- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem sem klappol ott valami a hardverrel, nekem semmi gondom a telefonnal, pedig nyúzom rendesen már a megjelenés óta.
Rakattam fel ClearPlex-et a hétvégén, baromi jó. Egy baj van vele, hogy az alsó részen csak addig ér, ameddig a kijelző látható része, így a felfelé swipe-nál akad benne az ujj. Ez a tokbarát kivitel egyébként.
-
-
-
-
ßrainiac
addikt
Az uj Raiffeisen appal sem jo?
-
tamas.nick
aktív tag
Nexus 4-esemmel jártam úgy, hogy reggel sötétben vettem fel az asztalról, de elfelejtettem, hogy töltőn van, ezért a kábel kirántotta a kezemből, pofára esett. Szerencsére nem tört be, de a digitizer megadta magát, azóta használok fóliát. Azt a pár ezrest meg számomra megéri, mint hogy horror áron cseréltessek kijelzőt. Csere esetén a vízállóság is ugrik, ha nem jól ragasztják vissza.
-
SharpSA
veterán
Enable call recorder on OP
PSA & Tutorials
Easy and without root:
run this adb instruction to enable call recorder:
adb shell settings put global op_voice_recording_supported_by_mcc 1
2) if you reboot your phone you will need to run adb from step 1 again. To prevent this, install jOnePlus Tools from Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=net.jroot3d.joneplustools
3)After install jOnePlus Tools, run this adb command to let the app change security settings, enabling it to turn call recorder on after reboot:
adb shell pm grant net.jroot3d.joneplustools android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS -
hjanos1
senior tag
Pont akkor volt egy iPhone tesztelos korom, szoval valoszinuleg azert. Root-olni tobb eve nem rootoltam. Tokenek feltuntek. De akkor is ronda az app.
Mas: Google Pay egyszer csak megjelent nalam.
Nem tudom hogy a OnePlus Beta miatt vagy ma engedélyeztek, de a Revolut kartyat be tudtam regelni benne minden trukkozas nelkul NFC-s hasznalatra. -
J.varga7
tag
Mindenkinek köszönöm a választ, közben a Bullet 2-t használva beléptem kínomban a Fejlesztői beállítások közé, és a Bluetooth hangkódolót és a mintavétel minőségét átállítottam ahogy a legjobbnak sejtettem. Újraindítottam a telefont, most már jobb a helyzet. Nem tökély, de jobb. Vannak magashangok és basszusok.
Zhata fórumtárs tanácsára most akkor keresek egy jó minőségű BT fejhallgatót. Valaki esetleg tud ajánlani valami audiofil kategóriát?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest