Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem sem klappol ott valami a hardverrel, nekem semmi gondom a telefonnal, pedig nyúzom rendesen már a megjelenés óta.
Rakattam fel ClearPlex-et a hétvégén, baromi jó. Egy baj van vele, hogy az alsó részen csak addig ér, ameddig a kijelző látható része, így a felfelé swipe-nál akad benne az ujj. Ez a tokbarát kivitel egyébként.
-
-
-
-
ßrainiac
addikt
Az uj Raiffeisen appal sem jo?
-
tamas.nick
aktív tag
Nexus 4-esemmel jártam úgy, hogy reggel sötétben vettem fel az asztalról, de elfelejtettem, hogy töltőn van, ezért a kábel kirántotta a kezemből, pofára esett. Szerencsére nem tört be, de a digitizer megadta magát, azóta használok fóliát. Azt a pár ezrest meg számomra megéri, mint hogy horror áron cseréltessek kijelzőt. Csere esetén a vízállóság is ugrik, ha nem jól ragasztják vissza.
-
SharpSA
veterán
Enable call recorder on OP
PSA & Tutorials
Easy and without root:
run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
2) if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS -
hjanos1
senior tag
Pont akkor volt egy iPhone tesztelos korom, szoval valoszinuleg azert. Root-olni tobb eve nem rootoltam. Tokenek feltuntek. De akkor is ronda az app.
Mas: Google Pay egyszer csak megjelent nalam.
Nem tudom hogy a OnePlus Beta miatt vagy ma engedélyeztek, de a Revolut kartyat be tudtam regelni benne minden trukkozas nelkul NFC-s hasznalatra. -
J.varga7
tag
Mindenkinek köszönöm a választ, közben a Bullet 2-t használva beléptem kínomban a Fejlesztői beállítások közé, és a Bluetooth hangkódolót és a mintavétel minőségét átállítottam ahogy a legjobbnak sejtettem. Újraindítottam a telefont, most már jobb a helyzet. Nem tökély, de jobb. Vannak magashangok és basszusok.
Zhata fórumtárs tanácsára most akkor keresek egy jó minőségű BT fejhallgatót. Valaki esetleg tud ajánlani valami audiofil kategóriát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Gumi és felni topik
- Politika
- Star Citizen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- PlayStation 1 / 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- iPhone 13 / 128GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (137)
- Eladó Samsung galaxy a54 8/128
- iPhone 14 Pro / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (140)
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest