 94%-os lett..
) -
Wans8
csendes tag
válasz
fant0mi
üzenetére
Telenoros igen. Az a fura, hogy eddig ment, engedélyeztetve volt a Telenornál. Viszont most ott a szolgáltatásoknál nem látom, ha belépek a MyTelenorba, régen mintha látszódott volna. Most volt szervízben a teló (akku+type C port), előtte teljes gyári mondom akkor lefrissítem 11-re. Arra gondoltam még, hogy lehet kikapcsolták, mert a készülékeknél OP7 Pro látszik. Múltkor is nehézkesen kapcsolták be, mert szerintük ezen nem megy a VoLTE
-
Wans8
csendes tag
Sziasztok! OP7 Pro az alany, fel lett rá rakva az Android 11. VoLTE-t az új leírás szerint próbáltam bekapcsolni, végig is jutok mind az 5 lépésen rendben, de újraindítás után nem jelenik meg felül az állapotsoron az ikon. Mit csinálhatok rosszul? 10-es droidon hibátlanul működött a régi leírással.
-
fant0mi
őstag
-
LógaGéza
veterán
Cseréld le a gyári SMS alkalmazást pl a Google Messages-re. A 11-es frissítéssel el lett valami szúrva benne, és még nem lett javítva.
-
Raz
csendes tag
Sziasztok egy nagyon fura "hibával" kapcsolatban szerenék segítséget kérni tőletek hátha találkozott már ilyennel. Adott egy Oneplus 7pro 11 es androiddal. 2 SIM van benne egy telekomos ez az elsődleges és egy telenoros. Nem volt aktív a hívásvárakoztatás funkció a telekomos SIM -en ezért az ügyfélszolgálaton bekapcsoltattam. Azóta a telekomos SIM -ről nem tudok sms -t küldeni. Elkezdem gépelni az SMS -t és nem történik semmi. Átváltom a SIM et telenorosra és amit eddig gépeltem megjelenik az SMS mezőben. 3 factory reset is volt semmi hatással megcseréltem a simeket a foglalatokan...semmi hatás. A SIM et átrakom a régi Oneplus 3 ba és ott pedig simán megy az SMS írás... Valaki valami ötlet?
-
Carvus
senior tag
Hát ez tényleg nagyon kemény, tegnap délelőtt vitték el:
May 18, 2021 07:20 pm
Repaired device has been shipped back to you.UPS Tracking No.: *
May 18, 2021 01:48 pm
Repair finished and ready for shipping.
May 18, 2021 01:47 pm
Your device is under repair.
May 18, 2021 01:46 pm
Our service center has received your device.
May 18, 2021 10:47 am
Tracking information for your device:UPS Tracking No.:*
May 15, 2021 11:52 am
Service request accepted. You will receive an email from our service center with specific instructions.Mondjuk 1 perc alatt ki tudja mit csináltak vele...
-
CptAdamica
veterán
-
Carvus
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ma tőlem is elvitte UPS, március óta 83-ról 79%-ra csökkent akksi + volt egy kicsi képernyő beégés is. Héten lejár gari, úgyhogy bevállaltam javítást, szeptember óta volt rajta Clearplex fólia az kicsit hiányozni fog, bár a gyári másfél évig rajta előtte, de ég és föld a kettő.
Nekem is S6 Edge van helyette, nagyon fura, folyamatosan a Samsung logó mellett akarom nyomkodni, annyira fura, hogy van kerete, és még a gesztus vezérlés se működik...nehéz napok lesznek ezek!
-
Scarabeus
aktív tag
Így van, az lesz az, egy betű és 18 szám. Egyátalán nem gond, én is második tulajként rendeltem garis szolgáltatást, csak ilyenkor chaten kell felvenni a Repair ticketet és megadni az adatokat, ennyivel bonyolultabb, mintha az eredeti tulaj intézné a fiókjából.
@CptAdamica: Nincs mit! Én is gondolkozom még mindig, ugyanis áramforrásom szinte mindig van, Power bankom is kettő, naponta 1x elég töltenem, ha este megyek buli akkor még rátöltök, de ilyen gyorstöltéssel azt a félórát amíg bele megy egy félnapnyi energia kibírom. Viszont nekem a gari pont kálváriás volt, és valamit elkevertek a telón és 7 munkanap helyett lett 14, emiatt bennem van a félsz, nehogy hasonló legyen. Holott mindenki másnak a standard 7-10 nap között van, azért is "promozóm" amúgy a garit, meg végülis nekem is jó munkát végeztek és az ütődés se számított (Samsungnál pl. ezért márt szóltak volna szvsz, ott is gariztattam és ott morcosabbak ezekre).
enginev3.0: a gyári fóliától jobb elől soha nem lesz, a ClearPlexet néztem már haverom Samsung S9-én, jóval másmilyenebb a tapintása mint a gyári fóliának. A Sandstone tok viszont szerintem nem vastagít sokat rajta, nekem gyakran van munkakörülmények közt a teló (por, főzés, hasonlók) így jobban lemerem tenni az asztalokra.

