Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miert a csere, ha szabad erdeklodni?

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ez az a hiba, amikor dupla koppal nem tudtad felébreszteni hívás után, csak bekapcs gombbal?
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
El sem hiszem hogy végre sikerült kijavítani a képernyő feloldási gondot, azóta egyszer sem jött elő
Végre használható a telefon
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
En azt sem tudtam van ilyen

-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Király, ma már megvolt az első nem kapcsol be a kijelző hiba, és magától újraindult
-
bordi10
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
10.17-én kiderül, hogy mennyi az annyi.
Én pl. vettem egy S21 Ultrát, volt egy 30%-os akció a samsungnál. Tegnap este el is álltam, viszi is vissza a futár...maradok a "vegytiszta" android vonalon...verte a majd 2 és fél éves OP7Pro-m
(persze nem a kamerára gondolok) -
bordi10
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
közeleg az a Pixel 6 Pro release

-
törölt tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Recovery menü wipe cache sokmindent megold.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem meg nem jelzett, bar nem is volt gondom a 11-el.

-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Felrakta már olyan akinek korábban gondja volt a 11-gyel?

Legyen én a tesztelő? -
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
nekem is vissza kellene mennem.tegnap megint nem tudtam fizetni vele,akkor sem ha megnyitottam a simple appot
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Most próbáltam ki mert nem is tudtam hogy van ilyen de hibátlanul megy
-
laskr99
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Legutolsó ami nem 11. Januári. De már leszedte automatikusan a 11-et, de nem zaklat vele szerencsére.
-
laskr99
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jaja, a 10es rollback nem ment.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akku nálam nagyon gyenge volt 11en. 3-4òra sot-okat tudott kb.
-
laskr99
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem azzal is. FRt nem csináltam de nem is érdekel. Megy vissza a 10, a kamera nem 100as
-
laskr99
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Akksit nem vettem észre. Nekem nem belassul, hanem:
Jön a hívás, előveszem a telefont, rezeg, kép nincs mibamd rezeg. Hosszan nyomva a bekapcs gombot újraindít és az a hívás a listában sincs ott nem fogadottként, annyira kifagy
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet, hogy kell nekik egy "Leállítás" vagyis app újraindítás. Én nem futottam bele olyan appba, ami rosszul maradt volna.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem a "Smallest width" 455 dp-n van.
-
hard74
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Fejlesztői beállításokban emeld a dpi-t.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Tudtommal nincs, hol nézzem meg? Ez lenne? [kép]
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem inkább dobd ki a telefont az ablakon
-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bármire teszem nem oldódik meg a gond....
2.-3. nap kezdődtek újra a fagyások, akadások, bekapcs gombra nem reagálasok, híváskor sötétség.... Nem sikerült semmit javítani a számomra fenálló gondok közül. Ha lesz több időm lehet megy vissza a 10-es droid
-
sszemtelen
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem, csak kijelző.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Utána olvastam
Elvileg a kijelző feloldás akkor nem megy ha fhdn van a kijelző és 90hzenEz régi hiba a 11es frissítésben
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
tudsz adni valami módszert,hogyan lehet 10-re visszaállni?nekem is szimpatikusabb volt.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
hihetetlen március óta használam a 11-es droidot és semmi baja nincsen
egy hívás közben sem volt semmi anomália.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem vágom miért sikertelen, nekem még ilyen soha nem volt. Felment 10 perc alatt simán, Global incrementalra (az első 11-es OSnél mentem át EU-ról Globalra). Mivel nekem eddig se volt igazán bajom a rendszerrel sok újdonságot nem tudok mondani, még alig használtam de ma kiderül az automata fényerő jobb lett-e, mert hiába reszeltek rajta a leguttóbbi hotfixben, az még mindig nem volt tökéletes.
-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nálam sem engedi EU-ra a Globalt, nagyon nem szeretnék már, de úgy néz ki várni kell.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem azon múlt, bekapcsoltam már tegnap egyből ahogy fant0mi írta, a rollout csúsztatva van. Viszont már én is megkaptam, mindjárt felpakolom.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Egy full csomagot tettem fel egyszer, azzal mentem at.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem eddig is jo volt, az sms-t kiveve, meg a lassu galeriat.
-
Carvus
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ma tőlem is elvitte UPS, március óta 83-ról 79%-ra csökkent akksi + volt egy kicsi képernyő beégés is. Héten lejár gari, úgyhogy bevállaltam javítást, szeptember óta volt rajta Clearplex fólia az kicsit hiányozni fog, bár a gyári másfél évig rajta előtte, de ég és föld a kettő.
Nekem is S6 Edge van helyette, nagyon fura, folyamatosan a Samsung logó mellett akarom nyomkodni, annyira fura, hogy van kerete, és még a gesztus vezérlés se működik...nehéz napok lesznek ezek!
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Neked volt rajta üvegfólia az elején? Ha megy mondjuk aksi cserére, most, vagy később, akkor az nem bántják?
Illetve, az aksi csere csak 10€, vagy még plusz szállítási díj és munkadíjat is kell fizetni, ha már nem garis?
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Kiváncsi leszek milyen lesz majd a next update ami ebben a hónapban fog jönni.
Mondjuk nekem a mostanival sincsen baj. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha most komolyan mondod, hogy még mindig vannak kételyeid hát megeszem a kalapom. Sebaj, tedd vissza a 10-es droidot aztán várjuk az akku statisztikát mennyivel nőtt a SOT. Mert én se szívesen szenvednék az OPO-val 7-9 napot, ha csak mondjuk 1 órát nyersz vele. 10 napom van a gariidőből, 05.22-ig be kell jelenteni ha akarom az akksi cserét.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az lenne a következő kérdésem, hogy mennyire hihető, hogy cserélték a kijelzőt?
Gyári fólia ugye van rajta?
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nehez elhinni, hogy valaki igazat mond, ha te az o helyeben hazudnal.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát ha nem volt beégve nehéz lesz észrevenni, nekem egyértelműen látszott, hogy a statusbar ikonok illetve az ujjlenyomat olvasó ikonja halványan eltűnt a kijelzőből. Ja, kell rajta lennie egy új gyári fóliának (már csak ezért megérte kérned, nekem tavaly június óta ez a gyári fólia van a telón amit akkor gariba rátettek.
) illetve magán az egész kijelzőn lesz még egy buborékosfólia amit te fogsz leszedni. Ha bejelentetted a hibát, hogy rossz, miért ne cserélték volna ki? Ennyire nem hiszel benne, hogy itt tényleg olyan a support, hogy kvázi bemondásra cserélik azt is aminek amúgy semmi baja? Hát márpedig nem szoktak különösebben vizsgálódni, hogy tényleg szar-e, ha igényed van rá szó nélkül csinálják. Ez a support példaértékű, és egyik fő pozitívum, ami miatt a kövi telóm is Oneplus lesz. -
LógaGéza
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ma jött vissza párom 7-ese, 10 van rajta