De ha már tokoknál járunk, használ valaki gyári Carbon Bumper Case-t? Gondolkodom, hogy rendelek még egy ilyet a telóra, ugyanis a Sandstone alul-felül illetve a gomboknál nem véd, csak félek, hogy az már tényleg sokat vastagítana rajta.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én nem használok üveget, se tokot
Szép sima fólia elöl, hátul, oldalt, így a legszebb és a legvékonyabb
De szerintem nem bántanák
-
hito
nagyúr
válasz
Scarabeus
üzenetére
Köszönöm szépen! Order numbert kaptam, azt elküldte az előző tulaj. Egy betű és 18 szám. Ez lenne az? Illetve ezek szerint akkor nem gond, hogy nem az eredeti tulaj rendel a készülékhez garis szolgáltatást, ugye? Furcsa lenne, ha csak az eredeti tulaj gariztathatná, mert ez azt jelentené, hogy kb nem is a készülékre szól a garancia, hanem az eredeti tulaj tulajdonjoga az is.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Scarabeus
üzenetére
Köszönöm! Nekem is kb 1 hét van a garanciából, gondolkozok rajta, bár annyira nem szar az aksi és még ~10k-t később is megérhet egy esetleges aksi csere.
#7840enginev3.0
Remélem nem bántanák, másodjára nem tudnám ennyire bubi mentesen felrakni a szélekre sem.
-
enginev3.0
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
Sima fólia volt rajta, de mivel cserélték a kijelzőt, így nem tudom mi lett a sorsa
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az utóbbit már feletted is kérdezték, a 9.80 EUR-ra jön még ez: (excl. TAX and Labor Fee). Tehát gyanítom 27% ÁFA és nem tudjuk mennyi munkadíj. Szállítási díjat külön nem említenek. Viszont írják, hogy konkrét árakért írj nekik, szerintem simán megmondják ha felveszed velük a kontaktot. [link]
-
CptAdamica
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Neked volt rajta üvegfólia az elején? Ha megy mondjuk aksi cserére, most, vagy később, akkor az nem bántják?
Illetve, az aksi csere csak 10€, vagy még plusz szállítási díj és munkadíjat is kell fizetni, ha már nem garis?
-
Scarabeus
aktív tag
Egy order number mindenképpen jó lett volna ami a számlán rajta van, de ha jófej az akitől vetted, leírja neked. Azt megadni tényleg elég, képpel / fizikai formátumban nem szükséges bizonyítani a számlát. Chaten mondod, hogy ez az order number, megadod a telód IMEI-ét, az összes saját adatodat ami ahhoz kell, hogy feltudják venni a házadnál, leírod részletesen mi a hibád alkatrészenként és ennyi.
Order number nélkül viszont eléggé meg vagy lőve, nem tudom akkor hogyan lehet bizonyítani, hogy a teló valóban a Oneplus hivatalos oldaláról lett rendelve. A saját fiókodból talán sokkal könnyebb lenne, dedikált felület van amit végig lehet vinni és nem kell chaten egy pici kínaival (van, hogy nem igazán tudnak angolul és nehézkes lehet) ezt így leboltolni.
Ja külön beregisztrálni tudtommal nem lehet, az account amivel rendelve lett a teló ahhoz örökre hozzá lesz kötve, migrálni szerintem nem igazán lehet. Chat lehet megtudja oldani, de ahhoz kell a régi tulaj mindenképpen, és neki kell kérnie a migrációt az új accountba. Kérdés ezt megcsinálják-e.7-10 Munkanap alatt végigmegy a folyamat, UPS viszi-hozza, Akksira is 2 év gari vonatkozik, kijelző ha be van égve egyből cserélik újra, ha fizikailag le van verve a telefon teteje vagy az alja (persze emberi keretek között, pl. 1-2 kisebb horzsolás) illetve karcos a hátlap nem számít. Gondolom betört kijelzőt azért nem fognak gariban cserélni, de alapvetően a support ezen része csillagos 5-ös!

-
hito
nagyúr
Sziasztok! Bocs, hogy itt is felteszem a kérdést, de a másik topic nem igazán pörög és félek nem jön válasz.
Erre a kérdésre várnék válaszokat! Köszi előre is.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kiváncsi leszek milyen lesz majd a next update ami ebben a hónapban fog jönni.
Mondjuk nekem a mostanival sincsen baj. -
enginev3.0
félisten
-
*Mukeey*
addikt
Elküldöm én is egy akku cserére. Ha jól láttam, 10€ egy új akksi bele. Küldést nekem kell fizetnem majd, ha már lejárt a garija?
-
sszemtelen
őstag
válasz
Linkin1994
üzenetére
Úgy felvezetve, mint ha akkor találták volna fel
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Végül "csak" kijelzőt és akksit cseréltek, hétfőn kapom meg.
Közben tök jól összebarátkoztam az iPhone X-el, vannak okos megoldások a rendszerében (power duplára Apple Pay pl kifejezetten tetszik). Ha lesz notch/lyuk nélküli iPhone, lehet elgondolkozok a váltáson. Addig mondjuk nem szeretnék fél lábon állni... -
Linkin1994
senior tag
Ebben a hónapban új update érkezik
[link] -
Sanya
nagyúr
én usb-t és új akkut fogok kérni. A jelenlegi 81%, nem a legcombosabb = 4000 helyett kb 3200mAh
-
Scarabeus
aktív tag
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha most komolyan mondod, hogy még mindig vannak kételyeid hát megeszem a kalapom. Sebaj, tedd vissza a 10-es droidot aztán várjuk az akku statisztikát mennyivel nőtt a SOT. Mert én se szívesen szenvednék az OPO-val 7-9 napot, ha csak mondjuk 1 órát nyersz vele. 10 napom van a gariidőből, 05.22-ig be kell jelenteni ha akarom az akksi cserét.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az lenne a következő kérdésem, hogy mennyire hihető, hogy cserélték a kijelzőt?
Gyári fólia ugye van rajta?
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nehez elhinni, hogy valaki igazat mond, ha te az o helyeben hazudnal.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát ha nem volt beégve nehéz lesz észrevenni, nekem egyértelműen látszott, hogy a statusbar ikonok illetve az ujjlenyomat olvasó ikonja halványan eltűnt a kijelzőből. Ja, kell rajta lennie egy új gyári fóliának (már csak ezért megérte kérned, nekem tavaly június óta ez a gyári fólia van a telón amit akkor gariba rátettek.
) illetve magán az egész kijelzőn lesz még egy buborékosfólia amit te fogsz leszedni. Ha bejelentetted a hibát, hogy rossz, miért ne cserélték volna ki? Ennyire nem hiszel benne, hogy itt tényleg olyan a support, hogy kvázi bemondásra cserélik azt is aminek amúgy semmi baja? Hát márpedig nem szoktak különösebben vizsgálódni, hogy tényleg szar-e, ha igényed van rá szó nélkül csinálják. Ez a support példaértékű, és egyik fő pozitívum, ami miatt a kövi telóm is Oneplus lesz. -
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ma jött vissza párom 7-ese, 10 van rajta

-
csakcsak
csendes tag
Üdv. Vásároltam használtan egy ilyen készüléket. Nem kaptam hozzá semmilyen papírt. Esetleg van mód arra, hogy Megtudjam garis e még?
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Utolsó hivatalos rom lesz rajta.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ahhoz képest, hogy nemrégibe kukázni akartad az OP7 Prot, most már nagyon jó lesz..
Csak viccelek, tényleg jó lesz új akksival, kijelzővel, meg miegymással.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Annak péntekig meg kell jönnie, végülis 05.06. vitték el, ez így van rendben.
-
enginev3.0
félisten
May 12, 2021 10:39 am
Repair finished and ready for shipping.
-
pcnet
addikt
Köszi mindenkinek a Clearpex tapasztalatokat.
Nekem is az van most fent, szép meg jó, de drágának találom. Másik telefonomon SreenKnight van, azzal az a baj, hogy annyira “méretpontos”, hogy neki se álltam feltenni. GSM boltos tette fel, 1.5 éve van fent, fél év után a jobb felső sarok bubis lett, de nem vált fel. A hátlapi bal alsó sarkánál elkezdett felválni, egyre nagyobb területen tapadt bele a zsebszösz, végül levágtam belőle egy darabot. Nem szép, de legalább megállt a felvállás. ScreenKnightból elő+hátlapi került fele annyiba mint a Clearpexből csak az előlapi. Remélem legalább tartós lesz. 
-
Hát, olyan félév. Szerettem, de az alert slider mellet felvált valamiért. Szerintem az oldalra swipe-ot nem kedveli. Mindegy, majd valamit rakok rá, de ez ár/érték arányban nem biztos, hogy a legjobb fóliám volt eddig. Az anyagminősége, tapintási érzete viszont rendben volt.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Scarabeus
üzenetére
Nálam is belefér a büdzsébe, az elveim miatt nem veszek ennyiért.
Amúgy meg egyel régebbi csúcsot érdemes venni sztem. Sok éve nincs nagyon fejlődés, még a SD835 is teszi szépen a dolgát a mai napig. Én is zsebbe nyúlnék szivesen, ha jönne valami átütő újdonság, pl új akku, ami egy hétig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)
Gyári fólia ugye van rajta?