-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Utolsó hivatalos rom lesz rajta.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ahhoz képest, hogy nemrégibe kukázni akartad az OP7 Prot, most már nagyon jó lesz..
Csak viccelek, tényleg jó lesz új akksival, kijelzővel, meg miegymással.
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Annak péntekig meg kell jönnie, végülis 05.06. vitték el, ez így van rendben.
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
elfogadták?más javítanivalót is kértél?
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
mit írtál az akksira?hogy jelentősen rosszabb,mint volt,vagy csak annyit hogy 82%-ra esett az állapota?
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Rendicsek, szerintem lényegtelen igazából. Annyi, hogy nekem a munkalapon azt tüntették fel, hogy hátlap csere is történt, erre ugyanúgy visszatették a régi karcosat.
Ennyi baj legyen, legalább a kijelzőt és az akksit is kicserélte hiába volt a teteje leverve a telónak az előző tulaj által. Nekem is 2021.05.23-án jár le a gari, 83%os az akksi, érzem is, hogy gyengébb mint tavaly júniusban. Gondolkodom erősen elküldjem-e szervízbe, csak az a gond, hogy a régi One van cseretelefonnak itthon, aminek viszont a kijelző közepe nem érzékel. 1 hétig kibírnám, de az előző gari nekem félrecsúszott és majdnem 3 hétbe telt. -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha megvan nyílván tedd bele abba, ha nincs értelemszerűen nem.
Én abba küldtem, mivel extra védelem. (Doboz a dobozba) -
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jól csomagold be pl. egy cipős dobozba kibélelve újságpapírral. Erre a dobozra rá kell tenni az e-mailben kapott fuvarlevelet amit magadnak kell kinyomtatni, én 'bugyiba' is beletettem, hogy ne tudjon elázni / összemocskolódni. SIM kártyát vedd ki, tartozékok elvileg nem szükségesek. FR-t ők fognak csinálni, szóval minden fontos adatot ments le.
-
sszemtelen
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem simán ha felsorolod nekik hogy
-screen burn-in
-battery failure
-USB-C failure
az elég
-
sszemtelen
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
fb-n írtam róla, sokaknak hihetetlen hogy ez itt így megy
"Mivel hamarosan lejár a hibátlan 7Pro garija, RMA-ban bejelentettem egy kijelző beégést, gyenge akksit, és nehézkes USB töltést. Múlt szerda délután elvitte a futár, ma vissza is kaptam. Új kijelző, új akksi, új USB, új ház, új minden."Ennyire egyszerű volt

-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
nekem is.
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Gondolom írsz nekik. Nekem 82%os az akkum. Neked?
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Raifeisen app jól működik. Csak 11 telepítés után el kelllett indítsam kézzel, alapértelmezett fizetővé tennem.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Eddig még nem jöttem rá mi értelme a mobilfizetésnek.kártyával nekem egyszerűbb sokkal
-
*Mukeey*
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igazából a 10 tök jó volt sztem. Üzemidőm 1 órával jobb volt rajta. Raiffeisen mobil appja is döcög 11en. Lehet én is visszaváltok.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
En adnek meg neki egy utolso eselyt egy FR-el.
Tudom nyug, de utana meg vissza tudsz menni 10-re.Legalabb igy kizarsz mindent es tudsz aludni.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Factory resettel nem akarsz egy probat tenni?
Ha meg nem volt. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
ezekbe mindig ez a szép valakinek szar valakinek meg teljesen jó.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
A kérdés csak az hogy ki ad mindig atom stabil updatet talán az Apple bár ott is vannak merülési gondok update után
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére

imádom ezeket az updateket mindenki jaj mikor jön kijön akkor meg jaj hogy lehet visszamenni.
Miközben nekem jobb mint a 10-es volt.Lehet én vagyok ilyen különleges de nálam egy telefon sem produkált soha semmilyen anomáliát akármennyi update is jött rá.
-
PartyShan
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Vissza. [MSMtool] . Teljes adatvesztéssel jár.
-
gippazoid
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Meg amikor esetleg szándékosan nem szeretne elérhető lenni pl. Viber-en. Meg amikor hivatalos, szolgáltató által kiállított listán az SMS rajta van, a netes üzenet forgalomról meg nem derül ki semmi és letagadható.
-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
hmmm erre nem gondoltam, bár én nem kapcsoltam be semmilyen ingyenes sms küldést, mert alapból korlátlan a csomagom. Gondolom így megkapja mindenki

-
zoleeno1
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ööö biztos, passz, nem nagyon van olyan, hogy ne lennék mobil neten, vagy wifin...

-
BornToBePuli
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
SMS? Mi az az SMS? ;-)
-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
ugyan ez a jelenség nem egyszer sokszor.. valami nem kerek, rendszerben van a hiba.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Marmint objektiven ezt igy ki tudod jelenteni, hogy milyen hasznalat es mely appok kombinacioja/beallitasok stb nem okozhat semmit?
Azert lehet par erdekes appot/hegeszteseket itt talalni a hsz-ek kozott, amik siman okozhatnak problemakat. (nem konkretan toled).

-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ja, tegnap... Az ideg megevett. Meló közben. Felhívom kollégát, minden OK. Rá 5 percre csak megnézem a telefont, nem fogadott hívás. Hát de nem is csörgött. Visszahívni nem tudtam, hiába tapicskoltam a hívás listában a nevére, nem csinált semmit. Telefonkönyv, akkor onnan! Na onnan se. Közben a net ment, messengerezni tudtam. Repülő mód, be-ki. Semmi javulás. Újra kellett indítsak szégyenszemre...
-
baandii
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
köszi de így nem lehet kikapcsloni azért írtam hogy a hagyományos módon nem működik.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én komolyan nem vágom itt mik történnek
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
Biztos a programozók csak néhány ;-t és {} jeleket felejtettek ki, ezeket pótolták
-
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Úgy látszik nem a méret a lényeg

-
NextError
tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Eu verziótok van? Nekem még nem dobta be az app.. csak a hírt.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
De miert az Android 11 main update cuccokat irja miert nem azt, hogy mit javitottak a 11.0.0.2-ben a 11.0.0.0 kepest?
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bluetooth és eszközkapcsolat -> Érintéses fizetések -> alapértelmezett használata. Ha Simple és Gpay is van (vagy bármi 2 különböző app aktív) akkor a kivéve, ha meg van nyitva egy másik fizetési app legyen.
@fant0mi: 3-4mp az rengeteg, annyinál már simán ráncigálják a terminált a türelmetlen boltosok és nyilván utána amiatt nem lesz jó. 10es droidon a Gpay km-ekről vette az adást és instant, tehát a másodperc töredéke alatt csippant. Most még nem sikerült eddig a Gpay, hátha ilyen lesz megint. Viszont OTP-s lévén nekem a Simple az alap, jöhetne a Gpay hozzájuk is mint a K&Hhoz. Meg persze jó lenne a Gpay app is, ami tavaly bevezetésekor hol rajta volt a telefonon, hol eltűnt, és azóta sincs..
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Op vissza is vonta az updatet most hegesztik a fixet.
-
betyarr
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
lehet nekem is kéne egy fr.tegnap napközben alig merült,de éjjel repülőben olyan volt,mintha simán be lett volna kapcsolva,legalább annyit merült.
illetve az akku állapota is sokat romlott.90%-os volt eddig és hirtelen leesett 82%-ra
bár,nem tudom,mennyire mutat helyes értékeket,mert 86-91% között mozgott le-fel eddig. -
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szerintem ott maga a rendszer megmarad, factorynal meg mintha dobozbol venned ki.
Tehat uj setup. -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Régi rootolós korszakom emlékeiből írtam, de most rákerestem, hogy pontosabban tudjak fogalmazni: szóval a data partíción vannak a telepített appok és azoknak adatai, ezek törlődnek.
-
válasz
enginev3.0
üzenetére
"Minden"
az egy gyári visszaállításnak felel meg. -
Busterftw
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Lehet kicsit elcsesztek a meretezest es most javitottak.
Nekem ezt meg nem ajanlotta fel a Google Play, de utana max visszateszem a diplay es a font meretezest normalra. -
yeezymeezy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem minden frissítésnél meg kell csinálni.
Telenor
-
yeezymeezy
csendes tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Leírnátok,hogy csináltátok?
-
Scarabeus
aktív tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mivel én Open Betaról jöttem alapból csinált FR-t lehet azért is maradt ugyanolyan gyors. Illetve 0.5xre levettem az animáció sebességet fejlesztőiben szokás szerint. Én se szeretem amúgy, beletelt vagy 2 órába újra belakni. Nem csináltam sehol biztonsági mentést, pedig kellett volna. A google féle elmenti a híváslistát, wifi jelszavakat is, de a Oneplus átkapcsolás appot is megnézheted.
-
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nekem fluid, 8gb/256gbos verzió. Wipe cache se kellett, EU rom.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Amennyiben a masik felnel is megy az RCS. De amugy tenyleg jo.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát igen többek között ezért szem számít már az új verzió csak össze vissza finomhangolgatnak
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem is csak megjelenitesi a problema az sms-sel. Nem is veszi be a karaktereket, szurke marad a kuldes gomb.
Wipe cache megvolt. Factory resetet most nem kivanja a szervezetem. -
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
recovery módban. általában szokott segíteni
oneplus fórumon nem ordibálnak úgyhogy nem lehet nagy gond. -
CptAdamica
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én sima 10-re húztam rá, semmi factory reset nem volt és sima minden.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
wipe cache ha az se akkor factory
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Azt akkor nem is meselem, hogy hanyszor nyitottam meg egy nevjegyet, mert "hol a fraszban lehet ezt szerkeszteni?". Oda lentre nem neztem. Persze, megszokas kerdese. De a vakon irhato sms azert nagyon durva hiba.
Zavar, hogy zarkepernyon amennyiben a pontos idoben van 1-es szamjegy, azt pirossal rajzolja. Az elozoben is igy volt, de azt akkor valahogy sikerult kikapcsolni. Most nem talalom a beallitast ehhez.
-
fant0mi
őstag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Bazz... Tenyleg.
-
hard74
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt az első béta óta nem sikerült javítani.
-
Edge
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
asszem megvárom az EU romot
-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Az OP-nál most nagy változások vannak látják a visszajelzéseket ezzel a témával kapcsolatban.Az op fórum azért jó mert az ott dolgozókból ki lehet húzni érdekes infókat.Például a Samsung féle support is terítéken van náluk. Ennek első lépése hogy kínában kukázták a saját rendszerüket és átálnak a color os-re és az oppo store-ban lesznek árulva az op telefonok. .Nekik pedig lesz kapacitás az oxigen os-re.ezt már most is látni hiszen a béták is sokkal hamarabb jöttek mint amit az elmúlt hónapokban.
-
Black_Raven
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Sztem sem érdemes idegeskedni, semmi nagy dolog nincs a 11-ben. Egyedül a duplakopp screen off tetszik benne. A samsung igen előbb kiadta de hogyan, tök xar volt az elején. A tietek biztos jó lesz, nekem 8T van, és teljesen hibátlan a 11(ezen alapból az volt), nem eszi az akksit és nincs gond vele. Nekem is az első 1+, de nem bántam meg a vételt.

-
Linkin1994
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ha azt nézzük Január óta lehet használni a 11-et
.Már a béta is stabil volt a többi gyártó megoldásaihoz képest.Igazából ha leszarnák a dolgot akkor azt a bétát foltozták volna egy kicsit és kiadták volna januárban és akkor a sok indiai milyen boldog lenne 
-
Sanya
nagyúr
válasz
enginev3.0
üzenetére
Jah, vírus miatti irodába utazás kiesése miatt nehezebb a fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze nem a kamerára gondolok)
Gyári fólia ugye van rajta?
bár,nem tudom,mennyire mutat helyes értékeket,mert 86-91% között mozgott le-fel eddig.